2011 Ekim Anneleri

hay allahım pimpiriklenmeye yer arıyoruz kız şeyma hiç mi görmedin 3-4 boyutlu ultrasonları öyle bebenin alnının ortasında saç mı olurmuş benim oğlanın bütün fotoğraflarında da var o bişey değilll:)

zeynepcim söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama yakın gördüğüm için konuşuyorum...
sen biraz olayların üzerine gidiyosun üzüntüye davetiye çıkarıyosun ya eşin geldiyse gelmiş demekki senin yanında değil anasının yanında olmak istemiş ne diye gidersin bir şey olsaydı elbette ki sana haber verirlerdi sen niye arkasından gidip sinirlerini bozdurursun ayaklarını uzat otur evinde dönüp dolaşıp sana gelecek zaten eşinin ailesi sorunlu sana hep diyoruz ki duyma görme biliyorum kolay değil ama biraz rahat ol kocanı da rahat bırak dalgaya vur işleri böyle yaparak hayatını daha da zorlaştırıyorsun farkında mısın?
benim eşim de ailece önemli bir şey konuşacaklarında bana gidelim diye teklif etmez benim gitmem lazım aşkım der öper yollarım sormam bile gelince anlatmak isterse dinlerim yoksa beni hiç ilgilendirmez o beni ablama bırakır konuşacaklarımız olur diye kendi evde durur sormaz bile naptınız diye ikimizin de ayrı ayrı özel hayatları var
lütfen bunları söylediğim için bana kızma seni düşünüyorum...

hay allahım pimpiriklenmeye yer arıyoruz kız şeyma hiç mi görmedin 3-4 boyutlu ultrasonları öyle bebenin alnının ortasında saç mı olurmuş benim oğlanın bütün fotoğraflarında da var o bişey değilll:)

zeynepcim söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama yakın gördüğüm için konuşuyorum...
sen biraz olayların üzerine gidiyosun üzüntüye davetiye çıkarıyosun ya eşin geldiyse gelmiş demekki senin yanında değil anasının yanında olmak istemiş ne diye gidersin bir şey olsaydı elbette ki sana haber verirlerdi sen niye arkasından gidip sinirlerini bozdurursun ayaklarını uzat otur evinde dönüp dolaşıp sana gelecek zaten eşinin ailesi sorunlu sana hep diyoruz ki duyma görme biliyorum kolay değil ama biraz rahat ol kocanı da rahat bırak dalgaya vur işleri böyle yaparak hayatını daha da zorlaştırıyorsun farkında mısın?
benim eşim de ailece önemli bir şey konuşacaklarında bana gidelim diye teklif etmez benim gitmem lazım aşkım der öper yollarım sormam bile gelince anlatmak isterse dinlerim yoksa beni hiç ilgilendirmez o beni ablama bırakır konuşacaklarımız olur diye kendi evde durur sormaz bile naptınız diye ikimizin de ayrı ayrı özel hayatları var
lütfen bunları söylediğim için bana kızma seni düşünüyorum...

eşim geldi özür diledi ağlatmışlar gözleri kan çanağı ama anlatmıyor ne olduğunu

E bebek ten loğusa külotlarından bende alim dedim 3900 fiyatı 9 mil kargo yuhhh yani

Bende geçen gün Lansinoh alayım dedim, sona bi geldim 9 tl kargo. Telefon açtım. Başka kargo ile gönderin bu ne dedim. Tek anlaşmalı olduğumuz kargo, başka kargoya veremeyiz falan zırvaladılar. Ben de kremden fiyatı indirip kargodan mı geçiriyosunuz dedim. Şikayetiniz kayıt altına alınıyodur değerlendirilir vırt zırt. Teşekkür ettim telefonu da sayfayı da kapattım, almadım

Kız ilahi bak evham yapmış birde. Benim geçen ultrasonumda da tıpkı saç gibi tepesi siyah çıkmıştı. Bildiğim halde doktoruma sordum saç olabilir mi diye, yok göstermez saçı dedi. Hem ultrason fotoğraf makinesi değil ki.. Sonuçta ses dalgası gönderiyor, çarpan organlardan gelen bilgiyi analiz edip ortaya yaklaşık bir görüntü çıkarıyor.
Geçen benim bebikimin elleri yok gibi çıktı da yine kafama takmadım. Allah korusun detaylı da 5 parmağını da saymıştım, o anda veri kaybı mı oldu ne oldu kimbilir. Taktığın şeye bak

eşim geldi özür diledi ağlatmışlar gözleri kan çanağı ama anlatmıyor ne olduğunu

ilk yazdığa dayanarak kızacaktım eşine ama bek o da üzgün, özür dilemiş senden. kayınvalidenin halt etmesiymiş sadece. hiç kendini de eşini de, oğlunu da üzme. zaten üzülmüş adam. sadece "biz bir aileyiz, sen bana ben sana derdimi anlatamayacaksam kime anlatıcaz" de. belki açılır sana.

butun gecmıs olsun dıleklerı ıcın hepınıze tesekkur ederım kımın aklına gelır dısıyle pılı parcılayacagı suan ıyı uyuyo cok sukur bende dınlenıyorum

ay çok sevindim oğlunun iyi olmasına. çok geçmiş olsun tekrar

ay kıyamam koca adama ne yapmıslarda aglatmıslar keske ne ozelı ben onun esıyım dıyıp gırseydın erkekler bızım gıbı deıl bız anlatırız tutamayız ama onlar soylemem derse soylemez yada hafıf bırseyler anlatır umarım gecer canım su mubarek gunde ne hakları var sadece esını deıl bı aıleyı uzuyolar rabbım akıl versın onlara sımdı komsun fılan olcaktım kı bu kızıda kocasonıda nasıl uzersınız dıye hesap sorucaktım

benim de görümceminkine midesi yok demişler.bi daki kontrolde normal çıkmış.neymiş yutkunurken gözükmemiş.o ara üzüldüğüyle kaldı.herşeyi görmekte iyi olmuyo.bu ay sonu doğurcak nasipse

Zeynepçim Leyna çok güzel açıklamış. Çok doğru söylüyor. Fazla üzerine gitme.
Biraz stratejik davranacaksın canım ya. Sen çok şeffaf davranıyosun. Şimdi eşin sana anlatmazsa üzerine gitme sakın.Hatta lafını bile etme. Tersine olabildiğine hiçbişey yokmuş gibi davran. Olabildiğne ona karşı şefkatli ol.
Erkekler ne kadar güçlü dursalarda çocuk gibi şefkat beklerler. Annesi ağlatsın, sen güldür.

saol canım rabbım yavrulamızı korusun oglusum sımdı horul horul uyuyo teyzesı :)

zeynep eşinmi almadı kaynanmı eger kaynanan almadıysa eşin tepki göstermeliydi . senınde artık tavrın ona göre olur ama bence durumu ıyı bı anla ondan sonra tepki ver belkı konu senınle alakalı değildir.

iyi akşamlar iyi haftasonları herkese koşa koşa evime gidiyorum evinde olmak isteyenler takılın bana cuwwww

zeynepcim bu ne yaa..duygudan duyguya sürüklendim ,eşine kızsammı acısammı bilemedim şimdi yani...bikere özel konuşuyorz denilince ben o kapıdan dönmez içeri girene kadar kavga ederdim ,yok giremedimmi ,kaynanam bana geldiğinde aynısını yapardım ,gelincede kocamın yakasına yapışırdım ddiiiceeem ,ee eşin gelmiş ağlıyarak ,şimdi ne olmuşki ,karma karışık oldum ben ,ne desem bilemedim ,bu ailede bi sorun var :26::26::26::26:

alez canım onun adı..:92::92::92::92:

ya kızlar bu oğlum döndü benim galiba ya...hıçkırığı resmen midemin orda hissettim(

ya kızlar bu oğlum döndü benim galiba ya...hıçkırığı resmen midemin orda hissettim(

ne yöne döndüğünü düşündün canım,bende oralarda hissediyorum ama dr um en son doğum poz. olduunu söyledi?? hem can ını sıkma caım ,herşey olacağına varır ,bi şekildebu çocuklar burdan çıkıcak değilmi ,o pozisyondada bu pozisyondada,hemn heran herşey değişebilir ,tek sağlıklı olsunlardaa..

saol canım rabbım yavrulamızı korusun oglusum sımdı horul horul uyuyo teyzesı :)

Oh maşallah annesi. Rabbim korusun onları. Korkuttu bizi bugün haylasss

Arsız Nidaaaaa. Birde bana arsız der bizimkiler ama senin dediğinin birini bile yapamam ben.

Amaaan ben bugün ufak tefek dışında hiiiç iş yapmadım. Yarına birikti:26::18: Neyse ben çıkıyom tatlı cadılar. Öpüldünüz

Canom zorunluda fazla para alamazalar yasal değil, bide kesin doğumdan sonra fatura kestir canım.. :) Eğer yasal olmayan bir uygulamaları varsa dava açarsın...

Zeynepçim bende leyn ave rumuz'a dibine kadar katılıyorum...

Fatoş sen gitme kuzum o sağlık ocağına bidaha, ne saçma salak konuşuyolar benimkide yüksek çıktı, hamilelkte son derece normal bu değer...

mavi patikler oğluşunun iyi olmasına çok sevindim, çocuk işte gözden kaçırmaya gelmiyor babam hep koyun gibi güdeceksiniz derdi :)

Şeyma maşallah canım bebişin çok tatlı çıkmış :)

Aheste cicileriniz çok güzel bizim totomuz açık kalcak alışverişler yapıldı yıkadı ütüledi herkes biz daha alcazzzz :)

ilerden, geriden, ortadan okuyup okuyup yazıyorum :))))

ben hep kasığımda hissediyordum...anlamadım valla kuzu ya

benim bütün hıçkırıklarını duyduğum yer kasığımdı..ilk defa midemin orda....

kızlar ben çıkıyorum, geçen gün mothercare'den aldığım nevresim takımının içinden yastık kılıfı çıkmadı onu değiştireyim çok geç olmadan, iftarada yemeğe gidicez eve gidip bi duş alayım, leş gibi hissediyorum bu sıcaklarda kendimi : (

kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın :79:

zeybepcim üzme kendini, olabildiğince az çıkı kayınvalidene, sana gelmek istediğinde de kendini yorgun hissettiğini, uyuduğunu söyle..

mavi patikcim bilmiyorum doktor ne dedi ama yasak yoksa oğluna sevdiği bişey yap ya da dondurma falan ver de uyandıktan sonra keyfi yerine gelsin yavrunun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…