2011 Ekim Anneleri

benim o yüzdenmi yatarken totomun yan tarafları kemiklerim ağrıyor .

maaşaallah kuzulara eslem.genelde kız zayıf erkek kilolu olur ama senin çakıl demekki atakta.yesin onları teyzesi.benimde ikiz yiğenlerim var 2side kız doğduklarında aralarında 150 gr fark vardı.

ilk kim bebişini kucağına alcak çok heyecenlıyım benim doktor tatile gidiyomuş sakın bu 3 gün içinde doğurma tamammı sık dişini dedi:)))))şaka b, yana inşallah en az 1,5 ay bekler benim bebişler sonuçta 2 ay var doktora sordum sizce beklerlermi 2 ay dedim ikizlerde hiiiçç söz veremeyiz dedi heran herşey olabilir dedi

İsim Anlamı Türü

Neva 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet, zenginlik, servet. kız ismi

bu arada kız ismi düşünenlere belki yardımcı olur. aklıma getirdi titiz arkadaşım bende yazayım dedim anlamını

saol nejlacım sanırım benim gönderdiklerimi kızım hop die kapıyo açıkgözmü lcak ne:)))))

canım bu süre içinde çok dikkat etmelisin agır kaldırmayacaksın iş güç yapmayacaksın eşimin akrabalarında ikizlere hamile bir kadın vardı dogumuna 1 ay kala sancılandı ve acil sezeryana alındı şimdi iki kızı var çok sağlıklılar son 3 ay dikkat etmelisin yani yani 1.5 ay beklemeyebilirler

ben rüyaları sadece görsellik olarak bilirdim demekki başka duyu organlarımızda çalışıyomuş rüyada şaka şaka
zaten sen rüya görmezsen bir eksikklik oluyor burada canom.hayır olsun diyelim.

canım bu süre içinde çok dikkat etmelisin agır kaldırmayacaksın iş güç yapmayacaksın eşimin akrabalarında ikizlere hamile bir kadın vardı dogumuna 1 ay kala sancılandı ve acil sezeryana alındı şimdi iki kızı var çok sağlıklılar son 3 ay dikkat etmelisin yani yani 1.5 ay beklemeyebilirler

ben rüyaları sadece görsellik olarak bilirdim demekki başka duyu organlarımızda çalışıyomuş rüyada şaka şaka
zaten sen rüya görmezsen bir eksikklik oluyor burada canom.hayır olsun diyelim.

kız dün konuştuk ya nasıl temizlicez diye bilinç altıma yerleşmiş nasıl kokuyoduuuuu

evet cnm öyleymiş ama iş güç ister istemes yapıyorum ama Allah korusun yin ede dikkat ediyorum ama bişey içimi rahatlattı doktor 2 kiloyu geçtikleri zaman daha rahatlarız dedi

tünaydın kızlaar ,bugün biraz asabiyim ,sahura kadar uyumadık film izledik ,4 te yattım ,8 gibi eşimin il alarmı ,8:30 gene alarm ve artık kalk git dye kızmamla eşimin işe gidişi ,9:30 densiz bi akrabanın çok bait ve alakasız bi durum için eczanede çalışan görümcemin nosunu istemek için araması ,kii paralelden yan tarafta açılmayınca baya çaldıktan sonra ben açtım ,ardından kaynanam diğer taraftanyaklaşık 1 saat sonra müd. yard. ım okula çağırdı oraya gittim ,sonra geldim mukabeleye saniyeyle yetiştim ,1-2 saniye kala bankadan aradılar hatta ,1 saat sonra arayın dedim ,mukabele arasında gelennn gideerrr....açlıııkkk....çok şükür biraz rahatladım şimdi ama kafam bi dünya
günaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?
kız dün akşam çok enteresan bişey yaşadım ,zaten baskı mevcut 10 dk. bir wc ye gidiyorum ,ama bi ara gene kalktım wcye okadar baskı vardıki ,bacaklarımı kırıp çömelerek yürüdüm resmen kaçırmıyım diye ,kızım idrar kesemi yastık sanıyo galibaa

maşşallah maşalllah canım yeğenlerimizedikkat et kendine ,doktorum bana böyle bi şey dese evhamdan 3 günde doğururdum heralde ammman Allah korusun espri yaptım:94:

canımcım ben Meva ismini çok tutmadım yaa,her nekadar anlamı güzel olsada ,çoğu kişi neva sanacak kesin ,bide hani neva meva gibi böyle ....ne biliim ,ama sen beğendiysen bana halt yemek düşer

Son düzenleme:
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.

Şeker yükleme sonucum yüksek çıktı. 150.

Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.

Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç

Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff

aycam/zehra sizinki kaç çıkmıştı da diyet yaptınız??

Esleemmm maşallah canım kuzularına Üçünüz el birliğiyle sıkın dişinizi (sen kukunu sık) bekleyin doktorunuzu. şimdi hiiiç sırası değil :) Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım.

denizcim tiroid tahlillerinin temiz çıkmasına sevindm.şekerinin yüksek çkmasınada üzülme canım sadece dikkat edeceksin.zaten dr söylemiş.mutlu anne mutlu bebek sloganını unutma canım.

denizcim tiroid tahlillerinin temiz çıkmasına sevindm.şekerinin yüksek çkmasınada üzülme canım sadece dikkat edeceksin.zaten dr söylemiş.mutlu anne mutlu bebek sloganını unutma canım.

Teşekkür ederim Nejlacım. tiroid değerlerim ilk aylarda beni üzdü ama çok şükür düzenli kontrolle, ilaçla düzene koyduk, çok iyi gidiyoruz.

Evet sıkıntı yapma dedi dr. Yapmadım da yine de birazcık tuhaf oldum çünkü her zaman normal çıkardı. Bi de hamur işi, tatlı filan yesem neyse. yemeden böyle olmasına şaşırdım. Haklısın canım dikkat edicem sadece. Mutlu anniş mutlu bebek sloganıma devam tabiki, her zaman :)

Esleemmm maşallah canım kuzularına Üçünüz el birliğiyle sıkın dişinizi (sen kukunu sık) bekleyin doktorunuzu. şimdi hiiiç sırası değil :) Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım.

ama dişimiz yokki deniz teyze biz neremizi sıkalım hadi annem kukusunu sıkardaamin denizcim inşallah zamanında sağlıkla gelirler bebişlerimiz

canım benim üzülme sakın yediklerine dikkat edersin inşallah sağlıkla bebişini kucagına alınca gececek bunlar
diyetine uyman yeterli

benimde 150 çıkmıştı bende sen gibi tatlı hiç yemediğim halde.sonra dikkat ettim dr dediği gibi.tabi yasakya bu ara canım tatlı çekiyo
sonra ikinci ölçümde düştü.böyle devam et dedi dr.inş.seninde düşer canım

benim 130 çıktı

ama dişimiz yokki deniz teyze biz neremizi sıkalım hadi annem kukusunu sıkardaamin denizcim inşallah zamanında sağlıkla gelirler bebişlerimiz

ahh güzellerim beniim. severim ben sizin dişsiz-peltek peltek damaklarınızı :) neyse artık anneniz elinden geleni yapıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…