herkeze gunaydın nasılsınız kızlar...
oncelıkle bı kac sorum olacak.. magnezyum ıctıkten sonra mıdesı bulanan var mı? magnezyum ıctıkten sonra cok acayıp mıdem bulanıyo...
bıde kasıklarım bu aralar bı garıp oldu yatarken donunce kasıklarımdan kut kut kemık sesı gelıyo.. sankı parmak kutletıyomusum gıbı boyle bısey yasayan var mı?
bence çok hoş bir isimduyunca hiç erkek ismini anımsatmıyor bende direk kız hissi veriyor... inşallah hakkıyla taşır kızın canım...bir tür cennetmiş ne güzel ...CENNETİNLE sana mutluluklar...
[QUOTE}
kulağa hoş geliyor söylenmeside güzel. anlamıda öyle bence hoş bir isim canım..
canım çok teşekür ederim cavabın için
kızım olacak inşallah teyzesiçevremden duymadım bu ismi hiç.kız ismi olabileceğini düşündüm :81:
herkeze gunaydın nasılsınız kızlar...
oncelıkle bı kac sorum olacak.. magnezyum ıctıkten sonra mıdesı bulanan var mı? magnezyum ıctıkten sonra cok acayıp mıdem bulanıyo...
bıde kasıklarım bu aralar bı garıp oldu yatarken donunce kasıklarımdan kut kut kemık sesı gelıyo.. sankı parmak kutletıyomusum gıbı boyle bısey yasayan var mı?
Valla çok acıktı bebek ya ben de tabi başıma ağrı girdi hatta hafiften Ramazan ya eskisi kadar rahat olamıyorum canım çıkıp elime bişiyler alıp şubeye geri dönmek de istemedim. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum tatlım yaa bebeğimizin odası da 20 Ağustos gibi gelecek tarihi sarkıtmazlarsa. Oda gelince ben de bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıcam hem o zaman daha da rahat görürüm eksiklerini heyecanlıyımmmm çooookkkk
Dün akşam Ysmnz ın arkadaşına çok üzüldüm çok etkiliyor böyle haberler beni. Allah ım korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla.
Bu arada ben 31.haftama girdim kocaman mı olduk neee
hayırlı günler kızlar.
titiz2010 meva ismi çok güzel benim arkadaşımın kızının ismi.
teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
Bizim şimdilik tek eksiğimiz bebek bezi kaldı Prima alıcam ama pişik kreminide alsammı yoksa doktor reçetesiyle tavsiye ettiği kremimi alsam:26:
Valla çok acıktı bebek ya ben de tabi başıma ağrı girdi hatta hafiften Ramazan ya eskisi kadar rahat olamıyorum canım çıkıp elime bişiyler alıp şubeye geri dönmek de istemedim. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum tatlım yaa bebeğimizin odası da 20 Ağustos gibi gelecek tarihi sarkıtmazlarsa. Oda gelince ben de bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıcam hem o zaman daha da rahat görürüm eksiklerini heyecanlıyımmmm çooookkkk
Dün akşam Ysmnz ın arkadaşına çok üzüldüm çok etkiliyor böyle haberler beni. Allah ım korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla.
Bu arada ben 31.haftama girdim kocaman mı olduk neee
canım doktolar genelde hemetan dı galıba ısmı o kremı verıyolar pısık ıcın ıyı gelıyo.. ama ben chıcco nun pudrasınıda pısık kremınıde sıddetle tavsıye ederım.. ıcınde cınko oldugu ıcın pısıklerı hemen gecıryo...
O zaman ben chıcco alayım bulunsun hazırda.Doktor doğumdan sonra reçete yazıyor değil mi göbeği için vitamini falan o zamanda onun yazdığı kremi alırım.Hematan'ı not ediyorum hemen oda aklımın bir köşesinde bulunsun.
kızlar beni oğlanın hareketleri baya azaldı sizdede var mı aynı sorun
kızlar beni oğlanın hareketleri baya azaldı sizdede var mı aynı sorun
teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
Netten araştırıyorum ben hafta hafta gebilik diye kimi yerde bu haftalarda yeri azaldığı için hareketleri azalır yazıyor kimi yerdede daha şiddetli hissedilir yazıyor.Benim bebe kuduruk gece gündüz tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?