2011 Ekim Anneleri

Hahahahaha:)) Allah iyiliğini versin senin sansee ne fenasın yaa Rüzgarla mina arkadaş tatlım elvinle rüzgara mutluluklar diliyoss :) senden feci kaynana olur eda sen bidaha düşün bu sanse yer sizi hee ara bozalım madema demi niiihaha:)

Son düzenleme:

kız nida kaldırdın oğlanın totosunu göbeğim gene acayip bi şekil aldı hem sen hanzade den yana korkma bence hanzede mina nın turşusunu kurucak ilk söylemlerinden hatırlıyorum
ama benden duymuş olmada bizim oğlan gökkuşağının (aybenin) kızı "vera" ya gönlünü kaptırmış olabilir sık sık buluşuyoruz nasıl cilveleşiyolar görmen lazım

hııhhh,bide benim kızı görsün de ondan sonra karar versin teyzesiii olmazsada naplıımm ,bizde kardeş oluruzz biraz zor olur tabi ama katlanırız ,sevdiğimizin mutluluğuyla mutlu olmayı biliriz biz

banada daha tatlı geliyo ece.bende babamızı ikna etmeye çabalıyorum.bugün dr amcasıda eceyi uygun gördü kızıma.galiba onu tercih edecem:97:

çoğunluk ece'den yana demekki, inşallah babasıda razı olur ve ece olu rminik prensesinin adı :)

Sorma ne bakım ama hala atıyolar arada bir :)

Vayy vay vay sen rüzgar oğlana bak heleee, rüzgar gibi çıktı Vermiyoz bizde elvini işte , ben kızımı vermicektim evet seninde hafızan iyiymiş turşusunu kurcam kızçemin yok öyle hemencecik gitmek yooook

hııhhh,bide benim kızı görsün de ondan sonra karar versin teyzesiii olmazsada naplıımm ,bizde kardeş oluruzz biraz zor olur tabi ama katlanırız ,sevdiğimizin mutluluğuyla mutlu olmayı biliriz biz

ben şimdili rüzgarın tekmelerinden ve göbeğimin aldığı şekillerden ayırt ediyorum nelerden hoşlanıyor nelere heyecanlanıyor mesela ona alışveriş yaparken onun sevdiği şeyleri yerken ve verayla beraberken çocuk kendini aşıyor bide seninle buluşup göbekleri tokuşturalım bakalım ne tepki verecek sonuçta karar gençlerin

ahaaa gene benim oğluşun adı çıktı
hanzadecim bence senin kız gönlünü birine kaptırdığında babaya açılmak için sen destek olacaksın anladığım kadarıyla baba hiiiiç vermekten yana olmıycak çünkü ondan ötürü hiççç büyük konuşma bebeğim

canım maşallah bebeğinee

kızlar ben isme hala karar veremedim.ece ile selin arasında kaldık en son (değişmezse tabi )sizce hangisi daha güzel :44: benim bu kararsızlığımla cimcimem isimsiz kalacak :84:

bence de selin :) ece diye sevmediğim biri var ondan heralde. aslında ece daha şirin bi isim.

ay paylaşasım geldi bu ilk resimde vera da rüzgar da henüz piyasada yoklar 2.resim ise geçen haftasonu çekildi

Eklentiler

• $Yeni Resim2.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $Yeni Resim.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 59

Kesinlikle haklısın aynen öyle olur edacım o günleri görürsek babası çok kıskanç asla paylaşmak istemez kızını başka bir adamla :)))

Kesinlikle haklısın aynen öyle olur edacım o günleri görürsek babası çok kıskanç asla paylaşmak istemez kızını başka bir adamla :)))

görücez inşallah telli duvaklı ve damatlıklı hallerini babalarına ve annelerine rağmen hangimizin turşusu kurulduki dimi yaniii ayyy eslem geldi aklıma turşu diyince

görücez inşallah telli duvaklı ve damatlıklı hallerini babalarına ve annelerine rağmen hangimizin turşusu kurulduki dimi yaniii ayyy eslem geldi aklıma turşu diyince

Tabi yaa, kız eda doğurmadan everdik bebeleri şaka bi yanada rabbim inşallah o günleride gösterir yeterki iyi insanlarla karşılasınlar :)

Çok şekersiniz ya 4 kiş geziyosunuz sarmaş dolaş zaman ne çabuk geçmiş, bir kaç ay sonra bebeklerle çekilmiş fotonuzda olur :)

o fotodan 1 ay sonra bebişlerimizin haberini aldık peşpeşe hepte hayalimizdi zaten aynı dönem hamile olmak beraber alışverişlere çıkmak çok şükür dilediğimiz her bişi oldu beraber alışverişler yaptık şimdi de bebelerimiz kucağımızdayken birsürü hayaller kuruyoruz inşallah hayat geçirmek nasip olur :) dediğin gibi resimlerinide çeker 3.kare olarak eklerim buraya
ayrıca çok teşekkür ederim canımmmm ayben adınada

Gerçekten büyük şans olmuş aynı zamana denk gelmesi, beraberde büyütürsünüz.. Tek olsaydı zor olurdu arkadaşlığınızın istikrarlı sürmesi en azından biriniz bebek büyütürken diğerinin eli kolu bağlı olmayacak, ( malum bebek insanın hayatından bir dönem alıyor tek gibi hareket edemiyo insan)ama şimdi ikinizde aynı şeyleri yaşayacaksınız bir arada güzel güzel büyütürsünüz aynı heyecanları paylaşarak :)

kesinlikle aynı dönem hamile kalmamız bizi daha çok yakınlaştırdı birbirimize paylaşımlarımız yaşadıklarımız hep aynı Allah gönlümüze göre verdi çok şükür inşallah beraber büyüyecekler buradaki kardeşleriylede tabi

selamlaar sohbet çok güzeldi bozmak istemedim maşalah herkesler iyi keyifler yerinde aman allah bozmasın...iki gündür yalnızca okuyup çıkıyorum çünkü sitedemi bendemi sorun var çözemedim cevap yaz butonuna tıklayıp mesajımı yazıyorum cevaplaya tıklayınca gelmiyo iiyisi uğraşmadan uzaktan takip etmek deidm şimdide umaırm mesajım gelir öle yazıyorum ama bakalım akıbeti ne olcek mesajımın ben kuzucuğumun herşeyini yıkadım yarın hepsiini ütüleyip raflıyorum inanılmaz bir duyguymuşş şükürler olsun hayatımda bir çift bebe çorabıyla konuşup ağlaşacağım asla aklıma gelmezdi ay başka oldum içimde minik bir insan var ve onunla yaşamak için hazırlanıyoruz ona hayat hazırlıyıoruz off ne garip duygular aklım almıyor allah çok büyüksün mucizenle şereflendirdiğin için sonsuz şükürler olsun ...

el ve ayaklar baloooonn cildimse benekli danalara benzetiyorum kendimi saçlarımıda dün kestirdim kuaföre anlayabileceği dilden konuşup gülben erghen modeli yap dedim güler duman modeli yaptı fenalardayım anlayacağınız toka tutmuyo şekilalmıyo jöle işe yaramıyoo

sabah eşime dedimki nasıl beni eskisi gibimi görüyosun yoksa ciddi değiştimmi ağız yokladım aklımca dediki fizik göbeği saymazsan tam istediğim gibi oldu çok zayıftın çünkü şimdi bu halin çok iyi sakın kilo verme dedi ee dedim yüzüm hmm
buyrun cevaba oruçluyken yalan söleyemem mübarek günde dedii neyse şunun şurasında ne kaldı demi doğuma aaah toce sen beni doğum sonrası gör bide :82:
herkese iyi geceler güzellikler tatlı uykular

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…