2011 Ekim Anneleri

canım yanı bu doktorlar ıste abartmayı sevıyolar.. baska bı sıkıntı varmıdır bılmıorum ama ılk hamılelıgımde cogunu bende yasadım ıdrar yolu enfeksıyonundan dolayı antıbıyotık te kullandım.. boyum 168 70 kılo ıle hamıle kaldım 92 ıle dogum yaptım.. normal dogum yaptım 5 dıkısım vardı sımdı bak hıcbıseyım kalmadı cok sukur... ılk gebelıklerde odem sısılık cok fazla oluyo.. su ıcsen vucut topluyo.. ama dogumdan hemen sonra 8 kılosu hemen gıdıyo.. o odemı terle atıyosun lohusalıkta zaten.. hıc canını sıkma

Bunlarda benim bebişimin cicileri
hepsı bırbırınden guzel..bayıldım..yalnız ne kadar cok emzık almıssın oyle cok hosuna gıttı sanırım..bende nerde gorsem sunuda alıcam bunuda dıyorum bı bakıyorum aynı boydan 2 3 tane elımde..
hayyyy maasallah..Allah esırgesın bebıkını..sımdıden boyleyse 5 kılo falan dogacak sanırım..

canım cok saol moral verdın..canımı sıktıgım nokta kılo degıl kendı dıjıtal tartımda gıtmeden once ve gelır gelmez tartıldım 67 kıloyum ha aylık 2 kılo almalısın dedıgıne gore ve bende 2 aydır gıtmedıgıme gore 4 kılo almam gerekıyordu ben 7 almısım onun tartısına gore benımkıne gore 5..7 almıs olsam bıle 3 kılo ıcın mı bunca laf yedım ben .. bı gorsen felaket tellalı gıbıydı..ınanılmaz asabım bozuldu..bu arada kızım tesekkur ettı teyzesıne..

bu gun sabah berı var bısey gene smıle koyamıyorum..

Son düzenleme:
herkesee slmmm biz minik miinnoşumla dr dan geldikkkk

kızım 1256 gr ve 38 cm olmuşşş çok mutlu oldukkk babasına naz yaptı galiba yüzünü göstermedi kızımmm hem koluyla hem bacağıyla sakladı yüzünü ama o minik burunu gördük biz 2 hafta önce 900 gr 34 cm kızım gelişimi iyi dedi dr şükür iyiyizz maşallahh hepinizin kuzucuklarına ve benımkınedeee

çok mutluyummm

gözün aydın canım benimkide göstermedi yüzünü döndü poposunu

canım Allah bagıslasın..ınsaallah hep ıyı haberlerını alırsınız..massallah subhanallah..

anaaaammmm dünden kalan eksiklerimi tamamliim derkeneeee kocacım aradı iftara eve geliomuş yaaaaaaaaa

arkadaşlarıyla gidecekti iftara iptal olmuş .. da bu saatte mi söylenir yaaa...
bende yemek falan yapmadım tabikiiiiiiiiii kendim yedim oturdum. napıcam şimdi yaaaaaa

neyse sanırım çıkmam lazım hatta uçmam lazımmmmm mutfak semalarına doooğru :84:

gözün aydın canım benimkide göstermedi yüzünü döndü poposunu

bu zamanlarda rahatsız edılmek ıstemıyorlar galıbaa ayy oyy çokk tatlılar yaaa ayaklar kafasının üzerındeydı neredeyseee başaşağı duruyor kızım bu arada
canım Allah bagıslasın..ınsaallah hep ıyı haberlerını alırsınız..massallah subhanallah..

sağoll canım inşallahhhhh hepimizzz

çok kilo almamana ne dedi doktor
bende kilo almadım diye sızlanıyordum
tek olmadığıma sevindim:78:

bebegine ve sana 41 kere maşallahhhh

maşallahhhhh kuzunaa da sanada allah nazarlardan saklasınnn şeker çıkmadı dıme cnm sende
bu zamana kadar hep sizi takip ediyordum şimdi yazmak nasip oldu. biz de 31 haftadayız. hepinizin kucakları dolar inşallah
karşılıklı dua edelim bu güzel günlerde...

amın canım hepimizin inşallahhh

zeynebin tosununa

mini etekin nazlı kızına

iremin bebişine

kızlar maaaşallah bebişlerinize

ayyy ben bugün rahatım kociş mesaide bişey hazırlama dedi dünden kalanları yedim bende mis gibim

Bizim minnosla buluşmamız cuma gunü kismetse umarım kilo almıştır, 28. Hafta sonunda 1100 gr idi .bugün ayrıca ben de eksik tamamladım anakucagi,alt açma ve lohusa sabahlik geceliği aldım .Adana.daki arkadaslar Salih bebe indirim yapmış birçok seyde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…