2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlaaarr ...ayy yok tünaydın vee Hayırlı cumalarrr
kızlarrr gece boyu o kalca ağtısı mahfetti beni yaa,bi ara gene o wc ye gidip gelme anlarının birinde dedim doğuruyorum heralde ,9. ayda napcam ben böyle devam edersee,sabah anneme söyledim yaaa nasılmış annelik,ben ikizlere hamileyken katnım dizime değiyodu ,ütü yaparken (yerde) ütü dizime değip yakıyodu kıpraşıp kurtulamıyodum bile okadar zorlanıyodum diyoo..canım benim anne hakkın ödenmez dedim valla ,kızlarbide benim omuzlarılma sırtım ağrıyo :95::95::95::95:
canocum ,ya eşin arabayı kullancaksa bende bayramda git derim ,tabi yollarını falan bilmiyorum ,bide kayın validenin tavırlarını ama ,koltuğu yatırırsın ,ayaklarınıda ön caba uzatıp gidebilirsin bence ,yani otobüs falan olmadıkça sorun yaşamazsın ,tamam sende kendine göre haklısın ama öyle görünüyoki eşinde baya arada derede kalıyo ,bi anda kestirip atma ufak ufak işle beynine bence ,köydede yanından hiç ayrılmamasını tembihle ,kayın validen iş istediğinde sancım var dee...yaa zaten olabilecek tavrı az çok biliyosun ,hiç bişeye takılma ,kulaklarını tıka ,1-2 gün git gel bence..ama tabi tercih senin bacım ...

wwuuuuuhh bukadarını ben bile yapmadım hiçama bayılırım bu hazır cevaplara ,bende az değilimdir ,ama benim laflar genelde kırıcı oluyoo
maşşallah canım oğluşunaa

ayy canım boş ver yaa ,azcık dikkat et yeter valla düngece canım öyle çektiki salçalı m.k.r.n evde yoğurt olmadığı için yapmadım ,ama bugün kesin yapcam yanii...gece daha zevkli oluyo gerçi ama artarsa gecede yerim ...

inannmıyorum fatooş. yine mi sağlık ocağının yaptığı bir işe canın sıkıldı senin yaa. hem yaka paça zorla götürüyolar seni, hem de canını sıkıp bırakıyolar güzelim sağlık ocaklarının ölçümlerine güvenmeyin. benim tiroid değerlerimi fırlamış çıkarıyor onların makinaları. halbuki hastanede yaptırdığımda çok çok farklı çıkıyor. o yüzden çok fazla itibar edip canını sıkma. bi daha da gitme. hem öyle lösemi falan da deme, ağzından yel alsın

kızlar bilen varmı ben bişey ögrendim mecbur sezeryan olacak olan hamilelerden normal dogum parasımı alıyolarmış neee yani artı masraf için para
almıyolarmış eşimin arkadaşının hanımı normal doguramadıgı için sezeryan olmuş ve ekstra ücret almamışlarr

canım inşallah sorun çıkmaz mutlaka bizede haber verrrr

Kız sansee geçen hafta bir iyiyim dedin bin burnundan geldi anacım yaa... Gerçi normal bu zamanlarda bu sancılar insanın aklını alıyo artık.. Ya sansee ben masaüstümü temizlerken saf gibi alışveriş listemi silmişim artık beynim ambalaj oldu.. Dün silmişim bu gün arıyorum yok.. Sende duruyosa bi atıversen bana çok sevinirim :)

valla canım yaaa salak salak internette ararken aklıma geldi. eşimin 2 arkadaşının annesinde var... eee ve arkadaşları doğmuş demekkine bende doğurabilirimm sankim yav... ama onlar tedavi olmamışlar aksayarak yürüyolar ben 3.5 yaşında ameliyat oldum elhamdülillah bi sıkıntım yok...

ya bana bi deli cesareti geldi şu son günlerde acayippp normal doğurasım varrrrr .... evet inanıyorum normal doğurabilirm bende herkes gibi yaa.... ama önce oğluşumun doğum pozisyonuna girmesi için biraz çalışması lazım ... öyle tembel tembel yattığı yerden tepinirse zaten olmaz.. hayırlısı artık. ne çıkarsa bahtımıza

ay fatoşşşş sana sağlık ocagına gitmeyi yasaklıyorummm bu ne yaa kadına erken dogum yaptırır bunlar içimden seni üzdükleri için bayaa
uzun söyleniyorum şuandaa

Merhaba kızlar... Üfff canım çok sıkkın. Bu sabah kontrolümüz vardı. Eşimde izin almıştı. Oğluşumuzu göreceğiz diye güle oynaya hastaneye gittik. Ama doktor iki haftalığına yokmuş. Haber vermek için benide cepten aramışlar 2 gün önce ulaşamamışlar. Ama dün bir daha aramaya tenezzül etmemişler. Ay nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Nst çekildi, bir problem yokmuş çok şükür. Ama oğluşumu göremedim. Eeee... napacam ben dedim. Hastanedeki diğer doktorda yokmuş. Başka hastanaye gidebilirsiniz dediler. Kim bakar bana bu saatten sonra dedim Kulaklarımdan duman çıktı resmen sabah sabah. Neyse doktorun özel muaynehaneside var. Orayı aradım en erken Çarşambaya randevu verdiler. Pofffffffff.... bekle şimdi Çarşambaya kadar.

allah yardımcın olsun kardeşim sık dişini çok az kaldı benim daha 5 haftam var ve ben de çok sıkıldım nasıl geçecek bilmiyorum

evtt çalışabilir raporuna dedilerki hastane sgk ya yolluycak işyeri zaten fotokopisini aldıı aslı bizde kalcakmışş doğum yaptıktan sonraki doğum kağıdımızıda tekrar işyerine götürcekmişizz ama asılları hep bizde kalıcak kızlarrrr

bu arada geçmiş olsunn mavi patikler

canım link e baktım yapan birindenden tarif almak istedim.ilk kez yapcam ya ondan .göerdüğüm resim bayağı bi iştah açıcı.çok güzel görünüyor...

nerden bulmuş kömürü çok zor çocukların kontrolü.inş sorun çıkmaz
canım pılın komuru ısırıp ucunu acmıs pılın sonra ısırıp cıkarmıs
Canım mutlaka haber ver bizlere. Allahım korusun bişey olmaz da ne olur ne olmaz diye yapılan o işlem bebeğin canını yakar. Kıyamam hiçbirine.

sadece içini çıkarmıştır umarım yutmamıştır. ahh bu çocuklar yaa çok geçmiş olsun. kötü bir şey yoktur umarım. bi gidin bakalım ne diycekler. ne gerekiyorsa yaparlar hemen.

babası konusmus bı ıkıyerles bol su ıcırıp yogurt yedırdık zehırlenme deıl kronık hastalık yapabılıyomus ıcınde cıva ve agır metaller varmıs dılındevarmı dıye sordu babası vardı umarım bısey olmaz goturmedık cunku ılac ıcme supesıyle gıtmısdık daha once annemın evınde ılacları bulmus oynamıs bızde ulasamaz tedbırlıyız once bırsuru kan aldılar sonra mıdesını yıkadırlar ve o gun hastanede kaldık basından ayrılmadım bı sn hamıleydım yenılerde yanı bıdaha dayanamam dusunsenıze anne neolur yapmasınlar ben ıcmedım dıye aglarken sız ellerını tutuyosunuz burunundan mıdesıne hortum sokuyolar ve uzun suruyo bu ıslem defalarca kan alındı cok zor cok cocuk acısını unutsada sız unutmuyosunuz tekrar aynı sey olucak dıye cok korktum aman kızlar dıkkatlı olun 1 sene sonra sızın ıcınde hersey tehlıkelı olucak ılaclar bıcaklar hersey ulasamıyacagı yerde ama kımın aklına gelır pılı bu hale getırecegı annem geldı allahtan yakın saolsun yemegımı bıle yattı ben zehırlendı korkusundan cok hastaneye gıtmekten kokuyodum ellerım tıtrıyodu rabbım korusun bebeklerımızı cocuklarımızı oluyo cocuk bunlar sız sız olun cocuklarınızı yanlız bırakmıyım bazı anneler ben dayanamıyorum dıe ası vs olurken babalarına verıyolar unutmayın bebekkende buydugundede gozlerı gozlerınızı tenını tenınızı arıyo guvende hıssetmek ıcın dayanamıyorum dıye onları bırakmayın rabbım yasatmasın en kotu acıları asılardan olsun oda korumak ıcın onları sımdı oglumla ılgılenıcem bılgı vermek ıstedım opuyorum sızı destegınız ıcın saolun

canım link e baktım yapan birindenden tarif almak istedim.ilk kez yapcam ya ondan .gördüğüm resim bayağı bi iştah açıcı.çok güzel görünüyor...

canım hastane çıkışı kaç tane aldın?Ben 1 tane 10 lu aldım birde ayrıca alt üst takımlar aldım ama herkes küçük alma alma diye baskı yapıyor o yüzden 56 cm olanlardan ve 0-3 aylık aldım acaba birde küçük 50 cm olan hastane çıkşlarından alsammıki bebişe büyük gelirmiki aldıklarım.

dün arkadaşla bir hastaneye gittik avivenca mı ne adını tam hatırlamıyorum oradaki tanıdıgına sorduk kadın bize 2.200 tl burda sana 1.500 iyi fiyat vermişler dedi bende eşime anlattım o söyledi bana şimdi bende plasenta previa marginalis varya bu tanı konan hamilelerden baya para alınıyomuşşş
inşallah normal sezaryan fiyatı alırlar

canım çok geçmiş olsun.eminim önemli bişey yoktur. acile götür için rahat etsin.

iyiyiz teyzesi tembel bi ruh halimiz var bugün oturdum mu kalkamıyırum.
oysa ütüm var evi toplayacam yemek yapacam...
ben kalkayım en iyisi bi su içeyim bişi yapayım tembelikten ruhum daralıyo valla

selam kızlar ne zamandır giremiyordum, işten güçten. umarım herkes iyidir..

mavipatikler canım geçmiş olsun, umarım iyidir oğlun

biz biraz geçmişe bakalım güzel anneler

kızlar merhaba şimdi doktordan geldik bebeğim 1kilo 926 gram olmuş baya büyümüş boyu 43 cm miş herşey iyi dedi 20 günde bir gidicekmişim artık.. bide bugün 32 hafta 6 günlüğüm raporumu aldım sorun olurmu yarınmı almam gerekiyor ama raporda 32 haftalık yazıyor?bu arada buda bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…