2011 Ekim Anneleri

çok saol nidAcım. sorma yazık adamcağız nerdeyse izin alcak 3 güncük gidelim artık yorulduk falan diyo biz doktorumuzu seviyoruz söz verdik bekliyoruz Allahın izniyle

Slm kızlar sizlere bişey danışıcam bu bebek arabalarının travel sistem olalarından araştırıyoruzda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim,bu portbebe ve anakucağı arasındaki fark ne ve ne amaçla kullanılıyor birde sizler nasıl bişey aldınız yada almayı düşünüyorsunuz hangileri kullanışlı?

ksan
ayyy çok heyecan yaptım eslemmmm az kaldı sana ya.çok güzel olcaklar mis gibi kokcaklar baksana sen alışverişi nasıl yaptın .yardımcı falan alcakmısın yanına

hayatım ben kraft aldım twiks modeli sakın alma derim

canım benim üzülme sakın yediklerine dikkat edersin inşallah sağlıkla bebişini kucagına alınca gececek bunlar
diyetine uyman yeterli

öyle yapıcam artık canomcum yapacak bişe yok. inşallah söylediğin gibi olacak canım benim çok sağol.

sağol titizcim. bak işte sen de yemiyomuşsun senin de yüksek çıkmış. bu ne biçim iş yahu diycem ama isyan etme şükret diyorum hemencik :)

ben zaten dikkat ediyodum, şimdi neye dikkat edicem peki :) Canım hiç tatlı da çekmiyo, henüz çekmiyo yani :)

benim 130 çıktı

senin normal çıkmış zeynebcim. 65-140 arası normal dedi dr. maşallah sana da murat batuya da canım.

geçmiş olsun canım senin iyi benim daha yüksekti 50 gramlık 157 idi diyet yaptım düzene girdi.fazla kafana takma çok ağır diyet yapmana gerek yok.çok yüksek değil senin.

geçmiş olsun canım senin iyi benim daha yüksekti 50 gramlık 157 idi diyet yaptım düzene girdi.fazla kafana takma çok ağır diyet yapmana gerek yok.çok yüksek değil senin.

Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun canım. Doktor da diyet gerekmiyor, her şeyden ama azar azar ye dedi. ben de öyle yapıyorum zaten. biraz daha dikkat edicem artık. yapcak bişe yok demek ki.

Tünaydın kızlar...
ben de çok uykusuzum. gece YsmnZ arkadaşımızın yazdığını okuyunca iptal oldum resmen. o esnada bebeğimin kıyafetlerini ütülüyodum nasıl moralim bozuldu anlatamam. Rabbim yaşayana sabır versin bize de yaşatmasın inş.
ondan sonra da yatamadım bi türlü döndüm durdum. sabah kalktım oturma odasına geçtim 1saat uğraştım uyumak için. tam daldım. koltuk takımım tamirdeydi o geldi. sonra da yatamadım((

başım ağırıyo moralim bozuk. dün bebeğim hiç oynamadı nerdeyse çok korktum ama hamd olsun geceden bu yana fıldır fıldır. o döndükçe ben mutlu oluyorum. hep çok korkardım içimde bi canlı hareket edecek, nasıl olur derdim şimdi hareket etmeyince deliriyorum. Şimdi bile vuruyo :)))

Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş. bize de zamanında sağlıkı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Denizcim ben 75 mg lık yaptırmıştım 2.saatim yüksek çıkmıştı maksimum 160 olması gerekirken 190 dı benim. Cumartesi açlık tokluk baktırıcam ben de 30.haftayı geçtiğim için 100 lük bakılmazmış. Bu arada ben Hisar'daki doktoruma sormuştum herkes ya 50 lik yüksek çıkarsa 100 lük baktırıyor benim niye 75 diye. Son kongrelerde öyle yapılmasına karar verilmiş öyle dedi bir kerede daha doğru sonuç veriyormuş.

Deniz itiraf ediyorum çok dikkat etmiyorum ben bu aralar bakalım C.tesi ne sonuç çıkacak napiim dayanamıyorum ya. Ben de senin gibi tatlıyı hamurişini sevmem hiç ama meyveler, ekmek vs. bile baya etkiliyor galiba. Senin çok yüksek değil biraz daha dikkat et yeter bence.

Tünaydın filizcim. Amin canım.

YsmnZ arkadaşının başına gelenlere ben de çok üzüldüm. Allah sabır versin, dayanma gücü versin. Çok çok kötü oldum okurken. Allah bizlere yaşatmasın inşallah.

Filizcim bebişin uyuyordur dün miskin günündedir. Bugün dinlenmiş, dinç bir şekilde başlamıştır güne. hatta geceden başlamış maşallah :)

uyudum uyandım biraz daha iyiyim artık hain telefon 3 kez ardarda çalıp uyandırmasaydı beni belki azcık daha uyurdum ama neyse dün yorgunluktan şiştim bugünde fazla uykudan şişmeyeyim dimi ama

Bu arada Sare ismini çok sevdim Deniz

Meva ismi de hem kulağa hoş geliyor hem de fazla duyulmamış bir isim ama bir sormak lazım bilenlere. Neva ismini duymuştum o da çok güzel

Sanse cim Elvinle Yaren isimleri bana çok uyumlu gelmedi yanyana kullanmak için tek tek daha güzel olur gibi ama optik okuyucuya sığmaz diye söylemiyorum merak etme

75 mi :44: ben de bilmiyordum. değişik ekoller var demek ki. Doktorunun bir bildiği vardır. bana 50'lik yapıldı. bana da çok yüksek gibi gelmedi. dikkat etmeme rağmen sınırın üstünde çıkması şaşırttı sadece. gebelikte olabiliyor demek ki. Daha çok dikkat edicem artık. Sen de dikkat et canım bak bebeğin çok iri olur, doğumun da zor olur filan dedi doktorum. Sağlıksız bir bebek getirmemeye çalışalım dünyaya, emanet şimdi o bize. İkinci ölçümün iyi çıkar umarım. benden ikinciyi istemedi.

Arkadaşlar vakit öğleyi geçti ama yine de herkese günaydın.. Gece pek uyuyamadım, bebeğim hiç olmadığı kadar hareketliydi resmen eliyle göbeğimi gerdiriyordu çok ilginçti... Bu arada arkadaşımın haberinden sonra doğal olarak hepinizi çok mutsuz ettim hakkınızı helal edin.. Bu dönemlerde moralsizlik bizi çok etkiliyor, her ne olursa olsun önce bebeğimizi ve kendimizi düşünelim... Ben her namazımda her an dua ediyorum önce sizlere beraberinde kendime... İnşAllah duyduğumuz son acılı haber olur, bundan sonra güzel doğum hikayelerimizi okuruz...
Arkadaşım inşAllah atlatacak bunu, rabbim sabrını verecek acısını unutturacak yeniden bebeğine kavuşturacak dualarım o yönde...
Başka söze gerek yok sanırım...

denizcim şeker sonucuna takma kafayı, benim de 138 çıkmıştı hemen 100 lük yaptırdık o normal çıktı.. Buna rağmen ben nerdeyse 1 aydır diyet yapıyorum, diyet derken yediklerime dikkat ediyorum gerçi ramazan girdiğinden beri düzenim bozuldu, sahurda yiyorum bir de akşam ama artık dikkat etcem eski düzenime geri dönmem gerek... Karbonhidratı azaltman yanında meyve porsiyonlarına da dikkat et canım, çok şekerli meyveleri az ye..
Rabbim sağlık versin çok dert etme yine de...

ben çıkıyorum kızlar bebişimin yatak örtüsünü yıkayayım yerlerimi sileyim belki buzdolabımıda silerim
yani çalışıcam tabi totomu kaldırırsam haydin hepinizin miniklerini öptük ogluşumla
teyzelerinede çiçek yolluyoruzzz

canım kusura bakma dün cvp yazamadım sayfa sürekli hata verdi
oğlumun karnesini fen dersinden düzeltemedik ,e- okul kilitlenmişti ve yapacak bir şey yoktu
senenin başından beri problem yaşıyorduk öğretmenle ama şikayet etmedim bizim hakkımız geçsin,oğlumun hakkını yedi çünkü
ama gönül kırgınlıgımız vardı oyüzden okul değiştirdik inşallah busene rahat edeceğiz
her şerde bir hayır vardır dedik

senin iyi olmana çok sevindim,aman gitsinde gelmesin doğuma kadar,tekrar geçmiş olsun canım

şekerim 149 çıktı,100lük yaptırdık 183 çıktı gizli şeker yoktur ama yediklerine dikkat et dedi
15 gün sonra tekrar kan tahlili istedi
kafaya takma tedbir amaçlı istiyorum dedi ama keyfim kaçtı bikere
ama yorgunluk,stres etkiliyormuş tahlil sonucunu ehlikeyf ver kanı dedi:))

evvelki gün çok oynadı kızdım yeter cılız doğacan dedim alındı sanırım. oynasın oğlum zayıf doğsun hiiiiiç önemli değil ben beslerim kuzumu :)))

bu arada şekerin çok yüksek değil canım sıkıntı etme hem dikkat de ediyomuşsun. inş. bi sorun yaratmaz. en son kaçtı Sare hanımın kilosu ?çok önde gitmiyosa inş. bi sıkıntı yoktur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…