2011 Ekim Anneleri

bende dün civilde gördüm o kullan at çamaşırlardan ,ya 4.90 yada 5.90 dı ,ama almadım ,4 tane çıtçıtlı badi aldım ,bitanede kızım seneye giysin diye kot elbizee,bidegezmelerde yanımda taşımaqlık 12 li alt açma bezlerinden aldım 8.90 dı ,çok kullanışlı oluyo ,ben o polarlı alt açmaya kıyarmıyım hiiçç

Ay ne sinir bozucu koca hastanede 2 doktormu varmış sibel? Neyseki çarşambaya almışsın en azından o iyi...

canım link e baktım yapan birindenden tarif almak istedim.ilk kez yapcam ya ondan .gördüğüm resim bayağı bi iştah açıcı.çok güzel görünüyor...

Ayçam ilk defa yağçaksan sana püf noktası sölim, sürekli karıştırarak kısık ateşte güelce kavur istersen birazda tereyağı ekle.. tadı güzle oluyor.. p

İnşallah öyle olur canom benim hastanemde 1000 tl ekstralar çıkmassa tabi tahminim 1250 gibi olur. normalde 1500 müş.. Niye para alınıyomuş sen kendi isteğinle sezeryan olmuyosun ki kafam karıştı benim.. Seninki de zorunlu sezeryan ama..

işte perşembe gidince herşeyi sorucam bilmiyoruz diye fazladan yolmasınlar bizi bana kalsa normal dogururum ama zorunlu sezeryan
detayları yazarım artıkkk

aman şarjına dikkat et makinenin.ben unutmuşum.istediğimden az olmuştu video ve resimleri.bi de deodarant gördüm.önermiyolar.bebek anne kokusunu alsın diye.emmeye çabuk alışsın diye.teninize gelmesin

evet canım zaten biz nezaman makineyi yanımıza alsak açar açmaz ya şarjı biter yada hafıza kartı yok der :)) şarjını yapıp kartın içinde olduğundan emin olupta koyucam :)
deodorantı bende düşündüm ama ne olur olmaz koyayım dedim. Belkide hiç kullanmam zaten kızımında benimde çamaşırlarımızı yıkadım mislerr gibi kokuyorlar :)) birde hastane için terlik alıcam aslında b itane almıştım hemde 39 numara ki normalde 26 giyiyorum ama ayaklarım şiştiğinde 39 numara terlik ayağıma olmuyor. doğum yaptığımız ilk gün vücut çok şişer diyorlar oyüzden daha büyü bir terlik alayım diyorum şöyle niş taraklı 40 numara beyaz :) sonrada eşim giyer ha haaa. senin ikinci bebğindi galiba ilk gün gerçekten okadar şişiyormu vücut?
birde doğumunu nerde yapmaya karar verdin canım..

zymaflor canım ve calcıum taksıyesı druna kesınlıkleee sor canım bende hiç birşey olmadı şimdiye kadar
maşallah olmamış sende calcıum veremiyorlar böbrekte sorun olduğu için tetikler dedi dr sabır çekip dökülmemesi için dua ediytorum dişlerimin:))

aynenn özellikle yanaklarımda oldu artık ciddi ciiddii kompleks yapmaya başladım tek tesellim doğumdan sonra kurtulmakk seni 3.bebeğe teşvik etmişler benim bebik kız ama olduu :)

kızlarr...

bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.
ben dün gece o yorucu ve zor işi başardım canım dinlene dinlene debelenerek hemde açamam fgösteremem kuaföre mecbur kendim hallettim ama yaptıran çok kişi biliyorum

geçmiş olsun canım dikkat ediyorumda neredeyse bi çoğumuzda bulantı sorunu tekrar başladı demekki buda normal bu haftalarda ne dersin tabi üşütmeklede alakaası yok değil..dikkat et çok geçmişler olsun öperim çok

canııım kıyamaaamm öpsem düzelirmi acep morallerin o bvatandaşlar hakkında yorum yapmıcam kızlar gerekenleri sölemiş zaten ama sinirlendimm hırrrrrrrrr
geçmiş olsun canooom allah bidahasını göstermesin yaşatmasın bu kadar içli olup üzülme daha fazla ne olur bak çopk az bi zaman kaldı herşey ço dasha iyi olacak çok inanıyorum ben

zymaflor canım ve calcıum taksıyesı druna kesınlıkleee sor canım bende hiç birşey olmadı şimdiye kadar
maşallah olmamış sende calcıum veremiyorlar böbrekte sorun olduğu için tetikler dedi dr sabır çekip dökülmemesi için dua ediytorum dişlerimin:))

aynenn özellikle yanaklarımda oldu artık ciddi ciiddii kompleks yapmaya başladım tek tesellim doğumdan sonra kurtulmakk seni 3.bebeğe teşvik etmişler benim bebik kız ama olduu :)

kızlarr...

bu haftada ağda yaptırmak sakıncalı mıdır? siz yaptırıyomusunuz, hazırda olmak lazım bilemedim napsam.
ben dün gece o yorucu ve zor işi başardım canım dinlene dinlene debelenerek hemde açamam fgösteremem kuaföre mecbur kendim hallettim ama yaptıran çok kişi biliyorum

geçmiş olsun canım dikkat ediyorumda neredeyse bi çoğumuzda bulantı sorunu tekrar başladı demekki buda normal bu haftalarda ne dersin tabi üşütmeklede alakaası yok değil..dikkat et çok geçmişler olsun öperim çok

canııım kıyamaaamm öpsem düzelirmi acep morallerin o bvatandaşlar hakkında yorum yapmıcam kızlar gerekenleri sölemiş zaten ama sinirlendimm hırrrrrrrrr
geçmiş olsun canooom allah bidahasını göstermesin yaşatmasın bu kadar içli olup üzülme daha fazla ne olur bak çopk az bi zaman kaldı herşey ço dasha iyi olacak çok inanıyorum ben

kızlarr...

sakarya doğumevine gelicem yine nasip olursa.bugün annem geliyo bayramda beraber dönücez.sonrasını orda geçiricem.tabi bu kulun planı.yaratan ne gösterir bilinmez.evet bende şişmiştim heralde terlikler yarıda kalmıştı büyük olduğu halde sürüyerek gidiyodum

selam kızlar...

dün çarşıya gittim saat 4 gibi evden çıktım . bebekimin battaniyesini örerken iplerim bitti onların devamını aldım. bi tane daha yenidoğan 5 li takım aldım çok güzeller yaaa hepsini almak istiyorumm..sonra da azıcık pazar yaptım sadcee meyve aldım. hıııı unutmadan eşime kıyafet aldım gömlek pantolon tişört falan.. hepsini çook beğendi. canım kocacım yaaa. oda benimle berabe rkilo aldığı için kıyafetlerin hepsini rafa kaldırdık sadce 2-3 parça bişi kaldı . öyle oluncada hep aynı şeyleir giyiyo buda benim içime sinmiyooo... ucuzda zaten .de factodan 2 pantolon 2 tişört bide başka bi yerden 2 gömlek aldım hepsi 65 tl tuttuuu... ama gömlek ve pantolonun birer tanesi olmadı onları değiştiriim bugünde. hem bayramlık da olmuş olcak o kalabalıkta bi daha çıkmıcazzz...

ayrıca bugün mukabelede komşularımda canımı sıktılar birazcık....ordada saf gibi anlattım böyle dün çarşıya çıktım kocama kıyafet aldım bayramlık falan.ama kendime almıcam didim dimemle beraber hepsi başladı nie almıyon diee.. dedim düğün üzeri bi kaç elbise diktim kendime onları giycem dedim. başladılar senin yerinde olsam şöyle giyerim böyle giyerim... bi komşumda 2 dakka önce kaynanasının zamanında kendine yaptıklarını anlatıp ağlamıştı. şimdi e bana dio e senin kaynanan anlatıp duruyo şööyle alırız böyle alırız bilemm ne dieee.... sizin paranız var dio...

allah allah dedim sen benim cüzdanımdaki parayı bilio musun didim...

bak dedim mobilya aldım 1500 oraya
evde tadilat olcak 1500 oraya
bebekten 1 ay sonra kurban 1000 oraya
eee adakımız var 1000 oraya dedim ama şunları unutmuşum

arabann lastikleri değişcek 1000 oraya
zekatımız var 1000 küsür
doğum bedeli var 1000 tl...

ve dedim sadece önümüğzdeki 2 ay alacağımız maaşla bunları yapmamız lazım dedim..

eee ama senin kaynana kayınpederin zengin... paranız var sizin.... ( kıt biraz sanırım)

dedim kayınpederimin parası kendi parası... bankada 300 500 milyarı olabilir ama benim değil o... ben ayağımı yorganıma göre uzatmak zorundayım.. onlardan bekleyemem kendi gönüllü alırsa alır ama ben gidip de dilenemem....

ha bak kaynanam dio beşi bi yerde mi takiim bilezik mi takiim dio doğum hediyesi... takar ... bişey diyemem... ama kendi rızasıyla. ben kalkıp da onların paralarını yönnetemem. benim onların kuruşunda ne hakkım var ne gözüm ayrıcada halimden memnunum dedim...

sanırsam dışardan bakınca paçalardan falan para fışkırıyo sanıyolar ya... hayret bişi...........

kocama gelince ona alıcam tabiki şu an kilosu itibariyle giyecek bişeyi yokm adamın.. ve aldığımda 7.5 milyonluk gömlek... allaha binlerce şükür marka takıntısı falan yok... ya ille ben giycem diyip gidip 300 tl bi gömleğe verse 200 bi pantolona verse noolurdu halimiz... yani elhamdülillah birbirimize göreyiz .çok şükür .. canım kocacım benim yaaa... kırk yılda bi marka ayakkabı alırız bide bi iki marka saati vardır o kadar.. haaa bide geçenlerde ı phone 4 aldı... ama ben istedim almasını rüyasına giriyodu artık..alsın adamcaaazım millet o parayı bi günde yiyo...

işte bööööööööööööööyleeee. sinir oluyorum şöyle insanlara yorumlarına kendileirne saklasalar çok iyi olcak

selam güzel hatunlarrr:79: gelip bi oğlumla selam verelim dedik

herkesler nasıl keyifler yerinde mi, henüz geçmişe bakmadım ama umarım iyisinizdir

ayyy bu sıpa beni iki gündür uyutmuyor hiç mahvoldum yaa... hayır zaten sahurdan sonra yatıyoruz tam yatınca atağa geçiyor akşamda hareketli maşallah... ne tarafa dönsem orda taş gibi ağırlaşıyor, toplanıyor olduğu yere.. sonra nasıl beceriyorsa her bi yandan ayrı tepiği bişeyi geliyo çok canımı yakıyor yaa... bi yön, iz bulamadım valla yastıklarla boğuşuyorum zaten dönemiyorum adamda heder oldu oda arada gümbürtüye gidiyor
artık kereta ne zaman uyursa o zaman dalıyorum bende bu sabah artık yalvarıyordum ne olur uyu diye, sabah da babası diyor seni alıştırıyor diye bende sende alışsan iyi olur dedim

bu arada aşırı tembell ve depresif hallerdeyim biri beni kurtarsın yaaa:84::84::84: dün bi fenaydım ki öyle aptal aptal ağlayıp durdum hiçbişeyde yapmadım.. bugün yine hele şükür daha iyi gibiyim yatak odasıyla oturma odasını süpürüp sildim... uyanınca kendimi gazladım napıyım, kahvaltı yapıp hemencecik yapıverdim kocada dışarı çıktı azcık yalnızım dinlenirken size yazıyım dedim.. huuh pek mi çok yazdımm

Son düzenleme:
evet her gittiğimde renkli ultrasonla bide bebeğe giden kan akışına bakıyor..sizde niye yok böyle bir uygulama?
canım banada ayrıntılıda 4 boyutluyla bakıldı sonra hep normal bakıldı. hatta geçen eşimle başka bi hastanede 4 boyutlu usg vardı oraya gidip bir iki resmini alalım diye konuşmuştuk bende randevu için aradım haftamı sordular 31 deyince bebkte bi anormallikmi gördü doktorunuz dedi bende hayır dedim. kızda biz bebkte bi anormallik görüldüğünde yada 21-24 haftalar arası ayrıntılı usg için bakıyoruz 4 boyutluyla dedi. bende biz sadece renkli görelim diye gelcez dedim üzgünüm ama 31 haftalıksınız çok büyüksünüz yani gelsenizde bişey görünmez dedi. hatta haftana baktım şaşırdım senin bebiş görünüyor yaa uff yaa zaten banada saçma gelmişti kızın dediği :))
bende anlamadım ne olduğu doktor hiç bişey demedi saçı var falan ama saç çizgisi gibi duruyor dimi?

evet banada öyle geldi. :))

Yok daha neler, amma abartmış Fatoş. Bu sağlık ocaklarında çalışan hemşireler neden böyle bi tuhaf acaba. Geçen gün ilaç yazdırmaya gittim bende. Yeni doğum yapmış bir kız vardı. Göğüs uçları çok yara olmuş, artık dayanamamış, mama vermeye başlamış. Kızla öyle bir konuşuyor ki hemşire, kız sanki bebeğe zehir veriyor. İpleme canım sen, doktoruna danış, gerisi boş.

Burcucuğum geçmiş olsun, boşyere üzme kendini lütfen. Bak sonra yine senden çıkıyor acısı. Şu dönem relax olmaya çalış. Lohusalıkta zaten herşey bize batacak. Gerim gerim olacağız. O zaman yaparız kavgalarımızı

O ağrıdan bende de var. Benimde sol kalçamın içi. Üstüne basınca topallıyorum bazen. Kalıcı olacak diye korkuyorum. Çatıdanmış demek ki, hımmm, inşallah benimkide ondandır. Bel fıtığı olmasında Allah korusun.

Kapı çaldı şimdi bizim aile apartmanı olunca rahatlıkla açıyoruz kapıyo.çünkü kaynım bize gelmez kayınpederde eczanede diye rahatlıkla açtım bir açtım kaynım üstüm müsait olmayınca geride kapı arkasından konuştum.soru şu kocan nerdeee.adiiii insan derki ışıltay nerde de eşin nerde ne .dimi.bide geri zekalı başımı yanında açmıyorum ya onun tavrını yapıyo.ben senin karının bikinisine saygı duyuyorum sen benim örtümden ne istiyosun.varya bu adam şeytanın dünyadaki suretini taşıyor

kız resmen saçmalamış bizim doktor bebek büyüdükçe daha net gözükür demişti gerçektende öyle..renklü ultrasonda görmek güzel bişey zaten siyah beyaz hiç birşey anlaşılmıyorki..bende saçı dedim ama baksana arkadaş saçı belli olmaz diyor eee ne o zaman evham yaptım şimdi..

Canım maşallah kuzuna Accık daha dursaymış 2 kiloyu duyacakmışız annesiii
Bu arada ultrason saçı göstermezz.

birdahaki gittiğimde belki 2buçuk bile olur inş..saçı değilse ne o?

neyse ben çıkiiim artık. gidip yemeğimi koyup namazımı kılıp çarşıya çıkıcam inşallah . akşamda eşim alıcak dönerken... yemeğim hazır olsun da oruç oruç bekletmiim kocişimi...

allaha emanet olun hepinizzzzz...

Merhaba arkadaşlar...

Mavipatikler, geçmiş olsun umarım oğlun pilden bir zarar görmemiştir...

Canom, sana da geçmiş olsun, yorma kendini ve daha da önemlisi üzme...

Kilo konusu açılmış gene, ben bugün itibariyle 63 kilo olmuşum... Toplamda 6 - 7 kilo almışım, umarım böyle devam ederim son 2 ayda da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…