Teşekkür ederim burcucum
1 saat yürümek çok değill miiii. ben çok çabuk yoruluyorum. 15 dk sonra gözüm yere bakıyor :) oturacak yer arıyorum. yarım saat yürümeye çalışıyoruz akşamları. o da maksimum yani :78:
park yatağını beğendinmi çünkü aynı park yatağı almışız canım..dünkü olayda beni çok etkiledi bişey almak istemiyorum elimde kalırsa diye ya kızlar buraya kötü haber yazmayalım çok etkileniyoruz valla bişey duyuyorum bende aynı şeyi yaşarmıyım diye hemen aklıma geliyor...
teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
Oy maşallah Eslemcim.Seninkiler artık bıdık değil hee, tosuncuk. 2 kiloyu geçince tosun dicem onlara.
Ya canım üzüldüm ama bence şeker yoktur. Zaten değerin fazla yüksek diil. Yediğin bişey etkilemiştir belkiii. Tekrar yaptıracak mısın?
Tatlıyı da sevmezmişin niye yüksek çıkmış hakkaten Allaallaaah:44:
Bende tatlıdan ilk başlarda nefret ediyodum. Şimdi kendimi zor tutuyorum sorma. Hatta bazen tutamıyom. Çikolata reyonunun önünden kaçarak uzaklaşıyom valla.Sizn o tiksinerek içtiğiniz şekerli suyu biz limonata niyetine şapur şupur içtik. O şekerli suyun tadını tek beğenen de benim sanırım topikte.
Teşekkür ederim burcucum
1 saat yürümek çok değill miiii. ben çok çabuk yoruluyorum. 15 dk sonra gözüm yere bakıyor :) oturacak yer arıyorum. yarım saat yürümeye çalışıyoruz akşamları. o da maksimum yani :78:
Bende hemencicik yoruluyorum, ayaklarım artık beni taşımıyor. Halbuki ne kadar hareketli bi kızdım, ne olduysa bana anlamadım gitti, hamilemiyim neyim
canim hollandada eger sorun yoksa bir gun sonra cikiyoruz eger sabahsa aksama cikiliyor aksamsa sabaha cikiyorsun.
yavaş tempoda 1 saat yürüyüş yapmamın beni zorlamayacağını söyledi doktor. sonlara doğru biraz yoruluyorum ama kasık ağrılarım falan da azalıyor yürüyüş yapınca, o yüzden yapıyorum valla. bi de üstüne eve gelip soğuğa yakın duş aldım mı benden keyiflisi yokyürüyüşten sonra ege'de daha çok hareketleniyor hoşuma gidiyor
kızlar edayla görüştüm. gayet iyiymiş, maşallahı var onun da rüzgarın da
iş yerinde son haftasıymış.ahmet abisi de bu durumda etinden sütünden yününden sonuna kadar faydalanıyomuş :) (benim ceyar oraya da bulaştı demek ki)
çok yoğunmuş. hepinize çok selam söyledi çok öpüyooorr.
düşünsenize bikaç hafta sonra evde ağlamalama sesleri herbirimiz bir yere dağılcak kimi uyutçak kimi emzircek kimi banyo yaptırcak.ayyyy çok heyecanlı.
Sağol canım iyi oldu yazdığın bende merak etmiştim. Babası filaniyimi diye.. Neyseki iyiymiş, zeytin turşusu işte insan akşam bi iyiyim der çıkar demitam sopalık oldu bu kız :))
kızlar ya benim memişler artık memişlikten çıktı baya meme oldu. aldılar başlarını gidiyolar. bi de sol meme sağ memeden daha büyük oldu. renkli kısımları da farklı. sol taraftaki resmen daha büyük. sadce sol memede süt olacak sağ taraf tıslayan musluk gibi olcak diye tırsıyorum.
Eslemcim maşallah bebeklerine Allahın izni ile vakitlice gelirler inşallah canım :)
Meva ismi kulağıma çok hoş gelmedi benimde.
Deniz çok yüksek değilmiş doktorunda söylemiş takılma, meyvelere dikkat etsen yeterli olur sanırım sıkma canını..
Ayça ağrıların sıklığı 1 saatten aza düşerse doktoruna git, kontrol ol canım...
Şeyma bencede kötü haberleri burda paylaşmayalım... Herkes perişan oluyor toparlanmakta bir süreç alıyor.. Hepimiz korkuyoruz. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Bizlerde henüz hamileyiz ne olucağımız belli değil etkileniyoruz haliyle az etilenmek adına bencede kötü haber yazılmasın... [/B]
düşünsenize bikaç hafta sonra evde ağlamalama sesleri herbirimiz bir yere dağılcak kimi uyutçak kimi emzircek kimi banyo yaptırcak.ayyyy çok heyecanlı.
Düşündümde içim çok hoş olduu :)
İlk kim doğum yaparsa ekim 2011 bebekleri diye topik açsın kaybolmayalım kızlar :))
Düşündümde içim çok hoş olduu :)
İlk kim doğum yaparsa ekim 2011 bebekleri diye topik açsın kaybolmayalım kızlar :))
Ayy bu kız hep böyleydi, düzeltemiycez bu huyunu :) Hiç demiyo ki bu hatunlar beni merak eder, bi haber edeyim demiyo hiiiççç. gelsin de çekelim kulaklarını :) neyse ki evde olacak (gezmeden durabilirse). daha rahat görüşürüz artık. umarım yani :)
Evet neyse ki iyiymiş.
Ay evet birbirimizi kaybetmeyelim. Çok şey paylaştık hepimiz... İlk kim doğuracak acaba :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?