Merhaba kızlar... Üfff canım çok sıkkın. Bu sabah kontrolümüz vardı. Eşimde izin almıştı. Oğluşumuzu göreceğiz diye güle oynaya hastaneye gittik. Ama doktor iki haftalığına yokmuş. Haber vermek için benide cepten aramışlar 2 gün önce ulaşamamışlar. Ama dün bir daha aramaya tenezzül etmemişler. Ay nasıl hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Nst çekildi, bir problem yokmuş çok şükür. Ama oğluşumu göremedim. Eeee... napacam ben dedim. Hastanedeki diğer doktorda yokmuş. Başka hastanaye gidebilirsiniz dediler. Kim bakar bana bu saatten sonra dedimKulaklarımdan duman çıktı resmen sabah sabah. Neyse doktorun özel muaynehaneside var. Orayı aradım en erken Çarşambaya randevu verdiler. Pofffffffff.... bekle şimdi Çarşambaya kadar.
canım link e baktım yapan birindenden tarif almak istedim.ilk kez yapcam ya ondan .gördüğüm resim bayağı bi iştah açıcı.çok güzel görünüyor...
dün arkadaşla bir hastaneye gittik avivenca mı ne adını tam hatırlamıyorum oradaki tanıdıgına sorduk kadın bize 2.200 tl burda sana 1.500 iyi fiyat vermişler dedi bende eşime anlattım o söyledi bana şimdi bende plasenta previa marginalis varya bu tanı konan hamilelerden baya para alınıyomuşşş
inşallah normal sezaryan fiyatı alırlar
Ay ne sinir bozucu koca hastanede 2 doktormu varmış sibel? Neyseki çarşambaya almışsın en azından o iyi...
Ayçam ilk defa yağçaksan sana püf noktası sölim, sürekli karıştırarak kısık ateşte güelce kavur istersen birazda tereyağı ekle.. tadı güzle oluyor.. p
İnşallah öyle olur canom benim hastanemde 1000 tl ekstralar çıkmassa tabi tahminim 1250 gibi olur. normalde 1500 müş.. Niye para alınıyomuş sen kendi isteğinle sezeryan olmuyosun ki kafam karıştı benim.. Seninki de zorunlu sezeryan ama..
aman şarjına dikkat et makinenin.ben unutmuşum.istediğimden az olmuştu video ve resimleri.bi de deodarant gördüm.önermiyolar.bebek anne kokusunu alsın diye.emmeye çabuk alışsın diye.teninize gelmesin
maşallah olmamış sendezymaflor canım ve calcıum taksıyesı druna kesınlıkleee sor canım bende hiç birşey olmadı şimdiye kadar
aynenn özellikle yanaklarımda oldu artık ciddi ciiddii kompleks yapmaya başladımmerhaba cancanlar.gecmisi btirip geldim,dun ara ara okuyup cikmistim,bugun bitirdim.biz bugun 34.haftaya basladik kizlar.birde kizlar benim yuzumde acayip sekilde sis olustu daha cok alnimda deyim.dogumdan sonra gecer degilmi?:26:.o kadarda krem kullandim halbuki ama yine oldu.ilk oglumdada olmustu ama bu kadar degildi sanki. .goren diyorki, obur sefere kiz olursa daha olmazmis :26:.bende hele bir bu dogsun hayirlisiyla 3.mechul yapicammi bakalim
ben dün gece o yorucu ve zor işi başardım canım dinlene dinlene debelenerek hemde açamam fgösteremem kuaföre mecbur kendim hallettim ama yaptıran çok kişi biliyorumkızlarr...
bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.
geçmiş olsun canım dikkat ediyorumda neredeyse bi çoğumuzda bulantı sorunu tekrar başladı demekki buda normal bu haftalarda ne dersin tabi üşütmeklede alakaası yok değil..dikkat et çok geçmişler olsun öperim çokGeçmişi yeni bitirdim
Kabusum geri döndü sanırım :84: dün sabah kafamı kaldıramadım yataktan çok başım döndü başım döndükçede midem bulandı akşam hastaneye gittik koca bi şişe serum bide iğne yedim Hayatımda böyle iğne olmamıştım kalçamdan bacağıma vurdu ağrısı 2 saat sonra bile yürürken topalladım Bugünde sabah biraz midem yoklar gibi oldu ama Allahtan uzun sürmedi Cumartesi günü randevum var doktorumuza bi soralım bakalım doğurana kadar böyle mi olucak Hiç bişey yiyemiyorum iştah gitti yine zaten çok yoktu Şimdi bişeyler yedim zorla sofrayı toplayıp bi duş alıyım belki biraz kendimi gelirim
görüşürüz kızlar Kendinize iyi bakın
kızlar merhaba öncelikle ütü tavsiyesinde bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bugün bütün gün ssk da süründüm ilk aldığım 8 günlük raporu vericektim saat 9,30dan 14,30 a kadar sıra bekledim arada gidip memura derdimi anlatmaya çalıştım yardımcı olması için bişey yapamayız dedi pislik inşallah onun kızınada aynı şeyi yaşatır Allah sonra sıra geldi sizin işleminiz burdan yapılmmış raporunuz oranın ssk müdürlüğüne teslim edeceksiniz dedi Allah günah yazmasın ama gerçekten adamı öldürmek istedim raporla işi olan arkadaşlar kesinlikle saat 8de gidin ve numara alın
Birde gece sahura kalktığımda iki kez jöle kıvamında sarı akıntı geldi parmak ucu kadar sizdede olan varmı hemen telaşlanmak istemedim....
haaa birde bugün iç çamaşırı almak için girdiğim mağazadaki kadın ne kadar kaldı dedi 1,5 ay dedim kendinden emin bi şekilde kesinlikle değildir sen çok dikkat et karnın aşağı inmiş dedi ısrarla hayır benim ikiz diyorum hala dediğini tekrarlıyo aptal kadın moralimi bozdu oda pislik bugün kötü bi gündü iyi olan tekşey kayınvalidem evdeydi evi süpürmüş yemeğimizi yapmış çantamızı hazırladık saolsun ama çok yoruldum ve moralim bozuldu bugüüünnnnnnnnn
geçmiş olsun canooom allah bidahasını göstermesin yaşatmasın bu kadar içli olup üzülme daha fazla ne olur bak çopk az bi zaman kaldı herşey ço dasha iyi olacak çok inanıyorum bengünaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
maşallah olmamış sendezymaflor canım ve calcıum taksıyesı druna kesınlıkleee sor canım bende hiç birşey olmadı şimdiye kadar
aynenn özellikle yanaklarımda oldu artık ciddi ciiddii kompleks yapmaya başladımmerhaba cancanlar.gecmisi btirip geldim,dun ara ara okuyup cikmistim,bugun bitirdim.biz bugun 34.haftaya basladik kizlar.birde kizlar benim yuzumde acayip sekilde sis olustu daha cok alnimda deyim.dogumdan sonra gecer degilmi?:26:.o kadarda krem kullandim halbuki ama yine oldu.ilk oglumdada olmustu ama bu kadar degildi sanki. .goren diyorki, obur sefere kiz olursa daha olmazmis :26:.bende hele bir bu dogsun hayirlisiyla 3.mechul yapicammi bakalim
ben dün gece o yorucu ve zor işi başardım canım dinlene dinlene debelenerek hemde açamam fgösteremem kuaföre mecbur kendim hallettim ama yaptıran çok kişi biliyorumkızlarr...
bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.
geçmiş olsun canım dikkat ediyorumda neredeyse bi çoğumuzda bulantı sorunu tekrar başladı demekki buda normal bu haftalarda ne dersin tabi üşütmeklede alakaası yok değil..dikkat et çok geçmişler olsun öperim çokGeçmişi yeni bitirdim
Kabusum geri döndü sanırım :84: dün sabah kafamı kaldıramadım yataktan çok başım döndü başım döndükçede midem bulandı akşam hastaneye gittik koca bi şişe serum bide iğne yedim Hayatımda böyle iğne olmamıştım kalçamdan bacağıma vurdu ağrısı 2 saat sonra bile yürürken topalladım Bugünde sabah biraz midem yoklar gibi oldu ama Allahtan uzun sürmedi Cumartesi günü randevum var doktorumuza bi soralım bakalım doğurana kadar böyle mi olucak Hiç bişey yiyemiyorum iştah gitti yine zaten çok yoktu Şimdi bişeyler yedim zorla sofrayı toplayıp bi duş alıyım belki biraz kendimi gelirim
kızlar merhaba öncelikle ütü tavsiyesinde bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
bugün bütün gün ssk da süründüm ilk aldığım 8 günlük raporu vericektim saat 9,30dan 14,30 a kadar sıra bekledim arada gidip memura derdimi anlatmaya çalıştım yardımcı olması için bişey yapamayız dedi pislik inşallah onun kızınada aynı şeyi yaşatır Allah sonra sıra geldi sizin işleminiz burdan yapılmmış raporunuz oranın ssk müdürlüğüne teslim edeceksiniz dedi Allah günah yazmasın ama gerçekten adamı öldürmek istedim raporla işi olan arkadaşlar kesinlikle saat 8de gidin ve numara alın
Birde gece sahura kalktığımda iki kez jöle kıvamında sarı akıntı geldi parmak ucu kadar sizdede olan varmı hemen telaşlanmak istemedim....
haaa birde bugün iç çamaşırı almak için girdiğim mağazadaki kadın ne kadar kaldı dedi 1,5 ay dedim kendinden emin bi şekilde kesinlikle değildir sen çok dikkat et karnın aşağı inmiş dedi ısrarla hayır benim ikiz diyorum hala dediğini tekrarlıyo aptal kadın moralimi bozdu oda pislik bugün kötü bi gündü iyi olan tekşey kayınvalidem evdeydi evi süpürmüş yemeğimizi yapmış çantamızı hazırladık saolsun ama çok yoruldum ve moralim bozuldu bugüüünnnnnnnnn
geçmiş olsun canooom allah bidahasını göstermesin yaşatmasın bu kadar içli olup üzülme daha fazla ne olur bak çopk az bi zaman kaldı herşey ço dasha iyi olacak çok inanıyorum bengünaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
evet canım zaten biz nezaman makineyi yanımıza alsak açar açmaz ya şarjı biter yada hafıza kartı yok der :)) şarjını yapıp kartın içinde olduğundan emin olupta koyucam :)
deodorantı bende düşündüm ama ne olur olmaz koyayım dedim. Belkide hiç kullanmam zaten kızımında benimde çamaşırlarımızı yıkadım mislerr gibi kokuyorlar :)) birde hastane için terlik alıcam aslında b itane almıştım hemde 39 numara ki normalde 26 giyiyorum ama ayaklarım şiştiğinde 39 numara terlik ayağıma olmuyor. doğum yaptığımız ilk gün vücut çok şişer diyorlar oyüzden daha büyü bir terlik alayım diyorum şöyle niş taraklı 40 numara beyaz :) sonrada eşim giyer ha haaa. senin ikinci bebğindi galiba ilk gün gerçekten okadar şişiyormu vücut?
birde doğumunu nerde yapmaya karar verdin canım..
bende anlamadım ne olduğu doktor hiç bişey demedi saçı var falan ama saç çizgisi gibi duruyor dimi?
canım banada ayrıntılıda 4 boyutluyla bakıldı sonra hep normal bakıldı. hatta geçen eşimle başka bi hastanede 4 boyutlu usg vardı oraya gidip bir iki resmini alalım diye konuşmuştuk bende randevu için aradım haftamı sordular 31 deyince bebkte bi anormallikmi gördü doktorunuz dedi bende hayır dedim. kızda biz bebkte bi anormallik görüldüğünde yada 21-24 haftalar arası ayrıntılı usg için bakıyoruz 4 boyutluyla dedi. bende biz sadece renkli görelim diye gelcez dedim üzgünüm ama 31 haftalıksınız çok büyüksünüz yani gelsenizde bişey görünmez dedi. hatta haftana baktım şaşırdım senin bebiş görünüyor yaa uff yaa zaten banada saçma gelmişti kızın dediği :))evet her gittiğimde renkli ultrasonla bide bebeğe giden kan akışına bakıyor..sizde niye yok böyle bir uygulama?
bende anlamadım ne olduğu doktor hiç bişey demedi saçı var falan ama saç çizgisi gibi duruyor dimi?
mavi patikler çok geçmiş olsun canım. umarım herhangi bir sorun çıkmaz..
kızlaarrr nihayet gelebildim. iyisiniz değilmi geçmişe bakamadım yine :) ama bu aralar yerime alınacaklarla görüş gider ayak ofisteki tadilatlarla ilgilen, ustaların keyfini bekle derken çok yoruluyorum. ufffeylül gelsede izine ayrılsam yaa bu son ay aksi gibi çok yoğun geçi,yor. evde bile akşamlşarı ustalarla, firmalarla görüşüyorum. resmen ööö geldi artık. patronum yurt dışında ve dönene kadar tüm bunlarla ilgilenmek zorundayım. maşallah onunda pek döneceği yok gibineyse dün biara sağlık ocağına gidip kan tahlilimi verdim. bugüne kadar toplam 6 kilo almışım. umarım son 8 haftada 4 kilodan fazla almam kızlar yaaa. zaten koca bi totom vardı bugünde sabah işe gelmeden önce tahlil sonuçlarımı aalmaya gittim wbc yine yüksek çıktı. aile hekimim bu normal değil her seferinde biraz daha yükseliyor bunu jinekoloğuna mutlaka sor falan dedi. dedim sordum o bi sorun yok gebelikteki değerlerle normal değperler aynı olmaz üstelik gebelikte bu değerler yükselir diyor dedim. ama adam ısrarla tekrar sor dedi ve işaretledi buarada 14.4 çıkmış. ya acayip canım sıkıldı sanki lözemiymişim gibi bu ne ısrar ya bu sağlık ocağı beni kederden öldürücek. neyse netten baktım gebelikte yükselirmiş yani illa lösemi işareti falan değil. yinede nette uzman doktorların cevap yazdığı bi siteye durumu ve değerlerimi yazdım bakalım ne cevap gelicek. haftaya cumarteside doktorumla randevumuz vardı birde ona tekrar sorucam. ama ahteddim doğurana kadar sağlık ocağına gitmiycem acayip canımı sıkıyolar benim yaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
nidacım kalça kemiklerim ve bacaklarımın eklem yerlerinde benimde ağrı vaar. dr çatı genişlediği için oluyor demişti.sen yürümüşsün belki ondanda olmuş olabilir devam ederse zaten çatından kaynaklanıyordur.benim birde sol kalçama batma oluyor.offf off hayırlısıyla gelsin şu bebişlerimizde başka bişey istemiyorum.
kız resmen saçmalamış bizim doktor bebek büyüdükçe daha net gözükür demişti gerçektende öyle..renklü ultrasonda görmek güzel bişey zaten siyah beyaz hiç birşey anlaşılmıyorki..bende saçı dedim ama baksana arkadaş saçı belli olmaz diyor eee ne o zaman evham yaptım şimdi..canım banada ayrıntılıda 4 boyutluyla bakıldı sonra hep normal bakıldı. hatta geçen eşimle başka bi hastanede 4 boyutlu usg vardı oraya gidip bir iki resmini alalım diye konuşmuştuk bende randevu için aradım haftamı sordular 31 deyince bebkte bi anormallikmi gördü doktorunuz dedi bende hayır dedim. kızda biz bebkte bi anormallik görüldüğünde yada 21-24 haftalar arası ayrıntılı usg için bakıyoruz 4 boyutluyla dedi. bende biz sadece renkli görelim diye gelcez dedim üzgünüm ama 31 haftalıksınız çok büyüksünüz yani gelsenizde bişey görünmez dedi. hatta haftana baktım şaşırdım senin bebiş görünüyor yaa uff yaa zaten banada saçma gelmişti kızın dediği :))
evet banada öyle geldi. :))
Canım maşallah kuzunaAccık daha dursaymış 2 kiloyu duyacakmışız annesiii
Bu arada ultrason saçı göstermezz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?