2011 Ekim Anneleri

eheheh ben yaptım yani en azından bu günkü programımdaki işleri bitirdim çok şükür... Pazartesi daha yoğun olucam ama inşallah planladığım gibi olur cumaya kadar bölüm bölüm bu şekilde bitiririm :))

Sansee iyi yapıyo valla deveyi diken diyorum ya hep en güeli aferim sanseee :) Ben daha politik takılıyorum gerçi ama olsun sanseninkide arsız kayınvalideler için mikemmeeeel bir seçenek zuzuuum

ben çıkıyorum kızlar....akşama iftara davetliyiz, gidip eve kaya kurabiye yapıcam acilinde....sert kurabiye sevnelere tavsiye edilir. bkzortakal ağacı...yarında annenizmile dedemiz geliyor....öperiz sizi oğlumlna

Kıss alez yatak koruyucusu değilmi? O dediğinün üstü oamuklu altı plastik oluyor ama adını bende bilmiyorum

Saol canımm teş.

ay yavrum yerim ben onu.. nasıl yorulmuştur yavru şimdi, uyusun da çabucak enerjisi yerine gelsin

saol canım uyanırsa sayet ıftardan once bahceye ındırıcem dondurmada verıcem cok korkutu mınıkım tekrar burnuna hortum sokucaklar dıye dondurma fıkrı ıcın saol taklım
rumuz teyzesı hanzade teyzesı tekrar saolun sızlerde

Son düzenleme:
teessüf ederim ne arsızı kızz,arsızlığımı kaldı altık ,baksana millet almış yürümüş ,kızı eve almıyolar ,ben bu dereceye getirmeden ufaktan hallederdim ama tabi zeynebin durumunu tam bilemiyorum ,yolarım ayol ben kaynanayıııı

benim bütün hıçkırıklarını duyduğum yer kasığımdı..ilk defa midemin orda....
valla henüz ben hıçkırığı ayırt edemiyorum ama ,art arda gelen titreşimleri genelde midemin orda hissediyorum ,gerçi başka ne olcak çocuk ip atlamıyo yaa dimiiidemek senin çocukta normal pozisyona geçmiş bak ne güsseelll

Uff ben işleri bitirdim ( bu günlük) herkesler gitmiiiiş... Eşimde gelmedi daha nette takılım bari , hee az evvel unnadoya baktım medelanın ürünleri var süt sağma saklama kapları filan..

kasığında hissedince başı aşadamı oluyo yani hanzade

Hayır canım başı aşağıda değil benim kızımın yukarda ama hıçkırığı kasığımda, mesaneme filan oturduğunda sırtından yada miğdesinden filan hissediyorumdur diye düşünüyorum ama başı yüzde yüz yukarda.. Ve hıçkırmaları kasığımda :) yani bebiş ters duruyo..

hehehehe hanzadede onayladığına göre hemen gidiyorum ben kaynanamın yanınaa...öcünü alcam zeyneeeeppayy yok ya benim kaynanam melek gibidir ,bazen sinirimi bozuyo ama oda cahilliğinden yaaaazaten ne derse desin ben ağzının payını verdiğim için çok kinlenmiyorum ,bazen öyle laflar sokuyorumki ,böyle bakıyorumşimdi patlıcak diye ,ama yok ,hiiç bişi demiyo yawrum banaa..annemlerde çok seviiyo zaten kaynanamı...
Kıss alez yatak koruyucusu değilmi? O dediğinün üstü oamuklu altı plastik oluyor ama adını bende bilmiyorum
canım bunlar 2 tür oluyo bi bizim yataklarda kullandığımız 2 tarafı kumaş ortası elyaf gibi olan ,bide hastanelerde ve bebek altlarında kullanılar ,üstü havlımsu ,altı muşamba olan ,ilisinede alez deniyo diye biliyorum ben.

hıııım saol.bende kasığımda hissediyodum iki gündür.daha yukarda hissediyorum.bakalım napıyoo kızceezim.

merhabalar,

bugün sağlık ocağına gittim, her gittiğimde süt kuponları veriyolar, sizlerede veriyolar mı yoksa izmitte mi var böle bişi

arkadaşlar o altı muşamba gıbı olup ustu pamuklu olan hasta bezı dıye geçiyo ve dogumda özel hastanede verıyorlar zaten sızın almanıza gerek yok ama devlet hastanelerınde vermıyorlar sız alıyorsunuz.ama yınede doğumdan önce doğum katını odaları gezdıgınızde kat hemşiresine sorabılrısınız hasta bezı verıyormusunuz dıye..hatta ben hastaneden bi kaç yedek alıp eve gelınce kendı yatagıma bıle sermıştım:))

ben k.çekmecedeyım canım artık emınönune gıdınce gönlume göre bulurum ıns
geçmiş olsunn canımmmmm üzmeyın kendınızı kızlarrrrr

sabah bizde işyerınde bır gergınlık vardı ellerım anında buz gibi oldu uzun süre de ısınmadı bebeğim etkılenmemıstır ıns...

canımmm inşş güzel haberlerle gel canımm
bana kımse neden tahlıl yapmıyoooo
bu 32. haftada alınan çalışabilir raporundan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliryomuşuz izne doğrumu kızlar?

bu soruyu bende soruyorummmmmm

sabahtan berı alıntı yapıp durdum ama bır türlü yarıyola bıle gelemedım yıne beklettımm daha çok okumam gereken yer var

ve bugün ve dün ajkşam krampla tanıştım yürüyemıyorum sabahtan berıı moahvoldum üstüne basamıyorum kızlarr ,

dr u aradım osteocare gunde 2 tane dedı
kabızlık içinde duphalac gece 1-2 ölçek dedı

başlıcam akşama hemen

kızlar ben ne yazsam kimse umursamıyor gibi geliyor bana :))))
haricten gazel okumaya devam edeyim gene de PP

benim 2-3 gundur feci kasık ağrıkm var nedenini bilemeidm dr.uma da ulasamadım. rahim genislemesidir diyenler var. netten baktım bası da buyuyormus bu haftalarda bebisin. bizimki de normal dogum pozisyonunu almıs gecen hafta itibariyle yani bası asagıda ve buyudugunden baskı yapıyor da olablir. ya da geceleri sırılsıklam terliyorum vaktilator de acık hep bana dogru cevirmiyorum ama gene de bu feci gaz bombası yapmıs olabilir ondna mıdır bilemeidm. cok secenekli bilmece gibi. dun dısardaydım eve zor attım kendimi. yurumek bile sikence gibiydi. sizde de oluyro mu kasık agrıları???

slm kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.32 haftalık hamileyim.bugün randevumuz vardı.kızım 1950 gr. 38 cm olmuş.ters duruyodu.o yüzden çok net göstermedi kendini yaramaz sadece parmakları kıpır kıpırdı.herşey yolunda maşallah.doktor amcamız çok güzel hamilelik geçiriyosun dedi.2 hafta sonra tekrar gidecez:97:.belki o zaman 4 boyutluyada girerim sırf daha güzel görmek için.bu arada ben istanbul bahçelievlerdeyim.var mı kimse burda oturan?

bahcelievlerde oturuyorum ben de. ekibi bi olusturup görüselim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…