2011 Ekim Anneleri

selam annecixler...

ayyy ben bugün çok yoruldum yaaa.kocacım sabah işe giderken atladım yanına çarşıya bıraktı beni.geçen gün ona aldığım kıyafetlerden olmayanlar vardı onları değiştirdim.ve dooooooooğru kumaşçıma gittimm .. ay bi kumaşlar var bi kumaşlar var içim gidiyo ya... hepsini almak istiyorum...karar verdim kendime bayramlık elbise dikicem inşallah. eşime bayramın herhangi bi günü giymek için mavi gömlek ve lacivert keten pantolon aldım... kendimedeeee lacivert keten kumaş aldım askılı elbise jile mi diolar ne ondan dikicem inş.belden yada göğüsten altı pile pile olucak , anca paklar beni içinede maviii gömlek dikmek için pamuk saten bi kumaş aldım... kumaş olarak bilem çok hoş duruyolarrr. inşallah becerebilirim.. şimdi ben bunların altınada camel bi sandalet aliim diorum bi model var aklımda camel bi kmer de takabilriimm veya kuşak olabilir... braya kadar tamam. peki eşarp ne renk olsa güzel olur.. janjanlı şifon kumaş alıp dolama olarak kullanıcam fakat renk gömleğin aynı mavisinden mi olsa yoksa camel mı olsa acabaaaaaaaaa:44::44::44:

ayyy ne güzelll ne hayallerim var yaaaa. yarısını değil çeyreğini diksem kimse giyim hızıma yetişemez.. ama anca hayallerde kalıyo.. arada bir tek tük gerçekleşebilenleri oluyooo tabii... bu arada sanırım 9 günüm var. 1 gün iftar var çık 8 . 1-2 gün daha gider ortalama 6 günüm var bunları dikebilmek için... inşallah beceririm yaaa.

işte bütün bu hayalleri kumaşçıda kurduğum için 2-3 saat kadar ayakta kaldım orda ve sürekli kumaşlar arası turladım.. o yüzden ayaklarımın şu an bi hayrını göremiyorum..eve geldim attım kendimi yatağa hemen... şu an yatıyorum hatta laptop uda yan çevirdim

ay bacım seninkileri okuduktan sonra vallahi benim bişeyim yokmuş "ne mikropsun eda söyleniyosun bide neler var" diyesim geliyo kendime yahu aslında bana hiç zararları yok faydalarıda yok bi kayınpeder bi görümce var zaten kaynanamı tanımak nasip olmadı göğüs kanserinden vefat etmiş yıllar önce Allah rahmet eylesin ...
kayınpederim orduuda yaşıyo bi görümcem var burda o da bana çok uzak oturuyo seviyorum da ondan ilgi bekliyorum üzülüyorum yoksa çokta tın diycem ama işte geçiştiremiyorum :) görümcem benden 1 yaş büyük eşim 7 yaş :) ben onlardan küçüğümm sevsinler beniii ilgilensinlerrr işte arsızım bennnn:84:

becerikli hatunsun vesselam
diktiğinde şöyle bir mankenlik yap bizede.eşarp içinde ten rengine hangisi uyarsa onu al ikiside renk olarak uyumlu olur sanırım.

bence sandalet ve kemerinle aynı renk olsun eşarbınn

ahhh be canımm o günleri görebilecek miyiz

Az kaldıı az kaç haftayı atlattık çoğu gitti azı kaldı inşallahh

Hey maşallaaaahhhhhhhh Dikersen resmini koy mutlakaaa hamarat hatun

evettttt..selam annişler ve bebiklerii.....gecmısı okuduk...

bız bugun 13:30 gıbı kalktık ne uyumusuz valla taktır ettım kendımı...

bız dun aksam yurüyüsten geldık..sonra sıvadık kolları..bazanın altına konacakları koyduk kocısle..gardrobumu bosalttım raflarını silip tekrar duzelttım..canım cıktı

bu aradada kocıse tozu aldırdım(karıcıgım bak sana yardım edıyorum dımıı, ıyı bır kocayım dımı seklındekı gaz ısteyen sozlerıyle beraber)neyse onu yağlaya cilalaya dıp kose sıldırdım..bende supurup cıktım ..

bayadır temızlık yapmayınca hamlamıs gıbıydım..01:30 gıbıde dus alıp balkonda ezana kadar korku fılmı seyrettık yazık benım kocam kendı korkttukca askım korkma tamam mı yanında ben varım dıye dıbıme sokuluyordubıraz daha surseydı fılm altına kacıracak dıye korkmya baslamıstım..

Allah razı olsun sunca ramazan gectı dogru yemek hazırlatmadı sahurda yoruluyorum dıye..aksamdan sonra sureklı tıkınma modunda oldugundan pek acıkmıyorda sanırsam ..sahur da yemek derdım olmuyor yanı...

neyse bugun de ıftara davetlıyız(esımın arkadasları saolsun )mardının ıcınde bır oteldebı haylı kalabalık bır ıftar olucakmıs anladıgım kadarıyla..saat 5 gıbı cıkarız evden..bugun yemek derdınden kurtuldum..

artık haftaya dogruda benım mısafırler gelmeye baslar..3 4 aıle davet edıcem daha fazlasını kaldırabılecegımı sanmıyorum..

bızden bu kadar kızlar..:92::92::92napıyım sevıyorum bu giffiii :)))

seni görünce tırs tırs oluyorum ,hele ordaki 30 küsürlü yazı yokmuu ,yanlış anlama kendi 30 lu günlerimi düşünüyorumdaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

seni görünce tırs tırs oluyorum ,hele ordaki 30 küsürlü yazı yokmuu ,yanlış anlama kendi 30 lu günlerimi düşünüyorumdaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83::83:

tırsın benden şaka şaka.
nida sorma canım bende tırsıyorum ama gerçekler acıdır neyseki tatlı bir sonucu var.

Biz geldikkkkkkkk
bugün kontrolümüz vardı kızım 33+0 haftasıyla uyumlu gidiyo ve 2200gr olmuş. bende 1 ayda 1 kilo almışım doktorumuz herşeyi çok beğendi çok iyi dedi. kan ilacı ferrum kullanıyodum onun yerine karamelli küçük şişedekilerden verdi, elevit 3 günde 1 tane alıyodum onuda artık hergün 1 tane içicekmişim. 16 eylülede randevu verdi nst ye bağlıycakmış bide kan tahlili yapıcakmış.doğum ücretini sordum tek ve çift kişilik odalar 430, lüks oda 500, suit oda 650 eğer epidural istersemde +225 daha dediler. Fikir olsun diye sezeryanıda sordum onada 800 dediler
Bide eşimin burnu çok önceden kırılmış öylede kalmış şimdi kemik nefes almasını zorlaştırıyo onuda doktora götürdüm estetik ameliyat yaptırıcam. Kapıda sıra beklerken pijama takımı almam lazım önü düğmeli dedim ne pijaması pijama olmaz eşofman dedi ama önü düğmeli bişey olması lazım dedim fermuarlı eşofman alırsın BEN PİJAMA GİYMEM dedi Ben şooooookkkkk oldum iyi de ben pijamayı kendime almayı düşünmüştüm dedim. Şimdi salı günü ameliyatı var ve benden önce benim hastanemde tedavi görücek. Doktordan çıkınca alkışladım ve sana madalya takıcam burdada beni geçtin bravo dedim. Adam bi hamileliği yaşatmadı bana yaaaaaaa :84: herşeyi benden önce yapıyo kilo aldı göbek yaptı, aşerdi, halsizlik çekti, geceleri uyuyamaz oldu, ne yesem illa oda yedi, içtiğim ilaçlardan bile birer tane içti, daha hamile değildim doğuma bende giricem dedi.Doğum fiyatlarını öğrendikten sonra odalara bi bakalım nasıl dedim ben bu katta yatıcam seninki 4. katta dedi. Benimi kıskanıyo napıyo bu adam yaaa
Bu şimdi ameliyat olduktan sonra başına lohusa tacı isterse hiç şaşırmam

Korkma canım bişey olmamıştır ben bi internet sitesinde görmüştüm bu aylarda ebeler bebeğin doğum pozisyonuna girip girmediğini o şekilde kontrol ediyolarmış ve endişelenicek bişey yokmuş
Ben önü düğmeli eşofman pijama karışımı bişey almayı düşünüyorum (tabi kocamdan sıra bana gelirse) gecelikle rahat edemem Özellikle lohusa geceliği diye bişey almayada kalkışırsan fazladan para verirsin çünkü adı lohusa geceliği olunca bişeye benzemesede fiyatlar uçabiliyo

Valla sepet alsan daha ekonomik olurmuş etiydi, diğer yemeklerdi, çaylarıydı, bulaşıklara harcıycak olduğun suydu felan filan derken astarı yüzünden pahalıya gelicek yorulduğunda cabası
Abovvvvvv birden kendim aklıma geldim bir görümce olaraktan. Bende abimin eşi hamileyken hiç aramamıştım çünkü konuşmuyoduk küsdük ama doğum yaptığını duyunca aradım konuştum hastaneye gitmesemde eve geldiği zaman sırf yiğenimi görmek için yanına gittim. Üstünde isim yazılı künyeleri çok sevdiğini biliyodum bende öyle bi künye yaptırmıştım yiğenime. Doğumdan önce bişey almamıştım görüşmediğimiz için ama doğduktan sonra ne görsem aklıma hep ege geliyodu alıyodum hemen. Onlarda şimdi ne kadar ilgisiz gözükselerde doğunca içleri gider (gerçi her insan bir olmaz). Ben hiç bu kadar seviceğimi tahmin etmezdim yiğenimi. Bi kere aşıya götürdüm dışardan ağlamasını duydum gözlerim doldu. Hiç kıyamam bi tane o

Son düzenleme:
yeni haftamıza yeni foto ekleyelim dedik
cadımla ben 33

Eklentiler

• $Görüntü014.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü015.webp
    33 KB · Görüntüleme: 37
  • $Görüntü016.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 42
duyguuuu maşallah canım kocaman olmuş kuzun
bu arada geç oldu ama geçmiş olsun canım geçmişi 2 gündür pek okumuyorum tesadüfen gördümmm

duygu kız eenişteye çokk güldüm yaaa hele lohusa taçlı halini düşününce ufak çaplı gülme krizine girdim burda
ben görümceme dedim aslında halamın kızı da sepet ihtiyacın varsa verim diyo siz oralardan zahmet etmeyin o kadar kişi dedim de yokk illa getircekmiş ne zahmetiymiş diyemedim anam sana değil bana zahmet yoksa halamın kızında sepet felan yok kendim alcaktım
inşallah duygucum görümcecimde senin gibi ilgili bir hala olur yoksa çok üzzülürüm zaten eşimin sülalesi eşimden ibaret herkesler ordu da ilgi istiyoruz bizz kayınpederim düğünümde annemle babama "ben sizden kız almıyorum size oğlumu veriyorum" demiş meğer ne haklıymış biliyomuşta konuşmuş

oyyy kuzuma maşallah demeyi unutmuşum ne salağımmm 41000000000000 kere maşallah kuzuma annesi :)

Son düzenleme:
Heeeyyyyyy maşallah Sen yaparsın valla :81:
yeni haftamıza yeni foto ekleyelim dedik
cadımla ben 33

Elif resim ekliyosun göbeğini niye yanına almadın keşke göbeğinide alsaydın yanına onuda görmüş olurduk
Bende kilo almadım ama en azından göbekim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…