Kızlar çok yakın bir arkadaşım var hamile kendisi, Kadir gecesine denk geliyordu doğumu hatta bebişinin ismi de Yağız Kadir olacaktı, dün gece doğum yapmış. Ablası aradı beni bebeğini kaybetmiş, kordon dolanması sonucu sanırım pek konuşamadı ablası, kendisi arayamamıştelefonda dondum kaldım daha 2 gün önce konuşuyorduk doğumu,
takılıyorduk birbirimize.. oğlunun adı hazır sıra benim kızımda isim bulalım ona teyzesi diyordum
çok kötü oldum her şeyi hazırdı bebişin yıkılmıştır şimdi, arayamadım hala... şuan asla konuşamam yarın aramayı düşünüyorum ne dicem nasıl konuşcam bilmiyorum...
bayram sonu alışveriş yapacaktık daha bebeğime bişey almadık ufak tefek hediyeleri var sadece.. ama şimdi eşime doğduktan sonra alalım diyorum, aklıma arkadaşım geliyor çok kötüyüm
Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin, sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum yaşarız inşAllah..
Kızlar çok yakın bir arkadaşım var hamile kendisi, Kadir gecesine denk geliyordu doğumu hatta bebişinin ismi de Yağız Kadir olacaktı, dün gece doğum yapmış. Ablası aradı beni bebeğini kaybetmiş, kordon dolanması sonucu sanırım pek konuşamadı ablası, kendisi arayamamıştelefonda dondum kaldım daha 2 gün önce konuşuyorduk doğumu,
takılıyorduk birbirimize.. oğlunun adı hazır sıra benim kızımda isim bulalım ona teyzesi diyordum
çok kötü oldum her şeyi hazırdı bebişin yıkılmıştır şimdi, arayamadım hala... şuan asla konuşamam yarın aramayı düşünüyorum ne dicem nasıl konuşcam bilmiyorum...
bayram sonu alışveriş yapacaktık daha bebeğime bişey almadık ufak tefek hediyeleri var sadece.. ama şimdi eşime doğduktan sonra alalım diyorum, aklıma arkadaşım geliyor çok kötüyüm
Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin, sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğum yaşarız inşAllah..
çok sağol canım evlenirkende eşyalarımızı ordan almıştık eyüp dıme demırkapı modesamıydı ne oraya bakalım bırde bu hafta sonu
YsmnZ canım çok üzüldüm arkadaşının durumuna ,canının yanması ayrı,evlat acısı ayrı bide onca hayalin yıkılması...başı saolsun ,Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah...
of yaa çok kötü oldum inan ki allahım sabır versin allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn kimseye evlat acısını yaşatmasın rabbimmm
çok üzücü bir durum kelimelerin kifayetsiz kaldığı rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh
Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin, acılarını en kısa zamanda hafifletsin inşallah. hiç kimseyede böyle bir acı yaşatmasın yarabbim.
çok üzüldüm canım yaaa. anlamıyorum kordon dolanması olduysa sezeryanla almamışlarmı ? neden böyle kötü sonuçlanmış. şurda normal doğumuna 3 hafatsı kalmış zaten. bu çok büyük bir acı olmalı, okadar hayal kurduktan sonra bebeğini kucağına bile alamadan kaybetmek eve elleri boş dönmek. eşyalarına bakamaz offfff tesellisi imkansız bir acı belki zamanla hafifler ama asla unutmaz. Allah arkadaşına sabır versin canım ......
ayyy canım geçmiş olsun yaaabu aralar bize bi haller oluyo ,dikkt edin kızlar bastığınız oturduğunuz yerlere
Canım geçmiş olsun dikkat et ve aldıklarını resimle lütfen :)) gülegüle ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhh
ay aman ben size nazar boncugu dagıtmadımmı kız hala düşüyonuzmu sizzz
bastıgın yerlere dikkat et canım benim çok geçmiş olsun aldıklarının resminide isterükkkkk
sümeyye2009 maşallah bebişine canım
geçmiş olsun canım, bu zamandan sonra hareketlerimize çok dikkat etmek gerekiyor. bebek şekerlerinin resmini bekliyoruz.
olamaazzz yaaa ALLAHım katlanacak dayanabılcek güç versın arkadaşına rabbim ne olurr sağlıkla kucağımıza alıp büyütebılmeyı nasıp et acılarını gösterme rabbimm çok zor çok ALLAH IM BEBEKLERIMIZI KORU RABBİM NE OLURKızlar çok yakın bir arkadaşım var hamile kendisi, Kadir gecesine denk geliyordu doğumu hatta bebişinin ismi de Yağız Kadir olacaktı, dün gece doğum yapmış. Ablası aradı beni bebeğini kaybetmiş, kordon dolanması sonucu sanırım pek konuşamadı ablası, kendisi arayamamıştelefonda dondum kaldım daha 2 gün önce konuşuyorduk doğumu,
EVET CANIM BAKALIM BU HAFTA OLMADI BIRDAHAKI HAFTA SIPARIS VERCEZ HERHALDE ARTIKevet canım eyüp /demirkapı. oda yaptıracaksan çok geç kalmadan sipariş ver, 1 ayda teslim ediyorlar eve geldikten sonra 1 ay da havalanması gerekiyor eşyaların.
Çok acıktım ve dayanamayıp ekmek arası hazırladım yanında da süt, ve şuan yiyorum afiyetle :)
Bu saatte çok sakıncalı kilolar açısından ama cidden dayanamadım
Bu son aylarıda az kilo alımıyla atlatsam keşke, iyice dobi oldum zaten.
Şuan herkes uyuyordur mışıl mışıl, iyi uykular ve tatlı rüyalar herkeseeee
Melek1 canom ve sen bende dahil dört kişiyiz,ben Alev hanıma gidiyorum yalnız artık asiye hanıma gitmem lazım.topikce ona gidiyoooruzbendevarımm
3 kişimiyiz şimdi nisaya giden
ben asiye hanıma gidiyorumm
ayy eslemcim yorum senin yorumun olsun kız,ben burdakilerin yorumundan alınmamki ,öherkes beni anlayabiliyo çünkü ,hayır anlamadığım ,ne annem ne ablam şu adı koy bile demezken eşimin tarafı nasıl cürret ediyo neye dayanıyolar hiç anlamıyorum ,kaynanamın önerisi :Medine:97:
slm kızlar biz bugün dr gittik çok şükür oğluşum 1485gr herşey yolunda çok şükür yavaş yavaş doğum kanalına giriyomuş annemlerdeyim şuan çıkmam lazım sonra yine görüşürüz hepinize hayırlı akşamlar
hayirli aksamlar anniskolaaaar
Bugün dus alirken ben düstüm ve popomu tasa carptim. Okadar cok agridi ki
Üstüne otururken agriyor, ama bebege birsey olmadi cok sükür.
Bugün esimle gittik kemeraltina ve oglusumuza baddaniye aldik, ates ölcme aleti ve bebek sekerlerini aldik.
Bebek sekerleri icin erken degil mi diye soraniniz olacaktir, ama ben tüm eksiklikleri tamamlamak istiyorum artik.
Ay popom agriyooooo :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?