Oyumu Ece'den yana kullanıyorumBir de Selin değilde Selen ismi daha sempatik gelmiştir bana...
çoğunluk ece'den yana demekki, inşallah babasıda razı olur ve ece olu rminik prensesinin adı :)
Ayy kıskandım seni ya mis gibin olmuşsun ne güzel tamda ihtiyacım olan şeyleri söyledin.. Bide şey, bebiş kıpraştımı ağda yapılırken canın yandıkça oda oynadımı ahterminacım merak ediyorum ona göre gitçem bende..
arkadaşlar ben sizlere bir şey sormak istyorum, 15 haftalık hamileyim, doktorum cals-d3 ve magnorm diye iki ilaç verdi, calsd3 kullanan var mı aranızda içinde yazanlar kafamı karıştırdı biraz b grubu ilaç diyor hamilelere uygungu değil mi,anlamadım yani, bileniniz var mı , magnorm da öyle kramplar olunca dedi doktor ama içini okudum o da kafamı karıştırdı,, cevap yazarsanız çok sevinirim,gönül rahatlığıyla ilaca başlayamadım, hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum
canım ben kullanmadım o ilaçları ama b kategorisindeki ilaçların bildiğim kadarıyla anneyede bebeğede zararı saptanmamış ilaçları içeriyo.doktoruna güveniyosan zaten sana ve bebeğe zarar verecek ilaç yazmaz diye düşünüyorum.eğer çok içini kemiriyorsa başka bir kadın doğumcuya danış derim.kolay ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğile.
canım maşallah bebeğinee
bence de selin :) ece diye sevmediğim biri var ondan heralde. aslında ece daha şirin bi isim.
arkadaşlar ben sizlere bir şey sormak istyorum, 15 haftalık hamileyim, doktorum cals-d3 ve magnorm diye iki ilaç verdi, calsd3 kullanan var mı aranızda içinde yazanlar kafamı karıştırdı biraz b grubu ilaç diyor hamilelere uygungu değil mi,anlamadım yani, bileniniz var mı , magnorm da öyle kramplar olunca dedi doktor ama içini okudum o da kafamı karıştırdı,, cevap yazarsanız çok sevinirim,gönül rahatlığıyla ilaca başlayamadım, hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum
kesinlikle aynı dönem hamile kalmamız bizi daha çok yakınlaştırdı birbirimize paylaşımlarımız yaşadıklarımız hep aynı Allah gönlümüze göre verdi çok şükürinşallah beraber büyüyecekler buradaki kardeşleriylede tabi
sıhhatler olsun Allah rahatlık versin kuzularr
bende bugün gittim kuaföre ağdaya:))bide düğünümde gitmiştim:)çok acıdı tabi ama en azından 15 dk. bitti.oğluşumda ben kendimi sıktıkça kıpır kıpırdı:))
canım ilacın tam adı calcimax d3 eczacı calsd3 vermiş aynısı mı bilmiyorum, bende herhakde zararlı olsa vermez diye düşünüyorum ama annelik içgüdüsü artmaya başladı :)) dediğin gibi başka bir doktora da sorucam , cevap yazdığın için çok teşekkürler, sana da hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı dilerim
grip yada nezle oluyorum galiba
Eliiif sendemi uyumadın kuzum, ilk defa bu saate kalıyorum yarın kesin pert olurum ben :)
selamlaar sohbet çok güzeldi bozmak istemedimmaşalah herkesler iyi keyifler yerinde aman allah bozmasın...iki gündür yalnızca okuyup çıkıyorum çünkü sitedemi bendemi sorun var çözemedim cevap yaz butonuna tıklayıp mesajımı yazıyorum cevaplaya tıklayınca gelmiyo iiyisi uğraşmadan uzaktan takip etmek deidm şimdide umaırm mesajım gelir öle yazıyorum ama bakalım akıbeti ne olcek mesajımın ben kuzucuğumun herşeyini yıkadım yarın hepsiini ütüleyip raflıyorum inanılmaz bir duyguymuşş şükürler olsun hayatımda bir çift bebe çorabıyla konuşup ağlaşacağım asla aklıma gelmezdi ay başka oldum içimde minik bir insan var ve onunla yaşamak için hazırlanıyoruz ona hayat hazırlıyıoruz off ne garip duygular aklım almıyor allah çok büyüksün mucizenle şereflendirdiğin için sonsuz şükürler olsun ...
el ve ayaklar baloooonn cildimse benekli danalara benzetiyorum kendimi saçlarımıda dün kestirdim kuaföre anlayabileceği dilden konuşup gülben erghen modeli yap dedim güler duman modeli yaptıfenalardayım anlayacağınız toka tutmuyo şekilalmıyo jöle işe yaramıyoo
sabah eşime dedimki nasıl beni eskisi gibimi görüyosun yoksa ciddi değiştimmi ağız yokladım aklımca dediki fizik göbeği saymazsan tam istediğim gibi oldu çok zayıftın çünkü şimdi bu halin çok iyi sakın kilo verme dedi ee dedim yüzüm hmm
buyrun cevaba oruçluyken yalan söleyemem mübarek günde dediineyse şunun şurasında ne kaldı demi doğuma aaah toce sen beni doğum sonrası gör bide :82:
Bak sen şu tocenin işine, doğumdan sonra güzel bir bakım yaptırırsın ben masaj kese istiyorum vücudum çook yorgun. :)
uyumadım tatlım ama benim genel halim bu çoğu zaman geç yatarım ben sen dayanabilecekmisin 3 e kadar
Valal ellerim şişti elifçim sabahta erken kalktım sanırım yorgunluktan vücudum davul gibi geliyor duş aldım ama ıııh farketmedi.. Beklicem mecbur uyursam daha kalkamam heralde, kalksamda
wc ye gider yatarım bişi hazırlayamam, yarın tüm gün yatarım artık inşallah yani. Sen iyi duruyosun bu saatlere kadar kuzum yaa, ben iptalim kayık bir haldeyim şu anda :))
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevap yazdığınız için bana , eczacı neden böyle vermiş reçeteye bakmasam aynı ilaç sancaktım, yarın calcimax d3 bulayım umarım hamilelik için uygundur genede kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim,
hepinize sevgiler..
gerçi dün gecede pek uyuyamadım burnum tıkalıydı ağzımdan nefes aldım durdum ama uykusuz değilim şimdi 2 haftadır bende şişmeye başladım cnm ama çok yorulunca oluyo genel bi şişlik değil allahtan aslında bende bi duş alsam ne iyi olur ama kim kalkacak şimdi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?