2011 Ekim Anneleri

kızlar ya ben bugün ebeme sinir oldum zorla kontrole çağırdı arayıp.okulumada şu izinin başlamasını sorayım bi diye gittim gitmişken sağlık ocağınada gidim bari dedim.hem 13 kilo aldım diye kızdı o neyse.bebeğin kalbini dinliyelim dedi.her gidişimde diyorum 2 doktora gidiyorum ultrasonda herşeyine kalbine bakıyoruz zaten diye.o dandik makinesiyle illa dinlemek istiyo kalbini ve başlamadan önce kafası nerde diye karnımda kasıklarımda arıyo.bu gün kasıklarımı öle bi sıktıki oğlumun kafasını resmen tuttu bide sıkıyo içim gitti beynini sıktığı için.doğum pozisyonu almış diyo biliyorum dedim doktorum söylemişti dedim ya dedim ama kızdım ve üzüldüm çok.onlar biliyodur demi zarar vericek bişe yapmazlar heralde.hani bıngıldak açık oluyo ya.ya oraya bastırdıysa...!!!

tabi unuturum minik prensesini görünce :)Allah bize yüzlerini gördüğümüz günleri de görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla.

Limon varsa ılık suya sık güzelce iç direncin olsun bari..

bence de limon iyi geliyor ben 2 gün oldum grip ve limon içtim hep.

ay deli bu sağlık ocaklarındaki ebeler ya.doktorlarla yarışmaya çalışıyolar valla.korkma bişey olmamıştır inşallah bebeğine.Allah korusun onları.

herkeze günaydın.
bütün anneler mışıl mışıl uyuyor galiba,biz biraz erken kalktık,son alışverişimiz var bugün kızıma, temizlik bakım ürünleri ve biberon kendimede lohusa pijamaları emzirme sütyeni için dışarı çıkıyoruz.
hepinize iyi bir hafta sonu diliyoruz.

ayyy ne güzel herkesler uyuyo
bizden geleceklere günaydın olsun....
aslında saur yapamadım kocişi de yalnız bıraktım ama napim çoook uykum geldi yatmışım...
e öyle olunca da oğluş 8de tekmelemeye başladı. ilacımızı aldık, çayımızı demledik tostmuzu yaptık şimcik afiyetle yiyoruz.
güzel dinlenceli bi haftasonu olsun inş...

Günaydın güzelleeerr oğluşumdan teyzoşlarına bunlar
saat 9da kayınım sağolsun silikon tabancası almak için uyandırdı.. ayol git al 5 liralık malzeme.. her seferinde bizden istiyor millet ya gıcık oluyorum..
daha sabah ta uyardım eşimi beni hergün zırt pırt 10,30da arama diye (gece uyuyamıyorum eşim gidince anca rahat uyuyorum da)
bu sabahta kaynım 9da bir kapıyı çalıyor bir telefonu.. (uykum da ağır değil hani desen ki duymadı falan) cinlendim iyice..
artık zombi gibi gezerim bugün... şu uyku düzenini nasıl oturtcam hiç bilmiyorum.. bebek doğunca da iyice alt üst oluyor insan.. Allah hepimize kolaylık versin...

Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...
İş yerindeyim ve kahvaltımı yapıp bilgisayara bakayım dedim.
Dilerim hamilelikleriniz güzel gidiyordur.

Canım bana da öyle olmuştu son günler geçmek bilmedi sanki ama izne ayrıldıktan sonra o günler çook uzakta kalmış gibi geliyor Senin de az kaldı baya di mi?

Herkeseee Günaydınnnn;

Pazartesi bebek odamız gelecek o odadaki eşyaları toparlayıp kaldırmam lazım Allah tan akşama iftar telaşesi yok annemlere davetliyiz

Eda çok tatlı bu arada resimleriniiizzz

herkeze merhaba.. naıslsınız kızlar... uff bana bı yardım edın ben sımdı gecelık alıcam ama nasıl alcam karar veremedım... lohusa ıcın mı alsam onu bebeklı yoksa herhangı duz bı gecelık mı???

HERKESE GÜNAYYDDIINNN KIZLARRRRRRRRRRR

DÜN GİTTİM EVE HEMEN BAŞLADIK SİL SÜPÜR ESIM SÜPÜRDÜ BEN SILDIM SAĞ OLSUN YERDEKI LEKELERI FALANDA EŞİM ÇIKARDI SONRA PIMAPENCI GELDI EKSIK YAPILAN SEYLERIDE YAPTI YINE YERLERE BİRŞEYLER DÖKÜLDÜ ARTIK AÇLIKTAN BAŞIM DÖNMEYE BAŞLAMISTIKI GECE 10,30 DA ÇIKTIK DISARDA YEDIK YEMEĞİ YIYINCE RESMEN GÖZÜM ACILDI SANKİ NEYSE DÜNÜ ATLATTIK DARISI BOYA BADANA İŞİNE

CANIM ÇOCUK OLUNCADA VAKTIMI SADECE ONUNLA GECIRMEK ISTIYORUM ZATEN 5-6 AY EVDE DURUCAM ONDAN SONRA YİNE çalışcam anneme bırakıcam kızımı hem kışın rahat ederiz pimapenler sayesınde doğalgaz faturamız daha az gelır belkı boya badana da şarttı çocuk odasına kabarmalar falan olmustu öbür tarafada boyanın aynısından alıcam pımapen yüzünden bozulan yerler yapılcak sadece
darısı benım başımaa inşallah
güzelll tarifmişşş kızkardeşimin yapıyordu bunu
benım kızımda babasına mı düşkün olcak acaba büyük olasılıklaa hala büyümemiş çocuk kadar enerjik ve çocuk ruhlu kocama daha düşkün olcak ben ıkısıyle bırden uğraşıcam yapmayın dokunmayın falan ay düşünemıyorum kendımı kontrol manyağı anneee
ay paylaşasım geldi bu ilk resimde vera da rüzgar da henüz piyasada yoklar 2.resim ise geçen haftasonu çekildi
çokk tatlı çıkmışsınızzz ne güzel dostluk kurmuşsunuz maşallahhh kızlar
kullanabılırsın canım problem yokk bıraz erken vermıs ama demekkı ıhtıyacın vardı tahlıl yapıldı kesın herhalde

selam güzel teyzelerimiz herkese iyi haftasonları olur inş.
biz oğlumla kahvaltımızı yaptık geldik bu çiçekler oğlumdan teyzelerimize.geçmişe bir bakalım nevar ne yok.

Hamileliğiniz hayırlı olsun, bahsettiğiniz 2 ilacı 17. haftamdan itibaren kullanıyorum, öncesinde gittiğim doktorum da 14. haftamda yazmıştı ama onun yazdıkları calcimax d3 ve magvital adlı ilaçlardı; içerik olarak tamamen aynı ilaçlar; biri kalsiyum diğeri de magnezyum desteği... Özellikle magnezyum içeren ilacı düzenli kullanmamı, doğumu da olumlu etkileyeceğini belirtti doktorum...

günaydın komşuuuu ne tatlı telaşın varmış bugün kızının odasına yer açıyorsun heee çok yorma kendini canım bende bugün emrivaki ile iftara misafir aldım bizde dahil toplam 12 kişiyiz nası sığdırcam o kadar milleti masam bile 6 kişilik canım çıkıcak akşama bu arada çook teşekkür ederim

canım benim teşekkür ederim biz kadınlar kulübünde tanıştık şimdi en iyi dostum kendisi
bu arada pimapenleriniz hayırlı olsun darısı boyanın başına Allah kolaylık versin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…