ben halden anlamıyomuyum kızzzbikere edacıımın evde olduğunu biliyodum benn hımm anladım sende rüzgara göz koydun anlaşılan ,iyi kaynanamı olmaya çalışıyonn önce benim kız gördü ,yani tepikledi ,rüzgar hakkımız söke söke alırızzz
ayy kızlar bu arada bende elvin isminden sıkılır gibi oldum ,daha başka isimler bakıyorum çaktırmadan :18::18:
ben halden anlamıyomuyum kızzzbikere edacıımın evde olduğunu biliyodum benn hımm anladım sende rüzgara göz koydun anlaşılan ,iyi kaynanamı olmaya çalışıyonn önce benim kız gördü ,yani tepikledi ,rüzgar hakkımız söke söke alırızzz
ayy kızlar bu arada bende elvin isminden sıkılır gibi oldum ,daha başka isimler bakıyorum çaktırmadan :18::18:
kız nida kaldırdın oğlanın totosunu göbeğim gene acayip bi şekil aldıhem sen hanzade den yana korkma bence hanzede mina nın turşusunu kurucak ilk söylemlerinden hatırlıyorum
ama benden duymuş olmada bizim oğlan gökkuşağının (aybenin) kızı "vera" ya gönlünü kaptırmış olabilir sık sık buluşuyoruz nasıl cilveleşiyolar görmen lazım
banada daha tatlı geliyo ece.bende babamızı ikna etmeye çabalıyorum.bugün dr amcasıda eceyi uygun gördü kızıma.galiba onu tercih edecem:97:
eyvahhhhhhhh teker teker gelinnn
Allah tan dediğin gibi halden anlıyoruz hepimiz gönül koymuyoruz birbirimize ben pek mimliyim zaten son zamanlarda çok kaçırdım geçmişin ucunu bu hafta evdeyim dedim herkeslere tek tek alıntılar yaptım hoppp site bakıma girdi ben komayaseninde az kalmış şafak
kız nida kaldırdın oğlanın totosunu göbeğim gene acayip bi şekil aldıhem sen hanzade den yana korkma bence hanzede mina nın turşusunu kurucak ilk söylemlerinden hatırlıyorum
ama benden duymuş olmada bizim oğlan gökkuşağının (aybenin) kızı "vera" ya gönlünü kaptırmış olabilir sık sık buluşuyoruz nasıl cilveleşiyolar görmen lazım
hııhhh,bide benim kızı görsün de ondan sonra karar versin teyzesiiiolmazsada naplıımm ,bizde kardeş oluruzz biraz zor olur tabi ama katlanırız ,sevdiğimizin mutluluğuyla mutlu olmayı biliriz biz
çoğunluk ece'den yana demekki, inşallah babasıda razı olur ve ece olu rminik prensesinin adı :)
Sorma ne bakım ama hala atıyolar arada bir :)
Vayy vay vay sen rüzgar oğlana bak heleee, rüzgar gibi çıktıVermiyoz bizde elvini işte , ben kızımı vermicektim evet seninde hafızan iyiymiş turşusunu kurcam kızçemin yok öyle hemencecik gitmek yooook
slm kızlar sizi sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.32 haftalık hamileyim.bugün randevumuz vardı.kızım 1950 gr. 38 cm olmuş.ters duruyodu.o yüzden çok net göstermedi kendini yaramaz sadece parmakları kıpır kıpırdı.herşey yolunda maşallah.doktor amcamız çok güzel hamilelik geçiriyosun dedi.2 hafta sonra tekrar gidecez:97:.belki o zaman 4 boyutluyada girerim sırf daha güzel görmek için.bu arada ben istanbul bahçelievlerdeyim.var mı kimse burda oturan?
kızlar ben isme hala karar veremedim.ece ile selin arasında kaldık en son (değişmezse tabi )sizce hangisi daha güzel :44: benim bu kararsızlığımla cimcimem isimsiz kalacak :84:
ahaaa gene benim oğluşun adı çıktı
hanzadecim bence senin kız gönlünü birine kaptırdığında babaya açılmak için sen destek olacaksın anladığım kadarıyla baba hiiiiç vermekten yana olmıycak çünkü ondan ötürü hiççç büyük konuşma bebeğim
ay paylaşasım geldi bu ilk resimde vera da rüzgar da henüz piyasada yoklar2.resim ise geçen haftasonu çekildi
Kesinlikle haklısın aynen öyle olur edacım o günleri görürsekbabası çok kıskanç asla paylaşmak istemez kızını başka bir adamla :)))
ay paylaşasım geldi bu ilk resimde vera da rüzgar da henüz piyasada yoklar2.resim ise geçen haftasonu çekildi
görücez inşallah telli duvaklı ve damatlıklı hallerini babalarına ve annelerine rağmen hangimizin turşusu kurulduki dimi yaniii ayyy eslem geldi aklıma turşu diyince
Çok şekersiniz ya 4 kiş geziyosunuz sarmaş dolaşzaman ne çabuk geçmiş, bir kaç ay sonra bebeklerle çekilmiş fotonuzda olur :)
Tabi yaa, kız eda doğurmadan everdik bebelerişaka bi yanada rabbim inşallah o günleride gösterir yeterki iyi insanlarla karşılasınlar :)
o fotodan 1 ay sonra bebişlerimizin haberini aldık peşpeşehepte hayalimizdi zaten aynı dönem hamile olmak beraber alışverişlere çıkmak çok şükür dilediğimiz her bişi oldu beraber alışverişler yaptık şimdi de bebelerimiz kucağımızdayken birsürü hayaller kuruyoruz inşallah hayat geçirmek nasip olur :) dediğin gibi resimlerinide çeker 3.kare olarak eklerim buraya
ayrıca çok teşekkür ederim canımmmm ayben adınada
Gerçekten büyük şans olmuş aynı zamana denk gelmesi, beraberde büyütürsünüz.. Tek olsaydı zor olurdu arkadaşlığınızın istikrarlı sürmesi en azından biriniz bebek büyütürken diğerinin eli kolu bağlı olmayacak, ( malum bebek insanın hayatından bir dönem alıyor tek gibi hareket edemiyo insan)ama şimdi ikinizde aynı şeyleri yaşayacaksınız bir arada güzel güzel büyütürsünüz aynı heyecanları paylaşarak :)
ben bir duş alayım raahtlayayım minada rahatlasın mis gibi uyuyalım inşallah yarında geç kalkarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?