2011 Ekim Anneleri

yengem 4 yıl emzirdi kuzenimi, doğal olarak meme falan kalmadı. geçen kış iyi bi yere yaptırdı amcamın yoğun isteği üzerine taş gibi şu an

canım ben o zaman doktor ismi istiyorum senden. benim büyüktü iyice büyüdü. emzirme faslı bitince ben küçülttürüp toparlatacağım. bana bir ara doktor,hastane vs. ismi yazarsan onuda araştırayım.

ksan
ayyy çok heyecan yaptım eslemmmm az kaldı sana ya.çok güzel olcaklar mis gibi kokcaklar baksana sen alışverişi nasıl yaptın .yardımcı falan alcakmısın yanına
cnm ben bizim daha sadece park yatak ve arabaları alında başka hiçbişey yok onlarıdA kurmadık yarın babannemiz gelicek alışverişe onu bekliyoruz malum ilk alışverişimizi o yapcek...bebiklerede onunla birlikte bakıcaz kısmetse eğer ben çalışmaya dvm edersem bi yardımcı alabiliriz bakalım duruma göre

maşallah kuzulara canım, iyi bakıyasun hee
bu arada rahim ağzı uzunluğu yine ultrasonda görülüyo di mi? daHA öncede sordum sanırım, emin olayım dedim, alltan muayene yok dimi?:26::26:

bakayrum daaaa...önceden alttan bakıyolardı ama son iki seferdir sanırım bebekler büyüdüğü için üstten bakıyo doktorum aslında en doğru sonuç vajinal ultrasonmuş

hay Allah iyiliğini versin hanzadeee,örneklerin koprdı beni ,özellikle iremli olan
bu arada Naz mııı??? ,hiiiç uğraşmamışsın hanzade teyzesi ama ayıp oluyo amaaaaelvinnazzz binnaz gibi söyleniyooo

Son düzenleme:
bende öpüyorum kuzuyu
sen olaya damardan girmişsin, hayırdır bi çıkarın mı var yoksam

ama Ahmet Alper çok hoş geliyor kulağa:82:

Yok ya eşimi şımartmayı seviyorum ben. Onun sevindiğini görmek beni de sevindiriyor
Dimiii Ahmet Alper i çok istedim aslında. Ahmet, Peygamber efendimizin (SAV) cennetteki ismi olduğu için, Alper ismini de hep sevdiğim için istemiştim.

ben 5 gibi doktora gitçem bebek hareketinden baya tırstım.sevgili kocamda antalyaya gitti un satmaya gelince görüşürüz artık

Gelince haber ver bizede :)

Rumuzum yanındaki kız hala gelmiyomu ki seni bu kadar yoğun çalıştırıyorlar bakim. Tepiklerini yesinler ritim de tutuyomuş oğluş :))

hay Allah iyiliğini versin hanzadeee,örneklerin koprdı beni ,özellikle iremli olan
bu arada Naz mııı??? ,hiiiç uğraşmamışsın hanzade teyzesi ama ayıp oluyo amaaaaelvinnazzz binnaz gibi söyleniyooo

döerim bak elvine yakıştırdığım için söyledim :) Bence gerçekten yakışıyo çokta uzun olmaması laızm elvinin yanındaki ismin hımm bi düşünelim bakalım başka nbe olabilir :)

Kızlar hepinize bi sorum varr.
Ben öğlen dışarı çıkmıyorum. Yemek olayını da Corn Flakes ile çözüyorum. Ben çok severek yiyorum ama bebeğe zararı olur mu sizce. Dardanel ton un bile zararlı olduğunu duyunca sormak istedim deeee.

Sizi okurken eğlendim kafamı dağıttım oh ne güzel oldu Neler neler konuşmuşsunuz öyle ya 2-3 saat işe dalıyorum bir geliyorum hoooop konu nerlerden nerlere gelmiş

Bir hatırlıyımmmm;

Filizcim o park yatağı ben de çok beğendim park yatak alacak olsaydım kesin alırım dediğim modeldi güle güle büyüt bebişini.

Burcu senin dünkü organizasyon müthişmiş nasıl bir konsepte karar verdiniz Bu arada inşallah yanına alacağın yardımcı şöyle tuttuğunu koparan cevval bişiy çıkar da gözün arkada kalmaz.

Estetik diyince ben de çatlaklarımdan çok şikayetçiyim çok moralimi bozuyorlar her gün biri daha merhaba diyor bana ben de lazer falan bişiylerle minimize etmeyi düşünüyorum inşallah doğumdan sonra.

Bu arada ben de destekli takmayınca kendimi babamın yengesi Münüre Yenge gibi hissediyorum göbeklerine değiyordu kendisinin zira. Eşime Münüre Yenge'ye benzemedim değil mi diyorum o kim yaaaaa diyor, boşver diyorum ben de Dolgunluktan dolayı hafif bir yerçekimine karşı koyamama mevcut benimkilerde de şimdilik kötü değil ama sonumuz ne olur acabaa

Fatoş seni topiğin en araştırmacı annesi ilan ediyorum ve bu plaketi sana saygıyla sunuyorum. Hayranınım ve 1 numerolu takipçinim

Selam benim çenebaz güzel annişlerim. Ama kızlar yaaaaa 4 günü okumak bayağı işkence oldu bana ama sonunda bitirdim çok şükür.

Dün izinliydim sağlık ocağına gidip tahlillerimi ve aşımın 2. dozunu yaptırdım. Malesef idrarda oldukça fazla lokasit çıktı. Halbuki hiçbir belirtisi yoktu şaştım kaldım. Neyse 23. haftada benden bebeğe giden kan akışında yavaşlık olduğundan dün dopler tekrarlandı çok şükür durum düzelmiş. Hastanemizi ve doktorumuzu değiştirdik, öbür tonton amcamız doğuma girmiyorum dedi tontonluğu gitti gözümüzde. Yeni doktorumuz çok cici bir bayan ve oldukça ilgili gibi. 1 saat dopler de beklettiler yarım saat doktor felan derken bayağı gördük oğluşumu babasıyla. ( izin almıştı bizimle olmak için )
Bebeğimiz 1.241kg olmuş boyumuz 37 cm. Artistik resmini de aldık.

Sabah bana kızana bak sen bizim yeğenimizi nasıl Corn Flakes ile beslersin öğle tatili hakkın çık dışarı düzgün şeyler ye kuzum yaa
Ben Ramazan ın ilk günleri çok utanıyordum ama artık bir rahatlık geldi karnım burnumda zaten az biraz akıl ediyorlardır hamile olduğum için tutmayacağımı

ben çıkıyorum fıstıklar. sohbetin son anlarını kaçırdım ama evden akşam ya da yarın telafi ederim artık. kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın. öpüyorum hepinizi. iyi akşammlarrr mmuckkss

Canım sende nejlanın dediği yeni i.şnci modeline bak istersen. Penye kullanma sakın..

Son düzenleme:
hanımlar bız sımdı geldık doktor kontorlunden ..yaklasık 2 ay oldu gıtmemıstık tatıl falan gırınce araya..canım ınanılmaz sıkıldı doktorumun sozlerıne..

58 kg ıle hamıle kaldım suan 67 kıloyum doktorumun tartısında ise 69 inanabılıyomusunuz..sok oldum adeta tartıdakı sayıya gore konusan doktorumun sozlerıne..

bana 2 ayda aldıgım 7 kılonun normalden cok cok fazla oldugunu 1 ayda en fazla 2 kg almam gerektıgını soyledı ve devam ettı...ben haftalarda bır hastası suan hastanede gozetım altındaymıs ve 10 gune kadar dogumunu yapıcam dedı..onun gıbı olmak ıstemıyorsan dıkkat edeceksın aksı halde dogumunda dogum sonrası ıyılesmende dıkıslerının sana verdıgı sıkıntıda artacak dedı..

ben kesınlıkle cok yemedıgımı hatta nerdeyse hıc yemedıgımı sadece su ıctıgımı ve vucudumun odem yaptıgını ellerımın ayaklarımın bacaklarımın şiştıgını soylesem de ınatla psıkolojımı bozmaya devam ettı..kızlar ben tatlıdan ve tatlı gıdalardan nefret eden hıc tuketmeyen bırıyım..meyveylede aram yok..haftada 3 4 gun aksamları yarım dılım kadar karpuz yedıgım o kadar..sıcaklar yuzunden zaten canım bısey ıstemıyor..genelde hep corba tarzı yıyorum oda aksamları sadece bır kase..sabah da 1 2 dilim kadar ekmek bıraz domates salatalık ve peynır ..şiştıgım ıcın zeytın bıle yemıyorum cok zaman..ve gelınen noktaya bakın..ben yemıyorum zaten dedıkce doktorum yemesen almazsın dedı durdu..

idrar tahlılı ıstedı ve yıne ıltıhap cıktı..bana artık ıltıhap konusunda cok dıkkatlı olmam gerektıgını bunun bana erken dogum yaptırabılecegını soyledı..tek kullanımlık toz verdı..normalde 1 ay da olan kontolude 20 gune ındırdı..heran hersey olabılır deyıp durdu..

sonrada moral verır gıbı sen zayıfken hamıle kaldın aslında buyuk bır rakam degıl bu ama senın ıcın rısklı dedı..anlamıyorum cıdden tansıyonum du kılomdu ıltıhabımdı şişliklerımdı derken dunya kadar lafı duydum geldım kısacası..

kadının bebegım hakkında soyledıklerıne sevınemedım bıle canımın sıkkınlıgından ...

kızım haftasından onde gıdıyor..normalde 29+4 deyken 30+3 cıktı...kılosu 1600 gr sinirden boyunu sormadım zaten detaylıda bıle sordugumda yaklasık ölcüm vermişti..
suyunun ıyı oldugunu gelısımının de normal ölcumlerle aynı gıttıgını soyledı..

fakatttttt tum bunlara dayanmamamı kesınlıkle dıkkat etmemı..bol bol yürüyüş yapmamı ve su içmemı..bıldırcın yumurtası ,süt peynır,yogurt yememı kırmızı et tuketmemı soyledı bende sımdı boyle konusuyorsunuz bıde bunları yesem 90 kg olurum heralde dedım..dıkkat etmezsem suyumun azalacagını ve yıne erken doguma alacagını soyledı..zaten şişliklerın baslamıs kı artık dahada fazla olcak dedı..

offf kızlar ınanılmaz canım sıkıldı yemın ederım..bugun kı paparamızıda yedık geldık cok sukur..

Son düzenleme:
Gelince haber ver bizede :)

Rumuzum yanındaki kız hala gelmiyomu ki seni bu kadar yoğun çalıştırıyorlar bakim. Tepiklerini yesinler ritim de tutuyomuş oğluş :))

Sorma Hanzade kız neredeyse kaçacak. Dün aklım çıktı. Ya çok zor ben yapamıyorum, ayrılıcam dedi.:26:Tırstım iyice. Mümkün olduğunca tüm işlerde yanında olmaya çalışıyorum.

Bülbülün çektiği dili belası derler Kızında beslenme düzenine göre çok iyi maşallah iyi bakmışlar sana tatilde demekki . İş olacağına varıyor, sen ne kadar dikkat etsende kilo alınıyormuş demekki :) Sağlık olsun kızın iyi sen iyiisn takma doktoru bence çok abartıyor...

Sorma Hanzade kız neredeyse kaçacak. Dün aklım çıktı. Ya çok zor ben yapamıyorum, ayrılıcam dedi.:26:Tırstım iyice. Mümkün olduğunca tüm işlerde yanında olmaya çalışıyorum.

Ayy sen çıkana kadar gönderme bi yere idare ediver aman diyim.. Gerçi iznin geldikten sonra çıksada sanane oda var ya neyse yinede daha rahat ayrılırsın o varken :)

Hey maşallah yerim ben onun tonton yüzünü
Cuma da ben görücem kısmetse bıdığımı

Aaaa corn flakes kötü mü ayol? Ben çok severek yiyorum. Hamile kalmadan önce de öğlen yemeğim hep oydu benim. Hem yanında ceviz, meyve de yiyorum. Senin gibi aç kalmıyom kiiiii

Maşallah resme bak ay bunlar resmen kocaman oldular artık yaa, kan akışına nede baktılar eyt detaylıdamı? Bende birdahaki kontrolümde sorucam bunu. On gün sonra gidicem inşallah.. Merak ediyorum kan akışını..

41 X oğluşuna canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…