Eşim gelmiş yukarı kayınvalideme çıkmış bende berakettim araba aşağıda adam yok oruçlu bişey oldu sandım.kayınvalidemdedir diye çıktım beni içeri almadı özel konuşuyoruz biz dedi.napim siz söyleyin ben çekip gidimmi
Ay ne sinir bozucu koca hastanede 2 doktormu varmış sibel? Neyseki çarşambaya almışsın en azından o iyi...
kız resmen saçmalamış bizim doktor bebek büyüdükçe daha net gözükür demişti gerçektende öyle..renklü ultrasonda görmek güzel bişey zaten siyah beyaz hiç birşey anlaşılmıyorki..bende saçı dedim ama baksana arkadaş saçı belli olmaz diyor eee ne o zaman evham yaptım şimdi..
birdahaki gittiğimde belki 2buçuk bile olur inş..saçı değilse ne o?
canım banada ayrıntılıda 4 boyutluyla bakıldı sonra hep normal bakıldı. hatta geçen eşimle başka bi hastanede 4 boyutlu usg vardı oraya gidip bir iki resmini alalım diye konuşmuştuk bende randevu için aradım haftamı sordular 31 deyince bebkte bi anormallikmi gördü doktorunuz dedi bende hayır dedim. kızda biz bebkte bi anormallik görüldüğünde yada 21-24 haftalar arası ayrıntılı usg için bakıyoruz 4 boyutluyla dedi. bende biz sadece renkli görelim diye gelcez dedim üzgünüm ama 31 haftalıksınız çok büyüksünüz yani gelsenizde bişey görünmez dedi. hatta haftana baktım şaşırdım senin bebiş görünüyor yaa uff yaa zaten banada saçma gelmişti kızın dediği :))
evet banada öyle geldi. :))
kız dur hele sende elin kapıda hemen.. kim almadı seni içeri kayınvaliden mi.. belki işle aslakalı bişiydir, sen zülme diye öyle yapmışlardır ters düşünmeyelim hemen ne de olsa hamilesin seni düşünmüş olabilrler bu defa
kayınvalidem.işle alakalı olsun zaten eczanenin işlerini ben yürütüyodum benim bilmediğim var mı .rabbim şu günlerin hatrına şunları sana havale ediyorum
kayınvalidem.işle alakalı olsun zaten eczanenin işlerini ben yürütüyodum benim bilmediğim var mı .rabbim şu günlerin hatrına şunları sana havale ediyorum
Canım maşallah kuzunaAccık daha dursaymış 2 kiloyu duyacakmışız annesiii
Bu arada ultrason saçı göstermezz.
sakarya doğumevine gelicem yine nasip olursa.bugün annem geliyo bayramda beraber dönücez.sonrasını orda geçiricem.tabi bu kulun planı.yaratan ne gösterir bilinmez.evet bende şişmiştim heralde terlikler yarıda kalmıştı büyük olduğu halde sürüyerek gidiyodum
nereye çekip gitcen boşver .takma kafanı seninki de böyle.kabul etcen bu saatten sonra değişmezler.Eşim gelmiş yukarı kayınvalideme çıkmış bende berakettim araba aşağıda adam yok oruçlu bişey oldu sandım.kayınvalidemdedir diye çıktım beni içeri almadı özel konuşuyoruz biz dedi.napim siz söyleyin ben çekip gidimmi
kızlar size iyisohbetler ben ablama gidiyorum iftara çağırmıştı bakalım neler yapıyor.öptük hepinizi:79:
aaa ne güzel bayramdan sonra görüşürüz belki :) ben en iyisi 40 numara alayım en azından hastanede rahat ederim şiş inince evde giyicem bir sürü terliğim ve pandifim var :) buarada annem sırtımı sıcak tutar diye bir yelek örmüş çok güzel ama o ıspartadan son hafta gelecek onuda ozaman koyarım çantaya. sağol tavsiyen için..
kız resmen saçmalamış bizim doktor bebek büyüdükçe daha net gözükür demişti gerçektende öyle..renklü ultrasonda görmek güzel bişey zaten siyah beyaz hiç birşey anlaşılmıyorki..bende saçı dedim ama baksana arkadaş saçı belli olmaz diyor eee ne o zaman evham yaptım şimdi..
birdahaki gittiğimde belki 2buçuk bile olur inş..saçı değilse ne o?
inşallah görüşmek isterim.
sinemcim senin yaramaz bu defada pil mi yedi.. Geçmiş olsun canım yaa, bu çocukları zapdetmek ne kadar zor
Merhaba arkadaşlar...
Mavipatikler, geçmiş olsun umarım oğlun pilden bir zarar görmemiştir...
Canom, sana da geçmiş olsun, yorma kendini ve daha da önemlisi üzme...
Kilo konusu açılmış gene, ben bugün itibariyle 63 kilo olmuşum... Toplamda 6 - 7 kilo almışım, umarım böyle devam ederim son 2 ayda da...
Eşim gelmiş yukarı kayınvalideme çıkmış bende berakettim araba aşağıda adam yok oruçlu bişey oldu sandım.kayınvalidemdedir diye çıktım beni içeri almadı özel konuşuyoruz biz dedi.napim siz söyleyin ben çekip gidimmi
canım yaa ne diyebilirimki terbiyesiz,düşüncesiz insanlar bunlar. sakın böyle tipler için canını sıkıp murat batuyuda kendinide üzme. yaa senden gizli özel ne görüşebilirlermişki, allah allah.... sabır canım sabır ama sakın yüz verme bunlara sende onlara aynı şekilde davran boşuna dememişler ne satarsan onu alırsın...Eşim gelmiş yukarı kayınvalideme çıkmış bende berakettim araba aşağıda adam yok oruçlu bişey oldu sandım.kayınvalidemdedir diye çıktım beni içeri almadı özel konuşuyoruz biz dedi.napim siz söyleyin ben çekip gidimmi
canım göbek bandı benim aldığım yeni doğan takımlarının birinin içinden çıktı :) iç zıbının yanında hediyesiydi. zaten hastanede temizleyip bişeye takıyolar bebişin göbek bağını bizim yapmamız gereken gazlı bez yada yumuşak pamuklu bişeyle göbek bağını kapatmak. hani beziydi badisiydi takılıp acıtmasın diye.Kızlar göbek bağı bandını nerden alıyorsunuz? eczanedenmi?
Birde şu hast. hastaların altına serilen su geçirmeyen bi bez varya onun adı neydi ondanda almak istiyorum. Ama adını bilmiyorum
Tek kullanımlık kilotlardan civilden aldım. Bulamayanlar varsa ordan temin edebilirler.
hiç bu kadar saçma bişey duymadım. Ben her gittiğimde Dr 4 boyutlu ayrıntılı gösteriyor. Ve yüzü felan daha net gözüküyor.
canım yaa ne diyebilirimki terbiyesiz,düşüncesiz insanlar bunlar. sakın böyle tipler için canını sıkıp murat batuyuda kendinide üzme. yaa senden gizli özel ne görüşebilirlermişki, allah allah.... sabır canım sabır ama sakın yüz verme bunlara sende onlara aynı şekilde davran boşuna dememişler ne satarsan onu alırsın...
canım göbek bandı benim aldığım yeni doğan takımlarının birinin içinden çıktı :) iç zıbının yanında hediyesiydi. zaten hastanede temizleyip bişeye takıyolar bebişin göbek bağını bizim yapmamız gereken gazlı bez yada yumuşak pamuklu bişeyle göbek bağını kapatmak. hani beziydi badisiydi takılıp acıtmasın diye.
evet canım banada çok saçma gelmişti ama nasılsa yakında bebişimi görücem deyip umursamamıştım :) muayenelerdede 4 boyutlu var ama sağosunlar 100 tl alıyolar 15 dk için bide bziizm plesentamız ön duvarda oyüzden çok net olmuyor görüntü emin olsam görüntü iyi olacak muayenehaneye giderim ama biraz daha bakınayım bari :))
ya allah aşkına ben varlığıda yokluğuda onla çekiyorum.demekki kötü bişeyler dönüyoki gizleniyo.bide içeri alınmamak çok gurur kırıcı benim ailem eşimi almasa hoş olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?