ya bebişin pipisini elleyince abdest bozulur de mi :))) üfff abdest konusunda az tembelim de
UZZZMAN TİİVİİ.. bravo burcucum, aynen yazmışsın hee.. ben de hep oraya bakıyom.. hatta senin alt açma sorunsalını da ordan öğrenmeye çalıştım 2 hafta falan önce ama ben penguen üstünde denedim.. batırdı tabi her tarafı..
şaka bi yana kız evladın yeri farklı olur bence de. allah uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah oğullarımıza.. ikinci bebeğimin kız olmasını çok isterim ama. ne demişler erkek evlenene kadar, kız mezara kadar senin evladın olur.. kendi ailelerinize bakın mesela. ben her gün annemi aramadan duramam, eşim aklına gelirse arar annesini. hele bir de anlaşamadığımız için ailesiyle senede 1 defa gideriz onlara. gerçi uzak olmaları da etkili. annem yada babam hasta olsa soluğu orda alırım, erkek öyle olmuyor... yani o pipileri biz büyütcez sonra sağa sola işeme çağı geçince ikinci planda olmayı öğrenmemiz gerekecek. bence doğrusu da bu, sonuçta siz istermisiniz eşiniz için ikinci planda olmayı. tabii ki istemeyiz. çocuklarımız da öyle olacak. biz de onalrın mutluluğu ile mutlu olucaz inşallah
Benimkilerde büyüdü çok dağ tepe olmadı ama büyüdü basbayağı ve bende saklıyorum hazine gibi eşimden :) Destekli sütyen aldım, çok rahat ettim 95 üzerimdeki penye yada desteksiz kullanmayın sakın sarkıyomuş sonra bide her duştan sonra soğuk su tutuyorum ben hasta olurum diye tırsmasam buz kompleksi yapıcam. Ne kadar az deforme olursa o kadar iyi
Yok kız erkeklerin işi ne zor olcak, zorunu kadınlar çekiyo şekil a= biz hamişleeer :)))))))) Bi sünnet oluyolar sonra anneler bezlesin uğraşsın tisler oraya buraya fışkırsınsonra evlensin hatunlar uğraşsın şekil a:= irem, ahh ahh bütün derdini kadınlar çekiyo o pipoşların :))
eşimden bende tırıs tırıs kaçıyorum. Deformenin babasını yaşıyorlar benimkiler malesef
niye bozulsunki abdest bozulmaz
haklısın canım ama kız'da iyi insanlarla karşılaşırsa ölene kadar arayıp sorar, allah kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin, inşallah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın kızlarımızıda oğullarımızıda :)
kızlar ben geldim, naber
çok uyuşuk, tembel, miskin ve bunun gibi bi sürü şey hissediyorum bugün püfff:83:
:))))))))))))))) ahahhaaaha İkinci şekil a cup oturmuş :))
kızlar ben geldim, naber
çok uyuşuk, tembel, miskin ve bunun gibi bi sürü şey hissediyorum bugün püfff:83:
Eşimden bende tırıs tırıs kaçıyorum. Deformenin babasını yaşıyorlar benimkiler malesef
Çatı muayenesi yani tuşe 37.haftada yapılıyor değilmi:18:
Doktor spekulum ile muayene ediyor hani mantar akıntı durumlarına bakıyor o zaman hiç acı olmuyor çatı muayenesini ne farkı var acaba:26:
aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.
Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park
kızlar ya benim memişler artık memişlikten çıktı baya meme oldu. aldılar başlarını gidiyolar. bi de sol meme sağ memeden daha büyük oldu. renkli kısımları da farklı. sol taraftaki resmen daha büyük. sadce sol memede süt olacak sağ taraf tıslayan musluk gibi olcak diye tırsıyorum.
ya bu göğüsler konusunda bende çok müzdaribim kızlar. önceden 90 takıyordum şimdi 100 zar zor oluyor. evde sütyeni çıkardığım zaman 5 dk bile duramıyorum resmen aşağı doğru ağırlık yapıyolar omuzlarım düşüyor( göğsüm top gibi oldu zaten evde adım koca bıcık oldu :)) pijamamı giyerken eşime yakalandığım zamanlar gülümseme ve hayret içerisindeki bakışlarını tanımlamakta güçlük çekiyorum... ya bide süt olunca şişicekmiş artık benimkiler çeneme değer diyorum ben........
Yok kız erkeklerin işi ne zor olcak, zorunu kadınlar çekiyo şekil a= biz hamişleeer :)))))))) Bi sünnet oluyolar sonra anneler bezlesin uğraşsın tisler oraya buraya fışkırsınsonra evlensin hatunlar uğraşsın şekil a:= irem, ahh ahh bütün derdini kadınlar çekiyo o pipoşların :))
benimkiler zaten büyüktü hamilelikle birlikte biraz daha büyüdü yanişuanki ölçüşü 90D artık sütlü hali nasıl olur bilemiyorum.ben şuan minimizer sütyen kullanıyorum büyüdükleri anlaşılmasın diye nasıl fikir ama.Benimkilerde büyüdü çok dağ tepe olmadı ama büyüdü basbayağı ve bende saklıyorum hazine gibi eşimden :) Destekli sütyen aldım, çok rahat ettim 95 üzerimdeki penye yada desteksiz kullanmayın sakın sarkıyomuş sonra bide her duştan sonra soğuk su tutuyorum ben hasta olurum diye tırsmasam buz kompleksi yapıcam. Ne kadar az deforme olursa o kadar iyi
bozulmaz canım niye bozulsunki onlar bizim evlatlarımız.ya bebişin pipisini elleyince abdest bozulur de mi :))) üfff abdest konusunda az tembelim de
kızlar ben geldim, naber
ben de öyleyim canım. bi de kayınvalidemlere gidecez. üfff ben yatmak istiyorum. gidip gülmek, konuşmak zor gelecek. surat yapma lüksüm yok hemen alınıyolar. hayır ruh halim iyi değil hemen üstüne alınmaya ne gerek var de mi
şu ebru şallınınkiler filan nasıl öyle duruyor acaba? Slikonda yok ne kullanıyor acaba 6 ayda emzirmiş iki bebeğinide..
e mahrem bölge ????
e mahrem bölge ????
filizzz sende mi şeymanın aldığı park yataktan aldın... siz beğendiniz mi ya bende beğendimde renk olarak kararsız kaldım, yatak oadasına koyacağımdan tam odamın renginde ama azcık renkli olsa diyorum bi yandan da bebek işi ne de olsa... bu arada denizin aldığıda çok kaliteli duruyor, ne etsek acaba...zaten kararsızım bi de canım kocam daha iki var deyip de beni deli ediyor:84:
plates yapıyo ya o. kaslar çok güçlü olduğu için deforme olmamıştır. ama ben estetiğe karşı değilim kızlar. ikinci bebekten sonra çok deforme olursa toplatırım. kocamdan saklayacağıma toplatırım daha iyi. adama da yazık yani. pörsümüş göğüslerle bi ömür geçirmek istmez o da. bi de kendime güvenimi kaybetmek istemem o konuda..
Bende toparlatırım ama korkuyorum ya şu estetiklerde riskli oluyo başına kötü şeyler gelenler filan var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?