2011 Ekim Anneleri

Bu arada günaydın demeden daldım topiğe. Gününüz aydın olsun

Duyguuuuu 41 kere maşallah prensesine. Küçüçük ama melekler kadar güzel Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah. Nasıl heveslendim görünce oğlumu düşündüm şimdi karnımda bu kadarmısın sen diye bayağı büyük olduğuna kannat getirdim. BEn niyeyse bu haftalarda daha küçükler diye düşünüyordum. Rabbim bizlerede nasip etsin kucağımıza alıp poz vermeyi inşallah.

Çok uykusuzummmmm kızlar ben. Wc ye gidip 12 de yattım uyudum. 2 de bir kalktım sanki 1 haftadır wc ye gitmemişim nasıl bir ağrı karnımda anlatamam size yataktan senfoni orkestrası eşliğinde ( eşimin horultusu) kalkıp tekrar aynı orkestra eşliğinde geri döndüm. Ama yarım saat debelenme sonucunda salona kaçtım buseferde uykum kaçmıştı. Doktorları izledim felan derken topu topu 3,5 saat felan uyumuşumdur. Keşke evde olsaydım aklıma estikçe uyurdum. Evdeee olan hatunlar bol bol uyuyun lüppen benim yerimede.

ben koyucam hastane çıkışlarına ek olarak 2 tane tulum, ama fazla olucak kesin biliyorumda fazla olsun eksik olmasın be canım

Evet bir de o var gerçi ev hastaneye 5 dk mesafede ama benim şaşkın kocam bulamaz tulumları ben yine koyayım o zaman. Ya hastane çıkışlarımdan birinin de başlığı yokmuş moralim bozuldu püffff

günaydın hattaaa tünaydın anneleeeer

dün çok yoruldum sanki gece çok kötüydüm,kalçalarım batıyodu yürürken falan ama maşallah sabaha bişiim kalmadı.. dün annemleri yemeğe aldım yemeklerim hazır olunca otobüse atlayıp 20 km. uzaktaki pazara gittim,annemlerin orada oluyo.allahtan kardeşim geldi yardım. 25 kilo domates aldım biraz pahalı aldım 65 krş.tan aldım ama çok güzel ve sağlam domates... sona eve geldik yemek yedik annemler gittileeer. bende domatesleri attım balkona,buz gibiydi burda hava dün gece... atış o atışş halaaaa beni bekliolar mutfakta... ama merak ettim dünden beri bişi olmuşmu die hemen topikime geldim... önemli bişi yok sanırım şimdi domateslerimle hemhal olmaya gidiciiiim... dün annemden kıyma makinasını istemiştim,getirmiş. yarısı ondan çekip yarısınıda doğrayıp menemenlik mi ne diolar işte ondan yapiim diorum ama... bakalım ...

bu arada gerçekten eksikleri listelemeyince az bişey gibi gelio insanın gözüne... ama o kadar eksiğimiz varmışkiii ((( bi arkadaş yazmıştı o an farkettim havlusu bilem yok oğlumun yıkanınca neye kurulancak benim oğlum :2::2::2:

ben önce şu domatesleri hallediimde sonrada başliim artık bişeylere...

eyvaaaaaaaah miryem mi gitmiş şimdide.... allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah. artık bugün gelene kadar meraktan ölücem ben yine... yaaaa hergün birine bişi oluyooo korkuyorum tırsıyorum :18::18::18:
hey hişşşt pişşt korkan !!! sıradaki neden sen olmayasın ?????

Allahım hepimize vakti saatinde hayırlı kolay doğumlar nasibeyle. AMİN.!!!!

bende epidural normal doğum düşünüyorum eğer tabi şartlar uygun olursa
zaten kızımda olması gerekenden minik, belki kolay bir doğum olur :)

günaydın kızlaaarr sabah erkenden kalktım ,toplantıya gittim ama ellerim ayaklarım tompik tompik olunca ilk arada müdürüme söyledim hocam rahatsızlanıyorum beni azad edin dedim ,oda izin verdi saolsun ,oda tompik ya anlıyo beniiineyse şimdi uzandım kyatıyorum ,birazda uyurum belkim ,toplantıdan asonra arkadaşlarım kahveye gelebilir ,ne yapsam acaba yaa..püsküvü falan var evde olmazmıı??

Son düzenleme:
kım nasıl dogurmak istıo yanı normal yada sezeryan ben çok korkuorm ve kararsızım paylaşırsanz sevinirm

aramızda iki gün var betülcüm.bakalım hangimiz önce pırtlatıcaz bi engelimiz yok epidural normal istiyorum ben dr umuzunda onayıyla inşallah bi aksilik olmaz korku başa bela sabah haberlerde izledim kadın minibüsle doğuma giderken yolda doğurmuş allahım bizede öyle kolay doğum nasip etsin

saolun arkadaşlar benım şuanda normal doğum pozisyonunda ama ben sezeryana daha meıllıydm şimdıde herşey normal gıbı rorunuo bıle bılede sezeryan olmak ıstemıorm çok korkuorum ılk dogumum olcak ınşalh kolay bı doğum olur normal olsada zaten bende epidural olurum herhalde tamamen normal doguramam gıbı gelıoo

amin kolay doğuralım tabı de mınıbustede dogurmayalım ama dimii

dün gecem berbattı nöbetten korkuyodum ve geçirmişim çok kötüyüm şuan devamlı titriyorum bana dua edin sakinleşim.sinir hastası yaptı bu konya beni.çok yoruldum artık

tünaydın kızlar bizim ekim anneleri eylül annelerine döndü. geçmişi okumaktan yazcaklarımı unuttum.arkadaşların paylaştığı tüm sorunlar bendede var.kasıklarımda ağrı girdikçe karnım taş gibi sertleşiyor.miryem hastaneyemi gitti inşallah hayırlı haberlerle döner.
hastane çantasından bahseden arkaşlar vardı,ben iki hastane çıkışı bir tanede takım koydum.nolur nolmaz diye azmı acaba.

bu arada internet sitesinde lohusa pijama fiyatına bakarken yanlışlıkla ürünü satın aldım(taksitli fiyatına bakayım derken onay verdim.)neyse ürün geldi ama çok hoşuma gitti.https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=142 ben bunun mor olanını aldım. 79 tl dan indirimli 29 tl ye aldım.bire sezeryan korsesi buldum 80 tl çokmu pahalı.Korseli Model

bizden bu kadar diyemiycem benim anlayışlı kocam doğumuma yakın doğal gaz döşetiyor eve.bunca zaman durdu şimdi ağırlaştım yapmaya karar verdi.bu halimle kavga etmek istemiyorum ama tüm günüm bunun düşünmekle geçiyor nasıl üstesinden gelicem.heryer kazılcak bu halimle nasıl temizlicem.
neyse daha fazla can sıkmayım herkezden güzel haberler bekliyoruz.

Son düzenleme:

benım kının de toplantısı varmıs bugun..gelır yarım saate ..tabı onun şişliği gobek bolgesınde olunca mudure soylesede ızın vermez

dadlum hazır kek falan koyabılırsın ben pek sevıyorum onları..bıskuvı hafıf olmaz mı yıne de sen bılırsın..bu arada su turk kahvesınden nefret eden ben kahve dıye aserıyorum resmen noluyo bana yaaa..kahveyı ıctıkten sonra resmen kafamı fıncanın ıcıne sokasım gelıyor..esım gormeden parmak attıgımda olmuyor degıl hanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…