2011 Ekim Anneleri

becerikli hatunsun vesselam geçenlerdede düğün içinmi ne gene bişeyler dikmiştin sen cnm ya bence bunuda 2 güne yaparsın bende ne çok özenirim şöyle bişeyler üretip dikip giyenlere ah ahhhh keşke benimde olsa öyle bi yeteneğim maşallah sana tatlım

duygucum hoşgeldin.

maaşaallah kızçenede sanada
buarada eşinede şimdiden geçmiş olsun.seninle yarışta desene

yeni haftamıza yeni foto ekleyelim dedik
cadımla ben 33

amanda aman çok şirinsiniz maaşaallah ikinizede elifcim.

maşallah ikinize de.. :) sen nerde saklıyorsun bakayım prensesini :) bu ne fitlik bu ne güzellik..
sağol cnm sende resim eklesene bizde senin göbişi görelim sen bizim topiktensin nasıl olsa mazi yapalım azcık
maşallah bebşine ne kadar büyümüş 2.400 gr , en son ne zaman ölçüm yapıldı?
sağol cnm ben çarşamba gittim ama 2 kiloydu kızım
maşallah
kız sen nick değiştin galiba resimden anladımmmm isim vermeyeyim
ver kız ver bişey olmaz sağol tatlım

sağol tatlım ama benimde var göbikim yaaaa 5.5 kilo aldım cnm taplamda oda hanımefendide herhalde son ay ne olur hiç bilemiycem valla bu ara sürekli gece yemeğe başladım

elifcim senin göbekten sonra koymak cesaret ister ama napalım biri foto koyunca dayanamıyoruz oğlumla

30 haftalık ana oğul

Eklentiler

• $100_3672.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $100_3674.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 26
duyguuuu maşallah canım kocaman olmuş kuzun
bu arada geç oldu ama geçmiş olsun canım geçmişi 2 gündür pek okumuyorum tesadüfen gördümmm
Teşekkür ederim şekerim. Kız sen ne yaptın benim canım kuzu istedi yaaaa
Sen şimdi taçlı halini düşününce dedin ya benim aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı :86:Bu şimdi ameliyata girince bunu bayıltıcaklar odaya geldiğinde hala baygın olucak ben bunun başına baygınken bi taç takıp resmini çeksem nolurrrrrrrrr
Kimisi ilgi istemez kimisi ilgi istiyorum diye yakınır sen okumuyomusun burda akrabalardan neler çekiyo herkes. Senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var burda. Benim eşimin burda hiç akrabası yok bak ben sesimi çıkarıyomuyum. Trabzondan buraya yetişiyolar zaten aman hep orda kalsınlar. Onları uzaktan sevmek aşkların en güzeli
maşallah cnm kuzuya kocaman oldular artık ya kocanada burdan tebrik koyuyorum doğrusu senin sancılar başlayınca onunda sancısı gelirse hiç şaşırmam
Bu hiç aklıma gelmemişti. Acaba bi gece üstüne bi bardak su döküpde uyandırıp aşkım suyun gelmiş doğuruyosun desem napar Aman Allahım kocam için neler düşünüyorum ama uyku sersemi afallar herhalde

elifcim senin göbekten sonra koymak cesaret ister ama napalım biri foto koyunca dayanamıyoruz oğlumla

30 haftalık ana oğul
41 kere maşallah tatlım ya ne güzel görünüyorsunuz

çok iyi ya allah iyiliğini versin emi duygu krize soktun beni

duygucum hoşgeldin.

maaşaallah kızçenede sanada
buarada eşinede şimdiden geçmiş olsun.seninle yarışta desene
Hoşbulduk canım
Teşekkür ederiz teyzesi
Hiç sorma eşimin hali vahim sonunu iyi görmüyorum Hayırlısıyla bi doğursamda kurtulsa zaten son aylar diye depresyonada girdi (depresyona bile giremedim orda da benden önce davrandı) tatile gitmek istiyo uzak bi yerlere bende değişiklik olsun diye ameliyatını yaptırıyım belki susar dedim
sağol tatlım ama benimde var göbikim yaaaa 5.5 kilo aldım cnm taplamda oda hanımefendide herhalde son ay ne olur hiç bilemiycem valla bu ara sürekli gece yemeğe başladım
Biraz ufak olsada var akıllı kızın hali başka oluyo tabi annesinin fiziğini bozmak istemiyo babası daha beğenmez diye

30 haftalık ana oğul
Ne güzel olmuşsun edacım

Son düzenleme:

duyguuuuuuuuuuuuu çok fırlamasın yaaa

haftanda ölçümler yazıyodu da ben ondan sordum canım,
maaşallah....

Hiç aklımda böyle şeyler yoktu siz getirdiniz valla benim bi suçum yok

senin hayal gücüne hayranım ben yaaa daha önce oğlumun odasını görünce yazdığın yazıyı unutmadım
saygıyla eyiliyorum gönünde tatlım idare et göbekten anca bu kadar eyilebiliyorumm

30 haftalık ana oğul

maşallahhhhh elbisde yakışmış haniiii rüzgar beyde çok yakışıklı çıkmışşş
bende resim eklerdim ama benim resmimi çekecek bir babayiğit yok etrafımda

duyguuu allah iyiliğini vermesinnn suyun gelmiş haaa
al sana kuzuuuuuuu

teşekkür ederim canoooommm oğlumda ellerinden öpüyomuş özgürede selamı var
mazeret kabul etmiyorum canım senden babayiğit yok zaten haydi görim seni canoooomm

kız duygu bu resmi görürse vejeteryan olur baksana şunun şirinliğine
bende aynadan çektim cnm sende öyle yap hadi eklede gözümüz gönlümüz açlsın gerçi senin totonda pek bi küçük ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…