2011 Ekim Anneleri

Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin, acılarını en kısa zamanda hafifletsin inşallah. hiç kimseyede böyle bir acı yaşatmasın yarabbim.

çok üzüldüm canım yaaa. anlamıyorum kordon dolanması olduysa sezeryanla almamışlarmı ? neden böyle kötü sonuçlanmış. şurda normal doğumuna 3 hafatsı kalmış zaten. bu çok büyük bir acı olmalı, okadar hayal kurduktan sonra bebeğini kucağına bile alamadan kaybetmek eve elleri boş dönmek. eşyalarına bakamaz offfff tesellisi imkansız bir acı belki zamanla hafifler ama asla unutmaz. Allah arkadaşına sabır versin canım ......

of yaa çok kötü oldum inan ki allahım sabır versin allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn kimseye evlat acısını yaşatmasın rabbimmm

çok üzücü bir durum kelimelerin kifayetsiz kaldığı rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh

Allah arkadaşına ve ailesine sabırlar versin, acılarını en kısa zamanda hafifletsin inşallah. hiç kimseyede böyle bir acı yaşatmasın yarabbim.

sağolun arkadaşlar, ben hala kötüyüm ama onu düşünemiyorum Rabbim sabır versin çok çok acı bir şey...

canım valla tam bilmiyorum soramadım zaten ablası da iyi değildi sanırım normal doğum oldu yoksa bebeği kaybetmezlerdi gündüz arıcam ne kadar konuşabilirsem artık...
rabbim öncelikle sabrını versin sonrasında toparlanır yeniden bebeğine kavuşur inşAllah... duam onun durumunda olan tüm herkes için...
ben de bebeğim doğduktan sonra alışveriş yapcam, belki kararım değişir bilmiyorum ama şimdilik bebeğim sağlıkla doğsun başka bir düşüncem yok...

Allahım o kadar üzüldüm ki arkadaşın için.nasıl ne dururmdadır şimdi.Allah ona en kısa zamanda bu acısını unutturacak sağlıklı bir evlat nasip etsin. .Allah hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın,şu mübarek ramazan ayında hepimize bütün bebek bekleyenlere sağ salim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

ayyy canım geçmiş olsun yaaabu aralar bize bi haller oluyo ,dikkt edin kızlar bastığınız oturduğunuz yerlere

Canım geçmiş olsun dikkat et ve aldıklarını resimle lütfen :)) gülegüle ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhh

geçmiş olsun canım, bu zamandan sonra hareketlerimize çok dikkat etmek gerekiyor. bebek şekerlerinin resmini bekliyoruz.

Kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, demin baktım fazla birşey yok sadece morarmış :44:
Bugünde sağlık ocağına gidicem kontrole kalp atışlarını dinlemeye :)
Veee aldığım şeylerin fotoğraflarını çekip koyucam söz

Canım arkadaşın için çokçok üzüldüm, Allah sabır güç kuvvet versin. Allah korusun hepimizin başına gelebilir, ondan dolayı son aydaki kontroller daha önemli :85:

Çok acıktım ve dayanamayıp ekmek arası hazırladım yanında da süt, ve şuan yiyorum afiyetle :)
Bu saatte çok sakıncalı kilolar açısından ama cidden dayanamadım
Bu son aylarıda az kilo alımıyla atlatsam keşke, iyice dobi oldum zaten.

Şuan herkes uyuyordur mışıl mışıl, iyi uykular ve tatlı rüyalar herkeseeee

olamaazzz yaaa ALLAHım katlanacak dayanabılcek güç versın arkadaşına rabbim ne olurr sağlıkla kucağımıza alıp büyütebılmeyı nasıp et acılarını gösterme rabbimm çok zor çok ALLAH IM BEBEKLERIMIZI KORU RABBİM NE OLUR
evet canım eyüp /demirkapı. oda yaptıracaksan çok geç kalmadan sipariş ver, 1 ayda teslim ediyorlar eve geldikten sonra 1 ay da havalanması gerekiyor eşyaların.
EVET CANIM BAKALIM BU HAFTA OLMADI BIRDAHAKI HAFTA SIPARIS VERCEZ HERHALDE ARTIK

AH O GECE YEMELERE BAŞLAMAMAK İÇİN KENDIMLE KAVGA EDICEM NEREDEYSE GEC SAATTE ERTESI GUNUN YEMEĞİNI YAPIYORUM BAZEN CANIM ISTIYO YOK YEME BIRSEY DIYE KIZIYORUM KENDIME SONRA BILIYORUM YERSEM HER GUN O SATLERDE MIDEM KAZINMAYA BAŞLICAK ONUN YERINE MEYVA YA DA DONDURMAYLA GECISTIRIYORUM GENELDEDE DONDURMA ALMAMAYA ÇALŞIYORUM EVEKI CAIM BIR SEY ISTEDIGINDE MECBUR MEYVA YIYIM :))

BU ARADA SABAH AÇ KARNA TARTILDIM 84 ÜMM YANİ 9 KILO ALDIMMM KIZLARR AMA ÖĞLEDEN SONRA DR GIDICEM 10ÇIKARIM YINE ORDA KESIN

HERKESEEE GÜNAYYDDINNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

DÜN AVANTAJLI ÜRÜNLER SITESINDEN ALISVERIS YAPAN ARKADAŞ ÜRÜNLERIN NE ZAMAN GELCEK ÜRÜNLER SANA GELDIKTEN SONRA MEMNUNIYETINI YAZSAN BENDE SANA GÖRE ALCAM O SITEDEN ALISVERIS YAPMADIM DAHA ÖNCE

Canım eşin yaptırım uygulamıyosa kayınvaliden desin dursun nasıl olsa senin istediğin olcak :) Boşver ..

Maşallah oğluşuna sümeyye :)

Dikkat edin kızlar dengemiz yamuluyor gittikçe

Rabbim arkadaşına sabır versin dayanma gücü metanet versin.. Kordon dolanması bahane, eğer yiyecek ekmeği olsaydı doğacaktı o bebek.. Rabbim ne isterse o oluyor diğerleri hep birer sebep... Allah'ım hiç birimize yaşatmasın inşallah sağlıkla kavuşalım yavrulara..

hayırlı sabahlar arkadaslar...sıcaklarda hepımız ıcın Allahtan kolaylık dılıyorum ..

Günaydın arkadaşlar, hepimize hayırlı güzel günler diliyorum
Bu arada geçmişi okudumda, topikteki arkadaşımızın arkadaşının başına gelenlere çok üzüldüm, Allah sabır versin, rabbim ellerimizi boş bırakmaz inşallah, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur ve kucağımıza almak nasip olur inşallah..

günaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?

kızlarrr günaydıınnnnn çok sıcak allahh özelliklee çalışan hatunların yardımcısı olsunn vallahaa benm belim icene şiddetlendi ağrısı işede topallaya topallaya geldim perşembe doktora gidicem diye sabrediyorum yoksa dayanılcak gibi değill kalçamdan aşağı indi ağrı bacağıma doğğruu

Günaydın arkadaşlar, hepimize hayırlı güzel günler diliyorum
Bu arada geçmişi okudumda, topikteki arkadaşımızın arkadaşının başına gelenlere çok üzüldüm, Allah sabır versin, rabbim ellerimizi boş bırakmaz inşallah, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur ve kucağımıza almak nasip olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…