2011 Ekim Anneleri

savgili kartopuna katılıyorum. kişisel düşünceyi böyle genellememek lazım. tercih meselesi diyelimm. riskli gebelik geçiriyorum, hergün iğne oluyorum. ve daha önce 2 düşüğüm var. doktorum ne derse onu yapacağız. yani bende bu kadar maliyetli hastanede doğum yapacağım kısmetse.. ne yapalım, sağlığımız yerinde olsun bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalım yeter? sigortam var çok şükür ama olmasada imkanlarımız ne elveriyorsa onu yapardık.

Ben bugün erken çıkıyorum hanımlar. arabamız serviste. otobüsle dönücem eve. yolum çoook uzun. o yüzden erken çıkayım ancak evde olurum 1,5 saat sonra görüşürüz kendinize iyi bakın. iyi akşamlar.

Marka ve model alabilir miyim bir de fatoşşşcuuuummm :) ayy çok pişkin oldum armut pişşş ağzıma düşş hopp.

canım port bebe almayı düşünüyormuşsun bu yüzden lulaby markasını tavsiye edebilirm. aslında kapitonelli yani iskeletli olduktan sonra gözüne hoş görünen, fiyatını beğendiğin herhangi bir marka alırsan memnun kalırsın diyede düşünüyorum.
bebk arabası konusunda çok kararsızım bebeconfortun mila modelini beğendim gibi çok hızlı açılıyor tek bir tuşa basıyosun ve hoop açılmış,hafif ve kolay katlanıyor bebk kucağındayklen rahatlıkla hakim olunabilir satış mağazasında 370 di sanırım fiyatı ama kesin kararımı verirsem netten bakarım ve muhtemelen aynını 270 civarında bulurum :)) birde bebeconfort streety modelini beğendim. dünde bebe maxi diye bir araba gördüm küçücüktü son bikez araştırayım burdan marka model foto paylaşırım tabi en uygun fiyatı veren siteyide yazarım :)))

Bir yuvarlak pide için: (ramazan pidesi)

2 adet rendelenmiş domates,

1 yemek kaşığı salça,

1 tatlı kaşığı tuz,

2 yemek kaşığı çiçek yağ

1 tatlı kaşığı kekik karıştırılır sos hazırlanır ve pidenin üzerine sürülür.

Daha sonra evde ne varsa damak tadına göre sosis, salam, sucuk, biber, soğan halkaları, zeytin, mısır ve en son kaşar veya beyaz peynir rendelenerek ısıtılmış 200 dereceli fırında peynirler eriyene dek pişirilir

canım ben asiye hanımdan çoookk memnunum, çok güler yüzlü açıklayıcı bi doktor, tavsiye ederim.. normal yada sezeryan diye bi konu henüz konuşmadık ama, sanırım şartlar neyi gösterirse ona yönlendirir çünkü samimi bi bayan, kendisini seviyorum

Annişleerrrr hepinizi öpüyorum, herkese iyi akşamlar, hayırlı iftarlar, bu sene orucu yiyorum borç yapıyorum ama inşallah ödemek nasip olur, ama kocişe iftar hazırlamak beni çok mutlu ediyor, inşaallah bizde nasipleniriz bu tutumdan, hadi herkesi çookk öptüm

ayyy oku oku bitmedi mübarek nerde çenesi düşük hatun varsa hepsi burda toplanmış
ama ben topiğimi çoook seviyorum okurkende iyi dinlendim yemeğim bitti sayılır bi pilavım bi tatlım kaldı....
irem maşallah cnm
burcu, miranda aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın
canoom beşik çok şirin bayıldım güle güle büyüt özgür oğlanı
denizcim daha dün ben aklımdan geçiriyordum hep pamuk diyoruz ne olacak bu kızın adı diye sare çok güzel olmuş pamuk kızıma. sen aldıklarının resmini ekleyecektin hafta sonu göremedik bişey bekliyoruz daha
hadi ben kaçayım çenem düştü öpüyorum hepinizi

kızlar ya bebeğin oyun parkını kurim dedim makası alıp kesmek istedip dağıttım odayı sinirden nefteretediyorum ya.ben oda istiyorum sevmiyorum şu sinir şeyi.

bacım bende düşündüm ama onların yardım edecek kimsesi yok ya

Çok teşekürler canım çok saol

canım bu tarif bayat pideylemi yapılıyor ?ben bayat ekmekle yapmıştım ama :26:

kızlar ya bebeğin oyun parkını kurim dedim makası alıp kesmek istedip dağıttım odayı sinirden nefteretediyorum ya.ben oda istiyorum sevmiyorum şu sinir şeyi.

zeynepciğim sinirlenme lütfen. senin durumun müsait saylır. bence eşinle konuş ve bu bebeğini çok beklediğini oda yapmak istediğini uygun bir lisanla anlat. eminim eni anlayışla karşılayacaktır. sen elitine kayınvalidene falan bakma , hatta imkanın varsa kendi kerdi kartın falan direk ısmarla internetten eşinde ödesin . bunları gaza getirmek için söylemiyorum. alabilecek durumun olduğu için ve eşinin ailesi sırf kapris yüzünden sana oda yaptırmadığıma inandığım için söylüyorum canım.

kızlar merhaba.bgn sabahtan bi merhaba diyeyim dedim ama evin işlerine dalınca diyemedim.banyo falan da yaptım ama anında gene terledim.her iş zor geliyo artık ama bi şekilde yapmak gerekiyor.geçmişi ilk kez tam okuyamadım ama okucam şimdi.bgn iftara davetliyiz babaannemlere.bütün sülale orda olucak sanırım.yemek derdim yok bgn
neyse şimdilik bu kadar öptük hepinize hayırlı iftarlar.:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…