2011 Ekim Anneleri

oo süpersin. doktoruna diycek söz bırakmamışsın :) Madalya takıp göndericek ne diycek canım yaa süper

Ben de söylediğin şekilde besleniyorum, meyveyi fazla yiyorum. özellikle karpuzu. yemicem artık her akşam yemicem yani.

aa deniz canım bende tatlıyla filan hiç aram yok çıkması beni çok şaşırttı
akşam p. pilav yada meyveyi çok yediysen oda etkiler demişti
ama sorun yok inş, üzülme

Ben de çok sevdim Sare'yi :) Önümüzdeki günlerde daha güzeli ile karşılaşmazsak kızımızın ismi bu Zehra.

Ben de Neva'yı duydum hatta trt'deki bizim evin halleri dizisinde vardı galiba öyle bir karakter, beğenmiştim.

Sanse ben Elvin'i beğendim. Tek başına yeterli bence. Yine de karar sizlerin tabiki.

yemeklerinide az az sık sık ye canım.bi sonraki teste düşmüş olcaktır inş.kafanada takma.:79:

aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.

Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park

park yatağını beğendinmi çünkü aynı park yatağı almışız canım..dünkü olayda beni çok etkiledi bişey almak istemiyorum elimde kalırsa diye ya kızlar buraya kötü haber yazmayalım çok etkileniyoruz valla bişey duyuyorum bende aynı şeyi yaşarmıyım diye hemen aklıma geliyor...

bizden birinin bebeğine bişey mi oldu benim haberim yok

aa deniz canım bende tatlıyla filan hiç aram yok çıkması beni çok şaşırttı
akşam p. pilav yada meyveyi çok yediysen oda etkiler demişti
ama sorun yok inş, üzülme

buarada hepinize iyi günler
selamsız girdim özür:78:

Hoşgeldin canım sana da iyi günler.
Okul değiştirmekle iyi etmişsiniz. Okul hayatından, derslerinden soğuyacaktı yoksa çocuğun. Bütün eğitim hayatını etkilerdi bu durum. iyi olmuş bence. hayırlısı olsun bundan böyle.

Bende de çok sorun yok, iyi olacak inşallah. zaten çok yemiyordum, şimdi kuş yemi kadar yiycem demek ki..

Kızdınnnn mııı ufacık çocuk yaa nasıl kıydın cadı anne. bırak çocuğu, ne güzel işte hareket etsin. ben az mı bekledim hareketlerini. oyy canım benim yaa. kızma bir daha, cidden anlar alınır sonra

Sare'miz 1150-1200 gr civarındaydı geçen haftasonu. +/-'si olur, yuvarlamak gerekirse bu aralıkta dedi. boyunu söylemedi canım. önceden gelişimi önde gidiyordu ama şimdi tam haftasında, hatta tam günündeydi.

selam kuzuların güzel anaları :79: gece uykum kaçtı sahura kadar oturdum kocişe bişeyler hazırlayıp öyle yattım 3,5 saat sonra da uyandım. gözümden uyku akıyordu. zorla ofise uğradım eve geldim. bu akşam biriyle görüşücem yanımda işe başlaması için. bakalım olursa rahat edicem artık

günaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?

canım bende de oluyor. doktoruma hafta sonu sordum, rahim ağzını kontrol etti açılma falan yok, büyümeden dolayı geriliyo o baskı yapıyor dedi. muhtemelen aynı sebeptendir senin de : )

merhaba kızlar.3 gündür çok geç kalkıyorum yaa.gerçi gece uykuları sağlıklı olmayınca böyle oluyor sanırım.ya kalça kemiklerime kramp giriyo geceleri.bi yanımdan diğer yanıma zor dönüyorum. bide kızım sanki daha az hareket ediyo niye acaba.yada bana mı öle geliyo.off gene pimpiriklenmem tuttu mübarek gün.:18:
dün iftara davetliydik bgn de öle.ne iyi oluo böyle davetler.ben bu sene çağırıp çağırmamakta kararsızım.hamile hamile bide sıcak zor olcak.bu seneyi es geçsem diyorum ama biyandan çağırsammı diyorum.
buarada cici alanlar sağlıkla güzel günlerde kullansınlar.kontrole gidenlere maşallah bebişlerine ben byle toptan söledim ama aklımda tutamadım.

Oy maşallah Eslemcim. Seninkiler artık bıdık değil hee, tosuncuk. 2 kiloyu geçince tosun dicem onlara.

Ya canım üzüldüm ama bence şeker yoktur. Zaten değerin fazla yüksek diil. Yediğin bişey etkilemiştir belkiii. Tekrar yaptıracak mısın?
Tatlıyı da sevmezmişin niye yüksek çıkmış hakkaten Allaallaaah:44:
Bende tatlıdan ilk başlarda nefret ediyodum. Şimdi kendimi zor tutuyorum sorma. Hatta bazen tutamıyom. Çikolata reyonunun önünden kaçarak uzaklaşıyom valla. Sizn o tiksinerek içtiğiniz şekerli suyu biz limonata niyetine şapur şupur içtik.O şekerli suyun tadını tek beğenen de benim sanırım topikte.

Rumuz 17
canım nasılsın? ,yardımına ihtiyacım var
bana burada alış veriş yapabileceğim bebek mağzalarının adını yazabilirmisin
yoksa canomun dediği gibi yaprakla gezecek benim kız:))
eğer uygun olursa toplu yapacağım,yoksa netten alan arkadaşlardan link alıp onların yardımına ihtiyacım var netten sipariş vereceğim

tesekurler burda sezeryan bilmiyorum doktorlar pek onermiyor tehlikeli birsey yoksa ama normal dogum yapan 1 hafta kaliyor hastanede birde hemsireler bebek nasil yikanir alti nasil degisir tutulur emzirilir gibi seyleri gosteriyorlar

canim hollandada eger sorun yoksa bir gun sonra cikiyoruz eger sabahsa aksama cikiliyor aksamsa sabaha cikiyorsun.

kızlar bu arada pudra ile bişeyler yazılmış. hemen paylaşmak istedim sizinle. doktorlar pudra önermiyor arkadaşlar. pudranın pişik önleme etkisi olmadığı gibi iyleştirme etkisi de yok ve daha önemlisi pudra kullanırken havada kalan gözle görülemeyen partüküller bebeklerde akciğer sorunlarına neden olabiliyormuş. bunun dışında da gözenekleri ve genetital bölgeleri tıkayıp idrar yolu enfeksiyonalarına neden olabiliyor. pudra yerine pişik önleyici ve pişik kremleri kullanmak çok daha sağlıklı.

kızlar bu arada pudra ile bişeyler yazılmış. hemen paylaşmak istedim sizinle. doktorlar pudra önermiyor arkadaşlar. pudranın pişik önleme etkisi olmadığı gibi iyleştirme etkisi de yok ve daha önemlisi pudra kullanırken havada kalan gözle görülemeyen partüküller bebeklerde akciğer sorunlarına neden olabiliyormuş. bunun dışında da gözenekleri ve genetital bölgeleri tıkayıp idrar yolu enfeksiyonalarına neden olabiliyor. pudra yerine pişik önleyici ve pişik kremleri kullanmak çok daha sağlıklı.

Merhaba kızlar. Dün odamızıda aldık, hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah. Herkesler iyidir umarım...

kızlar ben kulaktan ateş ölçerinide aldım oğlumun doktorların kullandıklarındanmış yarın gelcek bakalım

Canım hangi marka ve kaça aldın???

Teşekkür ederim burcucum
1 saat yürümek çok değill miiii. ben çok çabuk yoruluyorum. 15 dk sonra gözüm yere bakıyor :) oturacak yer arıyorum. yarım saat yürümeye çalışıyoruz akşamları. o da maksimum yani :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…