Ay evet birbirimizi kaybetmeyelim. Çok şey paylaştık hepimiz... İlk kim doğuracak acaba :78:
55 günlük bebeği olan bi arkadaşım var sabah onu aradım napıyosun diye. kızının altını değiştirirken kızı çişini yapmış, yüzüne falan gelmiş nasıl becermişsebanyoya sokmaya hazırlanıyodu kızını. ay çok güldüm. kız bile başarıyosa bunu erkek analarını durumu nasıl olacak bakalım
kızlar ya benim memişler artık memişlikten çıktı baya meme oldu. aldılar başlarını gidiyolar. bi de sol meme sağ memeden daha büyük oldu. renkli kısımları da farklı. sol taraftaki resmen daha büyük. sadce sol memede süt olacak sağ taraf tıslayan musluk gibi olcak diye tırsıyorum.
erkek anneleri için altını değiştirirken sünger gibi bişi varmış o pipisine takılıyormuş onunda çözümünü bulmuşlar :)
erkek anneleri için altını değiştirirken sünger gibi bişi varmış o pipisine takılıyormuş onunda çözümünü bulmuşlar :)
bende o yüzden dedim paylaşılmasın diye zaten şu dönemde herkes tedirginlik içinde bide böyle haberler iyicene korkutuyor valla..HAMİLELERE İYİ HABERLER VERİN lütfen...
55 günlük bebeği olan bi arkadaşım var sabah onu aradım napıyosun diye. kızının altını değiştirirken kızı çişini yapmış, yüzüne falan gelmiş nasıl becermişsebanyoya sokmaya hazırlanıyodu kızını. ay çok güldüm. kız bile başarıyosa bunu erkek nalarını durumu nasıl olacak bakalım
Benim sol memişim sağdan daha büyüktü zaten, pek bir değişiklik olmadı. ikisi de hacmen daha büyük oldu ama sol yine sağdan büyük. buna rağmen ctesi uzanmış, anatomimi incelerken sağdaki musluktan bir damla bir ıslaklık geldiğini gördüm. (küçük olandan)
eşime koştum. yaaa bu ısslaakk. inanamıyorum süt galiba. sanırım geliyor diye panik oldum. "e sen annesiiiin, vücudun ona hazırlanıyor işte. bundan daha doğal ne var kiii" dediküçük olan büyüğü bastıracak gibi, tıslamayabilir yani burcucum.
aaa nasıl bişey ki o?? adı falan var mı aratayım google'da. çocuk yüzümüze gözümüze yapmadan önlem alalım
EVET İYİ HABERLER ALALIM :) TAM DESTEK :)
Kız nasıl becermiş onu kukusuyla :))))))
ayy yok kızlar bırakın çocukların pipoşlarını yaa. gem vurmayın :) rahat rahat yapsınlar. ablam yeğenimin altını açıp, üzerine o iş için kullandığı bir tane bez örtüyor bacaklarının arasına. yaparsa da o beze yapıyor. altında da alt değiştirme bezi oluyo zaten, koltuğa yatağa filan da geçmez yani.
kızlar ya benim memişler artık memişlikten çıktı baya meme oldu. aldılar başlarını gidiyolar. bi de sol meme sağ memeden daha büyük oldu. renkli kısımları da farklı. sol taraftaki resmen daha büyük. sadce sol memede süt olacak sağ taraf tıslayan musluk gibi olcak diye tırsıyorum.
bide altını değiştirirken pipisini aşağı indirip bezini bağlıcakmışız yoksa yukarıda olsa karnına işermişerkek anası olmak zormuş baksana
teyzeleri merhaba biz kuzularımla doktordan geldik
erkekim 1497 gr kızımda 1580 gr olmuşlardoktor amcaları suları iyi dedi rahim ağzı uzunluğuna baktı 4,5 oda güzel dedi şimdilik herşey yolunda fazla ayakta kalma uzan dinlen dedi
herkesler iyi heralde dikkat edin çok düşen oluyo bu aralar kızlar çok dikkat edin:26::26::26::26:
bide altını değiştirirken pipisini aşağı indirip bezini bağlıcakmışız yoksa yukarıda olsa karnına işermişerkek anası olmak zormuş baksana
Slm kızlar sizlere bişey danışıcam bu bebek arabalarının travel sistem olalarından araştırıyoruzda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim,bu portbebe ve anakucağı arasındaki fark ne ve ne amaçla kullanılıyor birde sizler nasıl bişey aldınız yada almayı düşünüyorsunuz hangileri kullanışlı?
Evet kaybetmeyelim birbirimizi.
Sen de adaylar arasındasın Sibel :)
hani poposunu kaldırıyosun ya bezi altından almak için tam popoyu kaldırınca çişini bi bırakmışbi de kendi suratına yapmış sıpa ay hala gülüyorum ya
İYİ HABERLER KONUSUNDA TAM DESTEK VERİYORUM : ) ARTIK HERŞEYE EVHAM YAPAR OLDUK, GEREK YOK DAHA ÇOK EVHAM YAPACAK HABERE
zaten minnacık bişey olcak bi de sünnet etiricem doğunca. aşağı indircek bişey bulabilecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?