Günaydııın ekim annelerinde yaprak dökümü başladı benimde sancılarım var tırsmaya başladım:18:
canım geçmiş olsun..inş zamanını bekler kuzucuk..saplıklaalırız kucağımıza..herkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
burcuu çok güzel olmuşun şişko diyerek hakkını yime litfeenn...bu arada özgür'ün eşyaları şekeri çok güzel..güle güle kullanın..hee bide lohusa tacınıda çokcana biendim..canım şimdi çantamı döktümmm kartını aldımmı diye ama bulamadımaldıgım magazada post makinası yoktu ve tam karşısındaki
kuruyemişçiden çektiler ben sana söyle tarif edeyim taze kahve satan önü her daim uzuuuuunnn kuyruk olan bir kahveci var mehmet efendi onun sokagına gir ilerde can süs dekorasyon var onun karşısında inşallah bulursun
offf ya eksikler bitmiyo tam bitti derken yeni bişe..eşim hani bitmiişti dio..ben ımmm şeyy kem küm anlatıom artık adam bıktı vallaoffff ufak tefek eksikler var diyordum ama bi liste yaptım şimdi bir sürü eksik çıkıyo battım ben battım
canım geçmiş olsun..eksikliklerle ilgilenmeye kalkınca zaten sonu gelmio olduğukadar artık takma kafana...kızlar merhaba herkese,
arada yazıyorum arada gecmisi takip etmeye calısıyorum. takip ettigim kdarıyla su dogum listesi teklifine kimse bisey dememis. birbirimizden haberimiz olsun diye demsitim ama sanırım cok da gerekli görülmedi...????
ben evde istirahata devam ediyorum daha dogrusu kayınvalidemlerdeyim. saolsun cok bisiy yaptırtmıyorlar bana. egilip kalkmadan ufak tefek islerde yardımcı oluyorum ama burası kalabalık bir ev ve temizlik yemek surekli is var. gorumcem ve kayınvalidem surekli kosturuyor ben de vican yapıyorum ama acıkcası is yapacak da mecalim yok. sonucta erken dogum tehdidinden dolayı burdayım. ara ara uyku bastırıyor gidip odama uyuyorum ama genelde de oturma odasında kanepede uzanarak vakit geciiryorum. o kadar can sıkıcı ki, kendimi engelli gibi hissediyorum hem yaslıların hem engellilerin halini anlamak acısından ilginc bir deneyim oldu bu pazar gununden beri yasadıgım 11-12 gün.
nidilat ve progestan ilaçlarını vermişti dr. nidilatı hastene cıkısından sonraki 3 gun kullandım zararı cok diye bıraktırdı dr. progestana devam ediyorum. bugun sol kasıgımda dustan sonra feci sancım oldu. uzandım uyuyakalmısım uyanınca epey gectigini farkettim ve sevindim ama acıkcası yeniden bir korku sardı sancı baslayınca beni.
dr haftaya p.tesi salı goruselim demsiti bakalım ne diycek?
bizim oglan niye bu kadar acele ediyor anlamıyorum ayrıca?
hastane olayından önce cok hareketliydim ramazanı oldukca gzuel gecirmistik bi suru yere gidebilmsitik esimle. o yuzden bu evde durus bana agır geldi.
alısveris eksiklerimizle hic ilgilenemiyoruz sanırım ilgilenemiycez de
canım 0 tuzla yaptımm..ama başka pratik yemek yokki ,gece gecede uğraşamam yaniii..hem spagetti yapınca eşim çok seviniyo ,hatta o na diyorumki aşkım keşke sen soslasan güzel oluyo öyle...oda yapıyo ..getiriyo bende yiyoruumm
burda zaten ben,m kendi ziyaretçim olmaz pek ,hem kaynanam sever beni ,ayrıca hediye getirceklerin hepside kaynanamın akrabası ve beni severler genel olarakk:44::44::44:amaan ne biliim bugün arkadaşlar biz geliriz hastaneye dediler.ben gelmeyin evime buyrun dedim ,yani evde ağırlamak ve evde dağıtmak daha mantıklı geliyo bana
ayyy çok uykum var kızlar,bide benim kız kasıklarıma baskı yapmaya başladı ,acıyo inceden ,inceden...yarında erken kalkcam 9 da kurul toplantısı var,inşallah ilk molada izin alabilirr ve evime koşarım ...dua ediin banaa...herkese iyi kaliteli ,kesintisiz uyku diliyorumm..ama biliyorumkii bu geceeeee uzun olacaaaaaaakkkk...
günaydın kızlarr
dün gece sanırım çok yediğim için göbüşüme sancılar girdiği için uzanıp yatamadım. resmen oturarak yattım. sabah 4 de falan lavabo için uyandığımda sancının geçtiğini farkedip hemen sol tarafıma uzandım :) ama topu topu 3 saat öyle uyuyabildimçokkk uykum var yaaaaa.
bidaha yemicem bukadar. ama bunu hakettim gece 11 de kek yaptım . yemeden uyumam diye tutturdum. zaten öncesinde pıt pıt yemiştim koca bi kase. yemekte nekadar çok yediğimi hatırlamak bile istemiorum. bazen böle çoookk yiyorum ama sonra resmen hazımsızlıktan iptal oluyorum.
Miryem kaç dakikada bir geliyo sancıların ?
cnm 8 10 kişinin numarası var bende alabildiklerimi almaya çalışıyorum bencede en azından herkes 1 kişiye verse telini bi şekilde gene ulaşılır bu arada cnm benim no değişti çağrı atayım sana kaydet yeni numaramı
herkeze merhaba... bız geldık doktordan cok sukur... alttan muayene nest ıdrar tahlılı sonuc 1 cm acıklık varmıs.. nst normal cıktı.. ama ıdrra yolu enfeksıyonu son safhada bol lokosıt vede kan vardı ıdrarımda.. serum verdıler daha yenıcık geldım eve.. ıns haftasını tamamlar kuzum erkenden gelmeye kalkmaz...
Düzenli aralıklarla değil ama gece hiç uyutmadı beni karnım sertleşiyor sanırım kasılma dedikleri olay sonra kasıklarım adet olucakmışım gibi sızlamaya başlıyor doktorumu aradım hemen hastaneye dedi biraz sonra gideceğim umarım yalancı sancılardır:18:
kız bu dogumdan önce son çıkışım bir daha zor çıkarım valla otobüse bindik dualarla eminönüne indik
yolda yürürken benim sıpa döne döne bir hal oldu münüşten fırlayacak sandımanneciğimde kıyamam o önde ben arkada
bana kimse çarpmasın diye kendini siper etti çok hoşuma gitti havuzlu handan küvet biberon havlu falan aldık benim tansiyon bir düştü
gözlerim karardı oturdum dinlendim oralarda bayılıcam sandım ama annem hemen kolonya su takviyesi yaptı ayılttı beni valla insanın
kendi annesi olması çok güzelmiş kaynana beni yollarda bırakıp erik peşine koştugu zaman geldi aklıma uyuzbir tek annem olsun bana bişi olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hastane çantası için iki tane hastane çıkışı haricinde bir şey koymam gerekli mi? İkisinin içinde de ikişer kıyafet var? Ayrıca tulum falan koymalı mıyım?
Günaydııın ekim annelerinde yaprak dökümü başladı benimde sancılarım var tırsmaya başladım:18:
günaydın kızlarr
dün gece sanırım çok yediğim için göbüşüme sancılar girdiği için uzanıp yatamadım. resmen oturarak yattım. sabah 4 de falan lavabo için uyandığımda sancının geçtiğini farkedip hemen sol tarafıma uzandım :) ama topu topu 3 saat öyle uyuyabildimçokkk uykum var yaaaaa.
bidaha yemicem bukadar. ama bunu hakettim gece 11 de kek yaptım . yemeden uyumam diye tutturdum. zaten öncesinde pıt pıt yemiştim koca bi kase. yemekte nekadar çok yediğimi hatırlamak bile istemiorum. bazen böle çoookk yiyorum ama sonra resmen hazımsızlıktan iptal oluyorum.
günaydın kızlar yine zor bir gece geçirdim.uyuyomuyum uyanıkmıyım belli değil.bacak ağrılarım beni öldürüyor.ağrı wc ihtiyacı derken çok gecelerim haram oluyo dönmekte çok zor artık. sabahın 7 sinde uyandım yine.l.heran doğurcakmışım gibi gelio artık aşağı doğru iyice ittiriyo rahmimi kalktım hastane çantama bi daha göz attım eksikleri not aldım bugün tamamlıcam bitmiyo bitürlü ne zaman baksam yine eksik yine eksik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?