2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlar çok yoruldum kocacıma yemekler yaptım biraz oturayım dedim..yeni bir yemek denedim inş güzel olur güveçte etli sebze bakalım nasıl olucak?çok güzel şeyler paylaşmışınız

Hahaha:) Rüyana bayıldım yaa tam bilinç altına kaydolmuş :)

Amiiin :) Ahh şu geçmiş konusunda en tembel benim kaçırdığımda okuyamıyorum muhabbeti kaçırmayayım diye ama kimsede sorun yoksa herkes iyiyse napalım artık diyorum :))

benim kızımın ismiyle ilgili kimse yorum yapmadı amaaaa

Senin kızının adımı değişti Ben yaren ismini çok severdim, Elvinde çok güzel kim aklını karıştırdı senin? İki isim konusunda kararsızsan bişeyu diyemicem canım, bende kararsızdım tek olsun dedim:)

ayy eslemcim yorum senin yorumun olsun kız,ben burdakilerin yorumundan alınmamki ,öherkes beni anlayabiliyo çünkü ,hayır anlamadığım ,ne annem ne ablam şu adı koy bile demezken eşimin tarafı nasıl cürret ediyo neye dayanıyolar hiç anlamıyorum ,kaynanamın önerisi :Medine:97:

offf eve ulaştım, allahtan çok trfiğe kalmadan geldim : )

bebeklerimize fitre;
kızlar ender saraçta bir hoca vardı doğmamış bebeğe fitre verilebilir dedi nedir düşünceleriniz bu konuda bilgisi olanlar verecekmiyiz?

tatlım ben geçen gün babaneme, annaneme falan sordum bebek anne karnında oynamaya başlayınca verilir diyolar. o yüzden biz oğluş için de fitre vermeyi düşünüyoruz.

kızlar bizde dün ümranıye modoko ya gittik o fiyatlar ne yaaa uçuk 2100 den başlıyo 3750 e kadar napcaz yaa bu neee

minietekcim fiyatlar oralarda çok daha uçuk. ben masko'da beğendiğim takımı demirkapı'da imlatçıcına yaptırıyorum. 2500'e beğendiğim takımı 1800'e yaptırıyorum. bu arada aynı firma. hatta adam masko'da kiralar fazla olduğu için orda daha pahalı satıyoruz diye itiraf etti. ben bi uğra derim demirkapıya.. boşuna fazla para verme. o paraya beeğin başka ihtiyaçlarını alırsın..

sen kaynana söyle cnm önerilere açık değiliz de :))))))))

slm kızlar biz bugün dr gittik çok şükür oğluşum 1485gr herşey yolunda çok şükür yavaş yavaş doğum kanalına giriyomuş annemlerdeyim şuan çıkmam lazım sonra yine görüşürüz hepinize hayırlı akşamlar

hayirli aksamlar anniskolaaaar

Bugün dus alirken ben düstüm ve popomu tasa carptim. Okadar cok agridi ki
Üstüne otururken agriyor, ama bebege birsey olmadi cok sükür.

Bugün esimle gittik kemeraltina ve oglusumuza baddaniye aldik, ates ölcme aleti ve bebek sekerlerini aldik.
Bebek sekerleri icin erken degil mi diye soraniniz olacaktir, ama ben tüm eksiklikleri tamamlamak istiyorum artik.

Ay popom agriyooooo :84:

Canim masallah kilosu cok güzel, Allah nazarlardan saklasin

Canim cok güzel besiginiz cok begendim, güle güle kullanin :)

çok sağol canım evlenirkende eşyalarımızı ordan almıştık eyüp dıme demırkapı modesamıydı ne oraya bakalım bırde bu hafta sonu

ayyy canım geçmiş olsun yaaabu aralar bize bi haller oluyo ,dikkt edin kızlar bastığınız oturduğunuz yerlere

sanırım dogum fıyatlarıyla alakalı yazdıgım mesajı bazı arkadaslar yanlıs anladı..:26:yada ben sızın yanlıs anlamanıza mahal verecek cumleler kurdum..kızlar takıldıgım yer parası degıl..bazı hamıleler kendılerını dunyanın merkezıne oturtup sankı kendılerınden baska doguracak kımse yokmus gıbı davranıyorlar..burda rısklı gebelık gecırenler,defalarca düşük yapıp daha fazla rısk almak ve yasamak ıstemeyenler gıbı ozel durumları olan bayanları tabıkıde kastetmıyorum..maddı durumum ne derece kötu olursa olsun aynı dertten muzdarıp olsaydım benımde dusuncem sızden farklı olmazdı..suan bıle oyle evet zor bır 5 6 ay gecırdık maddı anlamda ama elhamdulıllah yavas yavas yoluna gırıyor hersey..buna ragmen ben bıle yerı geldı 2 lı taramayı nasıl yaptırırım dıye kara kara düşünürken yıne ozel hastaneye gıttım nıye cunku yasadıgım yerde devlet hastanesı yok ve burdakı tek kadın kadın dogumcu benım doktorum ,buda benım ozel durumum mesela...bundan dolayı kımseyı kınayamam,sebepler kısıden kısıye sekıllenebılır..bunların hıcbırıne benım sozum..

mısal benım kuzenım hıc bır saglık sorunu yasamadıgı halde sırf baskalarını gorererk hanı onlar yapıyor ben nıye yapmayım dercesıne yasadı hamılelıgını ve dogumunu..hamıle kaldı ınsanlıktan cıktı ben hamıleyım kahrımı cekeceksınız dedı..ben onun sendrom yasadıgını dusunurken su sıralar sırf bu sebeple oyle hamıleler gordum kı..sasırıyorum sadece bunu soylemek ıstedım..yoksa ne sızlerın dogum masrafları ne de bebiklerınıze aldıgınız seylerın parası benım cebımden cıkmıyor ben bundan asla rahatsız olmam..tam aksıne dogumunda sıkıntı ceken bırıne canım en az onun kadar yanar..mısal paşam ..

yanlıs anlasıldıgım ıcın cıdden uzuldum..

Canım geçmiş olsun dikkat et ve aldıklarını resimle lütfen :)) gülegüle ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhh

Kızlar çok yakın bir arkadaşım var hamile kendisi, Kadir gecesine denk geliyordu doğumu hatta bebişinin ismi de Yağız Kadir olacaktı, dün gece doğum yapmış. Ablası aradı beni bebeğini kaybetmiş, kordon dolanması sonucu sanırım pek konuşamadı ablası, kendisi arayamamış telefonda dondum kaldım daha 2 gün önce konuşuyorduk doğumu,
takılıyorduk birbirimize.. oğlunun adı hazır sıra benim kızımda isim bulalım ona teyzesi diyordum
çok kötü oldum her şeyi hazırdı bebişin yıkılmıştır şimdi, arayamadım hala... şuan asla konuşamam yarın aramayı düşünüyorum ne dicem nasıl konuşcam bilmiyorum...
bayram sonu alışveriş yapacaktık daha bebeğime bişey almadık ufak tefek hediyeleri var sadece.. ama şimdi eşime doğduktan sonra alalım diyorum, aklıma arkadaşım geliyor çok kötüyüm
Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin, sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum yaşarız inşAllah..

ay ben bugun hiç bişi yapmadım karpuz gibi bi köşede oturdum yattım yuvarlandım ütü var ama bende ütü yapacak göz yok

güle güle sağlıkla kullanın inşallah canom.
sağol canım benimmmmm
ay aman ben size nazar boncugu dagıtmadımmı kız hala düşüyonuzmu sizzz
bastıgın yerlere dikkat et canım benim çok geçmiş olsun aldıklarının resminide isterükkkkk
sümeyye2009 maşallah bebişine canım

Son düzenleme:
YsmnZ canım çok üzüldüm arkadaşının durumuna ,canının yanması ayrı,evlat acısı ayrı bide onca hayalin yıkılması...başı saolsun ,Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah...

Son düzenleme:

of yaa çok kötü oldum inan ki allahım sabır versin allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn kimseye evlat acısını yaşatmasın rabbimmm

çok üzücü bir durum kelimelerin kifayetsiz kaldığı rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh

geçmiş olsun canım, bu zamandan sonra hareketlerimize çok dikkat etmek gerekiyor. bebek şekerlerinin resmini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…