2011 Ekim Anneleri

Siteye bakım yapılmıyormu acaba sürekli msj tekrarı oluyor çünkü sayfadan çıkamıyorum dönmüyor süresi bitse bile buna bi çare bulsalar çok sevinicem....

Son düzenleme:
aynen benimkilerde öyle canım.benimde sağ soldan daha büyük ama bu vucuttaki diğer bölgeler içinde geçerliçünkü insanın solu ve sağı farklı olurmuş.sen merak etme ikisinden de foşur foşur sütün gelir inş.

Ay evet birbirimizi kaybetmeyelim. Çok şey paylaştık hepimiz... İlk kim doğuracak acaba :78:
eğer ikizz anaları acele etmezse ilklerin arasındayım

ahhh ahhh kardeş anlamaz bu kız anaları bizi.bide erkek bebekler açıp gezmeye pek hevesli olurar neyse bizde bu günlerin intikamını onların kızlarına göz koyarak alcaz
herkes erkek çocuk zor diyor valla ALLAH yardımcımız olsun..bizim oğlanlar kovalıcak kızlarınızı ha
napıcaz bilmem hiç alt değiştirmedim şimdiye kadar öğrencez inş..
zaten minnacık bişey olcak bi de sünnet etiricem doğunca. aşağı indircek bişey bulabilecek miyim acaba

ben kıyamam daha yeni doğunca sünnet ettirmeye biraz büyüüsn öyle yaptırıcam..

mesaj tekrarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
ya bu göğüsler konusunda bende çok müzdaribim kızlar. önceden 90 takıyordum şimdi 100 zar zor oluyor. evde sütyeni çıkardığım zaman 5 dk bile duramıyorum resmen aşağı doğru ağırlık yapıyolar omuzlarım düşüyor ( göğsüm top gibi oldu zaten evde adım koca bıcık oldu :)) pijamamı giyerken eşime yakalandığım zamanlar gülümseme ve hayret içerisindeki bakışlarını tanımlamakta güçlük çekiyorum... ya bide süt olunca şişicekmiş artık benimkiler çeneme değer diyorum ben........

demek normal benim memeler ay sevindim valla. anneme sordum hatılamıyorum en son 24 yıl önce çocukk doğurmuştum dedi çıktı işin içinden

seymacım bebişler yeni doğduklarında pipilerinde acı hissetmiyorlar. kuzenimin oğlunun doğumdan sonra sünnetini kameraya almışlardı onu izledim. bizim haylaz uyurken kesiyolar bizimki uyanmadı bile sünnet olurken, iğne falan da yapmıyolar

he valla hep dert şu pipoşlar yok sünnet ettir falan zor valla erkeklerin işi

Yok kız erkeklerin işi ne zor olcak, zorunu kadınlar çekiyo şekil a= biz hamişleeer :)))))))) Bi sünnet oluyolar sonra anneler bezlesin uğraşsın tisler oraya buraya fışkırsın sonra evlensin hatunlar uğraşsın şekil a:= irem, ahh ahh bütün derdini kadınlar çekiyo o pipoşların :))

UZZZMAN TİİVİİ.. bravo burcucum, aynen yazmışsın hee.. ben de hep oraya bakıyom.. hatta senin alt açma sorunsalını da ordan öğrenmeye çalıştım 2 hafta falan önce ama ben penguen üstünde denedim.. batırdı tabi her tarafı..

biraz daha siserlerse ozel sutyen dikeriz kendimize ne yapalim artikin

Benimkilerde büyüdü çok dağ tepe olmadı ama büyüdü basbayağı ve bende saklıyorum hazine gibi eşimden :) Destekli sütyen aldım, çok rahat ettim 95 üzerimdeki penye yada desteksiz kullanmayın sakın sarkıyomuş sonra bide her duştan sonra soğuk su tutuyorum ben hasta olurum diye tırsmasam buz kompleksi yapıcam. Ne kadar az deforme olursa o kadar iyi

beğendim canım yatağı ses falan çıkarmıyo kurulumu rahat, kapılardan geçti. ama ben daha içine yatak almadım. sen aldın mı? sen beğendin mi peki park yatağını bebişinin?

maş. canım Sareciğimize. inş. bi sıkıntı çıkmaz . ya Deniz teyzesi çok oynuyodu ben de zayıf kalacak diye şettim töbeeee bi daha kızmam

ben almıyacam canım kimseyi iftara . inana eşime bile zor hazırlıyorum misafir ağırlayamam bu halde. geçen yıl çok hoştu herkesi davet etmiştim ama bu yıl kimse de kusura bakmaz halimiz ortada sonuçta.

şaka bi yana kız evladın yeri farklı olur bence de. allah uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah oğullarımıza.. ikinci bebeğimin kız olmasını çok isterim ama. ne demişler erkek evlenene kadar, kız mezara kadar senin evladın olur.. kendi ailelerinize bakın mesela. ben her gün annemi aramadan duramam, eşim aklına gelirse arar annesini. hele bir de anlaşamadığımız için ailesiyle senede 1 defa gideriz onlara. gerçi uzak olmaları da etkili. annem yada babam hasta olsa soluğu orda alırım, erkek öyle olmuyor... yani o pipileri biz büyütcez sonra sağa sola işeme çağı geçince ikinci planda olmayı öğrenmemiz gerekecek. bence doğrusu da bu, sonuçta siz istermisiniz eşiniz için ikinci planda olmayı. tabii ki istemeyiz. çocuklarımız da öyle olacak. biz de onalrın mutluluğu ile mutlu olucaz inşallah

ben alırken yatağını aldım park yatağa göre evet bende çok beğendim kumaşıda kaliteli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…