ksanilk kim bebişini kucağına alcak çok heyecenlıyım benim doktor tatile gidiyomuş sakın bu 3 gün içinde doğurma tamammı sık dişini dedi:)))))şaka b, yana inşallah en az 1,5 ay bekler benim bebişler sonuçta 2 ay var doktora sordum sizce beklerlermi 2 ay dedim ikizlerde hiiiçç söz veremeyiz dedi heran herşey olabilir dedi
Slm kızlar sizlere bişey danışıcam bu bebek arabalarının travel sistem olalarından araştırıyoruzda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim,bu portbebe ve anakucağı arasındaki fark ne ve ne amaçla kullanılıyor birde sizler nasıl bişey aldınız yada almayı düşünüyorsunuz hangileri kullanışlı?
canım benim üzülme sakın yediklerine dikkat edersin inşallah sağlıkla bebişini kucagına alınca gececek bunlar
diyetine uyman yeterli
benimde 150 çıkmıştı bende sen gibi tatlı hiç yemediğim halde.sonra dikkat ettim dr dediği gibi.tabi yasakya bu ara canım tatlı çekiyo
sonra ikinci ölçümde düştü.böyle devam et dedi dr.inş.seninde düşer canım
benim 130 çıktı
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
Şeker yükleme sonucum yüksek çıktı. 150.
Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.
Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç
Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff
aycam/zehra sizinki kaç çıkmıştı da diyet yaptınız??
geçmiş olsun canım senin iyi benim daha yüksekti 50 gramlık 157 idi diyet yaptım düzene girdi.fazla kafana takma çok ağır diyet yapmana gerek yok.çok yüksek değil senin.
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
Şeker yükleme sonucum yüksek çıktı. 150.
Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.
Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç
Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff
aycam/zehra sizinki kaç çıkmıştı da diyet yaptınız??
Tünaydın kızlar...
ben de çok uykusuzum. gece YsmnZ arkadaşımızın yazdığını okuyunca iptal oldum resmen. o esnada bebeğimin kıyafetlerini ütülüyodum nasıl moralim bozuldu anlatamam. Rabbim yaşayana sabır versin bize de yaşatmasın inş.
ondan sonra da yatamadım bi türlü döndüm durdum. sabah kalktım oturma odasına geçtim 1saat uğraştım uyumak için. tam daldım. koltuk takımım tamirdeydi o geldi. sonra da yatamadım((
başım ağırıyo moralim bozuk. dün bebeğim hiç oynamadı nerdeyse çok korktum ama hamd olsun geceden bu yana fıldır fıldır. o döndükçe ben mutlu oluyorum. hep çok korkardım içimde bi canlı hareket edecek, nasıl olur derdim şimdi hareket etmeyince deliriyorum. Şimdi bile vuruyo :)))
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş. bize de zamanında sağlıkı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.
Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park
sağol titizcim. bak işte sen de yemiyomuşsun senin de yüksek çıkmış. bu ne biçim iş yahu diycem ama isyan etme şükret diyorum hemencik :)
ben zaten dikkat ediyodum, şimdi neye dikkat edicem peki :) Canım hiç tatlı da çekmiyo, henüz çekmiyo yani :)
zaten ekmekte yemiyomuşsun peki meyveyi çok yiyomusun?benim dr ilk onu sordu,ben yemekleri falan yağsız yiyorum.hamur hiçbişe yemiyorum. kıstım ama meyve yiyodum.onuda çok aza indirdim şimdi üstüne bide kilo verdim.bakalım bu sefer kontrölde ne dicek :26:
Denizcim ben 75 mg lık yaptırmıştım 2.saatim yüksek çıkmıştı maksimum 160 olması gerekirken 190 dı benim. Cumartesi açlık tokluk baktırıcam ben de 30.haftayı geçtiğim için 100 lük bakılmazmış. Bu arada ben Hisar'daki doktoruma sormuştum herkes ya 50 lik yüksek çıkarsa 100 lük baktırıyor benim niye 75 diye. Son kongrelerde öyle yapılmasına karar verilmiş öyle dedi bir kerede daha doğru sonuç veriyormuş.
Deniz itiraf ediyorum çok dikkat etmiyorum ben bu aralar bakalım C.tesi ne sonuç çıkacak napiim dayanamıyorum ya. Ben de senin gibi tatlıyı hamurişini sevmem hiç ama meyveler, ekmek vs. bile baya etkiliyor galiba. Senin çok yüksek değil biraz daha dikkat et yeter bence.
Selam canım hoşgeldin. az geliyor olabilirsin ama niye unutalımmm kiii. bak oğlun bile geldi aklıma. karne işini ne yaptınız? raporlu olmasına rağmen tatsızlık yaşamıştınız, düzelttiler mi? bizim başımıza da gelirse öğrenelim şimdiden :)
benim totom iyileşiyor. hemoroid bir çeşit varismiş. o damarlar pıhtılaşmış, bi tuhaf olmuş. genel cerraha gittim. kendisi ilk müdahaleyi yaptı, bana da bu şekilde yapacaksın dedi. ilaç verdi. fitil ve merhem kullanıyorum şimdi. canom da öyle. nasıl mucizevi bir ilaçsa, hızla iyileştiriyordoğuma kadar bu sıkıntın olacak, ameliyat olmaya şuan gerek yok, istersen doğumdan sonra olursun dedi. ilaçla atlatıyoruz yani canım. sen nasılsın? şekerin yüksek miydi? düzene girdi mi?
Tünaydın filizcim. Amin canım.
YsmnZ arkadaşının başına gelenlere ben de çok üzüldüm. Allah sabır versin, dayanma gücü versin. Çok çok kötü oldum okurken. Allah bizlere yaşatmasın inşallah.
Filizcim bebişin uyuyordur dün miskin günündedir. Bugün dinlenmiş, dinç bir şekilde başlamıştır güne. hatta geceden başlamış maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?