2011 Ekim Anneleri

canım tahlili zaten onlarda hastane yaptırıyorlar. ben sadece bukadar boş boğaz olmalarına kızıyorum. sonuçta hamileyim ve hamilelik yüzündende yükselirmiş çoğu zaman bunu hiç değerlendirmeden hemen en kötüsünü pat diye ima ediyorlar. neyse sıkmıyorum canımı yok benim bişeyim iyiyim ama aşı hariç bidaha sağlık ocağına kesinlikle gitmiycem..
ay fatoşşşş sana sağlık ocagına gitmeyi yasaklıyorummm bu ne yaa kadına erken dogum yaptırır bunlar içimden seni üzdükleri için bayaa
uzun söyleniyorum şuandaa
bende bugün uzunca söylendim canom :)) ahh ahh işte bizim sağlık ocağıda böyle bir sürü işgüzar aynı yerde toplanmış. bende gitmiyorum artık ama bizde topikçek sana kaynananlar yüzünden üzülmeyi yasaklıyoruz canım anlaştık mı?
tekrar geçmiş olsun canım. seni çok iyi anlıyorum daha bugün aşı yapılırken ben duramam eşim dursun diye düşünmüştüm ama çok haklısın zorda olsa yanında olmak gerekir...
canım ben 12 li bir tane hastane çıkışı aldım. 3 tane de 0-3 aylık ayaklı pantolonlu ,şapkalı eldivenli takımlardan aldım. ama hastane çıkışım büyük geldi bana 3-4 aylıkken rahat olur gibi. oyüzden ilk doğduğunda giymesi için krem rengi ikili takım aldım tabi eldiven ve şapkalı yine. küçücük muhtemelen 2-3 kez ancak giyer ama ilk fotolarında üstüne tam otursun bıdık çıksın istemiştim. diğer kıyafetlerinide hep ay ay aldım hiç birşeyden aynı boyda çok almadım herşeyi boy boy yani :))

fatoş hayırlı olsun bakalım çantan tek kullanımlık lohusa külodu hiç görmedim nası bişi nerde satılyo?

oyyy maşallah kuzuna.. göz kapakları, burnu nekadar belirgin öyle çokk tatlı çıkmış annesi yaaa

fatoş hayırlı olsun bakalım çantan tek kullanımlık lohusa külodu hiç görmedim nası bişi nerde satılyo?

canım bende joker mağazasında gördüm. doğum sonrası hastanede kullanılıyormuş. tek sefer kullanıp atıyorsun ben doğumdan sonra şişko olurum diye 42-44 beden olanından aldım. 5 li paketdi üstelik fiyatıda 5,90 dı sanırım. Doğum sonrası kanama falanda çok oluyor diye bende mantıklı bulup aldım. eve gelincede baktım kullanışlı görünüyordu. sıvıyı sızdırmayacak bi tür diyebilirim.

maşallahhh çok tatlı çılmış kuzucugunnnnnnn

çok güzelll maşallah annesi yumuk yumuk gözleri var

selam kızlar...

nasılsınız?bugun benım hıc kalkacak halım yok..gercı normaldede yok ya:86:
evıme geldım gelelı temızlık yapmadımbır ara esıme evı süpürtmustum (ne zaman oldugunu bıle unuttum..ne pasaklıyım ben ya)ardındada soyle bır sılmıstım..:97erdelerım yıkanacak camlarım sılınecek..koltuklarım sılinecek..bebegın kıyafetlerı acıkta duruyor(sepetın ıcınde)şifonyerını yaptırınca yerlestırıcem ama ısler bıtınce yıkıcam onları..bayrama dogru yuzunden bır temızlık yapıp bayramdan sonra kocısle gırısmelı ıslere...:104:

onun dısında bız halen yemek yemedıkcanımız ıstemıyor ..2 gundur de mıdemız agrıyor.. bu aralar iştahsızım esım pesımde kosuyor elınde ekmek ye sunu dıye..
buna ragmen de kılomda degısen yok..garıp bekarken bundn mıslı mıslı fazla yerdım cop gıbıydım..sımdı resmen bır perhız hayatım var ama gene laf duyuyorum gene ...

10 gun sonra kontorlde yıne agzını acarsa doktorum(suan 67 yım(9 kılo aldım)bende agzımı acıp benı rahat bırakmasını soylıcem..surda kalmıs 1 ay barı su son ayda bıraksın da ıstedıgımı kılo korkusunu olmadan yeyım ıcıyım:125::131:..bune yaaa nazi kampımı..

amannn uykum da geldı..ıyıce pinekledım yaa..aksama yemekte yok..canım su sızın kadayıflı muhallebıdende ıstedı ama yapacak halım yok bırı yapsada yesem sole ıcıne duse duse..offffffffff

canım bende joker mağazasında gördüm. doğum sonrası hastanede kullanılıyormuş. tek sefer kullanıp atıyorsun ben doğumdan sonra şişko olurum diye 42-44 beden olanından aldım. 5 li paketdi üstelik fiyatıda 5,90 dı sanırım. Doğum sonrası kanama falanda çok oluyor diye bende mantıklı bulup aldım. eve gelincede baktım kullanışlı görünüyordu. sıvıyı sızdırmayacak bi tür diyebilirim.

Saol canımcııım şükür pek sıkıntımız yok şimdilik. Bugünü yok, yarını buçuk gün sayarsak tam 5 iş günümüz kaldııııı

Aynı kilolarla doğurucaz senle heralde canımcım.
Valla bizim şirkette mutfak var ya ben oraya geçiyorum, koyuyorum sütümü corn flakesimi yiyorum. ZAten biliyolar oruç tutmadığımı.
Geçen çay bile demledim, yanına da bişeyler atıştıracaktım. Mutfakta yemek istemedim, kapımı kilitledim tam keyif yapıyordum kiiii Baktım biri kapıyı açmaya çalıştı, kilidi açtım karşımda patronum Afiyet Olsun dedi, bende sağolun beraber olsun diyemiciiim didim

Canım bende de burun tıkanıklığı vardı. Uykumu çok kötü etkiliyordu. Dr a söyleyince bi krem yazdı. SickNassal diye bişi. Burnunun içine sürüp yatıyosun, değil gece tüm gün boyunca hiç tıkanmıyor. Kokusuz da. Gayet güzel bi krem. Yalnız 24 TL ye mi ne almış kociş, biraz pahalıma geldi ilk aldığımdaama kullanınca değer dedim.

Ben 2 tane 10lu hastane çıkışı aldım, 1 tane de 3lü takım, 4 tane atlet+zıbın aldım. bebkler ilk doğuduğunda çok kusuyolarmış ilk 2 -3 gün en azından yıkamakla uğraşmayayım dedim.

selam kızlar...

nasılsınız?bugun benım hıc kalkacak halım yok..gercı normaldede yok ya:86:
evıme geldım gelelı temızlık yapmadımbır ara esıme evı süpürtmustum (ne zaman oldugunu bıle unuttum..ne pasaklıyım ben ya)ardındada soyle bır sılmıstım..:97erdelerım yıkanacak camlarım sılınecek..koltuklarım sılinecek..bebegın kıyafetlerı acıkta duruyor(sepetın ıcınde)şifonyerını yaptırınca yerlestırıcem ama ısler bıtınce yıkıcam onları..bayrama dogru yuzunden bır temızlık yapıp bayramdan sonra kocısle gırısmelı ıslere...:104:

onun dısında bız halen yemek yemedıkcanımız ıstemıyor ..2 gundur de mıdemız agrıyor.. bu aralar iştahsızım esım pesımde kosuyor elınde ekmek ye sunu dıye..
buna ragmen de kılomda degısen yok..garıp bekarken bundn mıslı mıslı fazla yerdım cop gıbıydım..sımdı resmen bır perhız hayatım var ama gene laf duyuyorum gene ...

10 gun sonra kontorlde yıne agzını acarsa doktorum(suan 67 yım(9 kılo aldım)bende agzımı acıp benı rahat bırakmasını soylıcem..surda kalmıs 1 ay barı su son ayda bıraksın da ıstedıgımı kılo korkusunu olmadan yeyım ıcıyım:125::131:..bune yaaa nazi kampımı..

amannn uykum da geldı..ıyıce pinekledım yaa..aksama yemekte yok..canım su sızın kadayıflı muhallebıdende ıstedı ama yapacak halım yok bırı yapsada yesem sole ıcıne duse duse..offffffffff

ben bikere yapmıştım o tatlıyı,sanırım muhallebisi biraz cıvık olmuştu ,kadayıflarla muhallebi birbirine karışmıştı ,bide kadayıflar şişmişti çok kötü bişi olmuştuuuhalbuki bi yerde yediğim çok güzeldi ,cesareti yok ondan yapmayaaa

maşşallah canım bebişinee,ya size hep renkli usg mi yapılıyo ,ben daha kızımın yüzünü hiç böyle görmedim ,harelde anca doğunca..:26:

sorma hanzadecim yaaa nazrmı değğdi nedir ,halbuki okadarda maşşallah deyin demiştimyok burdakilerden değimezde nebiliim ,zaten rumuzda ve bi kaç arkadaşta daha varmış içim rahatladı ...bu arada olluyorum listeyi canım birazdan özeline bakabilirsin...

aman şarjına dikkat et makinenin.ben unutmuşum.istediğimden az olmuştu video ve resimleri.bi de deodarant gördüm.önermiyolar.bebek anne kokusunu alsın diye.emmeye çabuk alışsın diye.teninize gelmesin

he valla çok büyümüş görmeyeli elini çekmedi suratından yoksa daha net çıkardı..ortada çizgi gibi bişey var saçımı acaba o?

o çizgiyi bende merak ettim şeyma. hatta saçı varmıymış diye soracaktım :) bazılarının doktoru saçı var diye söylüyor yaaa.. doktorun dedimi saçı var falan diye. gerçi keltoş bebklerde çokk tatlı oluyorlarrr :)

evet her gittiğimde renkli ultrasonla bide bebeğe giden kan akışına bakıyor..sizde niye yok böyle bir uygulama?

bende anlamadım ne olduğu doktor hiç bişey demedi saçı var falan ama saç çizgisi gibi duruyor dimi?

bir de yelek yada şal türü bişey de bulundurulabilir.doğum sonrası kimine ateş basıyomuş kimi üşüyormuş.beni ateş basmıştı.refakatçim sıcak değil o kadar diyodu.ben havale geçiriyodum sanki.öff öfff diye diye.sonra kendime gelince hakkattende sıcak değilmiş.üşüyenlerde olabilir.aklınızda olsun

çok güzelll maşallah annesi yumuk yumuk gözleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…