canım dün çok yürüyünce bende kalça kemiği ağrısıyla beraber kasık ağrısıda oldu ,hatta tam 9 aylık lar gibi karnımı alttan destekleyerek yürüyebildim ancak ,çok kötüydü ,ama normal sanırım çünkü biçok arkadaşımızdada var bu sorunlar ,hem alınma cevap verilmedi diye ,bak dün kızım rüzgarla tanışmak için YSLZYTN teyzesinden davet bekledi ama cevap yok ,dünden beri küstü ,sadece tekme ile anlaşıyoruzzkızlar ben ne yazsam kimse umursamıyor gibi geliyor bana :))))
haricten gazel okumaya devam edeyim gene dePP
benim 2-3 gundur feci kasık ağrıkm var nedenini bilemeidm dr.uma da ulasamadım. rahim genislemesidir diyenler var. netten baktım bası da buyuyormus bu haftalarda bebisin. bizimki de normal dogum pozisyonunu almıs gecen hafta itibariyle yani bası asagıda ve buyudugunden baskı yapıyor da olablir. ya da geceleri sırılsıklam terliyorum vaktilator de acık hep bana dogru cevirmiyorum ama gene de bu feci gaz bombası yapmıs olabilir ondna mıdır bilemeidm. cok secenekli bilmece gibi. dun dısardaydım eve zor attım kendimi. yurumek bile sikence gibiydi. sizde de oluyro mu kasık agrıları???
slm kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.32 haftalık hamileyim.bugün randevumuz vardı.kızım 1950 gr. 38 cm olmuş.ters duruyodu.o yüzden çok net göstermedi kendini yaramaz sadece parmakları kıpır kıpırdı.herşey yolunda maşallah.doktor amcamız çok güzel hamilelik geçiriyosun dedi.2 hafta sonra tekrar gidecez:97:.belki o zaman 4 boyutluyada girerim sırf daha güzel görmek için.bu arada ben istanbul bahçelievlerdeyim.var mı kimse burda oturan?
bahcelievlerde oturuyorum ben de. ekibi bi olusturup görüselim ya.
canım dün çok yürüyünce bende kalça kemiği ağrısıyla beraber kasık ağrısıda oldu ,hatta tam 9 aylık lar gibi karnımı alttan destekleyerek yürüyebildim ancak ,çok kötüydü ,ama normal sanırım çünkü biçok arkadaşımızdada var bu sorunlar ,hem alınma cevap verilmedi diye ,bak dün kızım rüzgarla tanışmak için YSLZYTN teyzesinden davet bekledi ama cevap yok ,dünden beri küstü ,sadece tekme ile anlaşıyoruzz
sagol sansee :)) ben de dün göbeğimi tuta tuta gezdim. göbeği çok cıkanların kullandığı su alttan destek seyi var ya ondan mı alsam diye bile düşünmeye basladım. ondan kimler ne zaman alabiliyor acaba bilgisi olanlar varmı?
süper varmış bi tane komşu,varsa bu yakınlarda oturanlar görüşelim neden olmasın.göbüş arkadaşları birliği kurarız hepberaber.ben medicana düzgün korkmaza gidiyorum.sen kime gidiyosun.
Teşekkür ederim Zaten zorla yemeye çalışıyorum kendimi düşündüğüm yok kızımı düşünüyorumgeçmiş olsun duygucum ya soğuk mu yedin ceryanda mı kaldın acaba neden böyle oldu ki?? daha önce olmamıştı galiba sende bu tür sıkıntılar.
dikkat et kendine ve bebişine zorla da olsa yemeye çalış çünkü aç kaldıkça daha halsiz hissediyor insan kendini
Benim de aslında bugündü ama yarına aldım randevuyu Maşallah oğlunaÇok geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda geçer..Duygucuğum biizm satlar senle aynı olduğu gibi Dr aynı zamanda gidiyoruzBende Cumartesiye alacaktım ama Dr çok yoğunmuş yarın sabaha göreceğim miniğimi inş.
Sağol. Bu gidişle ya sen beni ya da ben seni erkenden doğurtucazgeçmiş olsun canım ...dikkat et kendine ..of ya bide serum ,bide iğneee ..ne içinki bunlar??iştah içinmi,düşük falandanmı korktular??Allah korusun.
Teşekkür ederim Yeni nick hayırlı olsuncnm geçmiş olsun dikkat et kendine genede çorba falan içmeye çalış vücudun ve bebişin susuz kalıp daha kötü olmasın
Sinirden midene vurdu benim sinirlendiğim zaman mideme vurur hemen bulantı başlar Kocana iyi bi ders olmuşturgünaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
İnşallah yoksa çekilmez bu doğuma kadar ilk 3 ay göbek yoktu nasıl rahat ediyosam öyle yatıyodum biraz hafifliyodu bulantım ama şimdi öyle bi şansımda yok Bide kan ilacını içtikten sonra hafiften bulanıyo sanırım oda yapıyo yarın doktora sormam lazım ya içmiycem ya da içmenin başka bi yolunu önersinGeçmiş olsun duygucuuum. Geçenlerde bana da olmuştu çok şiddetli bulantı ve kusma. Şimdi ara ara yokluyor ama sürekli diil. Korkma seninde sürekli olmaz inşallah.
canım dün çok yürüyünce bende kalça kemiği ağrısıyla beraber kasık ağrısıda oldu ,hatta tam 9 aylık lar gibi karnımı alttan destekleyerek yürüyebildim ancak ,çok kötüydü ,ama normal sanırım çünkü biçok arkadaşımızdada var bu sorunlar ,hem alınma cevap verilmedi diye ,bak dün kızım rüzgarla tanışmak için YSLZYTN teyzesinden davet bekledi ama cevap yok ,dünden beri küstü ,sadece tekme ile anlaşıyoruzz
maşşallah canım bebeğine,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ,otarafta oturan arkadaşlar var yanılmıyosam ,şimdi çıkartamadım ama...
Aheste cicileriniz çok güzel bizim totomuz açık kalcak alışverişler yapıldı yıkadı ütüledi herkes biz daha alcazzzz :)
ben yenibosnadaki safa hastanesine gidiyorum. bi suru yeri gözden geciridm en sonunda orayı buldum. medical parkı da düsünmüstüm ama cok kazık bi yer oldugunu görünce vazgectim.
saol canım rabbım yavrulamızı korusun oglusum sımdı horul horul uyuyo teyzesı :)
hehehehe hanzadede onayladığına göre hemen gidiyorum ben kaynanamın yanınaa...öcünü alcam zeyneeeeppayy yok ya benim kaynanam melek gibidir ,bazen sinirimi bozuyo ama oda cahilliğinden yaaaa zaten ne derse desin ben ağzının payını verdiğim için çok kinlenmiyorum ,bazen öyle laflar sokuyorumki ,böyle bakıyorum şimdi patlıcak diye ,ama yok ,hiiç bişi demiyo yawrum banaa..annemlerde çok seviiyo zaten kaynanamı...
canım bunlar 2 tür oluyo bi bizim yataklarda kullandığımız 2 tarafı kumaş ortası elyaf gibi olan ,bide hastanelerde ve bebek altlarında kullanılar ,üstü havlımsu ,altı muşamba olan ,ilisinede alez deniyo diye biliyorum ben.
merhabalar,
bugün sağlık ocağına gittim, her gittiğimde süt kuponları veriyolar, sizlerede veriyolar mı yoksa izmitte mi var böle bişi
kızlar ben ne yazsam kimse umursamıyor gibi geliyor bana :))))
haricten gazel okumaya devam edeyim gene dePP
benim 2-3 gundur feci kasık ağrıkm var nedenini bilemeidm dr.uma da ulasamadım. rahim genislemesidir diyenler var. netten baktım bası da buyuyormus bu haftalarda bebisin. bizimki de normal dogum pozisyonunu almıs gecen hafta itibariyle yani bası asagıda ve buyudugunden baskı yapıyor da olablir. ya da geceleri sırılsıklam terliyorum vaktilator de acık hep bana dogru cevirmiyorum ama gene de bu feci gaz bombası yapmıs olabilir ondna mıdır bilemeidm. cok secenekli bilmece gibi. dun dısardaydım eve zor attım kendimi. yurumek bile sikence gibiydi. sizde de oluyro mu kasık agrıları???
yyaaaa eve gitmek istemıyorummm dün pimapen yapıldı heryerr batmışşşşş ev berbatt adamlar ayaklarıyla gırmıss bırdee ben ne yapcam akşam eve gıdım sıl süpür yaaa ağlıcam yaa nerdeysee ev aklıma geldıkceee
dün de gece 12 de eve zor attık kendımızı bır kızkardesım oslaydı sımdı gelıp bana yardım etseydıı ne yapcam ben o evıı yaaa
üstüne üstük 2 gündür kraplarım başladıı hayatımı mahvedıyo yürüyemıyorum bıle uzun sürüyor baya
inş o alçıları köpük lekeelrını çıkarabılırım
Ben de seninle aynı durumdayım canım, bayramdan sonra tek seferde alacağız biz de nasip olursa... Annemi bekliyorum ben de...
iyi akşamlar kızlar bi ses verin yaa napıyosunuz hepiniz geçmişemi daldınız rumuzcum bu arada tatlı tarifini bekliyoruz hayatım
Bu arada ben kadayıfı tencerede kavurmayı beceremedim. 1 kere elimi 1 kere de kadayıfların bi kısmını yaktım.
Başka bi yol buldum o da şöyleeee
1 gün önceden buzlukta bekletilmiş kadayıfları altına yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine öfele. 150 derece ısıtılmış fırında hafif çıtırdat (kızarmadan fırından çıkar.)
Sonra fırından çıkar, şeker ve eritilmiş tereyağını kadayıfların üstüne serp. Karıştır. Sonra dereceyi 170 dereceye çıkar ve 1-2 defa da ha karıştırarak hafif kavur.
Bu kadaaar. Hem hepsi eşit kavruluyor hem elimi yakmıyorum
slm kızlar napiyosunuz
ben bugün kuaföre gittim ağdamı yaptırdım aülaya sızlaya ama değdi valla
saçımı da kestirdim çoook uzamıştı iyi oldu ya hafifledim
bi de kaş bıyık hallettik
baya derin temizlik vardı anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?