2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar ben sizlere bir şey sormak istyorum, 15 haftalık hamileyim, doktorum cals-d3 ve magnorm diye iki ilaç verdi, calsd3 kullanan var mı aranızda içinde yazanlar kafamı karıştırdı biraz b grubu ilaç diyor hamilelere uygungu değil mi,anlamadım yani, bileniniz var mı , magnorm da öyle kramplar olunca dedi doktor ama içini okudum o da kafamı karıştırdı,, cevap yazarsanız çok sevinirim,gönül rahatlığıyla ilaca başlayamadım, hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum

Oyumu Ece'den yana kullanıyorum Bir de Selin değilde Selen ismi daha sempatik gelmiştir bana...

çoğunluk ece'den yana demekki, inşallah babasıda razı olur ve ece olu rminik prensesinin adı :)

sağolun kızlar o kadar kararsız bir insanım ki bu konu beynimi meşgul ediyodu sürekli bi de ben beğensem başkası beğenmiyo o baya karar değiştirmeme sebep oldu ama ece güzel ve tatlı bir isim kızıma yakışır bence :81: selen adınıda düşündük ama o biraz selena dizisini çağrıştırdı vazgeçtik :26:

bende bugün gittim kuaföre ağdaya:))bide düğünümde gitmiştim:)çok acıdı tabi ama en azından 15 dk. bitti.oğluşumda ben kendimi sıktıkça kıpır kıpırdı:))

canım ben kullanmadım o ilaçları ama b kategorisindeki ilaçların bildiğim kadarıyla anneyede bebeğede zararı saptanmamış ilaçları içeriyo.doktoruna güveniyosan zaten sana ve bebeğe zarar verecek ilaç yazmaz diye düşünüyorum.eğer çok içini kemiriyorsa başka bir kadın doğumcuya danış derim.kolay ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğile.

canım ilacın tam adı calcimax d3 eczacı calsd3 vermiş aynısı mı bilmiyorum, bende herhakde zararlı olsa vermez diye düşünüyorum ama annelik içgüdüsü artmaya başladı :)) dediğin gibi başka bir doktora da sorucam , cevap yazdığın için çok teşekkürler, sana da hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı dilerim

canım maşallah bebeğinee

bence de selin :) ece diye sevmediğim biri var ondan heralde. aslında ece daha şirin bi isim.

teşekkür ederiz teyzesi insan sevmediği birinin ismine karşı bi antipati duyuyor doğal olarak ama şirin bi isim hem kızıma o ismi verirsem fotosunu buraya yüklerim sende o insanı unutur benim cimcimemin güzelliğiyle seversin bu ismi

cnm diğerini bilmiyorum ama magnormu drum bana yeni verdi 3 gündür kullanıyorum benim drum normalde ilaca çok karşıdır hamileliğimden beri kullandığım tek ilaç elevit ve kan şurupları olmuştu onun tavrını bildiğim için bence bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum

İnşallah canım hep beraber büyütçez bebişleri :))

sıhhatler olsun Allah rahatlık versin kuzularr

Uyuyamadım banamız 12 de geldii biraz oturduk lak lak yaptık o şimdi yattı bende yatarsam kalkamam diye oturdum bekliyorum saat 3 gibi kaldırırım bir şeyler hazırlayıp.. Ama şimdiden omuzlarıma ağırlık çöktü benim İnşallah yarın geç kalkarım :)

Magnormu ben kulanıyorum ve kullanan bir çok arkadaşımız var ama 20 li haftalarda aldık. Gerçi kasılmana bağlı şu anda günde 2 defa kullanıyorum.. Rahatlıkla kullan :) Diğerini bilmiyorum..

bende bugün gittim kuaföre ağdaya:))bide düğünümde gitmiştim:)çok acıdı tabi ama en azından 15 dk. bitti.oğluşumda ben kendimi sıktıkça kıpır kıpırdı:))

Oh sıhatler olsun demek oğluş kıpır kıpırdı ay ben kızım çırpınırsa yarım bırakır kalkarım gibime geliyo :)) gerçi çok az benim çıkanlar oda.. Lazer yaptırmıştım ama hamişken çıktı işte.. Neyse dayancaz bizde başka çare yok :)

Yelpa doktorun sana ne yazdıysa aynı ilacı al bu eczacılara uyuz oluyorum ya, o ilacı kullanma doktor isteseydi onu verirdi zaten demi? Doktorun hangisini verdiyse o ilacı al ve rahatlıkla kullan canım calcimaxd verdiyse onu kullan dierini değil canım :) Bu arada bebişin hayırlı olsun...

uyumadım tatlım ama benim genel halim bu çoğu zaman geç yatarım ben sen dayanabilecekmisin 3 e kadar

Valal ellerim şişti elifçim sabahta erken kalktım sanırım yorgunluktan vücudum davul gibi geliyor duş aldım ama ıııh farketmedi.. Beklicem mecbur uyursam daha kalkamam heralde, kalksamda
wc ye gider yatarım bişi hazırlayamam, yarın tüm gün yatarım artık inşallah yani. Sen iyi duruyosun bu saatlere kadar kuzum yaa, ben iptalim kayık bir haldeyim şu anda :))

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevap yazdığınız için bana , eczacı neden böyle vermiş reçeteye bakmasam aynı ilaç sancaktım, yarın calcimax d3 bulayım umarım hamilelik için uygundur genede kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim,
hepinize sevgiler..

bütün güzel annelere ve onların meleklerine iyi geceler.bizim kızımla uykumuz geldi,yatıyoruz artık.hepinizi öptük yanaklarınızdan ve göbüşlerinizden

gerçi dün gecede pek uyuyamadım burnum tıkalıydı ağzımdan nefes aldım durdum ama uykusuz değilim şimdi 2 haftadır bende şişmeye başladım cnm ama çok yorulunca oluyo genel bi şişlik değil allahtan aslında bende bi duş alsam ne iyi olur ama kim kalkacak şimdi ???

önemli değil canım, eczacılar malesef istediğin ilaç yoksa, ellerindekini veriyor kafalarına göre. Bence onu veren eczacıya git ve güzelce ağzının payını ver. İnsan sağlığı bu içeriği aynı olsa bile buna o karar veremez, helede sana bilgi vermeden hiç veremez...

üşenme kalk duş jelin varsa güzelce köpüklen çok iyi geliyo, mis gibi ohh ama mayıştım uykum geldi :) yarım saat daha geçse yarım saatte oyalanırım mutfakta bişeyler hazırlarken omuzlarım düşüyo ya...

bende 13.haftadan itibaren elevit santefer(kan hapı)ve magnorm kullanıyorum 1 er tane.kalsiyumda vermişti ama gittiğim 2.doktorum kalsiyumu kullanma dedi elevitin içindeki kalsiyum yeter,bide bunu ayrıca alırsan vücut atamaz dedi,diğer ilaçlarımıda bütün hamile arkadaşlarım kullandı.bi arkadaşımda hiç ilaç kullanmıycam ben doğal olsun herşey dedi,progestanı ve folik asidi bile kullanmadı malesef düşük yaptı.günümüzde herşey hormonlu radyasyonlu mecburen kimyasal destek gerekiyo bence.yediğimiz domatez doğal olsaydı mesela bende istemezdim hiç ilaç kullanmak ama hiç bişey doğal değilki günümüzde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…