2011 Ekim Anneleri

dün gece uyku tutmadı dedim ya, gece yine alıştırma yaparken eşim uyanmış ona yakalandım, sabah sen napıyodun dün gece dedi. allahtan uyku sersemliğinden anlamamış, rüya sanıyo şimdi dün gördüklerini

Son düzenleme:

Haklısın canım ama kız'da iyi insanlarla karşılaşırsa ölene kadar arayıp sorar, Allah kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin, inşallah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın kızlarımızıda oğullarımızıda :)

Eşimden bende tırıs tırıs kaçıyorum. Deformenin babasını yaşıyorlar benimkiler malesef

kızlar ben geldim, naber
çok uyuşuk, tembel, miskin ve bunun gibi bi sürü şey hissediyorum bugün püfff:83:

:))))))))))))))) ahahhaaaha İkinci şekil a cup oturmuş :))

filizzz sende mi şeymanın aldığı park yataktan aldın... siz beğendiniz mi ya bende beğendimde renk olarak kararsız kaldım, yatak oadasına koyacağımdan tam odamın renginde ama azcık renkli olsa diyorum bi yandan da bebek işi ne de olsa... bu arada denizin aldığıda çok kaliteli duruyor, ne etsek acaba... zaten kararsızım bi de canım kocam daha iki var deyip de beni deli ediyor:84:

kızlar ben geldim, naber
çok uyuşuk, tembel, miskin ve bunun gibi bi sürü şey hissediyorum bugün püfff:83:

ben de öyleyim canım. bi de kayınvalidemlere gidecez. üfff ben yatmak istiyorum. gidip gülmek, konuşmak zor gelecek. surat yapma lüksüm yok hemen alınıyolar. hayır ruh halim iyi değil hemen üstüne alınmaya ne gerek var de mi

:))))))))))))))) ahahhaaaha İkinci şekil a cup oturmuş :))

kızlar ben geldim, naber

Hoşgeldin canım, bende öyleyim hiç bir iş yapmadım, çok uykum geldi uyuyamadımda telefon çaldıkça sinirlenip müsait değilim diyip kapadım :) Akşam olsun yarın uyuyacağım :) Yaşasın izin günüm yuppiiii tabi perşembe ceremesini çekerim ama napim hiç halim yooook :)

Eşimden bende tırıs tırıs kaçıyorum. Deformenin babasını yaşıyorlar benimkiler malesef

Kaç bakalım nereye kadar kaççez çok merak ediyorum, bir gün tüm gerçekler bütün çıplaklığı ile gözler önüne serilecek

Çatı muayenesi yani tuşe 37.haftada yapılıyor değilmi:18:
Doktor spekulum ile muayene ediyor hani mantar akıntı durumlarına bakıyor o zaman hiç acı olmuyor çatı muayenesini ne farkı var acaba:26:

ayy catı muayenesınde doktor ıyıce bakıyo canım catı kemıgı basık mı degılmı bebegın cıkısını ellermı dıye.. hatta bebegın kafasını bıle ellıyolar:)

aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.

Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park

canım bebefıxten alısverıs yapan arkadaslar cok problemlı oldugu soylemıslerdı.. bı problem oldumu elıne gecmesınde falan.. ben ordan almaya cesaret edemedım bı turlu

genelde sol meme sagdan buyuk oluyo galıba.. ılk bebıste benımde oyle oldu ve sutten kesmeme ragmen sol sagdan buyuk kaldı.. valla kızlar sarkmasını ıstemıyosanız asla yatarak emzırmeyın.. ben hıc emzırmedım yatarak cok sukur oyle cok bı sarkma olmadı...

ıns sutlerımız olsun da kızlar gerısı bos.. yeterkı emsınler kesınce bos bos kalıyo gogusler zaten:):)

çok haklısın canım sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.

benimkiler zaten büyüktü hamilelikle birlikte biraz daha büyüdü yanişuanki ölçüşü 90D artık sütlü hali nasıl olur bilemiyorum.ben şuan minimizer sütyen kullanıyorum büyüdükleri anlaşılmasın diye nasıl fikir ama.
ya bebişin pipisini elleyince abdest bozulur de mi :))) üfff abdest konusunda az tembelim de
bozulmaz canım niye bozulsunki onlar bizim evlatlarımız.

kızlar ben geldim, naber

hoşgeldin bacımm.

Uzan sende yorgunum de çekil bi odaya :) ben bitiğim padişah gelse kımıldamam hiç biyere evime gidip sere serpe serilecem bu akşam... :)

şu ebru şallınınkiler filan nasıl öyle duruyor acaba? Slikonda yok ne kullanıyor acaba 6 ayda emzirmiş iki bebeğinide..

plates yapıyo ya o. kaslar çok güçlü olduğu için deforme olmamıştır. ama ben estetiğe karşı değilim kızlar. ikinci bebekten sonra çok deforme olursa toplatırım. kocamdan saklayacağıma toplatırım daha iyi. adama da yazık yani. pörsümüş göğüslerle bi ömür geçirmek istmez o da. bi de kendime güvenimi kaybetmek istemem o konuda..

e mahrem bölge ????

tatlım o senin kendi yavrun. kendi yavrundan abdest bozulur mu hiç!!!

evet canım. exor baby. istersen bunun renkli olanları da var. ben bunu beğendim rengini hem oda yapmadım daha yapınca cıvıl cıvıl yaparım da park yataklar ne bilim zaten kumaşı falan farklı bu renkte çok kaliteli geldi gözüme.. hem ben uyku setiyle falan şenlendiririm onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…