günaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?
amin canım..ya elhamdulıllah bende bel sırt agrısı falan pek olmadı..ha bazı bazı cok yorulursam hafıften gırıyor ama dınlenıncede gecıyor..acaba fazlamı kılo aldında bedenın kaldırmıyor canım..cunku gobık buyudukce öne dogru agırlık arttıgından sırt ve bel agrıları artarmıs hamısken ..:26:kızlarrr günaydıınnnnn çok sıcak allahh özelliklee çalışan hatunların yardımcısı olsunn vallahaa benm belim icene şiddetlendi ağrısı işede topallaya topallaya geldim perşembe doktora gidicem diye sabrediyorum yoksa dayanılcak gibi değill kalçamdan aşağı indi ağrı bacağıma doğğruu
Günaydın arkadaşlar, hepimize hayırlı güzel günler diliyorum
Bu arada geçmişi okudumda, topikteki arkadaşımızın arkadaşının başına gelenlere çok üzüldüm, Allah sabır versin, rabbim ellerimizi boş bırakmaz inşallah, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur ve kucağımıza almak nasip olur inşallah..
minietekcim fiyatlar oralarda çok daha uçuk. ben masko'da beğendiğim takımı demirkapı'da imlatçıcına yaptırıyorum. 2500'e beğendiğim takımı 1800'e yaptırıyorum. bu arada aynı firma. hatta adam masko'da kiralar fazla olduğu için orda daha pahalı satıyoruz diye itiraf etti. ben bi uğra derim demirkapıya.. boşuna fazla para verme. o paraya beeğin başka ihtiyaçlarını alırsın..
benımde yaklasık 10 gundur falan kukuma dogru basınc oluyor..ozellıkle vc deyken yerınden cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum..bebegın artık dogum seklını almasına yoruyorum ben netten arastırdıgım kadarıyla boyle bır sonuca vardım yanı..
geçen cuma da dr a gitmiştim dr gidince soracak sorularımı unutuyorum birde bebekle ilgili güzel şeyler duyuncaaa zaten insanın ayağı yere basmıyor :)
benımde yaklasık 10 gundur falan kukuma dogru basınc oluyor..ozellıkle vc deyken yerınden cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum..bebegın artık dogum seklını almasına yoruyorum ben netten arastırdıgım kadarıyla boyle bır sonuca vardım yanı..
geçen cuma da dr a gitmiştim dr gidince soracak sorularımı unutuyorum birde bebekle ilgili güzel şeyler duyuncaaa zaten insanın ayağı yere basmıyor :)
Aynı sıkıntı bende de var.Doktor ayakları ya da poposudur dedi çok fazla baskı hissettiğinde ayaklarını uzat dinlen bedenin yorgun olduğu için öyle hissediyordun dedi.Ama zaten işyerinde çok mümkün olmuyor.
Aynı sıkıntı bende de var.Doktor ayakları ya da poposudur dedi çok fazla baskı hissettiğinde ayaklarını uzat dinlen bedenin yorgun olduğu için öyle hissediyordun dedi.Ama zaten işyerinde çok mümkün olmuyor.
sen yazınca aklıma geldı bırde boyle bır basınc oldugunda sol tarafına yatarsan ayaklarını uzatıp bebişin pozısyonunu rahatca ayarlarmıs ve senınde hıssettıgın bu basınc azalırmıs..bu aylarda normalmıs..
daha bizimkisi dönmedi ayakları demekki.bende korkuyordum erken doğum falan mı yada adı sancı mı diye.sadece bende oluyor diye düşünmüştüm baktım bikç kere nete rahim büyüyor diye yazıyor.
amin canım..ya elhamdulıllah bende bel sırt agrısı falan pek olmadı..ha bazı bazı cok yorulursam hafıften gırıyor ama dınlenıncede gecıyor..acaba fazlamı kılo aldında bedenın kaldırmıyor canım..cunku gobık buyudukce öne dogru agırlık arttıgından sırt ve bel agrıları artarmıs hamısken ..:26:
bu aralar ne sıklıkla duyar oldum doguma hazırlanırken erkenden dogum yapanları yada bebegını kaybedenlerı..:18:Allahım su gune kadar hayırlısıyla gelmeyı nasıp ettı..dılerım altından kalkamayacagımız dertlerı cektırmez rabbım..hayırlısıyla evlatlarımızı hayalını kurdugumuz bıcımde kucagımıza alırız..
yok kızz hamile kaldığımdan beri yedi kilo almışım 67 yim boyum 1,73 yani fazla değil bence ama nasıl geçicek buu doktora gidene kadar sabrediyorum ama dayanılcak gibi değilllll
kızlar günaydın
sabah uyandığımdan bu yana saatte bir kasıklarıma sancı giriyor,adet sancısı şeklinde.doktor randevumuz cuma günü ne yapsam bilemedim. bu aylarda normal ama yinede koruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?