Ayy kıskandım seni ya mis gibin olmuşsun ne güzel tamda ihtiyacım olan şeyleri söyledin.. Bide şey, bebiş kıpraştımı ağda yapılırken canın yandıkça oda oynadımı ahterminacım merak ediyorum ona göre gitçem bende..
kız aldıra kestire kıl tüy bırakmamışsın vallaslm kızlar napiyosunuz
ben bugün kuaföre gittim ağdamı yaptırdım aülaya sızlaya ama değdi valla
saçımı da kestirdim çoook uzamıştı iyi oldu ya hafifledim
bi de kaş bıyık hallettik
baya derin temizlik vardı anlayacağınız
heyy ben burdayım esmerim şekerim nickin çok hoşuma gitti :) İşten çıktım eşimin erkek arkadaşları ile iftar daveti vardı çook sevindim yemeğim yoktu, yani yeni yemeğim yoktu. Olanıda ben miğdeme indirdim :)) Cipsimi meyve suyumu aldım mutafığımı toplamadan doğru pc başına geldim bakim dedim hatunlar napıyo..
benimkinde hiç durmuyo hele bacakların arkası alınırken nefes alamadım resmen
kız aldıra kestire kıl tüy bırakmamışsın valla
ohh afiyet olsun cnm yarasın kuzuya bizimde babamız yok zaten ne zaman oluyo kiadamın yüzünü yatmadan yatmaya zor görüyorum kızım gelsede bütün vaktimi ona harcasam artık
kız aldıra kestire kıl tüy bırakmamışsın valla
Ayy kıskandım seni ya mis gibin olmuşsun ne güzel tamda ihtiyacım olan şeyleri söyledin.. Bide şey, bebiş kıpraştımı ağda yapılırken canın yandıkça oda oynadımı ahterminacım merak ediyorum ona göre gitçem bende..
Kızın gelince babasıda her akşam erkence eve koşar emin ol ikisinide görürsün bol bol :))
:)) ya bi tembellik vardı üstümde kaç gündür ha gittim ha gidecem. bugün bismillah dedim gittim iyi de oldu valla
kardeş olduğumuz kocam dibimden ayrılmıyo bugün şap map mı alsam napsam :)) yolunmuş kılın hikmetine bak elif
Bacaklarının arkası alınırken yüz üstü yatmadın demi zeynep? Yan yada ayağa kalkmışsındır sanırım :) Yaa hiç durmuyomu bebek. Hissediyomu acaba yaa.. O anda vücut kasılıyo ister istemez acıdan dimi?
ramazan diye de böyle oldu iftarı bitirmeden çıkamıyorlar bazen geç giriş yapıyo ama dediğin doğru cnm kızımızı sadece uyurken göreceksin bu gidişle dedim geçen gün o zaman ayarlıycam saatlerimi daha az çalışıcam diyo
:)) ya bi tembellik vardı üstümde kaç gündür ha gittim ha gidecem. bugün bismillah dedim gittim iyi de oldu valla
kardeş olduğumuz kocam dibimden ayrılmıyo bugün şap map mı alsam napsam :)) yolunmuş kılın hikmetine bak elif
Ahh bu kızlar babalarının aşkı olcaklar, arabada gelirken karnım acıdı şişşşttt diye kızdım minaya.. Ne bu şşşt mişştt çok diyosun son zamanlarda dedi eşim, rahat bırak baskı yapma diyo ciddi ciddi amaa şok oldum
canım inan kendime geldim hafifledim resmen ya.
çok az oynadı ama ben feci terliyorum kasıyorum kendimi o esnada ben ona bağladım açıkçası ağdadan ziyade.
ağda bitti saça geçtik oğlum da rahatlıkdı galiba bi güzel vurmaya başladı bitanem
ha bu arada bana Filiz diyebilirsin canımmmm böyle çok bi uzak durduk birbirimize
ben gidiyorum kızlar eşim annesini rüyasında görmüş gece bi çay içip gelelim diyoPP
öptük sizi
Ohh bee filizz rahatladım valla, bende unutup yazıp çizip deşifre olmayın diye siliyorum esmer şekerede aynı şekilde, zor oluyo nickler değişince yahu :))
:) ahh ahhh annesiz duramaz bunlar , eşimde seneye tatilde köye gidicem demeye başladı... Ne anne kuzusuymuşsun iyiki kız doğumamış annen seni, evlendiğin yerde gelin olmazdın annemde annem annemde annem der dururdun dedim hık diye kalıd hiç bişi diyemedi
öyle cnm şimdiden kumalarımız hayırlı olsun diyorum ben
bizdede baba gelince hanımefendi onun sesini duyunca başlıyo oynamaya 1 2 tesadüftür falan diyordum ama her akşam yapıyo hanımefendi tabi babasıda bi kasılıyo bi havalanyo geçen canıma tak etti yeter be dedim siz cilveleşeceksiniz diye olan bana oluyo burda.... hem kocaya hem kıza bağırıyorum verdiğin alt tarafı bi sperm ne bu kaç aydır ben bakıyorum sana ne nankörmüssün sen kızım diye adam yerlerde tabi
cnm ben dün akşam yazdım görmedin sen galiba elif de bi sakınca yok tek elif ben değilimdir herhalde
adam ne desin ki daha iyi yapıştırmıssın lafı
Evet son günlerde çok süper takip edemiyorum şu hafta geçsinde evde olunca daha iyi takip ederim iş güç olmıcak nasılsa :) Ya ne garip insan sanalda olsa isme ve kişiliğe alışıyo demek, zor geliy osanki başka biri gibi bi an gerçi alışılır ama isimlerle hitap etmek daha rahat oluyo :))
canım dün çok yürüyünce bende kalça kemiği ağrısıyla beraber kasık ağrısıda oldu ,hatta tam 9 aylık lar gibi karnımı alttan destekleyerek yürüyebildim ancak ,çok kötüydü ,ama normal sanırım çünkü biçok arkadaşımızdada var bu sorunlar ,hem alınma cevap verilmedi diye ,bak dün kızım rüzgarla tanışmak için YSLZYTN teyzesinden davet bekledi ama cevap yok ,dünden beri küstü ,sadece tekme ile anlaşıyoruzz
maşşallah canım bebeğine,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ,otarafta oturan arkadaşlar var yanılmıyosam ,şimdi çıkartamadım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?