2011 Ekim Anneleri

Bizim şimdilik tek eksiğimiz bebek bezi kaldı Prima alıcam ama pişik kreminide alsammı yoksa doktor reçetesiyle tavsiye ettiği kremimi alsam:26:

magnezyumda zorlanmıyorum.kasık ağrım çok ama küt küt ses gelmiyor

ilk okuduğumda bende direk kız ismi olarak düşünmüştüm canım. kızı hatırlatıyor insana :)

ZÜLEYHA demek 31. haftaya girdin ne güzel bende 30 oldum bugün :) nejla bu haftalardayken ayyyy diyodum ama şimdi görüyorumki normal hissediyorsun :) ama 35 den sonra heyecanlanırım kesin......

Canım ben magnezyum kullanmıyorum. O kut kut sesler de leğen kemiklerinin açılması olabilir mi acep? Tamamen uydurdum, bilimsel bi dayanağı yok. Ama doğuma yakın toto kemikleri falan açılma yapar diye okumuştum biyerden.

Koccaman oldunuz hemdeee. Ayy ne güsel Bende 30 ları görmek istyommm.
Ve evet dünkü haber beni de çok üzdü ve korkuttu. Daha fazla dua etmem gerektiğine kanaat getirdim. Ve Hanzade nin dediği acı da olsa gerçek ne yazık ki.

teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik

erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi

herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:

Maşallah bebişinee

Bizim şimdilik tek eksiğimiz bebek bezi kaldı Prima alıcam ama pişik kreminide alsammı yoksa doktor reçetesiyle tavsiye ettiği kremimi alsam:26:

canım doktolar genelde hemetan dı galıba ısmı o kremı verıyolar pısık ıcın ıyı gelıyo.. ama ben chıcco nun pudrasınıda pısık kremınıde sıddetle tavsıye ederım.. ıcınde cınko oldugu ıcın pısıklerı hemen gecıryo...

Bebeğin eksikleri hiç bitmiyor gebe olduğumu ögrendiğim günden bu yana sürekli alıyorum hafta sonu cicilerini yıkayıp yerleştirdim dolap rafları çekmeceler boş göründü gözümeyok yok bir kaç tane daha çıt çıtlı alayım diyorum sonra sayıyorum 26 tane var yeter diyorum sonra yine başka eksikler takılıyor gözüme kendimi unnuttum doğumhaneden çıktığımda totom açıkta kalıcak pijama takımı bile almadım

O zaman ben chıcco alayım bulunsun hazırda.Doktor doğumdan sonra reçete yazıyor değil mi göbeği için vitamini falan o zamanda onun yazdığı kremi alırım.Hematan'ı not ediyorum hemen oda aklımın bir köşesinde bulunsun.

evet canım vıtamını ılk etapda vermıyolar zaten.. goz damlası verıyolar 5 gunluk.. gobek bakım setı verıyolar etıl alkol.. gazlı bez alıyosun yıne gobek bakımı ıcın.. yanı en onemlı olay dogduktan sonra gobek bakımı..

kızlar beni oğlanın hareketleri baya azaldı sizdede var mı aynı sorun

Netten araştırıyorum ben hafta hafta gebilik diye kimi yerde bu haftalarda yeri azaldığı için hareketleri azalır yazıyor kimi yerdede daha şiddetli hissedilir yazıyor.Benim bebe kuduruk gece gündüz tekmeliyor

günaydınmı desemmmmm tünaydınmı desem yataktan kendimi kazıdım resmen allahım ne uykuymuş yaa
danalar gibi yattım ve bir rüya gördümmmdimiii uzun suredir agudik kubidik rüya görmüyodum

rüyamda oglumu dogurmuş altını bezleyecektim ama nasıl kokuyo bizim özgür öyle hareketli ki kalkıp bana demezmi

ya anne bırak ben kendim bezlerim altımıoglum utangaçtı pipişini görmeyeyim diye nasıl karşı koyuyodu banaa

ama hain davulcu o anda rüyamın içine dalıverdi ben rüya sanıyorum ama gerçekmişoglumu bıraktım davulcuyu bulmak için sokaga çıktım

sonra telefon çaldı uyandım

maşallah bebişlerine yawww aha buraya yazıyorum ilk dogan kız olacak

Netten araştırıyorum ben hafta hafta gebilik diye kimi yerde bu haftalarda yeri azaldığı için hareketleri azalır yazıyor kimi yerdede daha şiddetli hissedilir yazıyor.Benim bebe kuduruk gece gündüz tekmeliyor

benimkide kuduruk çıktı maşallahhhhsahurda bile hemen tepiniyo davulcumu olacak bu çocuk

Çatı muayenesi yani tuşe 37.haftada yapılıyor değilmi:18:
Doktor spekulum ile muayene ediyor hani mantar akıntı durumlarına bakıyor o zaman hiç acı olmuyor çatı muayenesini ne farkı var acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…