çok haklısın canım sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.
benimkiler zaten büyüktü hamilelikle birlikte biraz daha büyüdü yanişuanki ölçüşü 90D artık sütlü hali nasıl olur bilemiyorum.ben şuan minimizer sütyen kullanıyorum büyüdükleri anlaşılmasın diye nasıl fikir ama.
Minimizer sütyen, şu toparlayıcı olanlardan sanırım ben baktım ama bulamadım ya denediklerimde berbat durdu.. Tekrar bir bakayım :)
Oyyy çocuğun azı dişleri bile çıkmıştır 4 yaş çok büyük bir yaş 2 de kesin diyor doktorlar zaten ondan sonra süt değil zararlı maddeler salgılıyormuşuz... Kaybetmeyelimde birbirimizi, danışırız o zaman... Güzelce toplatırız kaportamızı :))))
evet canım minimizer olanlar hem toparlıyor hemde 1 beden küçükgösteriyorlar yanlız altı balenli(telli) olanlarından al.ben yeni incinin almıştım çok memnunum.
yengem 4 yıl emzirdi kuzenimi, doğal olarak meme falan kalmadı. geçen kış iyi bi yere yaptırdı amcamın yoğun isteği üzerinetaş gibi şu an
cnm ben bizim daha sadece park yatak ve arabaları alında başka hiçbişey yok onlarıdA kurmadık yarın babannemiz gelicek alışverişe onu bekliyoruz malum ilk alışverişimizi o yapcek...bebiklerede onunla birlikte bakıcaz kısmetse eğer ben çalışmaya dvm edersem bi yardımcı alabiliriz bakalım duruma göreksan
ayyy çok heyecan yaptım eslemmmm az kaldı sana ya.çok güzel olcaklar mis gibi kokcaklar baksana sen alışverişi nasıl yaptın .yardımcı falan alcakmısın yanına
maşallah kuzulara canım, iyi bakıyasun hee
bu arada rahim ağzı uzunluğu yine ultrasonda görülüyo di mi? daHA öncede sordum sanırım, emin olayım dedim, alltan muayene yok dimi?:26::26:
Yok kız erkeklerin işi ne zor olcak, zorunu kadınlar çekiyo şekil a= biz hamişleeer :)))))))) Bi sünnet oluyolar sonra anneler bezlesin uğraşsın tisler oraya buraya fışkırsınsonra evlensin hatunlar uğraşsın şekil a:= irem, ahh ahh bütün derdini kadınlar çekiyo o pipoşların :))
bende öpüyorum kuzuyu
sen olaya damardan girmişsin, hayırdır bi çıkarın mı var yoksam
ama Ahmet Alper çok hoş geliyor kulağa:82:
ben 5 gibi doktora gitçem bebek hareketinden baya tırstım.sevgili kocamda antalyaya gitti un satmaya gelince görüşürüz artık
İyi diyelim iyi olalım ahestecim teşekkürler. Bi yandan iş yapıyom bi yandan sizi okuyom napim.
Oğluşa da müzik açtım şimdi içerde tepiniyo, ha birde ellerinden öpüyomuş teyzesi
Adını babasına bıraktım ben. O ne derse o olacak (tabi saçmalamadığı müddetçe)Bizimki pek bi gururlandı böyle söyleyince. Gerim gerim geriliyor her yerde Bana kalsa Ahmet Alper koyacaktım.
hay Allah iyiliğini versin hanzadeee,örneklerin koprdı beni ,özellikle iremli olan
bu arada Naz mııı???,hiiiç uğraşmamışsın hanzade teyzesi ama ayıp oluyo amaaaa elvinnazzz binnaz gibi söyleniyooo
Kızlar hepinize bi sorum varr.
Ben öğlen dışarı çıkmıyorum. Yemek olayını da Corn Flakes ile çözüyorum. Ben çok severek yiyorum ama bebeğe zararı olur mu sizce. Dardanel ton un bile zararlı olduğunu duyunca sormak istedim deeee.
Biraz temizlik yaptım yeniden bakayım kızımın teyzeleri ne yapıyor diye dedim...sünnet konuşulmuş bence hiç korkmayın yeğenim sünnet oldu kırkı çıktıktan sonra şimdi 3 aylık zaten, sadece ilk gün çişini yaparken biraz zorlanmış onun dışında hemen iyileşmiş.. Hatta sünnet olurken bebeği vermişler ne ağlama sesi ne başka bişey..benim d eoğlum olsaydı kesinlikle kırkından sonra yaptırırdım şuan çok çok iyi bebişimiz...içiniz rahat olsun bence...
normalde minyon biriyimdir ama göğüslerim oldum olası hep büyüktür, şuan zaptedemiyorum ben de toparlayıcı sütyen aldım penye olanlardan ama hanzadenin dediği gibi destekli mi alsam bilmiyorum böyle iyice sarkıyor... ama tek değilmişim ona sevindim
evet canım minimizer olanlar hem toparlıyor hemde 1 beden küçükgösteriyorlar yanlız altı balenli(telli) olanlarından al.ben yeni incinin almıştım çok memnunum.
Tamam canım bakıcam buna mutlaka.. Lohusalık içinde alıcaktım çok iyi oldu bir beden büyüğünü alırım.
Yok ya eşimi şımartmayı seviyorum ben. Onun sevindiğini görmek beni de sevindiriyor
Dimiii Ahmet Alper i çok istedim aslında. Ahmet, Peygamber efendimizin (SAV) cennetteki ismi olduğu için, Alper ismini de hep sevdiğim için istemiştim.
Aşıksııın nırınırınırım aşıhsıııııınkoşicede kıyamazmışşş :)
Kızlar hepinize bi sorum varr.
Ben öğlen dışarı çıkmıyorum. Yemek olayını da Corn Flakes ile çözüyorum. Ben çok severek yiyorum ama bebeğe zararı olur mu sizce. Dardanel ton un bile zararlı olduğunu duyunca sormak istedim deeee.
Ya bende soruyorum eğer zararı yoksa bende yiyeyim ondan
Gelince haber ver bizede :)
Rumuzum yanındaki kız hala gelmiyomu ki seni bu kadar yoğun çalıştırıyorlar bakim. Tepiklerini yesinler ritim de tutuyomuş oğluş :))
hanımlar bız sımdı geldık doktor kontorlunden ..yaklasık 2 ay oldu gıtmemıstık tatıl falan gırınce araya..canım ınanılmaz sıkıldı doktorumun sozlerıne..
58 kg ıle hamıle kaldım suan 67 kıloyum doktorumun tartısında ise 69 inanabılıyomusunuz..sok oldum adeta tartıdakı sayıya gore konusan doktorumun sozlerıne..
bana 2 ayda aldıgım 7 kılonun normalden cok cok fazla oldugunu 1 ayda en fazla 2 kg almam gerektıgını soyledı ve devam ettı...ben haftalarda bır hastası suan hastanede gozetım altındaymıs ve 10 gune kadar dogumunu yapıcam dedı..onun gıbı olmak ıstemıyorsan dıkkat edeceksın aksı halde dogumunda dogum sonrası ıyılesmende dıkıslerının sana verdıgı sıkıntıda artacak dedı..
ben kesınlıkle cok yemedıgımı hatta nerdeyse hıc yemedıgımı sadece su ıctıgımı ve vucudumun odem yaptıgını ellerımın ayaklarımın bacaklarımın şiştıgını soylesem de ınatla psıkolojımı bozmaya devam ettı..kızlar ben tatlıdan ve tatlı gıdalardan nefret eden hıc tuketmeyen bırıyım..meyveylede aram yok..haftada 3 4 gun aksamları yarım dılım kadar karpuz yedıgım o kadar..sıcaklar yuzunden zaten canım bısey ıstemıyor..genelde hep corba tarzı yıyorum oda aksamları sadece bır kase..sabah da 1 2 dilim kadar ekmek bıraz domates salatalık ve peynır ..şiştıgım ıcın zeytın bıle yemıyorum cok zaman..ve gelınen noktaya bakın..ben yemıyorum zaten dedıkce doktorum yemesen almazsın dedı durdu..
idrar tahlılı ıstedı ve yıne ıltıhap cıktı..bana artık ıltıhap konusunda cok dıkkatlı olmam gerektıgını bunun bana erken dogum yaptırabılecegını soyledı..tek kullanımlık toz verdı..normalde 1 ay da olan kontolude 20 gune ındırdı..heran hersey olabılır deyıp durdu..
sonrada moral verır gıbı sen zayıfken hamıle kaldın aslında buyuk bır rakam degıl bu ama senın ıcın rısklı dedı..anlamıyorum cıdden tansıyonum du kılomdu ıltıhabımdı şişliklerımdı derken dunya kadar lafı duydum geldım kısacası..
kadının bebegım hakkında soyledıklerıne sevınemedım bıle canımın sıkkınlıgından ...
kızım haftasından onde gıdıyor..normalde 29+4 deyken 30+3 cıktı...kılosu 1600 gr sinirden boyunu sormadım zaten detaylıda bıle sordugumda yaklasık ölcüm vermişti..
suyunun ıyı oldugunu gelısımının de normal ölcumlerle aynı gıttıgını soyledı..
fakatttttt tum bunlara dayanmamı kesınlıkle dıkkat etmemı..bol bol yürüyüş yapmamı ve su içmemı..bıldırcın yumurtası ,süt peynır,yogurt yememı kırmızı et tuketmemı soyledı bende sımdı boyle konusuyorsunuz bıde bunları yesem 90 kg olurum heralde dedım..dıkkat etmezsem suyumun azalacagını ve yıne erken doguma alacagını soyledı..zaten şişliklerın baslamıs kı artık dahada fazla olcak dedı..
offf kızlar ınanılmaz canım sıkıldı yemın ederım..bugun kı paparamızıda yedık geldık cok sukur..
Sorma Hanzade kız neredeyse kaçacak. Dün aklım çıktı. Ya çok zor ben yapamıyorum, ayrılıcam dedi.:26:Tırstım iyice. Mümkün olduğunca tüm işlerde yanında olmaya çalışıyorum.
Selam benim çenebaz güzel annişlerim. Ama kızlar yaaaaa 4 günü okumak bayağı işkence oldu bana ama sonunda bitirdim çok şükür.
Dün izinliydim sağlık ocağına gidip tahlillerimi ve aşımın 2. dozunu yaptırdım. Malesef idrarda oldukça fazla lokasit çıktı. Halbuki hiçbir belirtisi yoktu şaştım kaldım. Neyse 23. haftada benden bebeğe giden kan akışında yavaşlık olduğundan dün dopler tekrarlandı çok şükür durum düzelmiş. Hastanemizi ve doktorumuzu değiştirdik, öbür tonton amcamız doğuma girmiyorum dedi tontonluğu gitti gözümüzde.Yeni doktorumuz çok cici bir bayan ve oldukça ilgili gibi. 1 saat dopler de beklettiler yarım saat doktor felan derken bayağı gördük oğluşumu babasıyla. ( izin almıştı bizimle olmak için )
Bebeğimiz 1.241kg olmuş boyumuz 37 cm. Artistik resmini de aldık. Eki Görüntüle 237902
Sabah bana kızana bak sen bizim yeğenimizi nasıl Corn Flakes ile beslersin öğle tatili hakkın çık dışarı düzgün şeyler ye kuzum yaa
Ben Ramazan ın ilk günleri çok utanıyordum ama artık bir rahatlık geldi karnım burnumda zaten az biraz akıl ediyorlardır hamile olduğum için tutmayacağımı
Selam benim çenebaz güzel annişlerim. Ama kızlar yaaaaa 4 günü okumak bayağı işkence oldu bana ama sonunda bitirdim çok şükür.
Dün izinliydim sağlık ocağına gidip tahlillerimi ve aşımın 2. dozunu yaptırdım. Malesef idrarda oldukça fazla lokasit çıktı. Halbuki hiçbir belirtisi yoktu şaştım kaldım. Neyse 23. haftada benden bebeğe giden kan akışında yavaşlık olduğundan dün dopler tekrarlandı çok şükür durum düzelmiş. Hastanemizi ve doktorumuzu değiştirdik, öbür tonton amcamız doğuma girmiyorum dedi tontonluğu gitti gözümüzde.Yeni doktorumuz çok cici bir bayan ve oldukça ilgili gibi. 1 saat dopler de beklettiler yarım saat doktor felan derken bayağı gördük oğluşumu babasıyla. ( izin almıştı bizimle olmak için )
Bebeğimiz 1.241kg olmuş boyumuz 37 cm. Artistik resmini de aldık. Eki Görüntüle 237902
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?