2011 Ekim Anneleri

erkek anneleri için altını değiştirirken sünger gibi bişi varmış o pipisine takılıyormuş onunda çözümünü bulmuşlar :)

Benim sol memişim sağdan daha büyüktü zaten, pek bir değişiklik olmadı. ikisi de hacmen daha büyük oldu ama sol yine sağdan büyük. buna rağmen ctesi uzanmış, anatomimi incelerken sağdaki musluktan bir damla bir ıslaklık geldiğini gördüm. (küçük olandan)
eşime koştum. yaaa bu ısslaakk. inanamıyorum süt galiba. sanırım geliyor diye panik oldum. "e sen annesiiiin, vücudun ona hazırlanıyor işte. bundan daha doğal ne var kiii" dedi küçük olan büyüğü bastıracak gibi, tıslamayabilir yani burcucum.

bende o yüzden dedim paylaşılmasın diye zaten şu dönemde herkes tedirginlik içinde bide böyle haberler iyicene korkutuyor valla..HAMİLELERE İYİ HABERLER VERİN lütfen...

EVET İYİ HABERLER ALALIM :) TAM DESTEK :)

Kız nasıl becermiş onu kukusuyla :))))))

ayy yok kızlar bırakın çocukların pipoşlarını yaa. gem vurmayın :) rahat rahat yapsınlar. ablam yeğenimin altını açıp, üzerine o iş için kullandığı bir tane bez örtüyor bacaklarının arasına. yaparsa da o beze yapıyor. altında da alt değiştirme bezi oluyo zaten, koltuğa yatağa filan da geçmez yani.

EVET İYİ HABERLER ALALIM :) TAM DESTEK :)

Kız nasıl becermiş onu kukusuyla :))))))

hani poposunu kaldırıyosun ya bezi altından almak için tam popoyu kaldırınca çişini bi bırakmış bi de kendi suratına yapmış sıpa ay hala gülüyorum ya

İYİ HABERLER KONUSUNDA TAM DESTEK VERİYORUM : ) ARTIK HERŞEYE EVHAM YAPAR OLDUK, GEREK YOK DAHA ÇOK EVHAM YAPACAK HABERE

bide altını değiştirirken pipisini aşağı indirip bezini bağlıcakmışız yoksa yukarıda olsa karnına işermişerkek anası olmak zormuş baksana

aaa bak bu da mantıklı : )

hayatım ben yakında omzuma atçam az kaldı bide süt gelince şişce düşünemiyorum makaraya sararım arık batu acıkınca basarım düğmeye tar tar tar gider ağzınaaaa.

maşşallah bebişlere kocaman olmuşlar...

bide altını değiştirirken pipisini aşağı indirip bezini bağlıcakmışız yoksa yukarıda olsa karnına işermişerkek anası olmak zormuş baksana

evet canım. küçücük bir parmak hareketiyle aşağı alıyosunuz pipiyi, aşağı işemesi lazım. yoksa kasıklarından üşütür. bir de kaka yapınca çok iyi temizlenmeli, ılık suda ıslatılmış pamukla pipiyi çok iyi temizlemelisiniz yoksa tıkanma, enfeksiyon kapma olur Allah korusun.

bak şimdi tatlım port bebe, bebeği ilk altı ay taşıyabileceğin taşıma çantası. Travel bebek arabasında bulunan ana kucağı ise hem bebeği 13 ay boyunca elinde taşıyabileceğin çanta vazifesini görüyor, hem 13 ay boyunca oto koltuğu olarak kullanılıyor hemde travel sistem bebek arabalarının bebeği yatırdığın sepet kızmı değişebiliyor yani ilk 13 ay bu ana kucağını takıyorsun bebek arabasına böylece daha küçük ve kullanışlı oluyor. Arabaya koyacağın zamanda ana kucağını bebek arabasından çıkartıp araba koltuğuna oturtuyorsun yani bebk hep içinde oluyor. bebek arabasından geriye aliminyum ayaklar kalıyor onuda katlayıp arabanın bagajına koyuyorsun. aradaki 7 farkı hepimiz gördük sanırım :) birde arabası olmayanlar port bebe + hafif bebek arabası bakacak. arabası olanlar kullanışlı travel sistem bebek arabasına bakacaklar. marka olarak maxi cosi iyi ama çokkk pahalı ona en yakın duran markada bebeconfort gibi görünüyor bu markalara netten bakıp sana uygun bir model bulabilirsin.
ya bu işimden ayrılırsam bebek arabası işine gireyim diyorum kızlar burda anlata anlata beynime kazındı wallaa :))
DENİZ geçmiş olsun canım ama şekerin çok çıkmamış sınırın biraz üstü. sanırım yediklerinden çok bünyeyle alakalı sadece gebelik dönemini bağlayan bi durum doğum sonrası geçiyor biraz daha dikkat yeterli olucaktır. edadan haber gelmiş ii olmasına sevindim epeydir merak ediyordum...
ESLEMM maşallah çakılla bambama kiloları falan pek bir ideal annesi onları muzla beslediği içinmi acaba böyle bu minikler?
KÖTÜ HABER konusunda katılıyorum dün çok etkilendim normal doğumu bile düşünür oldum ben doğururken nasıl bilicem kordonu boynundamı değilmi içime dert oldu. biz güsel haberler paylaşalım kızlar. ve ilk doğuran açsın topiğide. topik nasıl açılır önce bir bilgi alalım :)
BURCU 1 saat yürüme konusunda katılıyorum çok ii geliyor ben bazen 1 kaç saat bile yürüyorum tabi ara ara dinlenmek şartıyla ve genellikle dinç olduğumu söyleyebilirim bazıları gezerken doğuruvericemden korksada biz kızımla gezmeleri seviyoruz.........

ahhh ahhh kardeş anlamaz bu kız anaları bizi.bide erkek bebekler açıp gezmeye pek hevesli olurar neyse bizde bu günlerin intikamını onların kızlarına göz koyarak alcaz

Hııı demekki dötünü çok kaldırmamak lazım :)))

zaten minnacık bişey olcak bi de sünnet etiricem doğunca. aşağı indircek bişey bulabilecek miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…