tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
kızlar bir kaç gündür kimseye itiraf edemesemde aklımda hep bebek bezini nasıl değiştircem diye düşünüyordum. şimdi gülceksiniz belki ama ben hiç bebek altı değiştirmedim ve açıkcası görmedim de. kız kerdeşim benden 6,5 yaş küçük ama annem onunla ilgilenirken ben erkek kuzenlerimde sokakta top peşindeyim. öyle çoook büyük bi aile de değiliz zaten. ufak kuzenleri de hiç görmedim açıkcası. onlar doğduğunda ben ya üniversitedeydim ya da londrada, yani hiç ilgimi çekmiyordu onların altı değiştirilirken onalra bakmak falan...
neyse ben heralde kafama çok taktım bunu d
Dün akşam rüyamda oğlumu gördüm. rüyamda doğum yapmışım eve gelmişiz. eşim bizim yatağa yatırmış oğlanı onu izliyor. sonra bana altını değiştirsek mi diye soruyor ben de bebişin altını koklayıp "yok yok sadece çiş yapmış bişey olmaz" diyorumoğluş da mışıl mışıl uyuyor ben bir az önce şu işi öğrensem iyi olcak galiba
Nihayet okuyabildim geçmişi, cicilerde alınmış, maşallah hepsi birbirinden güzel. Bizde artık başladık birşeyler almaya. Arabasını aldık chiccodan, yatak odam için oyun parkı aldık. Sağolsun anneanne, babaanne cicilerini tamamlamış bebişimizin. Bugünde oda bakmaya gideceğiz. Allah mutluluklarımızın tamamını erdirsin inşallah.
benim kızımın ismiyle ilgili kimse yorum yapmadı amaaaa
selam kızlar...
bugün çok mıy mıyım ya
okuyorum yazılanları ama elim klavyeye bile gitmiyo. o kadar uyuşuğum bugün. yan gelip yatma modundayım tamamen
veeeeeee kızlar saat 14 sularında oğluşumun park yatağı geldi. hemen kurduk babamızla. çok şirin oldu. kapılardan da rahatlıkla geçti. ona çok sevindim. her yere taşıyabilirim.
şu an evi görseniz tam bebek evi oldu. salonda oğlumun cicileri yıkandı asılı. yatak odasında yatağı. ay çok duygulandım. az kaldı kavuşmamıza
hanzadecim ben de port bebe konusunda kararsızım. kimi gerek yok diyo kimi olmalı diyo. ama ana kucağı yeterli gibi bilmiyorumki[Allhın izniyle inşallah canım :) Hayırlı olsun resmini eklede bakalım, nasılmış oğluşunun yatağı :)
Allhın izniyle inşallah canım :) Hayırlı olsun, resmini eklede bakalım, nasılmış oğluşunun yatağı :) Kız benimde kafam karıştı. Alsamda uygun bir şey alayım diyorum. Hani 6 ay için ama ana kucağı elde taşınmaz, avm ye gitsem port bebede taşınmaz. Napçaz bilmiyorum :))
/QUOTE]
ya kızlarrrrr sizin yardımınıza ihtiyacım var.
bakın bi yemek adı yazacam ama hazır valla kendim yapmadım. yanına bi şey bulamıyorum. bıktım her gün et tavuk falan pişirmekten.
mantı aldım (hazır) yanına ne yapayım sizceeee
Mantının yanına en güzel çoban salata ve kola gider bence :) Yanıan ekstra yemek yiyebilene kupa veriyozzz :)) Maşallah kız ne yiyimli kocan var, yoksa kendinemi yapıyosun uyanık seniii :)))
kızlar çıkıyorum ben. bugün enterasan bi teklif aldım bi müşterimden. boşanıyormuş eşinden, boşanma partisi organizasyonu için teklif istedi benden. ilk defa boşanma partisi organizasyonu yapıcam galiba.. birazdan onunla toplantım var.. sonra görüşürüz.. kendinize ve kuzulara iyi bakın
Ay daha neler görcez boşanıyo diye parti veriyo demek karısı yada kocası yerinde olmayı asla istemezdim insanı kudurtur bu parti yaa :) Allah korusun kimsenin yuvası bozulmasın böyle...
çok güzeller canım iyi günlerde giysin bebişin:)
hanzade nin de ismi süper mina kızım olsaydı kesinlikle koyacağım isimdi çok güzel bir isim:) adıyla uzun yaşasın inşş
Beğenmene çok sevindim canım, teşekürler :)
bebeklerimize fitre;
kızlar ender saraçta bir hoca vardı doğmamış bebeğe fitre verilebilir dedi nedir düşünceleriniz bu konuda bilgisi olanlar verecekmiyiz?
Başının gözünün sadakası imkan varsa çok yüksek bir bakiye değil ben veririm eşim sürekli veriyo zaten :)
Hanzade
ben port bebe aldım çünkü şuan arabamız yok.. arabayı kızımız 9 aylık olduğunda almayı düşünüyoruz ( ancak ozaman müsait olucaz) yani buyüzdende bebek arabası bakarken travel sistem hiç bakmadım, hep hafif minübüste kullanabilicem bir model aradım tabi konforlu olmak şartıyla. ben araba olmadığı için anakucağı almıycam elde taşıyanları gördüm yüzlerinde acı bir ifade vardı kadıncağızların :) ana kucağı 13 aya kadar kullanılıyormuş. 9. aydan sonra ancak 3 ay oto koltuğu olarak kullanabiliridm onu buyüzden işlevsel bir bebek arabası alırım. 9. aydan sonrada direk oto koltuğu alırım diye düşündüm. port bebeyide iskeletli aldımki bebk içinde sağa sola çalkalanmasın zaten sağlık ocağına giderken, evde odalar arası taşırken,üst kata kayınvalideme taşırken kullanmayı düşünüyorum. gezmeye giderken port bebe saçma olur ne olursa olsun bi ağırlık yapıcaktırki kol buna dayanamaz..
kış annesi olmama rağmen kanguru aldım :) en azından alışveriş merkezinde kullanırım. alışverişe falan gittiğimizde yada gezmeye havada müsait olursa arabasını kullanıcam.
Ama senin araban var tatlım alma port beb falan pier cardin enigmadan vazgeçmek üzereyim cumartesi jokere gittim satış müdürü pier cardin,craft ve chicoyu yerden yere vurdu diyebilirim araba konusunda. söyledikleri pek mantıksızda değildi. bebk arabası olarak en iyi maxi cozi diyor sonrada bebeconfortu tavsiye ediyor. özellikle travel siistemde ana kucaklı birkaç modeli fiyatıylada işlevselliğiylede iyiydi diyebilirim. bende bebeconfortun streety ve mila modellerini beğendim. özellikle mila tek bir tuşa basarak açılıyor hafif ve kolay katlanıyor. kısaca travel siistemlere bak bence böylece 450-750 arası bir fiyata hem anakucağını hemde bebk arabasını almış olursun, ana kucağını 13 ay oto koltuğu olarak kullanırsın birde annenin kucağını taklit ediyormuş bebek için çok konforluymuş tatlım bi düşün ve bu markalara bir göz at derim ben :))
Kız kafam allak bullak oldu fatoş, ana kucağını elde taşımıcaz biz arabada ve evde kullanıcaz. Port bebeyide aynı şekilde kullanıcaz... Ay anacımk ne zor karar vermek alcam galiba cizü bir şey.. Kapitoneli demiştin daha önce lullababy e baktım bende kapitoneli gördüm ondan çok beğendim ama fiyat 90 tl bakalım bir daha düşünelim karar veririz.. Bebek arabası konusunda bende vazgeçt,i ayaklara çok fazla çarpıyor diye okudum bende uzun boyluyum, söylediğin markalara bir bakınayım hemen almayacağım gerçi ama fikrim olsun :) Çok teşekkür ederim danışmanım :))))
selam kızlaar geçmişi oku oku yeni bitirebildim sonunda aklımda kalanları toparlayım
denizcim kıyamam ben miniğime yaa ama her şerde bi hayır var ne güzel doğum pozisyonuna girmiş işte ama sana da ders olsun artık daha serin kanlı olmaya çalış lütfenbu arada sare ismini çok beğendim
hanzadecim mina ismi benim de aklımda olan bi isimdi 10 üzerinden 10 veriyorumeğer iki isim koyarsam benim de alternatiflerim arasında olucak..
bi arkadaşımız bi ismi oylamaya sunmuştu bence batu ismi çok güzel..
yaren elvin de çok güzel elvin ismini daha çok beğenirim ama ben..
ciciler eklenmiş kızlar Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah hepsi birbirinden tatlı
leynacım bende dışarıdan görüyorum karnım kalp atışı gibi atıyo hatta bence o kalpçünkü internetten okurken eşiniz kulağını göbeğinize dayadığında bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilir diyodu bizde ilkel ultrason geliştirdik kendimizce
göbiş resimleri eklenmiş kızlar hepinize maşallah çok tatlısınız
iremcim yorumunu açıkçası üzülerek okudum ve biraz fevri buldum açıkçası..şu anda o kadar şeyden tasarruf etmeye çalışıyorum ki bebeğim için inanamazsın ama doktorumun özel muayenehanesi var ve özel hastanelerde doğum yaptırıyo o hastanelerin de ssk ile anlaşması yok doktorumdan inanılmaz memnunum ve şartlarımızı çok zorlayarak senin kınadığın şekilde ücretli olarak doğum yapıcam. Eşim artık ben de büroda olmadığım için insan üstü bi eforla çalışıp bi yandan mevcut işleri tamamlamaya bi yandan da yeni anlaşmalar yapmaya çalışıyo doğum parasını denkleştirmek için..biraz empati yapalım lütfen ben maddi imkansızlıklarını yazdığın eşinle tartıştığını anlattığın yazını ağlayarak okudum ve o günden sonra kendimce bi karar aldım bebeğime aldığım ıvır zıvırın fotosunu koymayacağım(lütfen yanlış anlaşılmasın herkesin koyduğu fotoları bayılarak izliyorum belki hamileliğin verdiği bi duygusallıkla böyle bi şeye karar verdim burda hepimiz birbirimizle etkileşim içindeyiz fikir alışverişi içindeyiz en basitinden gecelikle sütyenler bende çok güzel bi fikir oluşturdu şimdi benim yazdığım cümle kimseyi zan altında bırakmasın çok üzülürüm..)iremcim umarım beni yanlış anlamzsın seni kırmak asla istemem ama hepimiz hamileyiz bazılarımız riskli gebeliklerden dolayı bazılarımız doktorların talebiyle bazılarımız da imkanlarımız çok rahat elverdiği için o tarz hastanelerde doğum yapıyoruz..
neyse ben de kızımın ismini söyleyim kızlar "alin" olucak kızımin adı..eğer iki isim koyarsam da seçenekleri sunayım size zeynep, mina, defne, beren bana fikir verirseniz sevinirim.. iki ismi olan arkadaşlar zorlandınız mı yoksa memnunmusunuz halinizden?
Emelcim ismimizi beğenmene çok sevindik kızımla, alin de çok güzel bir isim ben zeynep yada gökçe eklemeyi düşündüm ama mina ismi kendi içinde bencede güzel olduğu için ikinci isimden vazgeçtim zeynep yada gökçe, mina'yı bastırıcaktı.. Ve iki isimlerde genelde çevrede tek isim olarak çağırıyorlar... O yüzden vazgeçtim ben, sadece mina olsun dedik eşimle :) Bence Alin'de başlı başına çok hoş bir isim, değişik ve orjinal :) yinede eklemek istersen ben zeynep'i daha uyumlu buldum :)
ben ne yemek yapcam akşama hanzade nerdesinnnnnn
kız filiz bari şu kıymalı yemeğin adını söyleseydin
Sen şimdi eve gidip yapmışsındır kanımca :)Hehe ben iftara davetliyim yemek yapmadım dün o yüzden bugünde yapmıam artık yarın akşam beraber karar veririz :)))
kızlar ya bebeğin oyun parkını kurim dedim makası alıp kesmek istedip dağıttım odayı sinirden nefteretediyorum ya.ben oda istiyorum sevmiyorum şu sinir şeyi.
Zeynep bebişin ne güzel sağlıklı annesi herşeyi boşver amaaaan çok istiyorsan git odanı al takma kimseyi ama sinirlenip gerilme en güzeli sağlık seninle olması oynaması gelicek olmasını hayal etmek. Palan pırtık alınır herşey yoluna girer üzme canını :)
bebeklerimize fitre;
kızlar ender saraçta bir hoca vardı doğmamış bebeğe fitre verilebilir dedi nedir düşünceleriniz bu konuda bilgisi olanlar verecekmiyiz?
kızlar bizde dün ümranıye modoko ya gittik o fiyatlar ne yaaa uçuk 2100 den başlıyo 3750 e kadar napcaz yaa bu neee
ayy eslemcim yorum senin yorumun olsun kız,ben burdakilerin yorumundan alınmamki ,öherkes beni anlayabiliyo çünkü ,hayır anlamadığım ,ne annem ne ablam şu adı koy bile demezken eşimin tarafı nasıl cürret ediyo neye dayanıyolar hiç anlamıyorum ,kaynanamın önerisi :Medine:97:
herkese kocaman merhaba
aranızda nisa hastanesine giden varmı kızlar.yada doğumu orda yapıcak olan:44:
slm kızlar biz bugün dr gittik çok şükür oğluşum 1485gr herşey yolunda çok şükür yavaş yavaş doğum kanalına giriyomuş annemlerdeyim şuan çıkmam lazım sonra yine görüşürüz hepinize hayırlı akşamlar
canom_14 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eklenti 237152 Eklenti 237153Eklenti 237154Eklenti 237155Eklenti 237156
offf eve ulaştım, allahtan çok trfiğe kalmadan geldim : )
tatlım ben geçen gün babaneme, annaneme falan sordum bebek anne karnında oynamaya başlayınca verilir diyolar. o yüzden biz oğluş için de fitre vermeyi düşünüyoruz.
minietekcim fiyatlar oralarda çok daha uçuk. ben masko'da beğendiğim takımı demirkapı'da imlatçıcına yaptırıyorum. 2500'e beğendiğim takımı 1800'e yaptırıyorum. bu arada aynı firma. hatta adam masko'da kiralar fazla olduğu için orda daha pahalı satıyoruz diye itiraf etti. ben bi uğra derim demirkapıya.. boşuna fazla para verme. o paraya beeğin başka ihtiyaçlarını alırsın..
hayirli aksamlar anniskolaaaar
Bugün dus alirken ben düstüm ve popomu tasa carptim. Okadar cok agridi ki
Üstüne otururken agriyor, ama bebege birsey olmadi cok sükür.
Bugün esimle gittik kemeraltina ve oglusumuza baddaniye aldik, ates ölcme aleti ve bebek sekerlerini aldik.
Bebek sekerleri icin erken degil mi diye soraniniz olacaktir, ama ben tüm eksiklikleri tamamlamak istiyorum artik.
Ay popom agriyooooo :84:
Bugün esimle gittik kemeraltina ve oglusumuza baddaniye aldik, ates ölcme aleti ve bebek sekerlerini aldik.
Bebek sekerleri icin erken degil mi diye soraniniz olacaktir, ama ben tüm eksiklikleri tamamlamak istiyorum artik.
sağol canım benimmmmmgüle güle sağlıkla kullanın inşallah canom.
ay aman ben size nazar boncugu dagıtmadımmı kız hala düşüyonuzmu sizzzhayirli aksamlar anniskolaaaar
Kızlar çok yakın bir arkadaşım var hamile kendisi, Kadir gecesine denk geliyordu doğumu hatta bebişinin ismi de Yağız Kadir olacaktı, dün gece doğum yapmış. Ablası aradı beni bebeğini kaybetmiş, kordon dolanması sonucu sanırım pek konuşamadı ablası, kendisi arayamamıştelefonda dondum kaldım daha 2 gün önce konuşuyorduk doğumu,
takılıyorduk birbirimize.. oğlunun adı hazır sıra benim kızımda isim bulalım ona teyzesi diyordum
çok kötü oldum her şeyi hazırdı bebişin yıkılmıştır şimdi, arayamadım hala... şuan asla konuşamam yarın aramayı düşünüyorum ne dicem nasıl konuşcam bilmiyorum...
bayram sonu alışveriş yapacaktık daha bebeğime bişey almadık ufak tefek hediyeleri var sadece.. ama şimdi eşime doğduktan sonra alalım diyorum, aklıma arkadaşım geliyor çok kötüyüm
Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin, sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum yaşarız inşAllah..
Kızlar çok yakın bir arkadaşım var hamile kendisi, Kadir gecesine denk geliyordu doğumu hatta bebişinin ismi de Yağız Kadir olacaktı, dün gece doğum yapmış. Ablası aradı beni bebeğini kaybetmiş, kordon dolanması sonucu sanırım pek konuşamadı ablası, kendisi arayamamıştelefonda dondum kaldım daha 2 gün önce konuşuyorduk doğumu,
takılıyorduk birbirimize.. oğlunun adı hazır sıra benim kızımda isim bulalım ona teyzesi diyordum
çok kötü oldum her şeyi hazırdı bebişin yıkılmıştır şimdi, arayamadım hala... şuan asla konuşamam yarın aramayı düşünüyorum ne dicem nasıl konuşcam bilmiyorum...
bayram sonu alışveriş yapacaktık daha bebeğime bişey almadık ufak tefek hediyeleri var sadece.. ama şimdi eşime doğduktan sonra alalım diyorum, aklıma arkadaşım geliyor çok kötüyüm
Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin, sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum yaşarız inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?