ben koyucam hastane çıkışlarına ek olarak 2 tane tulum, ama fazla olucak kesin biliyorumda fazla olsun eksik olmasın be canım
ya bu arada ben gerizekalı gibi nie alıntı yaptım ki... nasıl silebilriim bu mesajı
ben koyucam hastane çıkışlarına ek olarak 2 tane tulum, ama fazla olucak kesin biliyorumda fazla olsun eksik olmasın be canım
valla al benden o kadar kız yapmayın dıye rıca ettı ılk yapan ben oldum..bazen süzmelığim tutuyo yemın ederım ..sımdıde silemıyorum msjımı..
kım nasıl dogurmak istıo yanı normal yada sezeryan ben çok korkuorm ve kararsızım paylaşırsanz sevinirm
kım nasıl dogurmak istıo yanı normal yada sezeryan ben çok korkuorm ve kararsızım paylaşırsanz sevinirm
aramızda iki gün var betülcüm.bakalım hangimiz önce pırtlatıcazbi engelimiz yok epidural normal istiyorum ben dr umuzunda onayıyla inşallah bi aksilik olmaz korku başa bela sabah haberlerde izledim kadın minibüsle doğuma giderken yolda doğurmuş allahım bizede öyle kolay doğum nasip etsin
dün gecem berbattı nöbetten korkuyodum ve geçirmişim çok kötüyüm şuan devamlı titriyorum bana dua edin sakinleşim.sinir hastası yaptı bu konya beni.çok yoruldum artık
günaydın kızlaaarr sabah erkenden kalktım ,toplantıya gittim ama ellerim ayaklarım tompik tompik olunca ilk arada müdürüme söyledim hocam rahatsızlanıyorum beni azad edin dedim ,oda izin verdi saolsun ,oda tompik ya anlıyo beniiineyse şimdi uzandım kyatıyorum ,birazda uyurum belkim ,toplantıdan asonra arkadaşlarım kahveye gelebilir ,ne yapsam acaba yaa..püsküvü falan var evde olmazmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?