zaten ekmekte yemiyomuşsun peki meyveyi çok yiyomusun?benim dr ilk onu sordu,ben yemekleri falan yağsız yiyorum.hamur hiçbişe yemiyorum. kıstım ama meyve yiyodum.onuda çok aza indirdim şimdi üstüne bide kilo verdim.bakalım bu sefer kontrölde ne dicek :26:
Bu arada Sare ismini çok sevdim Deniz
Meva ismi de hem kulağa hoş geliyor hem de fazla duyulmamış bir isim ama bir sormak lazım bilenlere. Neva ismini duymuştum o da çok güzel
Sanse cim Elvinle Yaren isimleri bana çok uyumlu gelmedi yanyana kullanmak için tek tek daha güzel olur gibi ama optik okuyucuya sığmaz diye söylemiyorum merak etme
oo süpersin. doktoruna diycek söz bırakmamışsın :) Madalya takıp göndericek ne diycek canım yaa süper
Ben de söylediğin şekilde besleniyorum, meyveyi fazla yiyorum. özellikle karpuzu. yemicem artıkher akşam yemicem yani.
aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.
Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park
park yatağını beğendinmi çünkü aynı park yatağı almışız canım..dünkü olayda beni çok etkiledi bişey almak istemiyorum elimde kalırsa diye ya kızlar buraya kötü haber yazmayalım çok etkileniyoruz valla bişey duyuyorum bende aynı şeyi yaşarmıyım diye hemen aklıma geliyor...
aa deniz canım bende tatlıyla filan hiç aram yok çıkması beni çok şaşırttı
akşam p. pilav yada meyveyi çok yediysen oda etkiler demişti
ama sorun yok inş, üzülme
buarada hepinize iyi günler
selamsız girdim özür:78:
evvelki gün çok oynadı kızdım yeter cılız doğacan dedim alındı sanırım. oynasın oğlum zayıf doğsun hiiiiiç önemli değil ben beslerim kuzumu :)))
bu arada şekerin çok yüksek değil canım sıkıntı etme hem dikkat de ediyomuşsun. inş. bi sorun yaratmaz. en son kaçtı Sare hanımın kilosu ?çok önde gitmiyosa inş. bi sıkıntı yoktur canım
günaydın herkese,
benim bir haftadır otururken birşeyim yok ama ayağa kalkınca rahmime bir baskı oluyor.aynı durumu olan var mı?
benımde yaklasık 10 gundur falan kukuma dogru basınc oluyor..ozellıkle vc deyken yerınden cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum..bebegın artık dogum seklını almasına yoruyorum ben netten arastırdıgım kadarıyla boyle bır sonuca vardım yanı..
geçen cuma da dr a gitmiştim dr gidince soracak sorularımı unutuyorum birde bebekle ilgili güzel şeyler duyuncaaa zaten insanın ayağı yere basmıyor :)
kukudaki basınç da çatının açılmaya başlamasıyla ilgiliymiş tatalım. o da var ben de onu da sordum : ) üstelik daha doğum pozisyonunda da değil benim dana : ) bu arada ben aklıma gelen soruları bir kağıda yazıyorum böylece hiçbişeyi unutmuyorum. herkese tavsiye ederim, doktorumun da hoşuna gidiyor böyle yapmam
Çatı muayenesi yani tuşe 37.haftada yapılıyor değilmi:18:
Doktor spekulum ile muayene ediyor hani mantar akıntı durumlarına bakıyor o zaman hiç acı olmuyor çatı muayenesini ne farkı var acaba:26:
çatı muayenesinde çatının normal doğum için uygun olup omadığını bakılıyor miryemcim. yani biz ne kadar normal doğum da istesek çatı uygun değilse yapacak bişey yok. mecburen sezeryan oluyor. mesela bazılarının çatısı dar oluyor yada çatı yuvarlak olması gerekirken kalp şeklinde olabiliyor. o zaman anne de bebek de riske girdiği için sezeryan yapılıyor.
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
Şeker yükleme sonucum yüksek çıktı. 150.
Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.
Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç
Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff
aycam/zehra sizinki kaç çıkmıştı da diyet yaptınız??
denizcim tiroid değerleinin iyi çıkasına çok sevindim. ben de şeker çıkmadı ama geçen cumartesi doktorum kızdı ya kilo alışıma biraz sevsaklamaya başlamıştım yürüyüşleri sıcaktan dolayı. cumartesiden beri 1 saat yürüyorum ve dondurmayı kestim 600 gr verdim 3 günde. yürüyüş yapabiliyorsan yürüyüş yap tatlım. öyle herşeyi de kafana takıp üzme gelinimi :76:
teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
Tahlil sonuçlarımı öğrendim kızlar. Tiroid değerlerim güzel, ilaç kullanmaya devam dedi dr.
Şeker yükleme sonucum yüksek çıktı. 150.
Sıkıntı yapacak kadar yüksek değil, her şeyden ye ama azar azar ye dedi. Her ay 1 kg al, bunu aşma dedi dr.
Bu durumu kafana çok takıp, kendini de hasta etme dedi ama takıldım bi kere. artık çok geç
Tatlının t'sini sevmem, ekmek, makarna, pilav yemem. 1'er, en fazla 2'şer kaşık yerim. niye böyle oldu yaa poff
aycam/zehra sizinki kaç çıkmıştı da diyet yaptınız??
tesekurlerburda sezeryan bilmiyorum doktorlar pek onermiyor tehlikeli birsey yoksa ama normal dogum yapan 1 hafta kaliyor hastanede birde hemsireler bebek nasil yikanir alti nasil degisir tutulur emzirilir gibi seyleri gosteriyorlar
kızlar ben kulaktan ateş ölçerinide aldım oğlumun doktorların kullandıklarındanmış yarın gelcek bakalım
inşallah çok gerek kalmaz da allah az kullanmak nasip eder hepimize
kızlar ben kulaktan ateş ölçerinide aldım oğlumun doktorların kullandıklarındanmış yarın gelcek bakalım
denizcim tiroid değerleinin iyi çıkasına çok sevindim. ben de şeker çıkmadı ama geçen cumartesi doktorum kızdı ya kilo alışıma biraz sevsaklamaya başlamıştım yürüyüşleri sıcaktan dolayı. cumartesiden beri 1 saat yürüyorum ve dondurmayı kestim 600 gr verdim 3 günde. yürüyüş yapabiliyorsan yürüyüş yap tatlım. öyle herşeyi de kafana takıp üzme gelinimi :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?