2011 Ekim Anneleri

günaydın gece kuşlarııı...allahım gece bi açılıo topik sonu gelmio galiba...bu gün inş evimi topliyceim azimle..allah bana güç kuvvet versin emi..
canım geçmiş olsun..inş zamanını bekler kuzucuk..saplıklaalırız kucağımıza..
burcuu çok güzel olmuşun şişko diyerek hakkını yime litfeenn...bu arada özgür'ün eşyaları şekeri çok güzel..güle güle kullanın..hee bide lohusa tacınıda çokcana biendim..
offff ufak tefek eksikler var diyordum ama bi liste yaptım şimdi bir sürü eksik çıkıyo battım ben battım
offf ya eksikler bitmiyo tam bitti derken yeni bişe..eşim hani bitmiişti dio..ben ımmm şeyy kem küm anlatıom artık adam bıktı valla
canım geçmiş olsun..eksikliklerle ilgilenmeye kalkınca zaten sonu gelmio olduğukadar artık takma kafana...

offf ya insanın canı sabah sabah makarna ister mi??ama hep makarna yüzünden..onun yazdıklarını okudukça nickini görünce off dedim şimdi kalkıp yapcem..

bu aradaduygucummaşallah barekkalllah kızına bittim bittim güzeller analı kızlı..hemen nas felak okudum..nazarlardan koru yarabbim bu güzelleri dediim..ikinizde çok güzelsiniz ya..

günaydın kızlarr
dün gece sanırım çok yediğim için göbüşüme sancılar girdiği için uzanıp yatamadım. resmen oturarak yattım. sabah 4 de falan lavabo için uyandığımda sancının geçtiğini farkedip hemen sol tarafıma uzandım :) ama topu topu 3 saat öyle uyuyabildim çokkk uykum var yaaaaa.
bidaha yemicem bukadar. ama bunu hakettim gece 11 de kek yaptım . yemeden uyumam diye tutturdum. zaten öncesinde pıt pıt yemiştim koca bi kase. yemekte nekadar çok yediğimi hatırlamak bile istemiorum. bazen böle çoookk yiyorum ama sonra resmen hazımsızlıktan iptal oluyorum.

Geçmiş olsun fatoş bende çok yediğim zaman aynen öyle oluyorum, hazımsızlık çok feci yapıyor bide zaten miğdemizin ne kadar yeri kaldı ki minnacık bişi oldu sıkışıp duruyo yukarıda :) Sonrada yanma yapıyo çok kötü, sende az yemeye çalış tut kendini az ve sık ye tatlım :)

Miryem kaç dakikada bir geliyo sancıların ?

Düzenli aralıklarla değil ama gece hiç uyutmadı beni karnım sertleşiyor sanırım kasılma dedikleri olay sonra kasıklarım adet olucakmışım gibi sızlamaya başlıyor doktorumu aradım hemen hastaneye dedi biraz sonra gideceğim umarım yalancı sancılardır:18:

selam kızlar
bende katılıyorum esmerşekere, varsa böyle bir liste bende vereyim telefonumu .

neyse doğurmadan gelmişsin şükür.dah erken çünkü.küçük çocuğunda var.inşallah biraz daha durur.

duygu maşallah barekallah.Allah nazarlardan saklasın.
canom güle güle kullanın cicilerinizi.tacını da güle güle tak.şekerlerini de güle güle dağıt inşallah.
günaydın bu arada herkese.

Bebiş başını doğum kanalınamı soktu acaba, korkma hayırlısı olsun canım birine tel ver haber verirsin bize :)

herkese günaydın
meryemcim geçmiş olsun cnm umarım bıdığın korkutmaz seni...
fotoşcum sende güzel bi gece geçirmemissin gece yememek lazım diycem ama dinime küfreden müslüman olsa

günaydın güzel anne adayları maşallh herkez iyi durumda bizde iyiyiz herşey yolunda çok şükür fazla takip edemıorm sızı ama arada geçmişi okuyorum benımde ufak sancılarım ve kasılmalarım var artk hakkımızda hayırlısı güzel haberlermızı de burdan paylaşırızz inşalh

günaydın kızlar yine zor bir gece geçirdim.uyuyomuyum uyanıkmıyım belli değil.bacak ağrılarım beni öldürüyor.ağrı wc ihtiyacı derken çok gecelerim haram oluyo dönmekte çok zor artık. sabahın 7 sinde uyandım yine.l.heran doğurcakmışım gibi gelio artık aşağı doğru iyice ittiriyo rahmimi kalktım hastane çantama bi daha göz attım eksikleri not aldım bugün tamamlıcam bitmiyo bitürlü ne zaman baksam yine eksik yine eksik.

deli gibi alkışlıyorum seni canom... Bİ TEK ANNEM OLSUN BANA BİŞİ OLMASSSSSSSSSS................

bu arada cicileriniz çok güzeller. sende süpersin maşallah....

Hastane çantası için iki tane hastane çıkışı haricinde bir şey koymam gerekli mi? İkisinin içinde de ikişer kıyafet var? Ayrıca tulum falan koymalı mıyım?

Hastane çantası için iki tane hastane çıkışı haricinde bir şey koymam gerekli mi? İkisinin içinde de ikişer kıyafet var? Ayrıca tulum falan koymalı mıyım?

ben koyucam hastane çıkışlarına ek olarak 2 tane tulum, ama fazla olucak kesin biliyorumda fazla olsun eksik olmasın be canım

duyguuuuu

ay maşallah yavyuuuuuuuuum ... 41 kere maşallah ikinizede rabbim nazarlardan saklasın ..çok tatlısınız yaa....
banane banane bende istiyom ya.... dünyaya teşrif etmiş de 1 haftalık bilem olmuş beren hanım... cetvelde değişmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydııın ekim annelerinde yaprak dökümü başladı benimde sancılarım var tırsmaya başladım:18:

Canım neyseki haftan bayağı olmuş senin korkma en güzel ve yeri doldurulamayacak heyecanlar bunlar.

Canım geçmiş olsun. Vallahi sizlere imreniyorum 11 de kekmi yaptın :)))) Ben akşam yemeğinden sonra meyve dışında hiçbirşey yiyemiyorum heleki 10dan sonra felan. Halbuki hamile kalmadan önce pek iştahlıydım. Huyum suyum değişti resmen.

Herkes dökülüyor yavaş yavaş. heyyy durun Ekim topiğindeyiz Eylül topiğine dönecek bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…