teşekkür ederiz teyzesiinsan sevmediği birinin ismine karşı bi antipati duyuyor doğal olarak ama şirin bi isim hem kızıma o ismi verirsem fotosunu buraya yüklerim sende o insanı unutur benim cimcimemin güzelliğiyle seversin bu ismi
Limon varsa ılık suya sık güzelce iç direncin olsun bari..
kızlar ya ben bugün ebeme sinir oldum zorla kontrole çağırdı arayıp.okulumada şu izinin başlamasını sorayım bi diye gittim gitmişken sağlık ocağınada gidim bari dedim.hem 13 kilo aldım diye kızdı o neyse.bebeğin kalbini dinliyelim dedi.her gidişimde diyorum 2 doktora gidiyorum ultrasonda herşeyine kalbine bakıyoruz zaten diye.o dandik makinesiyle illa dinlemek istiyo kalbini ve başlamadan önce kafası nerde diye karnımda kasıklarımda arıyo.bu gün kasıklarımı öle bi sıktıki oğlumun kafasını resmen tuttu bide sıkıyo içim gitti beynini sıktığı için.doğum pozisyonu almış diyo biliyorum dedim doktorum söylemişti dedim ya dedim ama kızdım ve üzüldüm çok.onlar biliyodur demi zarar vericek bişe yapmazlar heralde.hani bıngıldak açık oluyo ya.ya oraya bastırdıysa...!!!
Kııııızzzzzz züleyhaaaaaa benimi çatlatçan ikiye ayrıldım işler bitsin diye ik gündür dahada tepeleme duruyo önümüzdeki hafta hiç bitmicek gibime geliyo büyüdükçe büyüdü gözümdee, evde olmak güzeldir tabi yemeğini yap uyu dinlen geç kalk hahvaltını yap misler gibi, tadını çıkar bu günlerin valla hatta çıkaralım rabbim nasip ederse doğumdan sonra bebişler varken çalışcaz daha zor olcak poooffff.. :) Keyfini kaçırım azcım çok kıskandım senii
( kızlar bide 32 ve 36 9. ay oluyomuşşşşş )
BU NE DEMEK zeyneb1982
herkeze merhaba.. naıslsınız kızlar... uff bana bı yardım edın ben sımdı gecelık alıcam ama nasıl alcam karar veremedım... lohusa ıcın mı alsam onu bebeklı yoksa herhangı duz bı gecelık mı???
CANIM ÇOCUK OLUNCADA VAKTIMI SADECE ONUNLA GECIRMEK ISTIYORUM ZATEN 5-6 AY EVDE DURUCAM ONDAN SONRA YİNE çalışcam anneme bırakıcam kızımı hem kışın rahat ederiz pimapenler sayesınde doğalgaz faturamız daha az gelır belkı boya badana da şarttı çocuk odasına kabarmalar falan olmustu öbür tarafada boyanın aynısından alıcam pımapen yüzünden bozulan yerler yapılcak sadeceAllahım yarabbim dur kısss :)))) bence sizin ilişkiniz ideal kayınvalidenle her iki taraflı idare ediyosunuz ne güzel, üstü havlumsu diil üstü pamuklu ped gibi benim dediğim ama adını bilmiyorum belkide alez deniyodur onada olabileeer :)
Merhaba canım malesef canım henüz bir şey vermediler bu sadece izmit tarafında oluyor sanırım geçen gün şeymada söyledi yanlış hatırlamıyosam... Bizde istiyoruuuuuz yaaa :84:
Yok kız niye umursamasın kimse :) herkes son iş zamanlarını yaşıyor evdekiler temizlik cart curtla uğraşıyo uyuyoo... kimse modo mot takip edemiyo bazen kaçıyo tekrarla sen bidaha yaz illaki cevap gelirBen sölim mesela bendede kasık ağrısı mevcut ilk başlarda çok tırsıyodum ama normal dediler bi kaç kerede doktor kapılaırnı aşındırıp biş olmadığını anlayınca, bende normal olduğuna karar verdim.. Son zamanlar böyle sanıyorum.. Bide üşütme üzerine ince bir çarşaf pike bişi al mutlaka.. Anlamıyoruz ama üşüyoruz oda ağrı yapıyo gerçekten.
Senin yerinde olmak istemezdim mini etek sırf o yüzdne badana boya yaptırmadım bu sene doğumdan sonra ne gerekiysoa yapılır dedim... Canım annen filandamı yok eşin yardım etsin tek başına olacak iş değil inşaat pisliği kendini sakın çok yorayım deme, işten gelir gelmez aman haa...
Ayy tek olmadığıma sevindim. Bir arkadaş daha vardı bayram sonrası çıkıcaktı oda gerçi, iyi bari tek başıma kalmamışım stres yapıyodum çok geciktim diye :)
darısı benım başımaa inşallahslm kızlar napiyosunuz
ben bugün kuaföre gittim ağdamı yaptırdım aülaya sızlaya ama değdi valla
saçımı da kestirdim çoook uzamıştı iyi oldu ya hafifledim
bi de kaş bıyık hallettik
baya derin temizlik vardı anlayacağınız
güzelll tarifmişşş kızkardeşimin yapıyordu bunuBu arada ben kadayıfı tencerede kavurmayı beceremedim. 1 kere elimi 1 kere de kadayıfların bi kısmını yaktım.
Başka bi yol buldum o da şöyleeee
1 gün önceden buzlukta bekletilmiş kadayıfları altına yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine öfele. 150 derece ısıtılmış fırında hafif çıtırdat (kızarmadan fırından çıkar.)
Sonra fırından çıkar, şeker ve eritilmiş tereyağını kadayıfların üstüne serp. Karıştır. Sonra dereceyi 170 dereceye çıkar ve 1-2 defa da ha karıştırarak hafif kavur.
Bu kadaaar. Hem hepsi eşit kavruluyor hem elimi yakmıyorum
benım kızımda babasına mı düşkün olcak acaba büyük olasılıklaa hala büyümemiş çocuk kadar enerjik ve çocuk ruhlu kocama daha düşkün olcak ben ıkısıyle bırden uğraşıcam yapmayın dokunmayın falan ay düşünemıyorum kendımı kontrol manyağı anneeeAhh bu kızlar babalarının aşkı olcaklar, arabada gelirken karnım acıdı şişşşttt diye kızdım minaya.. Ne bu şşşt mişştt çok diyosun son zamanlarda dedi eşim, rahat bırak baskı yapma diyo ciddi ciddi amaa şok oldum
çokk tatlı çıkmışsınızzz ne güzel dostluk kurmuşsunuz maşallahhh kızlaray paylaşasım geldi bu ilk resimde vera da rüzgar da henüz piyasada yoklar2.resim ise geçen haftasonu çekildi
kullanabılırsın canım problem yokk bıraz erken vermıs ama demekkı ıhtıyacın vardı tahlıl yapıldı kesın herhaldearkadaşlar ben sizlere bir şey sormak istyorum, 15 haftalık hamileyim, doktorum cals-d3 ve magnorm diye iki ilaç verdi, calsd3 kullanan var mı aranızda içinde yazanlar kafamı karıştırdı biraz b grubu ilaç diyor hamilelere uygungu değil mi,anlamadım yani, bileniniz var mı , magnorm da öyle kramplar olunca dedi doktor ama içini okudum o da kafamı karıştırdı,, cevap yazarsanız çok sevinirim,gönül rahatlığıyla ilaca başlayamadım, hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum
arkadaşlar ben sizlere bir şey sormak istyorum, 15 haftalık hamileyim, doktorum cals-d3 ve magnorm diye iki ilaç verdi, calsd3 kullanan var mı aranızda içinde yazanlar kafamı karıştırdı biraz b grubu ilaç diyor hamilelere uygungu değil mi,anlamadım yani, bileniniz var mı , magnorm da öyle kramplar olunca dedi doktor ama içini okudum o da kafamı karıştırdı,, cevap yazarsanız çok sevinirim,gönül rahatlığıyla ilaca başlayamadım, hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı diliyorum
Canım bana da öyle olmuştu son günler geçmek bilmedi sanki ama izne ayrıldıktan sonra o günler çook uzakta kalmış gibi geliyorSenin de az kaldı baya di mi?
Herkeseee Günaydınnnn;
Pazartesi bebek odamız gelecek o odadaki eşyaları toparlayıp kaldırmam lazım Allah tan akşama iftar telaşesi yok annemlere davetliyiz
Eda çok tatlı bu arada resimleriniiizzz
HERKESE GÜNAYYDDIINNN KIZLARRRRRRRRRRR
DÜN GİTTİM EVE HEMEN BAŞLADIK SİL SÜPÜR ESIM SÜPÜRDÜ BEN SILDIM SAĞ OLSUN YERDEKI LEKELERI FALANDA EŞİM ÇIKARDI SONRA PIMAPENCI GELDI EKSIK YAPILAN SEYLERIDE YAPTI YINE YERLERE BİRŞEYLER DÖKÜLDÜ ARTIK AÇLIKTAN BAŞIM DÖNMEYE BAŞLAMISTIKI GECE 10,30 DA ÇIKTIK DISARDA YEDIK YEMEĞİ YIYINCE RESMEN GÖZÜM ACILDI SANKİ NEYSE DÜNÜ ATLATTIK DARISI BOYA BADANA İŞİNE
CANIM ÇOCUK OLUNCADA VAKTIMI SADECE ONUNLA GECIRMEK ISTIYORUM ZATEN 5-6 AY EVDE DURUCAM ONDAN SONRA YİNE çalışcam anneme bırakıcam kızımı hem kışın rahat ederiz pimapenler sayesınde doğalgaz faturamız daha az gelır belkı boya badana da şarttı çocuk odasına kabarmalar falan olmustu öbür tarafada boyanın aynısından alıcam pımapen yüzünden bozulan yerler yapılcak sadece
darısı benım başımaa inşallah
güzelll tarifmişşş kızkardeşimin yapıyordu bunu
benım kızımda babasına mı düşkün olcak acaba büyük olasılıklaa hala büyümemiş çocuk kadar enerjik ve çocuk ruhlu kocama daha düşkün olcak ben ıkısıyle bırden uğraşıcam yapmayın dokunmayın falan ay düşünemıyorum kendımı kontrol manyağı anneee
çokk tatlı çıkmışsınızzz ne güzel dostluk kurmuşsunuz maşallahhh kızlar
kullanabılırsın canım problem yokk bıraz erken vermıs ama demekkı ıhtıyacın vardı tahlıl yapıldı kesın herhalde
okuduğum an düşündüğümü yazmışım ben 32.hatadayım ya 9. aya girmişim onu demek istemişim ama saçma bir cümleyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?