2011 Ekim Anneleri

hoşbulduk kızlar.. iyi ya herkes bendenmiş
bende sahura kadar yatmadım kabus çökmesin diye ama öğleye kadar yatıyosun bu defa gün iptal oluyor, hoş sıcakta zaten bişey yapılmıyorda.. bi rehavet bi rehavet anlamadım gitii:82:

filiz ben senin gibiyim, dediğin gib azcık yüzüm düşse herkes üstüne alınır... havam yok anacım ne edeyim

güya geçen gece siteye bakım yapılıyordu ama eser yok deli edecek bu msj giderken ki durum beniiii

Son düzenleme:
bozulmaz canım niye bozulsunki onlar bizim evlatlarımız.

ya öyle de ne bilim pipi ya ondan tereddüt ettim.

yok canım hiç bi sorun çıkmadı. 3 günde geldi.

Uzan sende yorgunum de çekil bi odaya :) ben bitiğim padişah gelse kımıldamam hiç biyere evime gidip sere serpe serilecem bu akşam... :)

öyle yapacam valla kimseyi takamam bu halde

tatlım o senin kendi yavrun. kendi yavrundan abdest bozulur mu hiç!!!

bencede bozulmaz tatlım, zira abdest bozan hallerin biliyoruz ve sonuçta şehvetle tutmuyorsun.. bebeği temizleme amaçlı.. ha için rahat etmez belki kalk yeniden abdest al dicem ama sende ben gibi uyuşukmuşsun bu konuda

tamammm bozulmaz kızmayın :)))
bilmidik öğrendik :))

ben çok araştırdım...benim tercihim 0 aydan itibaren kullanılan bastondan yana oldu...maclarenin ve chicconun vardı....maclaren almaya karar vermişken chicconun lite way derilisini gördüm çpok beğendik onu aldım

Fatoş çok rahat görünüyor katlanmasını 4 defa izledim :)) Fiyatı ne kadarmış bunun canım?

canım joker mağazalarında satılıyor şuanda 650-700 arası fiyat veriyorlar. ama tabi nettende araştırabilirsin orda belki daha uyguna bulursun 600 e falan :) ben mağazda gördüm oldukça şık,küçük travel olmasına rağmen hafif, kolay katlanıyor, ana kucağı tek hamleyle takıp çıkartılıyor, renkleri var çokta güzeller. ana kucağınıda satış müdürü çok methetti. birebir anne kucağını taklit eder konforu mükemmele yakındır dedi :))

Canım Bebeco, Civil, Mini Moda, doremi , Tıpış Tıpış var buralarda. Diğer mağazaları ve semtlerini özelden gönderdim. Tabi bildiğim kadarı ile.
Sorun olursa görüşürüz.

Burcu ne yapıyon sen yaa. Dolan dolan sıkılmıyon muuuu? Ben hergün 35-40 dk yapıyorum. 30 dk dan aşağı bitirmiyorum. Benim doktorum 45 dk yı geçirme demişti. Referansın yorulmak olsun, yorulunca hemen otur zorlama demişti. Yorulmuyorum ama sadece Karnım kaskatı oluyor. Doktor 1 saat dese zorlar o kadar da yürürdüm hani ama tek başıma yürüdüğüm için sıkılıyorum ben yaa.

Eşimden bende tırıs tırıs kaçıyorum. Deformenin babasını yaşıyorlar benimkiler malesef

benim durum daha vahim benim eşim sütten tiksinir aklına heldikçe yüzünü eşkitiyor.bizde durum vahim anlıycağınız.bide benim göğüslerte tümör var o yüzden evde südyen takamıyorum ayy çok çirkin oldum ya

Biraz temizlik yaptım yeniden bakayım kızımın teyzeleri ne yapıyor diye dedim...sünnet konuşulmuş bence hiç korkmayın yeğenim sünnet oldu kırkı çıktıktan sonra şimdi 3 aylık zaten, sadece ilk gün çişini yaparken biraz zorlanmış onun dışında hemen iyileşmiş.. Hatta sünnet olurken bebeği vermişler ne ağlama sesi ne başka bişey..benim d eoğlum olsaydı kesinlikle kırkından sonra yaptırırdım şuan çok çok iyi bebişimiz...içiniz rahat olsun bence...

normalde minyon biriyimdir ama göğüslerim oldum olası hep büyüktür, şuan zaptedemiyorum ben de toparlayıcı sütyen aldım penye olanlardan ama hanzadenin dediği gibi destekli mi alsam bilmiyorum böyle iyice sarkıyor... ama tek değilmişim ona sevindim

evet haklısın canım kırmızılı olanı güzel bide... benim de tipi filan baya bi hoşuma gitti... dediğin gibi nevresim uyku setiyle filan renklenir.. zeytine üç günde gelmişti, sende de bi sorun çıkmadı dimi?

bu arada senin kuzu güle güle yatsın içinde

Babymax Montana Sallanr Lks Oyun Park (70x110 cm)-104 | | Bebefix.com

ben aslında bunun mavi olanın beğendim en çok ama mavi tercih edince normal mavi çıkıyor, bu turkuaza bakan mavi değil

ateş bastı beni yine. ben bi duşa gireyim kızlar. akşam tekrar girerim, kociş geç gelcek nasıl olsa.

elinizi karnınza koyun "burcu teyze öpüyo" diyin kuzulara : ) görüşürüüüüzzz :79:

anaaam 2 saat uyuyup geldim ,geçmişi bitirebilene aşk olsun yaniiibidaha ben uyurken bukadar konuşmayın heeedaha geçmiş bitmedi ama artık bişiler yazman gerek
aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.

Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park
bende tam bir kahverengi manyağı olarak bundan alcam ,ne kadara aldın canım ,internettenmi aldın ,yatağını nasıl ayarladın???
hımm teşekkür ederim fikir verdiğin için canım ,değerlendircem bunu ,hem 2 isim koyma diyenlerde muradına erer belkim ,belkide gıcıklığına başka bi isim buluruz?? valla ben hala fikirlere açığım varmı Elvine ikinci isim önereeeeennn???

eti sütü neysede yününden yararlanmasaydı beee

ayyy buna resmen sesli kahkaha attım ,süpper benzetme olmuş

Düşündümde içim çok hoş olduu :)

İlk kim doğum yaparsa ekim 2011 bebekleri diye topik açsın kaybolmayalım kızlar :))
burdan devam etsek olmuyomu ,bişey değişmiyoki hala 2011 annesi olcaz ,kovarlarmıkiii???:26:

rumuzz gadasını aldığım nirelerdesin bacımmmm tam seni soracaktım msjını gördüm..

senin cünyır ne alamde, adını ne koyacan

rumuzz gadasını aldığım nirelerdesin bacımmmm tam seni soracaktım msjını gördüm..

senin cünyır ne alamde, adını ne koyacan

İyi diyelim iyi olalım ahestecim teşekkürler. Bi yandan iş yapıyom bi yandan sizi okuyom napim.
Oğluşa da müzik açtım şimdi içerde tepiniyo, ha birde ellerinden öpüyomuş teyzesi
Adını babasına bıraktım ben. O ne derse o olacak (tabi saçmalamadığı müddetçe) Bizimki pek bi gururlandı böyle söyleyince. Gerim gerim geriliyor her yerde Bana kalsa Ahmet Alper koyacaktım.

Fatoş çok rahat görünüyor zaten, bende arabasını iyi almak istiyorum 700 800 farketmiyor çünkü en uzun ömürlü kullanacağımzı şey arabaymış 4 yaşa kadar kullanılıyor diyorlar dolayısı ile kaliteli sağlam ve ahat bir model olmalı dediğin gibi set alıcam pusetten vazgeçtim anakucağı araba dahil olanlardan :) Bu aklımda bulunsun yinede sen alıran haber ver ama ne aldığını :)

burdan devam etsek olmuyomu ,bişey değişmiyoki hala 2011 annesi olcaz ,kovarlarmıkiii???:26:

Canikom Elvin Naz nasıl ?Birde sanmıyorum burdan devam ettirirlermi ki? Öyle olursa çok iyi olur kaybolmayız, kaybolan buraya gelir yazar gerçi :)

bende öpüyorum kuzuyu
sen olaya damardan girmişsin, hayırdır bi çıkarın mı var yoksam

ama Ahmet Alper çok hoş geliyor kulağa:82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…