zehracım aklıma ilk cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman geldi benimkinin cinsiyetini öğrendiğim zamandan kısa bir zaman sonra seninkinin cinsiyeti belli olmuştu bende hemen beyzaya talip olmuştumNejla geçen bana da oldu aynısı aa Nejla kaç haftalık olmuş zaman ne çabuk aktı geçti böyle diyorumDoğumdan sonra kendini toparlar toplamaz herkes foruma yazsın doğum hikayelerini
sülale problemleri bitmez şekerim..
benim 3 görümcem de aynı mahalledeler.. en büyüğü hal hatır sormaz.. sürekli kendisinin aranmasını istiyor.. çocukları evde kimse bakmak istemiyor diye de bana tavır yapıyor.. şu anda çocuksuz ve çalışmayan tek ben varım, diğer iki görümcem de 2 çocukla evde.. teyzeleri bakmazken yenge mi baksın çocuklara..kendisi 3 yıldır çalışıyor.. aralıklarla da olsa 2şer 3er ay baktım çocuklarına.. ama artık bende hamileyim bırak ta rahat bir nefes alayım evimde..
hele bir de memlekete gittim ya pazartesi daha istanbuldaydım.. döndüm sanıyomuş arıyor beni sabah 10da.. gelin hanım habersiz gitmeler falan ne iş.. (bir de kapı kapı gezip ben memlekete 1 haftalığına gidiyorum dicekmişim) hani dönmeyecek olsam neyse de.. tavıra bak..
ve zoru olmadığı sürece aramaz etmez.. haziranın sonunda taşındılar yeni evlerine alt sokakta.. 3dk yürüyerek.. 1 akşam davet etti (onda da yalnız gitmek istemedim eşim geçe kadar çalıştı... eniştemi de sevmiyorum tuhaf bir kişiliği var sadece paradan maldan konuşur) bende gitmedm.. sonradan soğuk konuşmalar bilmemneler..
şu anda da kendimce çok ta tın diyorum.. bana hiç bir faydası olmadı zarardan başka.. çocuklarına bakarken resmen sinir hastası olmuştum ama bunları gören yok..
takma kafaya milleti..
kızlar bide 32 ve 36 9. ay oluyomuşşşşş
cnm ben geçen gün aldığımı burda paylaşmıştım sayfa 4345te bi bak istersen belki fikir edinirsin sade bişey ama kumaşı çok güzel göğüsüde cırtcırtlı kullanımı kolay olcakherkeze merhaba.. naıslsınız kızlar... uff bana bı yardım edın ben sımdı gecelık alıcam ama nasıl alcam karar veremedım... lohusa ıcın mı alsam onu bebeklı yoksa herhangı duz bı gecelık mı???
günaydın canlarrr ,ve içerdeki minik cancanlaarrr
amaan dikkat et canım kendine ,ılık bitki çayları falan iç ,ilaç kullanmak zorunda kalma hemi??
bide sen lohusa geceliklerini nerden almıştın ??biz eltimle gitcektik almaya ama taaa şişlideymiş ,vazgeçtik onun bildiği yere gitmeye ,zaten çok yürüyünce kalça kemiklerim ağrıyo ,buralardan bakcam bende ,lohusa shoptan alan lar varmııı???
sağol cnm hasta oluyo gibiyim ama tam hastada sayılmam acayip bişey işte....
takımları maltepeden erdem iç giyimden aldım cnm minibüs yolu üstünde sayılır sezon değiştiği için %25 indirimde var çeşitlerde vardı
36 ya adım atıyoruz canım.yaa sorma bende anlamadım zaman gerçekten çabuk geçiyor ama korku problemi ön plana çıkmaya başladı:18:.hayırlısı olsun inş hepimiz için bir avazda kurtulalım.
Ya bu insanlar niçin bu kadar düşüncesiz anlayışsız çıldırıcam ya 8 aylık hamile birine 12 kişi iftara geliyorlar bir de emrivakiyle yuh :95::95: Ben de kayınvalidemden şikayet ediyodum Edacım çok değişti yaa buraya yazdıktan sonra KK nın hikmeti mi desem ne desemEt istedilerse en kolayı fırında sulu köfte yap hem misafire bereketli de oluyor
Benim eşim de P.tesi için bir çerkez yemeği istedi aramızda çerkez var mı yaaa bana yardımcı olabilecek gerçi kayınvalidem sabahtan yardıma gelecek ama hiç ben hamur yoğurmadım bugüne dek korkuyorumm :18::18:
anaaa senin işinde baya zormuş kızzzne sepetiydiki oo???bide etli yemek isteiş yaaa..e napcan karar verdinmi bari ,bak etrafta ekmek fırrını falan varsa oraya patlıcanlı yemek falan yolla ,kolay olur ,yanınada bi plav ,bide soğuk çorba tamam bitti gitti ,keşke dünden başlasaydın çok yorulursun bugün resmen emri vaki olmuş ama mbence yardım ederler ....
ya o görümce durumunu hiiç sorma benimki ilk yeğen ama bizdede bişey yoktu ,bikaç kez laf çarptım ,biz doğunca bakcaz dediler dedim ,elin adamlarıda doğunca getiriyo ,biraz yüzsüzlük oldu ama napıyım ,içimden kurucağıma yüzlerine söylerim ben kırıldığım şeyi,u huyumuda severler zaten ,dün sebamed şamp la burun aspr. almış ,devamıda gelcek gibii...napıyım ,halalık ne demekmiş öğrensin şimdiden ,benim halalarım gibi olmasın
Nejla geçen bana da oldu aynısı aa Nejla kaç haftalık olmuş zaman ne çabuk aktı geçti böyle diyorumDoğumdan sonra kendini toparlar toplamaz herkes foruma yazsın doğum hikayelerini
bende seni arkadan takip ediyorum nejlacımm, korku sarmaya başladı beni de, doğum şekli hakkında bişey dedi mi doktor, bana net bişey sölemiyo, normal gözüküyo şimdilik ama, belli olmaz diyo.
evimi silim geliyorumm içimi dökmek iyi geldi yauww daha homurdancam kaçmayın bi yere
takip edin beni kızlarrrr
canım henüz net birşey yok bakalım haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek ama son ana kadar normal doğum için bekleriz demişti bir problem olmazsa.hayırlısı neyse o olsun bizim içinde bebişler içinde .
canım sen haftaya gittinde 36 haftalık olcaksın belki çatı muayenesini yapar o zaman :18::18::18:
Ya bu insanlar niçin bu kadar düşüncesiz anlayışsız çıldırıcam ya 8 aylık hamile birine 12 kişi iftara geliyorlar bir de emrivakiyle yuh :95::95: Ben de kayınvalidemden şikayet ediyodum Edacım çok değişti yaa buraya yazdıktan sonra KK nın hikmeti mi desem ne desemEt istedilerse en kolayı fırında sulu köfte yap hem misafire bereketli de oluyor
Benim eşim de P.tesi için bir çerkez yemeği istedi aramızda çerkez var mı yaaa bana yardımcı olabilecek gerçi kayınvalidem sabahtan yardıma gelecek ama hiç ben hamur yoğurmadım bugüne dek korkuyorumm :18::18:
neee çatı muayenesimi abooooo:18::18::18:
yaa gerçeklerle yüzleşmek çok zor ne yapcam ben:83::83::83:
ayyy en korktuğum şey çok acıyoooo ne yapçaz
zeynepcim elle muayene diye biliyorum ben ama ne yapıyorki başka?
afiyet olsun canom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?