2011 Ekim Anneleri

Eşim gelmiş yukarı kayınvalideme çıkmış bende berakettim araba aşağıda adam yok oruçlu bişey oldu sandım.kayınvalidemdedir diye çıktım beni içeri almadı özel konuşuyoruz biz dedi.napim siz söyleyin ben çekip gidimmi

Kızlar göbek bağı bandını nerden alıyorsunuz? eczanedenmi?

Birde şu hast. hastaların altına serilen su geçirmeyen bi bez varya onun adı neydi ondanda almak istiyorum. Ama adını bilmiyorum

Tek kullanımlık kilotlardan civilden aldım. Bulamayanlar varsa ordan temin edebilirler.

kız dur hele sende elin kapıda hemen.. kim almadı seni içeri kayınvaliden mi.. belki işle aslakalı bişiydir, sen zülme diye öyle yapmışlardır ters düşünmeyelim hemen ne de olsa hamilesin seni düşünmüş olabilrler bu defa

Ay ne sinir bozucu koca hastanede 2 doktormu varmış sibel? Neyseki çarşambaya almışsın en azından o iyi...

Sorma Hanzade, burası İstanbul gibi değil. Herşeyin azı var :93: 2 doktorun ikiside yoktu bugün. Neyse herşey yolunda olsunda, napalım bekliyeceğiz.

Vahide bebişler suyun içinde oldukları için fotolarda öyle tuhaf şeyler çıkabiliyor. Takma kafanı sakın buna

hiç bu kadar saçma bişey duymadım. Ben her gittiğimde Dr 4 boyutlu ayrıntılı gösteriyor. Ve yüzü felan daha net gözüküyor.

kayınvalidem.işle alakalı olsun zaten eczanenin işlerini ben yürütüyodum benim bilmediğim var mı .rabbim şu günlerin hatrına şunları sana havale ediyorum

kayınvalidem.işle alakalı olsun zaten eczanenin işlerini ben yürütüyodum benim bilmediğim var mı .rabbim şu günlerin hatrına şunları sana havale ediyorum

boşver aman.. murat batu üzülür annesi.. Allah görüyor zaten.. valla pozitif düşünelim demiştim ama pek cins bu siznkilerde Allah sabır/selamet versin canım sana...

Canım lütfen kendini ve bebeğini üzme. Değmez hiç kimse için. Sen her zaman için iyiliğini muhafaza et. Balık bilmezse halık bilir. Onlar yaptıklarıyla kalsınlar. Bu yaşa kadar böyle olmuş, bu saatten sonra düzelmez.

Sen bebeğinle geçireceğin mutlu günlerini düşün. Eşinede çok çıkışma, çünkü ne olursa olsun yine sonuç anne tarafı haklı çıkıyor. ve kaybeden sen oluyorsun. Salla gitsin onları sen kendini ve bebeğini düşün

Canım maşallah kuzuna Accık daha dursaymış 2 kiloyu duyacakmışız annesiii
Bu arada ultrason saçı göstermezz.

aaa ne güzel bayramdan sonra görüşürüz belki :) ben en iyisi 40 numara alayım en azından hastanede rahat ederim şiş inince evde giyicem bir sürü terliğim ve pandifim var :) buarada annem sırtımı sıcak tutar diye bir yelek örmüş çok güzel ama o ıspartadan son hafta gelecek onuda ozaman koyarım çantaya. sağol tavsiyen için..

nereye çekip gitcen boşver .takma kafanı seninki de böyle.kabul etcen bu saatten sonra değişmezler.
kızlar size iyisohbetler ben ablama gidiyorum iftara çağırmıştı bakalım neler yapıyor.öptük hepinizi:79:

ayy ablan mı var.ne ka güzel.hem de yakın.küçükken tek kız olmak hoşuma giderdi ama şimdi çookk özeniyorum bi kızkardeşe

inşallah görüşmek isterim.

ya burda bikaç kişi bebğim çok saçlı olacakmış, saçı çokmuş doktor öyle dedi diye okudumdu sanki. usg de saç görünmüyorsa bu kızların doktorları nerden anladıki saçlı olacağını.. RUMUZZtaklım sence nasıl anlaşmışardır :)) kesinmi yani görünmüyomuşmuş ???
şeymacım saç değilse bile normal bişey demekki öyle olmasa bizim gördüğümüz koca çizgiyi doktorcuğunda görmüştür. merak etme miniğin sağlıklı ve nerdeyse 2 kiloo :))

sinemcim senin yaramaz bu defada pil mi yedi.. Geçmiş olsun canım yaa, bu çocukları zapdetmek ne kadar zor

butun gecmıs olsun dıleklerı ıcın hepınıze tesekkur ederım kımın aklına gelır dısıyle pılı parcılayacagı suan ıyı uyuyo cok sukur bende dınlenıyorum

Salla gitsin seni takmayanı sen de hiç takma, hatta çık bi yürüyüşe gelince bulamasın seni.töbe töbe

canım yaa ne diyebilirimki terbiyesiz,düşüncesiz insanlar bunlar. sakın böyle tipler için canını sıkıp murat batuyuda kendinide üzme. yaa senden gizli özel ne görüşebilirlermişki, allah allah.... sabır canım sabır ama sakın yüz verme bunlara sende onlara aynı şekilde davran boşuna dememişler ne satarsan onu alırsın...
canım göbek bandı benim aldığım yeni doğan takımlarının birinin içinden çıktı :) iç zıbının yanında hediyesiydi. zaten hastanede temizleyip bişeye takıyolar bebişin göbek bağını bizim yapmamız gereken gazlı bez yada yumuşak pamuklu bişeyle göbek bağını kapatmak. hani beziydi badisiydi takılıp acıtmasın diye.
hiç bu kadar saçma bişey duymadım. Ben her gittiğimde Dr 4 boyutlu ayrıntılı gösteriyor. Ve yüzü felan daha net gözüküyor.

evet canım banada çok saçma gelmişti ama nasılsa yakında bebişimi görücem deyip umursamamıştım :) muayenelerdede 4 boyutlu var ama sağosunlar 100 tl alıyolar 15 dk için bide bziizm plesentamız ön duvarda oyüzden çok net olmuyor görüntü emin olsam görüntü iyi olacak muayenehaneye giderim ama biraz daha bakınayım bari :))

ya allah aşkına ben varlığıda yokluğuda onla çekiyorum.demekki kötü bişeyler dönüyoki gizleniyo.bide içeri alınmamak çok gurur kırıcı benim ailem eşimi almasa hoş olur mu

ya allah aşkına ben varlığıda yokluğuda onla çekiyorum.demekki kötü bişeyler dönüyoki gizleniyo.bide içeri alınmamak çok gurur kırıcı benim ailem eşimi almasa hoş olur mu

canım yaaa kesinlikle çok haklısın ne diyebilirim. Eşinle akşam konuş yapılanın hoş olmadığını kendini dışlanmış hissetmene neden olduklarını söyle. hem şurda 1,5-2 aya kadar bizde aile olucaz artık sorumluluğumuzda olan bir bebğimiz olucak, anne baba olucaz birbirimize daha yakın olmalıyız falan de. eşin seni anlıycaktır önemli olanda onun senin yanında olması. kayınvalideni,kaynını yada değerli eltini değiştiremezsin canım ama eşinin olaylara senin gözünle bakıp yanında olmasını sağlıyabilirsin. o senin yanında olduktan sonra gerisi hiç önemli değil. gitme kayınvalidene o sana geldiğindede ilgilenme hiç sana yapılanı ona yap bakalım hoşuna gidecekmi eğer bişey derse siz aynını bana yaparken bende bu şekilde düşünüyordum demekki böyle davranmak hoş değilmiş dersin. alır cevabını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…