2011 Ekim Anneleri

selam güzel teyzelerimiz herkese iyi haftasonları olur inş.
biz oğlumla kahvaltımızı yaptık geldik bu çiçekler oğlumdan teyzelerimize.geçmişe bir bakalım nevar ne yok.

yerim senin centilmen oğluşunuuuu nejlammmmmmmm artık 1 lokmada yenmezde koca adam oldu maşallah

herkese günaydın uyanalı epey oluyor ama oyalandık biraz.. babamız sınavda görevli onu yolladık okula...
nejla canım senin 32. haftan geçmiş şu rapor olayını ne yaptın, yazdıysan gözümden kaçmıştır. benim dr.um bayramdan sonra versem kurumun sorun çıkarır mı dedi.. tayinim eşimin okuluna çıktı bugün soracaktı okula sorun olur mu diye yoksa haftaya gidip almalıyım.. zaten bayram haftası kontrole gitcez dr.um bayramda nöbetçi..

Son düzenleme:
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama :) biz kızımın anneannesine gidiyoruz bişeyler yiyip orda alışverişe gitcez ordan da kayınvalideme gitcez iftara davetliyiz de.
umarım herkes iyidir.herkesi öpüyorum hayırlı günlerrr :)))

Zeytinlimon & şeyma (& adanadaki diğer arkadaşlar), pazartesi günü Efor Mağazasının Atatürk Caddesindeki şubesine iç giyim reyonu açılıyormuş, %70'e varan indirimler olacakmış...

Son düzenleme:
günaydın canlarrr ,ve içerdeki minik cancanlaarrr
grip yada nezle oluyorum galiba
amaan dikkat et canım kendine ,ılık bitki çayları falan iç ,ilaç kullanmak zorunda kalma hemi??
bide sen lohusa geceliklerini nerden almıştın ??biz eltimle gitcektik almaya ama taaa şişlideymiş ,vazgeçtik onun bildiği yere gitmeye ,zaten çok yürüyünce kalça kemiklerim ağrıyo ,buralardan bakcam bende ,lohusa shoptan alan lar varmııı???

canım kafasına göre vermiyolar ,muadili bi ilaçtır o ,yani içeriği tamamen aynı ama farklı ilaç firması tarafından yapılandan ,dr unu arayıp sorsun bunu kullanabilirmiyim diye, gerçi genelde soruyo eczacılar ,muadili var onu verelimmi diye ama ...??

canım korkma ,o çocuğu koruyan ,plesenta vaar ,amniyon sıvısı vaarrr ,bişeycikler olmamıştır inşallah ,o ne biçim ebe yaa beynindemi arıcakmış kalp atışını ,benim ebe genç bi kızdı zaten ,direk kalbini buldu ,bdinledi tamam ,gerçi tansiyon ve nabız için beni baya telaşlandırdı ama olsun cahilliğine veriyorum

günaydın kızlar,şimdi kış olsa ben mışıl mışıl uyusam sonra doğurmuş olsam kahvaltı sonrası sigaramı yaksammm
sigara kısmı değilde ,şu doğurmuş olsam ,kış olsa kısmına kesinlikle katılıyoruumm

ne sınavı varmış bugün ,uzun süredir bana görev gelmiyo ,unuttular beni galibaa
bu arada tayinin için tebrik ederim canım ,hayırlı olsun ,aynı okulda çalışan eşlere çok hoşuma gider ,eski okulumda zaten az öğretmendik ,eşler atışınca çok esprili oluyodu ,şimdiki okulumda 90 öğretmen var kim kimin eşi daha çözemedim ,zaten yarısınıda tanımıyorumbu arada bence hiiç sorun olmaz .

canım sağol, tayin işi çok iyi oldu üstelik okul evime 5 dakka.. yabancılık çekeceğim bir yer de değil idaresinden öğretmenine çoğunu tanıyorum zaten...
ehliyet sınavı vardı bugün.. umarım sorun olmaz 1-2 hafta geç vermek yoksa haftaya gitcez artık napalım.. senin bayram haftasına denk geliyor raporun seminer dönemi de alabilirsin gerçi kaybın olmayacak... aramızda 1 hafta varmış..

Ay nasıl hakkından geleceksin Edacım yaa iyi cesaret valla. Ben de P.tesi kayınvalidemleri çağırayım diyorum bir cesaret ama sonra yamulur muyum diye de korkuyorum.

Ütü yapacaktım ama nasıl nefesim darlanıyor bugün acaba hepsini toplayıp P.tesi yardımcıya mı bıraksam gerçi yarın da var off bilemedim odada çamaşır harici sadece bir dolap bir de eliptik bisiklet var dolap zaten dağılıyordu onu atıcaz da bisikleti düşünüyorum kara kara çalışma odasında çok komik olacak

aman yarabbi.. bize da salı günü 12-14 kişi falan geliyor.. 3 tane de bebe var.. onları saymıyorum bile analarının tabağından yerler de..
ben nereye sığdıracağım okadar milleti.. masam 8 kişilik.. mutfakta masam yok.. daha almadım.. hani desen erkekler salonda kadınlar mutfakta otursun.. acaip bir durum.. eşimin iş arkadaşları gelecek.. hanımlarıyla.. gerçi sadece 3ü evli de.. diğer hıyartolar da gelecek.. görümcem yardıma gelecek te ona da kıyamıyorum oruçlu oruçlu..
ne menü hazırlıycam onu da bilmiyorum.. uzuuun bir alışveriş listesi hazırladım evde hiç bişicik kalmamış.. en iyisi pazartesi akşam bir kısmını halletmek.. yoksa yetişmez anacım bukadar iş..

evetttt geçmiş bitti şükür.
evet vahidecim biz iki kız kardeşiz.ablam benim herşeyim.normalde evlerimiz yakın ama biz evi bırakıp eşimin işinden dolayı yükleniyoruz bavulları geziyoruz ozamanlar ayrılıyoruz tabiki.neyse bunada şükür.

yerim senin centilmen oğluşunuuuu nejlammmmmmmm artık 1 lokmada yenmezde koca adam oldu maşallah
sorma canım yaa çok yiyorum bu seferde midem sıkışıyor ne olcak bilemiyorum.buarada resimlerinizde çok güzel çıkmış.akşamada misafirlerin varmış Allah kolaylık versin işin zor canım dikkat et kendine ve rüzgarımıza.

canım ben çalışmadığım için rapor almadım.

valla o süüper oluyoda ,benim okulda ben norm fazlasıyım ,buyıl nisana kadar geçen yıl yerine çalıştığım öğretmen gelmicekmiş,ama bellide olmaz ,şubat tatiline kadar doğum izni ,sonrasındada ücretsiz izin alcam ,hani o geldiğinde ben fazlalık olcam yaaa,acaba zorunlu atama yparlarmı diye korkuyorum ,hadi olmadım önümüzdeki yıl kesin ya atıycaklar yada görevlendirme olcam kiii,çok zorluyolar burda tayininizi alın diye ,okulum evimin hemen arkasında ,zil sesini bile duyuyorum düşün yanii...bi ara bi söylenti vardı bi okulda 10 seneyi dolduranların zorunlu tayin eidleceği hakkında ,aslında o olsa çok işime yarar ,seneye 10. yılını dolduran 3 öğretmen var benim branştaa:26::26::26:bilmiyorum artık kısmet diycem ,merkez okul benimki gitmek istemiyoruuummm:95::95::95::95:
bu arada benim doktorum bayramın 3yada 4. günü burda olurum ,ozaman gel yazalım dei ,okulun ilk başladığı gün götürcem ,öncesinde bilgilendirme yapmam gerekiyomu ,2 hafta seminer ,1 haftada normal okul olcak sanırım bana yoksa 2 haftamı ,bilmiyom ,hesap edemedim????sen bi bakabilirmisin benimkinee???:97:

Son düzenleme:
ayy
kızz
nejlaaaa
34+6... 35hafta bitti desene... aman Allahım..size katıldığımda sen belkide daha 24-25lerdeydin zaman nasıl akıp geçiyor yaa....
sağlıcakla gelsin bebişlerimizz

cesaret işi değil tatlım emrivaki görümcemin görümcesinin sepeti varmış alma biz vericez dediler tamam dedim bu akşam sepeti getircekler görümcem kocası 2 kişi onun görümcesi kocası çocukları 5 kişi 2 biz annem babam kardeim 3 oldukmu 12 kişi bide görümcemin eşi et istediğini söyledi sepet alsam daha ucuza gelicekti emrivakiye gelince görümcem geçen gün aradı bu ara getircez ama iftar yapıp gelirsek çok geç olucak biz iftara gelelim dedi haznedar da oturuyolarda inan getircekleri hiç bişide gözüm yok gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
zaten görümceme çok kırgınım hamile kalmadan önce çok daha ilgiliydi bi hamile kaldımm çok değişti çok ilgisiz hamileliğimden beri beni 4 kere falan gördü daha çorap bile almadı yiyenine

ayy
kızz
nejlaaaa
34+6... 35hafta bitti desene... aman Allahım..size katıldığımda sen belkide daha 24-25lerdeydin zaman nasıl akıp geçiyor yaa....
sağlıcakla gelsin bebişlerimizz

36 ya adım atıyoruz canım.yaa sorma bende anlamadım zaman gerçekten çabuk geçiyor ama korku problemi ön plana çıkmaya başladı:18:.hayırlısı olsun inş hepimiz için bir avazda kurtulalım.

canım benim yaa Allah yardımcın olsun senin işinde zormuş neden bu kadar anlayışsız bu insanlar biz annemle zeytinyağlıları dünden yaptık bugün çorba pilav yemek yapılcak annem gelecek yine saolsun bulaşık makinam yok benim o kadar bulaşık nasıl yıkancak onu düşünüyorum görümcem yıkar heralde

yarasın aslanıma yediklerin çok teşekkür ederim nejlam hiç bir cumartesinin bu kadar hızlı geçmesini istememiştim

sülale problemleri bitmez şekerim..
benim 3 görümcem de aynı mahalledeler.. en büyüğü hal hatır sormaz.. sürekli kendisinin aranmasını istiyor.. çocukları evde kimse bakmak istemiyor diye de bana tavır yapıyor.. şu anda çocuksuz ve çalışmayan tek ben varım, diğer iki görümcem de 2 çocukla evde.. teyzeleri bakmazken yenge mi baksın çocuklara..kendisi 3 yıldır çalışıyor.. aralıklarla da olsa 2şer 3er ay baktım çocuklarına.. ama artık bende hamileyim bırak ta rahat bir nefes alayım evimde..
hele bir de memlekete gittim ya pazartesi daha istanbuldaydım.. döndüm sanıyomuş arıyor beni sabah 10da.. gelin hanım habersiz gitmeler falan ne iş.. (bir de kapı kapı gezip ben memlekete 1 haftalığına gidiyorum dicekmişim) hani dönmeyecek olsam neyse de.. tavıra bak..
ve zoru olmadığı sürece aramaz etmez.. haziranın sonunda taşındılar yeni evlerine alt sokakta.. 3dk yürüyerek.. 1 akşam davet etti (onda da yalnız gitmek istemedim eşim geçe kadar çalıştı... eniştemi de sevmiyorum tuhaf bir kişiliği var sadece paradan maldan konuşur) bende gitmedm.. sonradan soğuk konuşmalar bilmemneler..
şu anda da kendimce çok ta tın diyorum.. bana hiç bir faydası olmadı zarardan başka.. çocuklarına bakarken resmen sinir hastası olmuştum ama bunları gören yok..
takma kafaya milleti..

Ya bu insanlar niçin bu kadar düşüncesiz anlayışsız çıldırıcam ya 8 aylık hamile birine 12 kişi iftara geliyorlar bir de emrivakiyle yuh :95::95: Ben de kayınvalidemden şikayet ediyodum Edacım çok değişti yaa buraya yazdıktan sonra KK nın hikmeti mi desem ne desem Et istedilerse en kolayı fırında sulu köfte yap hem misafire bereketli de oluyor

Benim eşim de P.tesi için bir çerkez yemeği istedi aramızda çerkez var mı yaaa bana yardımcı olabilecek gerçi kayınvalidem sabahtan yardıma gelecek ama hiç ben hamur yoğurmadım bugüne dek korkuyorumm :18::18:

36 ya adım atıyoruz canım.yaa sorma bende anlamadım zaman gerçekten çabuk geçiyor ama korku problemi ön plana çıkmaya başladı:18:.hayırlısı olsun inş hepimiz için bir avazda kurtulalım.

Nejla geçen bana da oldu aynısı aa Nejla kaç haftalık olmuş zaman ne çabuk aktı geçti böyle diyorum Doğumdan sonra kendini toparlar toplamaz herkes foruma yazsın doğum hikayelerini

anaaa senin işinde baya zormuş kızzzne sepetiydiki oo???bide etli yemek isteiş yaaa..e napcan karar verdinmi bari ,bak etrafta ekmek fırrını falan varsa oraya patlıcanlı yemek falan yolla ,kolay olur ,yanınada bi plav ,bide soğuk çorba tamam bitti gitti ,keşke dünden başlasaydın çok yorulursun bugünresmen emri vaki olmuş ama mbence yardım ederler ....
ya o görümce durumunu hiiç sorma benimki ilk yeğen ama bizdede bişey yoktu ,bikaç kez laf çarptım ,biz doğunca bakcaz dediler dedim ,elin adamlarıda doğunca getiriyo ,biraz yüzsüzlük oldu ama napıyım ,içimden kurucağıma yüzlerine söylerim ben kırıldığım şeyi,u huyumuda severler zaten ,dün sebamed şamp la burun aspr. almış ,devamıda gelcek gibii...napıyım ,halalık ne demekmiş öğrensin şimdiden ,benim halalarım gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…