2011 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar akşam o arkadaşımıza çok üzüldüm ALLAH kimseye yaşatmasın o acıyı..adet ağrısı ağrılar öğrendimki normal çünkü geçen benim çok kötü olmuştu ya o zaman öğrendim sabahta karnımın içi acıyordu...

günaydın kızlar ya ben bu resimleri nasıl yükliycem
zeynepçim konuya cevap veri tıkla. mesajını yaz, sayfanın alt tarafına indiğinde kırmızı ile yazılmış EKLENTİ EKLE butonu var ona tıkla. açılan pencereden dosya ekleyi seç. buradan bilgisayarında kayıtlı olan dosyayı seç ve aç butonunu tıkla daha sonra UPLAADE FİLES butonunu tıkla ve yükleme tamamlanınca sayfanın sağ alt köşesindeki İÇERİĞE EKLE butonuna bas ve sonra hemen yanındaki BİTİR butonunu tıkla. daha sonra mesaj yazdığın sayfaya döndüğünü göreceksin. CEVAP VER butonunu tıkladıktan sonra resim eklenmiş olur. Örneğin, bilgisayarda masaüstünde bebeğim klasörü içerisindeki 4 tane resmi yükleyeceksen ( yani birden fazla resim yükleyeceksen tek tek yüklemek yerine klasörü açınca, ilk resmin üzerine tıkla ve ctrl+A tuşuna birlikte bas ( bu tuş hepsini seç demek ) sonra AÇ butonunu seç böylece tek seferde birden fazla resmi aynı yöntemle yükleyebilirsin.. umarım anlaşılır bişekilde yazabilmişimdir :)9
kulağa hoş geliyor söylenmeside güzel. anlamıda öyle bence hoş bir isim canım..
kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum içinde örgü yeleklerde var onlarıda mı ütülicem
canım diğer kızlara katılıyorum. yün ütülenmez incelir ve süner....

Son düzenleme:

kız , erkek hangisi için bu isim. bence cinsiyet ayırımı belli olan isimler olmalı diye düşünüyorum nacizane. çünkü işyerinde oluyor bazen. telefon acıyorum bir yere Hikmet Bey ile görüşebilirmiyim diyorum(genelde erkek ismi diye bilinir). Karşımda kızgın bir bayan sesi : buyrun ben Hikmet Hanım diyor.

bu gibi durumlar yaşamamak adına diye yorumda bulunmak istedim canım,kusura bakma.

Ayyy ne güzel Zueleyha yaaa. 3 gün kaldı sadece.
Bende 32. haftanın gelmesini ve eve geçmeyi çok istiyorum. Eve çıkınca doğum çantamı hazırlamak istiyorum. Böyle içime sinerek bebikimin kıyafetlerini yıkamak ütülemek ve yerleştirmek istiyorum. 36. haftaya da girince de dört gözle doğumu beklicem Allah kısmet ederse.

Heee bir de sen niye benim yeğenimi aç bırakıyosun bu saate kadar?

Son düzenleme:

kızım olacak inşallah teyzesi çevremden duymadım bu ismi hiç.kız ismi olabileceğini düşündüm :81:

herkeze gunaydın nasılsınız kızlar...
oncelıkle bı kac sorum olacak.. magnezyum ıctıkten sonra mıdesı bulanan var mı? magnezyum ıctıkten sonra cok acayıp mıdem bulanıyo...
bıde kasıklarım bu aralar bı garıp oldu yatarken donunce kasıklarımdan kut kut kemık sesı gelıyo.. sankı parmak kutletıyomusum gıbı boyle bısey yasayan var mı?

Son düzenleme:

bence çok hoş bir isim duyunca hiç erkek ismini anımsatmıyor bende direk kız hissi veriyor... inşallah hakkıyla taşır kızın canım...bir tür cennetmiş ne güzel ...CENNETİNLE sana mutluluklar...

Valla çok acıktı bebek ya ben de tabi başıma ağrı girdi hatta hafiften Ramazan ya eskisi kadar rahat olamıyorum canım çıkıp elime bişiyler alıp şubeye geri dönmek de istemedim. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum tatlım yaa bebeğimizin odası da 20 Ağustos gibi gelecek tarihi sarkıtmazlarsa. Oda gelince ben de bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıcam hem o zaman daha da rahat görürüm eksiklerini heyecanlıyımmmm çooookkkk

Dün akşam Ysmnz ın arkadaşına çok üzüldüm çok etkiliyor böyle haberler beni. Allah ım korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla.

Bu arada ben 31.haftama girdim kocaman mı olduk neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…