iremciğim ben mesajını çok uygun bulmadım doğrusu, evet bu paraları gözden çıkaran insanlar olabilir bazıları lüks için yaparken bazılarıda eminim çok özel sebepleri ve kendince nedenleriyle bu paraları gözden çıkartabilirle onun için böyle konuşmak bence yanlış. bende böyle bir hastanede doğum yapacağım gibi görülüyor şimdilik,üstelik sigorta da karşılamıyor ve kendi imkanlarımızla bunu ödemek zorunda kalacağız ve eğer durum böyle gidersede yapacak bir şey yok orada doğum yapacağım biliyorum mısıra sultan doğurmuyorum ve sultan olmasınıda istemiyorum sadece benim yavrum olsun yeter diyorum.
dışarıda bir öğle yemeği yerken bile israfa kaçmamayı ,israfın haram olduğunu,insanların açlıkla boğuşurken israfa gitmemeyi çok iyi bilebiliyorum ve elimden geldiğincede uygulamaya çalışıyorum ama bazı şeylerde de insanın özel şartlarından dolayı mecbur kalıp dediğin gibi çok zorda olsa 6.000 / 7.000 tl leri gözden çıkarmasınıda anlayabiliyorum.
umarım bu yazdıklarım için bana kırılmıyor ve beni anlıyabiliyorsundur .
Marka ve model alabilir miyim bir de fatoşşşcuuuummm :) ayy çok pişkin oldumarmut pişşş ağzıma düşş hopp.
Ben alev hanıma gidiyorum ama çok kararsızım,başka doktoramı gitsem diye.normal doğum olsun istiyorum inşallah.ama birkaç kere duydum hemen sezeryana alıyo falan diye.bide çok sakin bi hanım sormadanda hiç bişe söylemiyor.Asiye hanımın ilgisi nasıl canım. memnunmusun sen?
ben ne yemek yapcam akşama hanzade nerdesinnnnnn
kız filiz bari şu kıymalı yemeğin adını söyleseydin
canım ben de afrikaya yollayım diye düşünmüştüm ama kendi ülkemde de açlar olduğunu düşündüm ben de bir yol buldum diyanet işleri somaliye yardım kampanyası başlatmış AFRİKA yazıp 5601 e mesaj gönderdiğinizde 5 tl karşılığında kim bilir kaç kişiye bir lokma ekmek vermiş olursunuz kızlar durumu olanlar lütfen bir mesaj gönderin olur mu?
kız mantının yanına bir şey yapma şu sıcaklarda zaten 2 lokma yiyince doyarsınız kurusoğanlı domatesli güzel bir salata yap arkasına da karpuz kes ya da başka bir şey ohh misss
hoşgeldin canım
alin ismini ilk defa duyuyorum ama seçeneklerin içinde zeynep varsa diğer isimlere pek bakamıyorum kızma bana nolur zeynep ismini çok seviyorum :)
demek sende hissediyorsun o kalp atışlarını çok güzel ama değilmi hem kalbimizde pıt pıtlar hem karnımızda ahh ben bebeğimi özledimmm
bu arada ahesteciğim siteniz çok güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah zamanla daha çok inceleriz
canım ben asiye hanımdan çoookk memnunum, çok güler yüzlü açıklayıcı bi doktor, tavsiye ederim.. normal yada sezeryan diye bi konu henüz konuşmadık ama, sanırım şartlar neyi gösterirse ona yönlendirir çünkü samimi bi bayan, kendisini seviyorum
Bir yuvarlak pide için: (ramazan pidesi)
2 adet rendelenmiş domates,
1 yemek kaşığı salça,
1 tatlı kaşığı tuz,
2 yemek kaşığı çiçek yağ
1 tatlı kaşığı kekik karıştırılır sos hazırlanır ve pidenin üzerine sürülür.
Daha sonra evde ne varsa damak tadına göre sosis, salam, sucuk, biber, soğan halkaları, zeytin, mısır ve en son kaşar veya beyaz peynir rendelenerek ısıtılmış 200 dereceli fırında peynirler eriyene dek pişirilir
kızlar ya bebeğin oyun parkını kurim dedim makası alıp kesmek istedip dağıttım odayı sinirden nefteretediyorum ya.ben oda istiyorum sevmiyorum şu sinir şeyi.
canım bu tarif bayat pideylemi yapılıyor ?ben bayat ekmekle yapmıştım ama :26:
zeynepciğim sinirlenme lütfen. senin durumun müsait saylır. bence eşinle konuş ve bu bebeğini çok beklediğini oda yapmak istediğini uygun bir lisanla anlat. eminim eni anlayışla karşılayacaktır. sen elitine kayınvalidene falan bakma , hatta imkanın varsa kendi kerdi kartın falan direk ısmarla internetten eşinde ödesin . bunları gaza getirmek için söylemiyorum. alabilecek durumun olduğu için ve eşinin ailesi sırf kapris yüzünden sana oda yaptırmadığıma inandığım için söylüyorum canım.[/QUO
sorun zaten para değil aldırmıyolar neymiş eltim sonra almış bende sonra alcakmışım aldılar bu sinir şeyi getirdiler yırtıp atçam çuval gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?