2011 Ekim Anneleri

günaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?

benımde yaklasık 10 gundur falan kukuma dogru basınc oluyor..ozellıkle vc deyken yerınden cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum..bebegın artık dogum seklını almasına yoruyorum ben netten arastırdıgım kadarıyla boyle bır sonuca vardım yanı..
amin canım..ya elhamdulıllah bende bel sırt agrısı falan pek olmadı..ha bazı bazı cok yorulursam hafıften gırıyor ama dınlenıncede gecıyor..acaba fazlamı kılo aldında bedenın kaldırmıyor canım..cunku gobık buyudukce öne dogru agırlık arttıgından sırt ve bel agrıları artarmıs hamısken ..:26:

bu aralar ne sıklıkla duyar oldum doguma hazırlanırken erkenden dogum yapanları yada bebegını kaybedenlerı..:18:Allahım su gune kadar hayırlısıyla gelmeyı nasıp ettı..dılerım altından kalkamayacagımız dertlerı cektırmez rabbım..hayırlısıyla evlatlarımızı hayalını kurdugumuz bıcımde kucagımıza alırız..

herkese günaydın
ölüyorum yorgunluktan kaynanamlar gitti ama bende bittim akşam bel ağrısı ve ayak bacak şişmesinden uyuyamadım aslında zar zor uyumuştum ama eşim gelmiş yanıma karnımı seviyo falan irkilerek uyandım ve sonrası tam kabustu yatınca ağrılar daha çok ortaya çıktığı için geri uyuyabilmek 2 saatimi aldı neyseki eşim yeğenine söylemiş sahuru sen hazırla yengen yoruldu kaldırmayın onu diye sahura kalkmadım daha doğrusu kalkacak hal kalmadı zaten bugün rahatım ama yemek derdi yok kocişte geç gelecek yayıla yayıla yatıcam bütün gün

bende istanbuldaki bütün mobilya çarşılarını gezdim , dediğin gibi en uygunu modesada (demirkapıdaki). başta biraz terddüt ettim boya konusunda. ağbimde oğluna orada bir imalatçıya yaptırmıştı. yeğenim 6 yaşında okadarda yaramaz olmasına rağmen mobilya hala sapağam

bende cumartesi gittim. netten bir model bulmuştum. onun rengini sedefli beyaz olarak değiştirdim ve siparişini verdim. 2.000 tl ye yaptırıyoum. aynı ona benzer modeller modokoda 3000 / 3500 arası değişiyordu. bayağı kara geçtik yani.

Allah hepimize iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.

Günaydın topiğimin güzel anaları ve onların sevimli danalarııı
Herkesler iyidir inşallah.
Doğuma 3 hafta kala bebeğini kaybeden arkadaşa Allahım sabır versin. Çok çok zor bi durum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Onların acısını bize göstermesin. Çok dua edelim kızlar.

Son düzenleme:

kızlar günaydın
sabah uyandığımdan bu yana saatte bir kasıklarıma sancı giriyor,adet sancısı şeklinde.doktor randevumuz cuma günü ne yapsam bilemedim. bu aylarda normal ama yinede koruyorum.

yok kızz hamile kaldığımdan beri yedi kilo almışım 67 yim boyum 1,73 yani fazla değil bence ama nasıl geçicek buu doktora gidene kadar sabrediyorum ama dayanılcak gibi değilllll

yok kızz hamile kaldığımdan beri yedi kilo almışım 67 yim boyum 1,73 yani fazla değil bence ama nasıl geçicek buu doktora gidene kadar sabrediyorum ama dayanılcak gibi değilllll

anladım canım gecmıs olsun..dedıgın gıbı boyuna gore normal kılodasın..bı doktoruna gorun bakalım ne dıcek..gercı hepsı nın agzında sabıt seyler..ya cok kılo aldın dıye kızarlar..ya sıkayetlerın ıcın normal derler..falan fılan ..

ya kızlar bu arada ayakları şişenler...benımkıde 1 bucuk aydır ınanılmaz şiştı ve hıc ınmedı...ama sasırtıcak derecede bırsey varkı bugun ayaklarımın şişi nerdeyse hıc yok..sabah kalkınca ayaklarımı sehbanın uzerıne uzattım ve ayaklarımın ustune ıcı buz tutmus 2.5 lt lık su bıdonu koydum.bıdon şişliklerın ustunde sabıt kalsın dıyede yastık koydum yanına destek ıcın .aslında maksadım serınlemektı ama sımdı şişliklerım ındı..keyfım yerıne geldı valla he..namazda ustune oturunca acısından durulmuyordu şişliklerımın ..hem serınlıyorum he şişliklerden kurtuluyorum ..ıyı kesfettım bu yolu..

mesaj tekrarı için özür dilerim kızlar ama sürekli böyle oluyor cevapla dedikten sonra ekran da bir hareket olmuyor mecburen tekrar cevapla demek zorunda kalıyorum tekrar pardon ..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr, dün akşam ysmnZ nin arkadaşına üzülmüştüm ve farkettimki bana üzüntü hiç yaramıyor birden kötüleşiyorum kendimi çok kötü hissederek gittim yatağa ama dün gece yatış pozisyonumda küçük bir değişiklik yapmıştım malum 2 yastık başımın altında,bir küçük bebe yastığı göbüşümün altında ve bide yorgan ayağımın altındaydı.. yorganı kaldırıp yerine epey dolgun ve yumuşak bir yastık aldım ama bacakalarımın arasına dizle baldır arasına çapraz koydum ve sağ bacağımı soluma doğru yayarak uzandım. baktımki rahat normalde son zamanlarda sol tarafıma yatarken rahat edemiyordum. sonuç son bir kaç aydır hiç bukadar kaliteli bir uykum olmamıştı sabaha kadar bir kere bile dönmemişim. göğüs ve sırt ağrım olmadan uyandım, deliksiz uyumuşum resmen :)) şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum.
minietek o siteden alışveriş yapan bendim canım. haftasonu sipariş verdiğim için dün işleme alındı sitede 1-5 iş günü içinde diyor ama muhtemelen bugün yada yarın gelir. siparişim gelince yazarım sana.
ahset dünde yazmıştım bu tarz ağrıların bu ay normal olduğunu söyledi doktorum. endişelenme bence bebeğin baskı yapıyor sadece..
aycam canım yalancı doğum sancısıdır belki. benim doktorum doğum sancısı olursa bunu anlıyacağımı söyledi :)) düşün yani tereddüte yer bırakmayan tarz bişi demekki.. birde netten okuduğum kadarıyla gerçek doğum sancısı adet ağrısı gibi ama çok hafif başlıyor ve hiç geçmiyor saatlerce devam ediyor çok rahatsız etmeden sonra birden artmaya başlıyor galiba. bir iki saat daha bekle uzanma şansın varsa uzanıp biraz dinlen sancı geçerse olması gereken sancıdır. geçmezse doktoruna gidersin tatlım..

kızlar günaydın
sabah uyandığımdan bu yana saatte bir kasıklarıma sancı giriyor,adet sancısı şeklinde.doktor randevumuz cuma günü ne yapsam bilemedim. bu aylarda normal ama yinede koruyorum.

bende de var dünden beri.....geçti ...normal bence

ysmnZ
bacım Allah arkadaşına sabır versin

yanlız bunu okuyunca doktorumun dediği gibi sezeryanmı direk yaptırsam diye düşünmedim değil.....

bundan sonra bu sancılara alıssak ıyı olucak sanırım arkadaslar..karnımızda bebıkler buyudukce alanları daralacak rahımde de yalancı dogum sancıları olurmus ara ara bu doguma hazırlayan sancılarmıs..korkmadan endıselenmeden gecırmeye bakın..ben azcık uzulsem yada korksam bı konuda hemen karnım taş gıbı oluyo..

Herkese Günaydın;

İzin için şafak: atarsa 3

Çok güzel bir şubeye geldim yakınında bebek mağazası var niohahahah Yaşasın alışveriş Kahvaltı yapmadım sabahtan beri çok acıktım ama ben yaaa yerime oturmam da bu saati buldu napsam kii. Öğlen kayınvalideme gidicem yemeğe ona çok yakınım bana bişiler hazırlıcak şımartsın di mii beni

NECM SURESİ 15. AYET AÇIKLAMASI

Bismillâhirrahmânirrahîm
Sidretül Münteha'nın yanında Meva cenneti vardır. 7 gök katının herbirinde ayrı bir cennet yer alır.

MEVA İSİM OLARAK NASIL KIZLAR FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…