Bende toparlatırım ama korkuyorum ya şu estetiklerde riskli oluyo başına kötü şeyler gelenler filan var..
bozulmaz canım niye bozulsunki onlar bizim evlatlarımız.
canım bebefıxten alısverıs yapan arkadaslar cok problemlı oldugu soylemıslerdı.. bı problem oldumu elıne gecmesınde falan.. ben ordan almaya cesaret edemedım bı turlu
ıns sutlerımız olsun da kızlar gerısı bos.. yeterkı emsınler kesınce bos bos kalıyo gogusler zaten:):)
Uzan sende yorgunum de çekil bi odaya :) ben bitiğim padişah gelse kımıldamam hiç biyere evime gidip sere serpe serilecem bu akşam... :)
tatlım o senin kendi yavrun. kendi yavrundan abdest bozulur mu hiç!!!
bencede bozulmaz tatlım, zira abdest bozan hallerin biliyoruz ve sonuçta şehvetle tutmuyorsun.. bebeği temizleme amaçlı.. ha için rahat etmez belki kalk yeniden abdest al dicem ama sende ben gibi uyuşukmuşsun bu konuda
Slm kızlar sizlere bişey danışıcam bu bebek arabalarının travel sistem olalarından araştırıyoruzda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim,bu portbebe ve anakucağı arasındaki fark ne ve ne amaçla kullanılıyor birde sizler nasıl bişey aldınız yada almayı düşünüyorsunuz hangileri kullanışlı?
Fatoş çok rahat görünüyor katlanmasını 4 defa izledim :)) Fiyatı ne kadarmış bunun canım?
Rumuz 17
canım nasılsın? ,yardımına ihtiyacım var
bana burada alış veriş yapabileceğim bebek mağzalarının adını yazabilirmisin
yoksa canomun dediği gibi yaprakla gezecek benim kız:))
eğer uygun olursa toplu yapacağım,yoksa netten alan arkadaşlardan link alıp onların yardımına ihtiyacım var netten sipariş vereceğim
yavaş tempoda 1 saat yürüyüş yapmamın beni zorlamayacağını söyledi doktor. sonlara doğru biraz yoruluyorum ama kasık ağrılarım falan da azalıyor yürüyüş yapınca, o yüzden yapıyorum valla. bi de üstüne eve gelip soğuğa yakın duş aldım mı benden keyiflisi yokyürüyüşten sonra ege'de daha çok hareketleniyor hoşuma gidiyor
Eşimden bende tırıs tırıs kaçıyorum. Deformenin babasını yaşıyorlar benimkiler malesef
evet canım. exor baby. istersen bunun renkli olanları da var. ben bunu beğendim rengini hem oda yapmadım daha yapınca cıvıl cıvıl yaparım da park yataklar ne bilim zaten kumaşı falan farklı bu renkte çok kaliteli geldi gözüme.. hem ben uyku setiyle falan şenlendiririm onu :)
çok haklısın canım sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.
benimkiler zaten büyüktü hamilelikle birlikte biraz daha büyüdü yanişuanki ölçüşü 90D artık sütlü hali nasıl olur bilemiyorum.ben şuan minimizer sütyen kullanıyorum büyüdükleri anlaşılmasın diye nasıl fikir ama.
Minimizer sütyen, şu toparlayıcı olanlardan sanırım ben baktım ama bulamadım ya denediklerimde berbat durdu.. Tekrar bir bakayım :)
yengem 4 yıl emzirdi kuzenimi, doğal olarak meme falan kalmadı. geçen kış iyi bi yere yaptırdı amcamın yoğun isteği üzerinetaş gibi şu an
Oyyy çocuğun azı dişleri bile çıkmıştır 4 yaş çok büyük bir yaş 2 de kesin diyor doktorlar zaten ondan sonra süt değil zararlı maddeler salgılıyormuşuz... Kaybetmeyelimde birbirimizi, danışırız o zaman... Güzelce toplatırız kaportamızı :))))
bende tam bir kahverengi manyağı olarak bundan alcam ,ne kadara aldın canım ,internettenmi aldın ,yatağını nasıl ayarladın???aldığım park yatak bu kızlar. bebefixten aldım. hoşuma gitti. tavsiye ederim.
Park Yataklar.|.XRPM001 BROWN / Park Yatak - Oyun Park
hımm teşekkür ederim fikir verdiğin için canım ,değerlendircem bunu ,hem 2 isim koyma diyenlerde muradına erer belkim ,belkide gıcıklığına başka bi isim buluruz?? valla ben hala fikirlere açığım varmı Elvine ikinci isim önereeeeennn???Bu arada Sare ismini çok sevdim Deniz
Meva ismi de hem kulağa hoş geliyor hem de fazla duyulmamış bir isim ama bir sormak lazım bilenlere. Neva ismini duymuştum o da çok güzel
Sanse cim Elvinle Yaren isimleri bana çok uyumlu gelmedi yanyana kullanmak için tek tek daha güzel olur gibi ama optik okuyucuya sığmaz diye söylemiyorum merak etme
eti sütü neysede yününden yararlanmasaydı beeekızlar edayla görüştüm. gayet iyiymiş, maşallahı var onun da rüzgarın da
iş yerinde son haftasıymış.ahmet abisi de bu durumda etinden sütünden yününden sonuna kadar faydalanıyomuş :) (benim ceyar oraya da bulaştı demek ki)
çok yoğunmuş. hepinize çok selam söyledi çok öpüyooorr.
ayyy buna resmen sesli kahkaha attım ,süpper benzetme olmuşkızlar ya benim memişler artık memişlikten çıktı baya meme oldu. aldılar başlarını gidiyolar. bi de sol meme sağ memeden daha büyük oldu. renkli kısımları da farklı. sol taraftaki resmen daha büyük. sadce sol memede süt olacak sağ taraf tıslayan musluk gibi olcak diye tırsıyorum.
burdan devam etsek olmuyomu ,bişey değişmiyoki hala 2011 annesi olcaz ,kovarlarmıkiii???:26:Düşündümde içim çok hoş olduu :)
İlk kim doğum yaparsa ekim 2011 bebekleri diye topik açsın kaybolmayalım kızlar :))
ben 5 gibi doktora gitçem bebek hareketinden baya tırstım.sevgili kocamda antalyaya gitti un satmaya gelince görüşürüz artık
rumuzz gadasını aldığım nirelerdesin bacımmmmtam seni soracaktım msjını gördüm..
senin cünyır ne alamde, adını ne koyacan
canım joker mağazalarında satılıyor şuanda 650-700 arası fiyat veriyorlar. ama tabi nettende araştırabilirsin orda belki daha uyguna bulursun 600 e falan :) ben mağazda gördüm oldukça şık,küçük travel olmasına rağmen hafif, kolay katlanıyor, ana kucağı tek hamleyle takıp çıkartılıyor, renkleri var çokta güzeller. ana kucağınıda satış müdürü çok methetti. birebir anne kucağını taklit eder konforu mükemmele yakındır dedi :))
burdan devam etsek olmuyomu ,bişey değişmiyoki hala 2011 annesi olcaz ,kovarlarmıkiii???:26:
İyi diyelim iyi olalım ahestecim teşekkürler. Bi yandan iş yapıyom bi yandan sizi okuyom napim.
Oğluşa da müzik açtım şimdi içerde tepiniyo, ha birde ellerinden öpüyomuş teyzesi
Adını babasına bıraktım ben. O ne derse o olacak (tabi saçmalamadığı müddetçe)Bizimki pek bi gururlandı böyle söyleyince. Gerim gerim geriliyor her yerde Bana kalsa Ahmet Alper koyacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?