2011 Ekim Anneleri

yerim bebişini maaşallah elifcim hep uyma günleri bugün heralde benimkilerde uyuyodu göremedik

üzülme cnm bence seni kilo konusunda biraz dizginlemek için konuşmuştur sonuçta bebeğin herşeyi normalse niye erken doğum yapasınki ama suyu ve yürüyüşü ihmal etme

Ben sanki kahvaltı için önerilebildiğini duymuştum ama emin değilim ben doktoruma sorucam gidince önce giden olursa sorsun en sağlıklısı o olur :) Ara öğün yaparım karnım kurt gibi acıktı şimdi..

İremcim kafana takma yaa. Daha önce de dediğimiz gibi hamilelikte çoğu insanın elinde olmuyor kilo almak.
Geçen arkadaşım gördü, "ay ne tatlı olmuşun seeen" dedi. Ben de 11 kilonun neresi tatlı allasen dedim.Kendisinin kızı 1 yaşında ve çok zayıf hamile kalmıştı. 20 kilo ile kapatmış ve şu anda eski kilosuna döndü. Ben çok dikkat etmemiştim, ama sen iyisin maşallah dedi. yani dikkat edenle etmeyen arasında 2-5 kilo arası oynuyor en fazla.

Ayy sen çıkana kadar gönderme bi yere idare ediver aman diyim.. Gerçi iznin geldikten sonra çıksada sanane oda var ya neyse yinede daha rahat ayrılırsın o varken :)

Bende onu düşündüğümden fazla sallanmıyorum işte canımcım.

Canım bebeğine maşallah çok tatlı çıkmış resimlerde

Canım bence doktorun seni çok çok korkutmuş. Okadarda değil yani, topu topu 11 kilo almışsın. Bende 14 kilo aldım ama ne yapalım yani olan olmuş. Ayrıca ben hamilelikte 30 kilo alan insanları biliyorum, gayet normal doğum yaptılar ve sağlıklı çocukları oldu. Tabikide fazla kilo kötü, ama elimizden geleni yapmaya çalışıyorsun zaten. Hem az yiyorum diyorsun. Her bünye aynı değil ki...
Seni gaza getirmiş gibi olmim ama doktoruna çok uyuz oldum, moral vereceğine çok kötü davranmış sana. sevmedim doktorunu

Canım doppler yapıldı tekrar ayrıntılı olarak baktılar, gebelik zehirlenmesi olabilir demişlerdi bir öncekinde ama çok şükür herşey yolunda. Bu sebepten 2. sini istediler normalde 1 bere yapıyorlar diye biliyorum. Kızlar bu arada 73 le hamile kaldım dün 74 tüm. Bebek doğmadan benim kiloları alıyor. Sağlık ocağındaki hemşiremin yorumu yüzün küçülmüş senin :)) doktora gidene kadar korktum bebeğim zayıf kaldımı acaba diye ama çok şükür bebeğin kilosu gayet iyimiş..

Son düzenleme:

Sen 73 le hamile kalmışsın, zayıf hamile kalanlar daha çok alıyor sanırım eksik kalan kiloyu tamamlamaya çalışıyor vücut belkide, yoksa senin 1 kilo almış olmana kriz geçirirdim ben burda Kızın iyi, sende iyisin maşallah bende tam 73 kiloyum şu anda 63 le kalmıştım 10 kilo almışım bakalım 10 gün sonra kaç çıkıcam.

Bunlarda benim bebişimin cicileri

Eklentiler

• $IMG_3630.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_3629.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_3628.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3626.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_3624.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_3631.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3634.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_3635.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_3636.webp
    23 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_3637.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_3638.webp
    10 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3639.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_3640.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_3641.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3642.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3643.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3644.webp
    20 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_3645.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_3646.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_3647.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3648.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_3649.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3650.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 22
biz geldikkkk.doktorun ofisiyle karşı karşıya oturmanın avantajı.oğluma ne ololur maşallah değin teyzeleri kilosu 1 950 doktor şok oldu bu hayatta çıkmaz sezeryan olcaksın dedi tabi bunu konyadaki asıl doktorumuza sorcaz o kararı verir ama benim durum vahim.babaannesiyle gittik kocacım yok malüm.poposunu döndü yüzünü göstermedi çok fene bu çocuk kime çektiyse

Maşalllaaah tosununa canım Allah nazarlardan saklasın bence totosunu babaannesine dönmüştür seni o akdar çok üzdüğü için aferim ona :)

Bunlarda benim bebişimin cicileri

Canım her biri çok tatlı güle güle giysin bebeğin inşallah.

Eyt 1 kilo muuuuuuu maşallah de nazarlara gelme sakın. Maşalah barekallah Benim son durum diyet neticesinde son bir aydır 69 um 59-58 gibi hamile kalmıştım. 3-4 kiloyla kapatırsak iyi ama evde çok salmamız lazım

Ben de çıkayım artık çok yorucuydu bugün yarın daha da yorucu olacak.

Bu arada Rumuzcum Corn Flakes ister istemez içinde katkılar olan bir ürün o yüzden dedim sen yine sor istersen bir doktoruna

Ayakkabılarına kurban yaa yesinler çok şekermiş.. Rabbim hayırla sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Amin canım inşallah. Ayakkabıları teyzesi almıştı :)

çok tatlılar bide içinde sahibini görseydik

2 ayı kaldı inşallah giyicek hepsini teyzesiiii :)

Canım her biri çok tatlı güle güle giysin bebeğin inşallah.

Çok sağol canım

ben ekleyemedim resimleri yaaa büyük diyo eklenmiyoo

İstersen resimlerin boyutlarını küçültmeye çalış sonra yükle.

massallah tosuna... canım konyada kıme gıdıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…