Oh maşallah annesi.Rabbim korusun onları. Korkuttu bizi bugün haylasss
Arsız Nidaaaaa.Birde bana arsız der bizimkiler ama senin dediğinin birini bile yapamam ben.
Amaaan ben bugün ufak tefek dışında hiiiç iş yapmadım. Yarına birikti:26::18: Neyse ben çıkıyom tatlı cadılar. Öpüldünüz
zeynepcim bu ne yaa..duygudan duyguya sürüklendim ,eşine kızsammı acısammı bilemedim şimdi yani...bikere özel konuşuyorz denilince ben o kapıdan dönmez içeri girene kadar kavga ederdim ,yok giremedimmi ,kaynanam bana geldiğinde aynısını yapardım ,gelincede kocamın yakasına yapışırdım ddiiiceeem ,ee eşin gelmiş ağlıyarak ,şimdi ne olmuşki ,karma karışık oldum ben ,ne desem bilemedim ,bu ailede bi sorun var :26::26::26::26:
alez canım onun adı..:92::92::92::92:
canım yaa ne diyebilirimki terbiyesiz,düşüncesiz insanlar bunlar. sakın böyle tipler için canını sıkıp murat batuyuda kendinide üzme. yaa senden gizli özel ne görüşebilirlermişki, allah allah.... sabır canım sabır ama sakın yüz verme bunlara sende onlara aynı şekilde davran boşuna dememişler ne satarsan onu alırsın...
canım göbek bandı benim aldığım yeni doğan takımlarının birinin içinden çıktı :) iç zıbının yanında hediyesiydi. zaten hastanede temizleyip bişeye takıyolar bebişin göbek bağını bizim yapmamız gereken gazlı bez yada yumuşak pamuklu bişeyle göbek bağını kapatmak. hani beziydi badisiydi takılıp acıtmasın diye.
evet canım banada çok saçma gelmişti ama nasılsa yakında bebişimi görücem deyip umursamamıştım :) muayenelerdede 4 boyutlu var ama sağosunlar 100 tl alıyolar 15 dk için bide bziizm plesentamız ön duvarda oyüzden çok net olmuyor görüntü emin olsam görüntü iyi olacak muayenehaneye giderim ama biraz daha bakınayım bari :))
zeynepcim bu ne yaa..duygudan duyguya sürüklendim ,eşine kızsammı acısammı bilemedim şimdi yani...bikere özel konuşuyorz denilince ben o kapıdan dönmez içeri girene kadar kavga ederdim ,yok giremedimmi ,kaynanam bana geldiğinde aynısını yapardım ,gelincede kocamın yakasına yapışırdım ddiiiceeem ,ee eşin gelmiş ağlıyarak ,şimdi ne olmuşki ,karma karışık oldum ben ,ne desem bilemedim ,bu ailede bi sorun var :26::26::26::26:
Anladım canım saolasın.
alez canım onun adı..:92::92::92::92:
ay yavrum yerim ben onu.. nasıl yorulmuştur yavru şimdi, uyusun da çabucak enerjisi yerine gelsin
ben hep kasığımda hissediyordum...anlamadım valla kuzu ya
teessüf ederim ne arsızı kızz,arsızlığımı kaldı altık ,baksana millet almış yürümüş ,kızı eve almıyolar ,ben bu dereceye getirmeden ufaktan hallederdim ama tabi zeynebin durumunu tam bilemiyorum ,yolarım ayol ben kaynanayııııOh maşallah annesi.Rabbim korusun onları. Korkuttu bizi bugün haylasss
Arsız Nidaaaaa.Birde bana arsız der bizimkiler ama senin dediğinin birini bile yapamam ben.
Amaaan ben bugün ufak tefek dışında hiiiç iş yapmadım. Yarına birikti:26::18: Neyse ben çıkıyom tatlı cadılar. Öpüldünüz
valla henüz ben hıçkırığı ayırt edemiyorum ama ,art arda gelen titreşimleri genelde midemin orda hissediyorum ,gerçi başka ne olcak çocuk ip atlamıyo yaa dimiiibenim bütün hıçkırıklarını duyduğum yer kasığımdı..ilk defa midemin orda....
Bende geçen gün Lansinoh alayım dedim, sona bi geldim 9 tl kargo. Telefon açtım. Başka kargo ile gönderin bu ne dedim. Tek anlaşmalı olduğumuz kargo, başka kargoya veremeyiz falan zırvaladılar. Ben de kremden fiyatı indirip kargodan mı geçiriyosunuz dedim. Şikayetiniz kayıt altına alınıyodur değerlendirilir vırt zırt. Teşekkür ettim telefonu da sayfayı da kapattım, almadım
Ay bende aynısını internet pazarlayıcılarına söyledim az evvel, sınırsız diyorsunuz sonra giydiriyosunuz bi güzel dedim. Görüşmelerimiz kayıt altına alınıyomuş vır vır zır zır. İyi ya dedim yetkililerinizde duysun.. Bana 30 tl ise 30 tel den fazla 1 kr gelmicek diye yazılı taahhüt edin dedim hemen değişeyim.. Öyle bi sistem yok diyo, o zaman niye zamanımı harcıyosun dedim, bi sizmisiniz dünyanın akıllısı? İşte ....... bey sizin yetkili olduğunuzu söyledide, evet dedim yetkiliyim ama sizin firmanızı uygun bulmadım hadi canım gulu gulu yaptım kapadııım :) ay yetkililerin bu görüşmesiyi dinlemesini çook isterim :)))))
edut bende kasığımda hissediyorum ve benim kızçem ters duruyo tatlım demekki seninki düz döndü :)
kasığında hissedince başı aşadamı oluyo yani hanzade
hehehehe hanzadede onayladığına göre hemen gidiyorum ben kaynanamın yanınaa...öcünü alcam zeyneeeeppeheheh ben yaptımyani en azından bu günkü programımdaki işleri bitirdim çok şükür... Pazartesi daha yoğun olucam ama inşallah planladığım gibi olur cumaya kadar bölüm bölüm bu şekilde bitiririm :))
Sansee iyi yapıyo valla deveyi diken diyorum ya hep en güeli aferim sanseee :) Ben daha politik takılıyorum gerçi ama olsun sanseninkide arsız kayınvalideler için mikemmeeeel bir seçenek zuzuuum
canım bunlar 2 tür oluyo bi bizim yataklarda kullandığımız 2 tarafı kumaş ortası elyaf gibi olan ,bide hastanelerde ve bebek altlarında kullanılar ,üstü havlımsu ,altı muşamba olan ,ilisinede alez deniyo diye biliyorum ben.Kıss alez yatak koruyucusu değilmi? O dediğinün üstü oamuklu altı plastik oluyor ama adını bende bilmiyorum
Hayır canım başı aşağıda değil benim kızımın yukarda ama hıçkırığı kasığımda, mesaneme filan oturduğunda sırtından yada miğdesinden filan hissediyorumdur diye düşünüyorum ama başı yüzde yüz yukarda.. Ve hıçkırmaları kasığımda :) yani bebiş ters duruyo..
ben k.çekmecedeyım canım artık emınönune gıdınce gönlume göre bulurum ınsçok şirinler cnm güle güle giydir daha önce yüklediklerin küçük adam kıyafetleriydi bak bunlar bebek kıyafeti işte
sağol cnm hepsi 120 tuttu 3üde ayrı satılıyordu ben birleştirip takım yaptım
anam yerim ben onun minik ağzını ve hıçkırıklarını
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme ve bol bol dinlen
sağol tatlım ben her ay düzenli olarak geliyorum maltepeye sen hafta içi çalıştığın için buluşalım demedim hiç ama aklımdasın izne çıktığında doğumu beklemeden buluşalım olurmu
cnm maltepeden aldım sen nerdeydin tam yerini söyleyeyim bide grisi var bunun
genemi o kuma yaaaaaman bakma cnm sen ona belli işte çatlağın teki
geçmiş olsunn canımmmmm üzmeyın kendınızı kızlarrrrrgünaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
canımmm inşş güzel haberlerle gel canımmoglum pılı ısırıp ıcını cıkarmıs esımı aradım acmadı zehır danısmayı aradım acıle gourun dedı beklıyorum sımdı esımı cok kotuyum kızlar en son ılac ıcme supesıyle gıttgımızde burnundan hortumla mıdesı yıkandı supe bıle olsa cok kotu seyler yapıolar kan alınıo bı gun hastanede yattık gecen of of dua edın
bana kımse neden tahlıl yapmıyoooocanım benimde wbc değeri yüksek çıktı ama dr um izinde soramadım daha ne demek oluyormuş bu ya bende biraz takıyordum açıkçası bu arada kendini fazla yorma hiçbişey senden ve bebeğinden değerli deil....
bu 32. haftada alınan çalışabilir raporundan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliryomuşuz izne doğrumu kızlar?
slm kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.32 haftalık hamileyim.bugün randevumuz vardı.kızım 1950 gr. 38 cm olmuş.ters duruyodu.o yüzden çok net göstermedi kendini yaramaz sadece parmakları kıpır kıpırdı.herşey yolunda maşallah.doktor amcamız çok güzel hamilelik geçiriyosun dedi.2 hafta sonra tekrar gidecez:97:.belki o zaman 4 boyutluyada girerim sırf daha güzel görmek için.bu arada ben istanbul bahçelievlerdeyim.var mı kimse burda oturan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?