2011 Ekim Anneleri

Nejla geçen bana da oldu aynısı aa Nejla kaç haftalık olmuş zaman ne çabuk aktı geçti böyle diyorum Doğumdan sonra kendini toparlar toplamaz herkes foruma yazsın doğum hikayelerini
zehracım aklıma ilk cinsiyetleri öğrendiğimiz zaman geldi benimkinin cinsiyetini öğrendiğim zamandan kısa bir zaman sonra seninkinin cinsiyeti belli olmuştu bende hemen beyzaya talip olmuştum daha dün gibi şimdide doğuma gün sayıyoruz.
hayırlısıyla bir doğuralımda hemen yazarız inş.en çok istediğim şey çok kolay bir doğum oldu yazısı yazmak.

slm kızlar nasılsınız bakimmm geçmişi okumadım inşallah herkesler iyidirrr
bizi soracak olursanız bir problem yok
bu arada bebefix ten alışveriş yapmayın bana dandik mal yollamışlar sallama parçası beşiği her sallamaya çalıştıgımda
yerinden çıkıyordu 10 agustosta mesaj attım resmini yolladım arızalı olan bölümün geri döndüler kargoda diye
hala gelen giden olmadı ne parçayı yolluyorlar nede iade alıyorlar mesajlarıma cevap yazmıyorlar haberiniz olsun

oyy senin durumun daha kötüymüş yok yok benim görümcemin bu ilk anlayışsızlığı anlam veremiyorum ona da işte çok şükür iyidir kendisi faydasıda yok zararı ayda yılda bir görüşürüz, ararda ama dediiğim gibi hamileliğimle bir değişime uğradı neyse geçicidir heralde ben halime şükür edeyim seninkilerin yanında benim kanatsız melek

slm kızlar biz 34. haftamıza başladık bugün
zaman yaklaştıkça sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ya çok tırsıyoruuuum :18::18::18:

cnm ben geçen gün aldığımı burda paylaşmıştım sayfa 4345te bi bak istersen belki fikir edinirsin sade bişey ama kumaşı çok güzel göğüsüde cırtcırtlı kullanımı kolay olcak

36 ya adım atıyoruz canım.yaa sorma bende anlamadım zaman gerçekten çabuk geçiyor ama korku problemi ön plana çıkmaya başladı:18:.hayırlısı olsun inş hepimiz için bir avazda kurtulalım.

bende seni arkadan takip ediyorum nejlacımm, korku sarmaya başladı beni de, doğum şekli hakkında bişey dedi mi doktor, bana net bişey sölemiyo, normal gözüküyo şimdilik ama, belli olmaz diyo.

sorma canım haydi görümcemin çocuu yok hiç hamile olmadı halden anlamaz ama ya onun görümcesi 3 çocuğu var en küçüğü 8 aylık o nasıl kabul etti onu anlamadım 4 aylıkken ben oraya gittiğimde bana çay doldurtmadılar şimdi bu ne et ve mantar sote yapıcak annem yanına pilav çorba dünde zeytin yağlı fasulye ve havuç tarama yaptık birde salata tamam daha nolsun dimi :26: tatlı yapmıcam illaki getirirler çünkü çayın yanına getirdiklerini servis ederim
şimdi evi süpürdüm silcem eşim banyo ve balkonları yıkadı annem mutfakta tam teşkilat çalışıyoruz

sadece eşin istediyse ne güzel zehram netten baka baka yaparsın ben hiçç anlamam biliyosun sanada kolay gelsin komşummm

saol canım fikir için annem saolsun kolayladık bile bende ilk defa laf çarptım ama anladımı bilmem görümcesinin 8 aylık kızının bir sürü kıyafeti varmış yepyeni hepsi kızım olaursa bana kalıcak dedi bende ben yengesi olarak ona yeni ciciler alırım dedim zaten kız olmasını çok istemişti erkek fikrine yeni alıştı

ay sepeti sormuşsun sepet dediğim hani ilk 6 ay yatırılan mini beşik varya o tatlım :)

Son düzenleme:
bende seni arkadan takip ediyorum nejlacımm, korku sarmaya başladı beni de, doğum şekli hakkında bişey dedi mi doktor, bana net bişey sölemiyo, normal gözüküyo şimdilik ama, belli olmaz diyo.

takip edin beni kızlarrrr
canım henüz net birşey yok bakalım haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek ama son ana kadar normal doğum için bekleriz demişti bir problem olmazsa.hayırlısı neyse o olsun bizim içinde bebişler içinde .

evimi silim geliyorumm içimi dökmek iyi geldi yauww daha homurdancam kaçmayın bi yere

bekliyoruz bacım :) daha neler var acep...
eltimde bana diyor oğlumun kıyafetlerini size veririz falan .. bende kibarca dedim neyin var neyin yok dağıtma daha ilk çocuğun bırak ikincisine kalsın (başkasından kalma kıyafetler içime sinmiyor hele sevmediğim birinden aslaaa)
dedim allaha şükür anneannesi dedesi var.. onlar boş bırakmazlar ilk torununu dedim, giysi için de acelemiz yok 7.aya girelim bir hayırlısıyla dedim.. (o sırada kaynanam da vardı o ortamda biraz bozuldu)
kaynanam torununa 100 lira taktı o da 40.ı çıkınca mı 1 aylıkken mi neydi işte öyle bişiy.. ozaman altın 130 liraydı üstüne az daha koy da bari bişi olarak görünseydi.. akıl işte..
inş kaynanamın eline kalmam doğumdan sonra.. bir de onunla uğraşamam evde.. hastalıkları hiç bitmek bilmez.. halbuki hiç bişiyi yok tansiyon haricinde.. hepsi psikolojik.. oof offf

canım sen haftaya gittinde 36 haftalık olcaksın belki çatı muayenesini yapar o zaman :18::18::18:

canım çerkez değilim ama yemeklerini bilirim yengem çerkezdi bana sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…