2011 Ekim Anneleri

hihihihi utandık biizz...,kızııım bak teyze bizi unutmamıışş ,artık tekmelemeyi kessen diyoruuuummm :81::81::81:

yerim senin kızını iyi ki homurdandın da kendimi aklayabildim kız nidaa
benim rüzgarım da pek hareketli teyzesi zaten haftamızda yakın demek ki kudurma zamanları :26:

yerim senin kızını iyi ki homurdandın da kendimi aklayabildim kız nidaa
benim rüzgarım da pek hareketli teyzesi zaten haftamızda yakın demek ki kudurma zamanları :26:

kız dünden beri hem benim içime hemde içimdekine dert olduuuu....kızımın ilk erkek arkadaş deneyimideee belkide sen farketmedin ama Rüzgarcığım hissetti biz cevap vermeyince ,endişelendi çocuk ..hain anneee...

kız Allah iyiliğini versin hemi sen delimisin görmemişte olabilirdim ne bu içlilik ana kız pek duygusala bağlamışsınız severim sizin canınızı zaten haftasonu kılpayı kaçırmışız birbirimizi aklıma geldikçe uyuz oluyorum

kızlar ben isme hala karar veremedim.ece ile selin arasında kaldık en son (değişmezse tabi )sizce hangisi daha güzel :44: benim bu kararsızlığımla cimcimem isimsiz kalacak :84:

az daha cevap vermeseydin ,ilan etcektim ,birisi edayı arasın ,nasıl kızımın talebine cevap vermez diyee...fena kaynana olcam vesselam :82::82::82::82:

geçmiş olsun canom. midenin en büyük düşmanı stresmiş zaten.umarım en kısa sürede normale dönersiniz.

maşallah canım bebeğine

aynengeceleri kabus oluor gitgide.bazen iyi uyuyabiliyorum ama bazen on kere uyanıyorum.dönerken çok sıkıntı oluyor.Allahım sağlıkla bi doğursak.başka bi isteğim yok.

maşallah bebişine şeyma biz de çarşamba gitcez çoook özledim kızımı.:) bizim hastanede de yok böyle 4 boyutlu ultrason.ben de isterdim böyle görmeyi ama olsun.biz de doğunca artık görcez inşallah.

inşallah elifçim şu önümüzdeki hafatda geçse işlerimi toplasam çok rahatlıcam :)

sanse allah iyiliğinizi versin çok güldüm ikinizede

az daha cevap vermeseydin ,ilan etcektim ,birisi edayı arasın ,nasıl kızımın talebine cevap vermez diyee...fena kaynana olcam vesselam :82::82::82::82:

oyyy gözüm korktu ki ben geçmiş okuma özürlü oldum bundan sonra senin profiline girip benimle ilgili yazıp yazmadığını kontrol etcem gümbürtüye gitmeyeyim

Herkese Merhabaaa;

Dünden beri giremedi ay sinir oldum ne zormuş internetsizlik, laptopun sarjı bozulmuştu bugün cebren aldırdım artık eşime Biraz geçmişe uzanayım bakalım neler konuşulmuş

Ayy bu arada Hanzade'cim, Deniz'cim, Rumuz'cumm tatil çooook süperrrr bir kendime geldim ağrılarım azaldı hayat sevincim çoğaldı yahu

hanzademmmmmmmm özledim kuzum kızçemizin adı belli oldu sanırsam bir mina duyuyorum sanki
(eğer yanılmıyorsam tabi) pek yakışmış kızına canımm

oyyy gözüm korktu ki ben geçmiş okuma özürlü oldum bundan sonra senin profiline girip benimle ilgili yazıp yazmadığını kontrol etcem gümbürtüye gitmeyeyim

Alla alla bi sansedemi gümbürtüye gidiyon sen bakim, biz neci oluyoz burda yazdık çizdik bi bakar insan dicem amaaa demiyorum çünkü halden anlıyorum bende geçmişi okuyamıyorum okusamda herkese yorum yazamıyorum son günlerde işten çıkalım rahat edelim evlerde diye bekliyoz bakalım :))))

ben halden anlamıyomuyum kızzzbikere edacıımın evde olduğunu biliyodum bennhımm anladım sende rüzgara göz koydun anlaşılan ,iyi kaynanamı olmaya çalışıyonnönce benim kız gördü ,yani tepikledi ,rüzgar hakkımız söke söke alırızzz

ayy kızlar bu arada bende elvin isminden sıkılır gibi oldum ,daha başka isimler bakıyorum çaktırmadan :18::18:

Kııııızzzzzz züleyhaaaaaa benimi çatlatçan ikiye ayrıldım işler bitsin diye ik gündür dahada tepeleme duruyo önümüzdeki hafta hiç bitmicek gibime geliyo büyüdükçe büyüdü gözümdee, evde olmak güzeldir tabi yemeğini yap uyu dinlen geç kalk hahvaltını yap misler gibi, tadını çıkar bu günlerin valla hatta çıkaralım rabbim nasip ederse doğumdan sonra bebişler varken çalışcaz daha zor olcak poooffff.. :) Keyfini kaçırım azcım çok kıskandım senii

hanzademmmmmmmm özledim kuzum kızçemizin adı belli oldu sanırsam bir mina duyuyorum sanki
(eğer yanılmıyorsam tabi) pek yakışmış kızına canımm

Edaaaaa bende özledim kız bi gözüm burda bi gözüm başka yerde bide ağrı sızı hepimiz gibi zor geçiyo son günler bazen hiç mecalim olmuyo okuyup çıkıyorum bazen iş oluyoo vs işte. Sağol canım evet mina olcak inşallah kızımızın adı eda teyzesi beğenmene çok sevindim :)

eyvahhhhhhhh teker teker gelinnn

Allah tan dediğin gibi halden anlıyoruz hepimiz gönül koymuyoruz birbirimize ben pek mimliyim zaten son zamanlarda çok kaçırdım geçmişin ucunu bu hafta evdeyim dedim herkeslere tek tek alıntılar yaptım hoppp site bakıma girdi ben komaya seninde az kalmış şafak

kızlar ben isme hala karar veremedim.ece ile selin arasında kaldık en son (değişmezse tabi )sizce hangisi daha güzel :44: benim bu kararsızlığımla cimcimem isimsiz kalacak :84:

Oyumu Ece'den yana kullanıyorum Bir de Selin değilde Selen ismi daha sempatik gelmiştir bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…