ya burda bikaç kişi bebğim çok saçlı olacakmış, saçı çokmuş doktor öyle dedi diye okudumdu sanki. usg de saç görünmüyorsa bu kızların doktorları nerden anladıki saçlı olacağını.. RUMUZZtaklım sence nasıl anlaşmışardır :)) kesinmi yani görünmüyomuşmuş ???
şeymacım saç değilse bile normal bişey demekki öyle olmasa bizim gördüğümüz koca çizgiyi doktorcuğunda görmüştür. merak etme miniğin sağlıklı ve nerdeyse 2 kiloo :))
ya burda bikaç kişi bebğim çok saçlı olacakmış, saçı çokmuş doktor öyle dedi diye okudumdu sanki. usg de saç görünmüyorsa bu kızların doktorları nerden anladıki saçlı olacağını.. RUMUZZtaklım sence nasıl anlaşmışardır :)) kesinmi yani görünmüyomuşmuş ???
şeymacım saç değilse bile normal bişey demekki öyle olmasa bizim gördüğümüz koca çizgiyi doktorcuğunda görmüştür. merak etme miniğin sağlıklı ve nerdeyse 2 kiloo :))
canım yaaa kesinlikle çok haklısın ne diyebilirim. Eşinle akşam konuş yapılanın hoş olmadığını kendini dışlanmış hissetmene neden olduklarını söyle. hem şurda 1,5-2 aya kadar bizde aile olucaz artık sorumluluğumuzda olan bir bebğimiz olucak, anne baba olucaz birbirimize daha yakın olmalıyız falan de. eşin seni anlıycaktır önemli olanda onun senin yanında olması. kayınvalideni,kaynını yada değerli eltini değiştiremezsin canım ama eşinin olaylara senin gözünle bakıp yanında olmasını sağlıyabilirsin. o senin yanında olduktan sonra gerisi hiç önemli değil. gitme kayınvalidene o sana geldiğindede ilgilenme hiç sana yapılanı ona yap bakalım hoşuna gidecekmi eğer bişey derse siz aynını bana yaparken bende bu şekilde düşünüyordum demekki böyle davranmak hoş değilmiş dersin. alır cevabını....
E bebek ten loğusa külotlarından bende alim dedim 3900 fiyatı 9 mil kargo yuhhh yani
kız resmen saçmalamış bizim doktor bebek büyüdükçe daha net gözükür demişti gerçektende öyle..renklü ultrasonda görmek güzel bişey zaten siyah beyaz hiç birşey anlaşılmıyorki..bende saçı dedim ama baksana arkadaş saçı belli olmaz diyor eee ne o zaman evham yaptım şimdi..
birdahaki gittiğimde belki 2buçuk bile olur inş..saçı değilse ne o?
Eşim gelmiş yukarı kayınvalideme çıkmış bende berakettim araba aşağıda adam yok oruçlu bişey oldu sandım.kayınvalidemdedir diye çıktım beni içeri almadı özel konuşuyoruz biz dedi.napim siz söyleyin ben çekip gidimmi
eşim geldi özür diledi ağlatmışlar gözleri kan çanağı ama anlatmıyor ne olduğunu
butun gecmıs olsun dıleklerı ıcın hepınıze tesekkur ederım kımın aklına gelır dısıyle pılı parcılayacagı suan ıyı uyuyo cok sukur bende dınlenıyorum
eşim geldi özür diledi ağlatmışlar gözleri kan çanağı ama anlatmıyor ne olduğunu
ilk yazdığa dayanarak kızacaktım eşine ama bek o da üzgün, özür dilemiş senden. kayınvalidenin halt etmesiymiş sadece. hiç kendini de eşini de, oğlunu da üzme. zaten üzülmüş adam. sadece "biz bir aileyiz, sen bana ben sana derdimi anlatamayacaksam kime anlatıcaz" de. belki açılır sana.
ay çok sevindim oğlunun iyi olmasına. çok geçmiş olsun tekrar
saol canım rabbım yavrulamızı korusun oglusum sımdı horul horul uyuyo teyzesı :)
Kızlar göbek bağı bandını nerden alıyorsunuz? eczanedenmi?
Birde şu hast. hastaların altına serilen su geçirmeyen bi bez varya onun adı neydi ondanda almak istiyorum. Ama adını bilmiyorum
Tek kullanımlık kilotlardan civilden aldım. Bulamayanlar varsa ordan temin edebilirler.
ya kızlar bu oğlum döndü benim galiba ya...hıçkırığı resmen midemin orda hissettim(
saol canım rabbım yavrulamızı korusun oglusum sımdı horul horul uyuyo teyzesı :)
zeynepcim bu ne yaa..duygudan duyguya sürüklendim ,eşine kızsammı acısammı bilemedim şimdi yani...bikere özel konuşuyorz denilince ben o kapıdan dönmez içeri girene kadar kavga ederdim ,yok giremedimmi ,kaynanam bana geldiğinde aynısını yapardım ,gelincede kocamın yakasına yapışırdım ddiiiceeem ,ee eşin gelmiş ağlıyarak ,şimdi ne olmuşki ,karma karışık oldum ben ,ne desem bilemedim ,bu ailede bi sorun var :26::26::26::26:
alez canım onun adı..:92::92::92::92:
ne yöne döndüğünü düşündün canım,bende oralarda hissediyorum ama dr um en son doğum poz. olduunu söyledi?? hem can ını sıkma caım ,herşey olacağına varır ,bi şekildebu çocuklar burdan çıkıcak değilmi ,o pozisyondada bu pozisyondada,hemn heran herşey değişebilir ,tek sağlıklı olsunlardaa..
ne yöne döndüğünü düşündün canım,bende oralarda hissediyorum ama dr um en son doğum poz. olduunu söyledi?? hem can ını sıkma caım ,herşey olacağına varır ,bi şekildebu çocuklar burdan çıkıcak değilmi ,o pozisyondada bu pozisyondada,hemn heran herşey değişebilir ,tek sağlıklı olsunlardaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?