hihihihioy kuzu bunlar ya gelin tabisiii ben elvini sıkıştırmıycama söz veremem aama
hihihihiutandık biizz...,kızııım bak teyze bizi unutmamıışş ,artık tekmelemeyi kessen diyoruuuummm :81::81::81:
yerim senin kızınıiyi ki homurdandın da kendimi aklayabildim kız nidaa
benim rüzgarım da pek hareketli teyzesi zaten haftamızda yakın demek ki kudurma zamanları :26:
kız dünden beri hem benim içime hemde içimdekine dert olduuuu....kızımın ilk erkek arkadaş deneyimideee belkide sen farketmedin ama Rüzgarcığım hissetti biz cevap vermeyince ,endişelendi çocuk ..hain anneee...
günaydın kızlar ben dün gece çok hastalandım hatta perişan oldum desem yeridir eşim bile çok korktu
dün son yazımı yazdım buraya başım dönmeye midem bulanmaya başladı pc yi yapattım baktım ellerim falan titriyor
hemen yere yattım bayılırsam düşmeyeyim diye ama nasıl midem bulanıyo çıkarıcam olmuyo yerde agladım resmen
sürüne sürüne banyoya gittim eşimde ögürmelerime uyandı geldi yanıma elimi yüzümü yıkadı yüzüm resmen kagıt gibi oldu saat 2:30 a kadar
kendimde değildim adam yatagımı açtı yatırdı beni vantilatörüde açtı ki bayılmayayım yanımdan da hiç ayrılmadı dedim git ben kusucam
yok gitmem sen rahatla kendine gel öyle deyip elinde poşet başımda bekledi ve beni kusturdusahurada hiç bişi hazırlatmadı
gitti bişiler yedi çok fena oldum içtiğim ilaçlar hepsi bogazımı mahvetti uyuyamadımda hep uyandım sürekli demekki üzülmemem gerekiyor
hemen mideme vurdu ögürürken kasıklarım resmen ayrıldı bebegime de bişey olacak diye çok korktum sancılandım birde o korkuttu
allaha şükür ki hiç hareketsiz kalmadı şimdi biz kahvaltı yapalım ogluşumla az öncede çekyatı kapatayım dedim karnıma vurdum aklım çıktı
off yaa ne kötü bir geceydi
Bende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben
öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkeze.
bugün çok yoğunuz iftara misafirimiz var.ne tatlısı yapsam bi yardımci olsanız.karar veremedim...
artık geceleri çok kötü geçiyor uyuyamıyorum.midem ağrıyo ,karnım daha bi büyüyor,sağa sola zor dönüyorum , yatareken zor nefes alıyorum oyüzen 3-4 yastıkla yatar oldumsizlerde durum nasıl.
kızlar merhaba şimdi doktordan geldik bebeğim 1kilo 926 gram olmuş baya büyümüş boyu 43 cm miş herşey iyi dedi 20 günde bir gidicekmişim artık.. bide bugün 32 hafta 6 günlüğüm raporumu aldım sorun olurmu yarınmı almam gerekiyor ama raporda 32 haftalık yazıyor?bu arada buda bebeğimEki Görüntüle 243722
kızlar ben isme hala karar veremedim.ece ile selin arasında kaldık en son (değişmezse tabi )sizce hangisi daha güzel :44: benim bu kararsızlığımla cimcimem isimsiz kalacak :84:
butun gecmıs olsun dıleklerı ıcın hepınıze tesekkur ederım kımın aklına gelır dısıyle pılı parcılayacagı suan ıyı uyuyo cok sukur bende dınlenıyorum
banada hala tuhaf geliyo cnm gözüm alışmadı aşağıda ilk gördüğümde kim bu esmer şeker dedim bi an sonra salak işte nicikin değişmiş dedim kendime güldümsende artık evde rahat edersin bol bol dinlenirsin cnm hamileyken çalışmak gerçekten zor
kız dünden beri hem benim içime hemde içimdekine dert olduuuu....kızımın ilk erkek arkadaş deneyimideee belkide sen farketmedin ama Rüzgarcığım hissetti biz cevap vermeyince ,endişelendi çocuk ..hain anneee...
az daha cevap vermeseydin ,ilan etcektim,birisi edayı arasın ,nasıl kızımın talebine cevap vermez diyee...fena kaynana olcam vesselam :82::82::82::82:
kızlar ben isme hala karar veremedim.ece ile selin arasında kaldık en son (değişmezse tabi )sizce hangisi daha güzel :44: benim bu kararsızlığımla cimcimem isimsiz kalacak :84:
oyyy gözüm korktu ki ben geçmiş okuma özürlü oldum bundan sonra senin profiline girip benimle ilgili yazıp yazmadığını kontrol etcem gümbürtüye gitmeyeyim
ben halden anlamıyomuyum kızzzAlla alla bi sansedemi gümbürtüye gidiyon sen bakim, biz neci oluyoz burdayazdık çizdik bi bakar insan dicem amaaa demiyorum çünkü halden anlıyorum bende geçmişi okuyamıyorum okusamda herkese yorum yazamıyorum son günlerde işten çıkalım rahat edelim evlerde diye bekliyoz bakalım :))))
Herkese Merhabaaa;
Dünden beri giremedi ay sinir oldum ne zormuş internetsizlik, laptopun sarjı bozulmuştu bugün cebren aldırdım artık eşimeBiraz geçmişe uzanayım bakalım neler konuşulmuş
Ayy bu arada Hanzade'cim, Deniz'cim, Rumuz'cumm tatil çooook süperrrr bir kendime geldim ağrılarım azaldı hayat sevincim çoğaldı yahu
hanzademmmmmmmm özledim kuzum kızçemizin adı belli oldu sanırsam bir mina duyuyorum sanki
(eğer yanılmıyorsam tabi) pek yakışmış kızına canımm
bence ece
İkiside güzel aslında ama ece daha tatlı sanki:)
Alla alla bi sansedemi gümbürtüye gidiyon sen bakim, biz neci oluyoz burdayazdık çizdik bi bakar insan dicem amaaa demiyorum çünkü halden anlıyorum bende geçmişi okuyamıyorum okusamda herkese yorum yazamıyorum son günlerde işten çıkalım rahat edelim evlerde diye bekliyoz bakalım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?