selam güzel teyzelerimiz herkese iyi haftasonları olur inş.
biz oğlumla kahvaltımızı yaptık geldik bu çiçekler oğlumdan teyzelerimize.geçmişe bir bakalım nevar ne yok.
amaan dikkat et canım kendine ,ılık bitki çayları falan iç ,ilaç kullanmak zorunda kalma hemi??grip yada nezle oluyorum galiba
canım kafasına göre vermiyolar ,muadili bi ilaçtır o ,yani içeriği tamamen aynı ama farklı ilaç firması tarafından yapılandan ,dr unu arayıp sorsun bunu kullanabilirmiyim diye, gerçi genelde soruyo eczacılar ,muadili var onu verelimmi diye ama ...??önemli değil canım, eczacılar malesef istediğin ilaç yoksa, ellerindekini veriyor kafalarına göre. Bence onu veren eczacıya git ve güzelce ağzının payını ver. İnsan sağlığı bu içeriği aynı olsa bile buna o karar veremez, helede sana bilgi vermeden hiç veremez...
canım korkma ,o çocuğu koruyan ,plesenta vaar ,amniyon sıvısı vaarrr ,bişeycikler olmamıştır inşallah ,o ne biçim ebe yaa beynindemi arıcakmış kalp atışını ,benim ebe genç bi kızdı zaten ,direk kalbini buldu ,bdinledi tamam ,gerçi tansiyon ve nabız için beni baya telaşlandırdı ama olsun cahilliğine veriyorumkızlar ya ben bugün ebeme sinir oldum zorla kontrole çağırdı arayıp.okulumada şu izinin başlamasını sorayım bi diye gittim gitmişken sağlık ocağınada gidim bari dedim.hem 13 kilo aldım diye kızdı o neyse.bebeğin kalbini dinliyelim dedi.her gidişimde diyorum 2 doktora gidiyorum ultrasonda herşeyine kalbine bakıyoruz zaten diye.o dandik makinesiyle illa dinlemek istiyo kalbini ve başlamadan önce kafası nerde diye karnımda kasıklarımda arıyo.bu gün kasıklarımı öle bi sıktıki oğlumun kafasını resmen tuttu bide sıkıyo içim gitti beynini sıktığı için.doğum pozisyonu almış diyo biliyorum dedim doktorum söylemişti dedim ya dedim ama kızdım ve üzüldüm çok.onlar biliyodur demi zarar vericek bişe yapmazlar heralde.hani bıngıldak açık oluyo ya.ya oraya bastırdıysa...!!!
sigara kısmı değilde ,şu doğurmuş olsam ,kış olsa kısmına kesinlikle katılıyoruummgünaydın kızlar,şimdi kış olsa ben mışıl mışıl uyusam sonra doğurmuş olsam kahvaltı sonrası sigaramı yaksammm
ne sınavı varmış bugün ,uzun süredir bana görev gelmiyo ,unuttular beni galibaaherkese günaydın uyanalı epey oluyor ama oyalandık biraz.. babamız sınavda görevli onu yolladık okula...
nejla canım senin 32. haftan geçmiş şu rapor olayını ne yaptın, yazdıysan gözümden kaçmıştır. benim dr.um bayramdan sonra versem kurumun sorun çıkarır mı dedi.. tayinim eşimin okuluna çıktı bugün soracaktı okula sorun olur mu diye yoksa haftaya gidip almalıyım.. zaten bayram haftası kontrole gitcez dr.um bayramda nöbetçi..
günaydın canlarrr ,ve içerdeki minik cancanlaarrr
ne sınavı varmış bugün ,uzun süredir bana görev gelmiyo ,unuttular beni galibaa
bu arada tayinin için tebrik ederim canım ,hayırlı olsun ,aynı okulda çalışan eşlere çok hoşuma gider ,eski okulumda zaten az öğretmendik ,eşler atışınca çok esprili oluyodu ,şimdiki okulumda 90 öğretmen var kim kimin eşi daha çözemedim ,zaten yarısınıda tanımıyorumbu arada bence hiiç sorun olmaz .
günaydın komşuuuu ne tatlı telaşın varmış bugün kızının odasına yer açıyorsun heeeçok yorma kendini canım bende bugün emrivaki ile iftara misafir aldım bizde dahil toplam 12 kişiyiz nası sığdırcam o kadar milleti masam bile 6 kişilik canım çıkıcak akşama bu arada çook teşekkür ederim
günaydın komşuuuu ne tatlı telaşın varmış bugün kızının odasına yer açıyorsun heeeçok yorma kendini canım bende bugün emrivaki ile iftara misafir aldım bizde dahil toplam 12 kişiyiz nası sığdırcam o kadar milleti masam bile 6 kişilik canım çıkıcak akşama bu arada çook teşekkür ederim
evet vahidecim biz iki kız kardeşiz.ablam benim herşeyim.normalde evlerimiz yakın ama biz evi bırakıp eşimin işinden dolayı yükleniyoruz bavulları geziyoruz ozamanlar ayrılıyoruz tabiki.neyse bunada şükür.nereye çekip gitcen boşver .takma kafanı seninki de böyle.kabul etcen bu saatten sonra değişmezler.
ayy ablan mı var.ne ka güzel.hem de yakın.küçükken tek kız olmak hoşuma giderdi ama şimdi çookk özeniyorum bi kızkardeşe
sorma canım yaa çok yiyorum bu seferde midem sıkışıyor ne olcak bilemiyorum.buarada resimlerinizde çok güzel çıkmış.akşamada misafirlerin varmış Allah kolaylık versin işin zor canım dikkat et kendine ve rüzgarımıza.yerim senin centilmen oğluşunuuuu nejlammmmmmmmartık 1 lokmada yenmezde koca adam oldu maşallah
herkese günaydın uyanalı epey oluyor ama oyalandık biraz.. babamız sınavda görevli onu yolladık okula...
nejla canım senin 32. haftan geçmiş şu rapor olayını ne yaptın, yazdıysan gözümden kaçmıştır. benim dr.um bayramdan sonra versem kurumun sorun çıkarır mı dedi.. tayinim eşimin okuluna çıktı bugün soracaktı okula sorun olur mu diye yoksa haftaya gidip almalıyım.. zaten bayram haftası kontrole gitcez dr.um bayramda nöbetçi..
canım sağol, tayin işi çok iyi oldu üstelik okul evime 5 dakka.. yabancılık çekeceğim bir yer de değil idaresinden öğretmenine çoğunu tanıyorum zaten...
ehliyet sınavı vardı bugün.. umarım sorun olmaz 1-2 hafta geç vermek yoksa haftaya gitcez artık napalım.. senin bayram haftasına denk geliyor raporun seminer dönemi de alabilirsin gerçi kaybın olmayacak... aramızda 1 hafta varmış..
Ay nasıl hakkından geleceksin Edacım yaa iyi cesaret valla. Ben de P.tesi kayınvalidemleri çağırayım diyorum bir cesaret ama sonra yamulur muyum diye de korkuyorum.
Ütü yapacaktım ama nasıl nefesim darlanıyor bugün acaba hepsini toplayıp P.tesi yardımcıya mı bıraksam gerçi yarın da var off bilemedim odada çamaşır harici sadece bir dolap bir de eliptik bisiklet var dolap zaten dağılıyordu onu atıcaz da bisikleti düşünüyorum kara kara çalışma odasında çok komik olacak
ayy
kızz
nejlaaaa
34+6... 35hafta bitti desene... aman Allahım..size katıldığımda sen belkide daha 24-25lerdeydinzaman nasıl akıp geçiyor yaa....
sağlıcakla gelsin bebişlerimizz
aman yarabbi.. bize da salı günü 12-14 kişi falan geliyor.. 3 tane de bebe var.. onları saymıyorum bile analarının tabağından yerler de..
ben nereye sığdıracağım okadar milleti.. masam 8 kişilik.. mutfakta masam yok.. daha almadım.. hani desen erkekler salonda kadınlar mutfakta otursun.. acaip bir durum.. eşimin iş arkadaşları gelecek.. hanımlarıyla.. gerçi sadece 3ü evli de.. diğer hıyartolar da gelecek.. görümcem yardıma gelecek te ona da kıyamıyorum oruçlu oruçlu..
ne menü hazırlıycam onu da bilmiyorum.. uzuuun bir alışveriş listesi hazırladım evde hiç bişicik kalmamış.. en iyisi pazartesi akşam bir kısmını halletmek.. yoksa yetişmez anacım bukadar iş..
evetttt geçmiş bitti şükür.
evet vahidecim biz iki kız kardeşiz.ablam benim herşeyim.normalde evlerimiz yakın ama biz evi bırakıp eşimin işinden dolayı yükleniyoruz bavulları geziyoruz ozamanlar ayrılıyoruz tabiki.neyse bunada şükür.
sorma canım yaa çok yiyorum bu seferde midem sıkışıyor ne olcak bilemiyorum.buarada resimlerinizde çok güzel çıkmış.akşamada misafirlerin varmış Allah kolaylık versin işin zor canım dikkat et kendine ve rüzgarımıza.
canım ben çalışmadığım için rapor almadım.
cesaret işi değil tatlım emrivaki görümcemin görümcesinin sepeti varmış alma biz vericez dediler tamam dedim bu akşam sepeti getircekler görümcem kocası 2 kişi onun görümcesi kocası çocukları 5 kişi 2 biz annem babam kardeim 3 oldukmu 12 kişi bide görümcemin eşi et istediğini söyledi sepet alsam daha ucuza gelicektiemrivakiye gelince görümcem geçen gün aradı bu ara getircez ama iftar yapıp gelirsek çok geç olucak biz iftara gelelim dedi haznedar da oturuyolarda inan getircekleri hiç bişide gözüm yok gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
zaten görümceme çok kırgınım hamile kalmadan önce çok daha ilgiliydi bi hamile kaldımm çok değişti çok ilgisiz hamileliğimden beri beni 4 kere falan gördü daha çorap bile almadı yiyenine
cesaret işi değil tatlım emrivaki görümcemin görümcesinin sepeti varmış alma biz vericez dediler tamam dedim bu akşam sepeti getircekler görümcem kocası 2 kişi onun görümcesi kocası çocukları 5 kişi 2 biz annem babam kardeim 3 oldukmu 12 kişi bide görümcemin eşi et istediğini söyledi sepet alsam daha ucuza gelicektiemrivakiye gelince görümcem geçen gün aradı bu ara getircez ama iftar yapıp gelirsek çok geç olucak biz iftara gelelim dedi haznedar da oturuyolarda inan getircekleri hiç bişide gözüm yok gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
zaten görümceme çok kırgınım hamile kalmadan önce çok daha ilgiliydi bi hamile kaldımm çok değişti çok ilgisiz hamileliğimden beri beni 4 kere falan gördü daha çorap bile almadı yiyenine
36 ya adım atıyoruz canım.yaa sorma bende anlamadım zaman gerçekten çabuk geçiyor ama korku problemi ön plana çıkmaya başladı:18:.hayırlısı olsun inş hepimiz için bir avazda kurtulalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?