aynen benimkilerde öyle canım.benimde sağ soldan daha büyük ama bu vucuttaki diğer bölgeler içinde geçerliçünkü insanın solu ve sağı farklı olurmuş.sen merak etme ikisinden de foşur foşur sütün gelir inş.kızlar ya benim memişler artık memişlikten çıktı baya meme oldu. aldılar başlarını gidiyolar. bi de sol meme sağ memeden daha büyük oldu. renkli kısımları da farklı. sol taraftaki resmen daha büyük. sadce sol memede süt olacak sağ taraf tıslayan musluk gibi olcak diye tırsıyorum.
eğer ikizz anaları acele etmezse ilklerin arasındayımAy evet birbirimizi kaybetmeyelim. Çok şey paylaştık hepimiz... İlk kim doğuracak acaba :78:
herkes erkek çocuk zor diyor valla ALLAH yardımcımız olsun..bizim oğlanlar kovalıcak kızlarınızı haahhh ahhh kardeş anlamaz bu kız anaları bizi.bide erkek bebekler açıp gezmeye pek hevesli olurar neyse bizde bu günlerin intikamını onların kızlarına göz koyarak alcaz
napıcaz bilmem hiç alt değiştirmedim şimdiye kadar öğrencez inş..evet canım. küçücük bir parmak hareketiyle aşağı alıyosunuz pipiyi, aşağı işemesi lazım. yoksa kasıklarından üşütür. bir de kaka yapınca çok iyi temizlenmeli, ılık suda ıslatılmış pamukla pipiyi çok iyi temizlemelisiniz yoksa tıkanma, enfeksiyon kapma olur Allah korusun.
zaten minnacık bişey olcak bi de sünnet etiricem doğunca. aşağı indircek bişey bulabilecek miyim acaba
bide altını değiştirirken pipisini aşağı indirip bezini bağlıcakmışız yoksa yukarıda olsa karnına işermişerkek anası olmak zormuş baksana
şu pipoşlarda doğumdan sonuna kadar problem şu erkeklerde yahuuu
haydii cok heyecanli donemlere giriyoruz gerilim muzigi alalim kim bebeisi ilk kucagina alicakbu kupa kimin olucak
he valla hep dert şu pipoşlar yok sünnet ettir falan zor valla erkeklerin işi
kızlar bu arada pudra ile bişeyler yazılmış. hemen paylaşmak istedim sizinle. doktorlar pudra önermiyor arkadaşlar. pudranın pişik önleme etkisi olmadığı gibi iyleştirme etkisi de yok ve daha önemlisi pudra kullanırken havada kalan gözle görülemeyen partüküller bebeklerde akciğer sorunlarına neden olabiliyormuş. bunun dışında da gözenekleri ve genetital bölgeleri tıkayıp idrar yolu enfeksiyonalarına neden olabiliyor. pudra yerine pişik önleyici ve pişik kremleri kullanmak çok daha sağlıklı.
ya bu göğüsler konusunda bende çok müzdaribim kızlar. önceden 90 takıyordum şimdi 100 zar zor oluyor. evde sütyeni çıkardığım zaman 5 dk bile duramıyorum resmen aşağı doğru ağırlık yapıyolar omuzlarım düşüyor( göğsüm top gibi oldu zaten evde adım koca bıcık oldu :)) pijamamı giyerken eşime yakalandığım zamanlar gülümseme ve hayret içerisindeki bakışlarını tanımlamakta güçlük çekiyorum... ya bide süt olunca şişicekmiş artık benimkiler çeneme değer diyorum ben........
ya bu göğüsler konusunda bende çok müzdaribim kızlar. önceden 90 takıyordum şimdi 100 zar zor oluyor. evde sütyeni çıkardığım zaman 5 dk bile duramıyorum resmen aşağı doğru ağırlık yapıyolar omuzlarım düşüyor( göğsüm top gibi oldu zaten evde adım koca bıcık oldu :)) pijamamı giyerken eşime yakalandığım zamanlar gülümseme ve hayret içerisindeki bakışlarını tanımlamakta güçlük çekiyorum... ya bide süt olunca şişicekmiş artık benimkiler çeneme değer diyorum ben........
park yatağını beğendinmi çünkü aynı park yatağı almışız canım..dünkü olayda beni çok etkiledi bişey almak istemiyorum elimde kalırsa diye ya kızlar buraya kötü haber yazmayalım çok etkileniyoruz valla bişey duyuyorum bende aynı şeyi yaşarmıyım diye hemen aklıma geliyor...
Hoşgeldin canım sana da iyi günler.
Okul değiştirmekle iyi etmişsiniz. Okul hayatından, derslerinden soğuyacaktı yoksa çocuğun. Bütün eğitim hayatını etkilerdi bu durum. iyi olmuş bence. hayırlısı olsun bundan böyle.
Bende de çok sorun yok, iyi olacak inşallah. zaten çok yemiyordum, şimdi kuş yemi kadar yiycem demek ki..
Kızdınnnn mıııufacık çocuk yaa nasıl kıydın cadı anne. bırak çocuğu, ne güzel işte hareket etsin. ben az mı bekledim hareketlerini. oyy canım benim yaa. kızma bir daha, cidden anlar alınır sonra
Sare'miz 1150-1200 gr civarındaydı geçen haftasonu. +/-'si olur, yuvarlamak gerekirse bu aralıkta dedi. boyunu söylemedi canım. önceden gelişimi önde gidiyordu ama şimdi tam haftasında, hatta tam günündeydi.
merhaba kızlar.3 gündür çok geç kalkıyorum yaa.gerçi gece uykuları sağlıklı olmayınca böyle oluyor sanırım.ya kalça kemiklerime kramp giriyo geceleri.bi yanımdan diğer yanıma zor dönüyorum. bide kızım sanki daha az hareket ediyo niye acaba.yada bana mı öle geliyo.off gene pimpiriklenmem tuttu mübarek gün.:18:
dün iftara davetliydik bgn de öle.ne iyi oluo böyle davetler.ben bu sene çağırıp çağırmamakta kararsızım.hamile hamile bide sıcak zor olcak.bu seneyi es geçsem diyorum ama biyandan çağırsammı diyorum.
buarada cici alanlar sağlıkla güzel günlerde kullansınlar.kontrole gidenlere maşallah bebişlerineben byle toptan söledim ama aklımda tutamadım.
bide altını değiştirirken pipisini aşağı indirip bezini bağlıcakmışız yoksa yukarıda olsa karnına işermişerkek anası olmak zormuş baksana
Bende aynı fikirdeyim filiz çok hatırı sayılı bir iki arkadaşımızıda dışarıya davet edicez iftar ederiz herkes evine gider. Ben iftara davet edildiğimde bile oturduğum için çok rahatsız oluyorum. İşteyiz akşama kadar, akşamda misafirliğe gitmek bile yoruyor, kaldı ki ağırlasak dahada yorucak, hiç gerek yok, anlayışlı herkes sağolsun kimse bir şey demez bize şu durumda zaten..
beğendim canım yatağı ses falan çıkarmıyo kurulumu rahat, kapılardan geçti. ama ben daha içine yatak almadım. sen aldın mı? sen beğendin mi peki park yatağını bebişinin?
maş. canım Sareciğimize. inş. bi sıkıntı çıkmaz . ya Deniz teyzesi çok oynuyodu ben de zayıf kalacak diye şettim töbeeee bi daha kızmam
ben almıyacam canım kimseyi iftara . inana eşime bile zor hazırlıyorum misafir ağırlayamam bu halde. geçen yıl çok hoştu herkesi davet etmiştim ama bu yıl kimse de kusura bakmaz halimiz ortada sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?