günaydın kızlaaarr ...ayy yok tünaydın vee Hayırlı cumalarrr
kızlarrr gece boyu o kalca ağtısı mahfetti beni yaa,bi ara gene o wc ye gidip gelme anlarının birinde dedim doğuruyorum heralde ,9. ayda napcam ben böyle devam edersee,sabah anneme söyledim yaaa nasılmış annelik,ben ikizlere hamileyken katnım dizime değiyodu ,ütü yaparken (yerde) ütü dizime değip yakıyodu kıpraşıp kurtulamıyodum bile okadar zorlanıyodum diyoo..canım benim anne hakkın ödenmez dedim valla ,kızlar bide benim omuzlarılma sırtım ağrıyo :95::95::95::95:
ama bayılırım bu hazır cevaplara ,bende az değilimdir ,ama benim laflar genelde kırıcı oluyoo
kızlarrr gece boyu o kalca ağtısı mahfetti beni yaa,bi ara gene o wc ye gidip gelme anlarının birinde dedim doğuruyorum heralde ,9. ayda napcam ben böyle devam edersee,sabah anneme söyledim yaaa nasılmış annelik,ben ikizlere hamileyken katnım dizime değiyodu ,ütü yaparken (yerde) ütü dizime değip yakıyodu kıpraşıp kurtulamıyodum bile okadar zorlanıyodum diyoo..canım benim
canocum ,ya eşin arabayı kullancaksa bende bayramda git derim ,tabi yollarını falan bilmiyorum ,bide kayın validenin tavırlarını ama ,koltuğu yatırırsın ,ayaklarınıda ön caba uzatıp gidebilirsin bence ,yani otobüs falan olmadıkça sorun yaşamazsın ,tamam sende kendine göre haklısın ama öyle görünüyoki eşinde baya arada derede kalıyo ,bi anda kestirip atma ufak ufak işle beynine bence ,köydede yanından hiç ayrılmamasını tembihle ,kayın validen iş istediğinde sancım var dee...yaa zaten olabilecek tavrı az çok biliyosun ,hiç bişeye takılma ,kulaklarını tıka ,1-2 gün git gel bence..ama tabi tercih senin bacım ...iyi akşamlar kızlar eşim saat 23:15 te eve geldi ben pek yüz vermedimben fox u izliyordum hemen kumandaya
yapıştı maçı açtı dedim ben izliyordum niye değiştirdin aaa izliyomuydun dedi yaa sinirrr görmüyomusun izliyorum dedim
ama umrunda olmadı annemlerin şunların bunların slm var ee sen ne yaptın falan dedi bende anlattım ama hiç yüzüme
bakmadı gözleri tv de sanki ben yokmuşum gibi neyse o sırada sinir olup kalktım domatesleri rendeleyip yagsız tencerede pişirdim
kavanozlara koydum battaniyeye ters şekilde sardım 2 küçük kavanoz bakalım bozulacakmı diye test sürüşü yaptım
işim bitti yanına gittim bana diyo ki ohh köy çok serindi hiç terlemedim aslında köyde olsan ne güzel olur dedigaliba
kaynana hanım ve ahalisi bişeyler söylendi ki eşim böyle dedi bende gidemem orada sancım olsa hastane 1.5 saat uzaklıkta
yolda ölürüm ben didim konuyu kapattım sonra dedim ki sen bayramda köye gidecekmisin?hayır bayramdan sonra gideriz dedi
gideriz derken dedim birlikte gitmemiz gerek artık diyiverdiuzun yol yasak nasıl gidicem ben dedim ve bombayı patlattıııııı
esenlere gidebiliyosan köyede gidersin dedi tabi ben böyle kaldımmdedim metroyla gittim uzun yol olsa gitmezdim
2. bombayıda kucagıma bıraktı eminönüne gittin ya aynı yol köye daha rahat gidersin inanamadım şok oldum yaaaaa
köyde birileri bunu doldurmuş doldurmuş buda bana boşalttı bu sırada suratta asık tabi......
sustum konuşmadım kumandayı maç bitiminde bana verdi baktım koltukta dönüyo uyuyacak uyuyomusun dedim evet ne yapayım
sabah erken kalktım diyeceksin ki banamı kalktın oruç tutuyoruz heraldededim biz sevgiliyken daha çok konuşurduk bıktıkmı biz
birbirimizden yüzüme hiç bakmadın oglumuzu sormadın merak etmiyomusun dün gece 10 dan bu yana yüzümü görmedin
telefonda konuştuklarımızı bir dahamı konuşalım dedi baktım yattıgı yerden kalktı oturuyoo dedim traş olmayacakmısın
senin iznini bekliyorum dedişok oldum eşim resmen değişime ugramış bir şekilde geldiii
gerçi yatarken beni seviyomusun diye falan sordu seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi ama söyledikleri çok şaşırttı beniii
wwuuuuuhh bukadarını ben bile yapmadım hiçwalla aklıma da gelir, fikrime de yürür, modumdaysam sokar geçerim ama hamilelik nedeniyle çok performans düşüklüğü yaşıyorum:82::82: halim ve de mecalim yok konuşmaya..
ama biraz daha ewwelki haftalarda, beni ilerden farkedip, yer wermek için işaret eden arkadaşa ( yer: yine otobüs) doğru ilerlerken, hamile olduğumu farketmeden deli gibi koşan ablaya "buyrun madalya sizin hakkınız" da dedim, zaten ezmek üzereydi beni koşarken, sonra aaa pardon farketmedim dedi, çok hızlıydınız hedefe odaklı bi şekilde ondandır dedim.canımmm çok utandı, ona kızmadım tabi farketmemiş sonuçta, bi de farkedip jiç oralı olmayanlar war.. ay onlar asıl pek komik, seni görüp deli gibi wicdan muhasebesi yapıyo, bir yanı kalk yer ver diyo, bir yanı ooof kalkma iner şimdi diyo.. acayip toplumuz wesselam
maşşallah canım oğluşunaaBende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
ayy canım boş ver yaa ,azcık dikkat et yeter valla düngece canım öyle çektiki salçalı m.k.r.n evde yoğurt olmadığı için yapmadım ,ama bugün kesin yapcam yanii...gece daha zevkli oluyo gerçi ama artarsa gecede yerim ...Henüz geçmişi okuyamadım kızlar. Ama sabah sabah moralimi bozan olayı paylaşmam lazım. Sinirim bosuldu çünküüüüü:84:
Dün arkadaşlarla iftarı dışarda açtık(daha doğrusu onlar açtı) Çoğu arkadaşla göbüş büyüdükten sonra görüşememiştik. Telefonda görüştüğümüzde de son gaz kilo alımımı ve yüzümde çıkan acayip şeyleri falan söylemiştim. Neyse bunlar beni görünce "aman hiç kilo almamışın, bir de dertleniyordun, 11 kilo muuu nereye sakladın o kiloları. Yüzün daha bi güzelleşmiş, çok tatlı olmuşsun " falan dediler. Allah var ya inandım.
Bugün tartıda ise 2 gün öncesine göre tam 1,5 kilo almış göründüm. Yine bu ay ki kilo alımımı tamamlamış bulunuyorum. Ya bu ne yaaa. 2 günde bir insanoğlu 1,5 kilo alabilir mi yaaa:84: toplam 12,5 kilo almış görünüyom yaa.Tamam itiraf ediyorum dün sahurda 1 bardak çayla 2 dilim çikolatalı ekmek götürdüm, atın beni içeri suçluyum.
Kandırıkçı arkadaşlarım benim. Size bidaha inanmıcam üüüü.