Canım ben magnezyum kullanmıyorum. O kut kut sesler de leğen kemiklerinin açılması olabilir mi acep? Tamamen uydurdum, bilimsel bi dayanağı yok. Ama doğuma yakın toto kemikleri falan açılma yapar diye okumuştum biyerden.
Koccaman oldunuz hemdeee. Ayy ne güselBende 30 ları görmek istyommm.
Ve evet dünkü haber beni de çok üzdü ve korkuttu. Daha fazla dua etmem gerektiğine kanaat getirdim. Ve Hanzade nin dediği acı da olsa gerçek ne yazık ki.
teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
hayırlısı olsun canım.bende hiç duymadım onun için sordumkız ismmi erkek ismimi diye. Kur'an da geçen her kelimeyide isim olarak koymak çok değru değil diye biliyorum ben. tanıdık bir hoca varsa birde ona sor derim. Meva isim olarak kullnılabilirmi diye?
bende Neva diye kız ismi duymuştum ama Meva yı hiç bilmiyorum.
benim o yüzdenmi yatarken totomun yan tarafları kemiklerim ağrıyor .
maaşaallah kuzulara eslem.genelde kız zayıf erkek kilolu olur ama senin çakıl demekki atakta.yesin onları teyzesi.benimde ikiz yiğenlerim var 2side kız doğduklarında aralarında 150 gr fark vardı.
ilk kim bebişini kucağına alcak çok heyecenlıyım benim doktor tatile gidiyomuş sakın bu 3 gün içinde doğurma tamammı sık dişini dedi:)))))şaka b, yana inşallah en az 1,5 ay bekler benim bebişler sonuçta 2 ay var doktora sordum sizce beklerlermi 2 ay dedim ikizlerde hiiiçç söz veremeyiz dedi heran herşey olabilir dedi
ben rüyaları sadece görsellik olarak bilirdim demekki başka duyu organlarımızda çalışıyomuş rüyadagünaydınmı desemmmmm tünaydınmı desemyataktan kendimi kazıdım resmen allahım ne uykuymuş yaa
danalar gibi yattım ve bir rüya gördümmmdimiii uzun suredir agudik kubidik rüya görmüyodum
rüyamda oglumu dogurmuş altını bezleyecektim ama nasıl kokuyobizim özgür öyle hareketli ki kalkıp bana demezmi
ya anne bırak ben kendim bezlerim altımıoglum utangaçtı pipişini görmeyeyim diye nasıl karşı koyuyodu banaa
ama hain davulcu o anda rüyamın içine dalıverdi ben rüya sanıyorum ama gerçekmişoglumu bıraktım davulcuyu bulmak için sokaga çıktım
sonra telefon çaldı uyandım
ilk kim bebişini kucağına alcak çok heyecenlıyım benim doktor tatile gidiyomuş sakın bu 3 gün içinde doğurma tamammı sık dişini dedi:)))))şaka b, yana inşallah en az 1,5 ay bekler benim bebişler sonuçta 2 ay var doktora sordum sizce beklerlermi 2 ay dedim ikizlerde hiiiçç söz veremeyiz dedi heran herşey olabilir dedi
ben rüyaları sadece görsellik olarak bilirdim demekki başka duyu organlarımızda çalışıyomuş rüyadaşaka şaka
zaten sen rüya görmezsen bir eksikklik oluyor burada canom.hayır olsun diyelim.
canım bu süre içinde çok dikkat etmelisin agır kaldırmayacaksın iş güç yapmayacaksın eşimin akrabalarında ikizlere hamile bir kadın vardı dogumuna 1 ay kala sancılandı ve acil sezeryana alındı şimdi iki kızı var çok sağlıklılar son 3 ay dikkat etmelisin yaniyani 1.5 ay beklemeyebilirler
kız dün akşam çok enteresan bişey yaşadım ,zaten baskı mevcut 10 dk. bir wc ye gidiyorum ,ama bi ara gene kalktım wcye okadar baskı vardıki ,bacaklarımı kırıp çömelerek yürüdüm resmen kaçırmıyım diye ,kızım idrar kesemi yastık sanıyo galibaagünaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?
maşşallah maşalllah canım yeğenlerimizeteyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
Şeker yükleme sonucum yüksek çıktı. 150.
Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.
Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç
Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff
aycam/zehra sizinki kaç çıkmıştı da diyet yaptınız??
denizcim tiroid tahlillerinin temiz çıkmasına sevindm.şekerinin yüksek çkmasınada üzülme canım sadece dikkat edeceksin.zaten dr söylemiş.mutlu anne mutlu bebek sloganını unutma canım.
tünaydın kızlaar ,bugün biraz asabiyim ,sahura kadar uyumadık film izledik ,4 te yattım ,8 gibi eşimin il alarmı ,8:30 gene alarm ve artık kalk git dye kızmamla eşimin işe gidişi ,9:30 densiz bi akrabanın çok bait ve alakasız bi durum için eczanede çalışan görümcemin nosunu istemek için araması ,kii paralelden yan tarafta açılmayınca baya çaldıktan sonra ben açtım ,ardından kaynanam diğer taraftanyaklaşık 1 saat sonra müd. yard. ım okula çağırdı oraya gittim ,sonra geldim mukabeleye saniyeyle yetiştim ,1-2 saniye kala bankadan aradılar hatta ,1 saat sonra arayın dedim ,mukabele arasında gelennn gideerrr....açlıııkkk....çok şükür biraz rahatladım şimdi ama kafam bi dünya
kız dün akşam çok enteresan bişey yaşadım ,zaten baskı mevcut 10 dk. bir wc ye gidiyorum ,ama bi ara gene kalktım wcye okadar baskı vardıki ,bacaklarımı kırıp çömelerek yürüdüm resmen kaçırmıyım diye ,kızım idrar kesemi yastık sanıyo galibaa
maşşallah maşalllah canım yeğenlerimizedikkat et kendine ,doktorum bana böyle bi şey dese evhamdan 3 günde doğururdum heralde ammman Allah korusun espri yaptım:94:
saol cnm benim amaaannn daha dursunlar nolur 2 kiloyu geçelim bende rahatlıcam Allahın izinyle
canımcım ben Meva ismini çok tutmadım yaa,her nekadar anlamı güzel olsada ,çoğu kişi neva sanacak kesin ,bide hani neva meva gibi böyle ....ne biliim ,ama sen beğendiysen bana halt yemek düşer
Esleemmm maşallah canım kuzularınaÜçünüz el birliğiyle sıkın dişinizi (sen kukunu sık) bekleyin doktorunuzu. şimdi hiiiç sırası değil :) Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım.
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.
Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç
Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff
benim 130 çıktıTahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
ama dişimiz yokki deniz teyze biz neremizi sıkalım hadi annem kukusunu sıkardaamin denizcim inşallah zamanında sağlıkla gelirler bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?