kım nasıl dogurmak istıo yanı normal yada sezeryan ben çok korkuorm ve kararsızım paylaşırsanz sevinirm
tünaydın kızlar bizim ekim anneleri eylül annelerine döndü. geçmişi okumaktan yazcaklarımı unuttum.arkadaşların paylaştığı tüm sorunlar bendede var.kasıklarımda ağrı girdikçe karnım taş gibi sertleşiyor.miranda hastaneyemi gitti inşallah hayırlı haberlerle döner.
hastane çantasından bahseden arkaşlar vardı,ben iki hastane çıkışı bir tanede takım koydum.nolur nolmaz diye azmı acaba.
bu arada internet sitesinde lohusa pijama fiyatına bakarken yanlışlıkla ürünü satın aldım(taksitli fiyatına bakayım derken onay verdim.)neyse ürün geldi ama çok hoşuma gitti.https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=142 ben bunun mor olanını aldım. 79 tl dan indirimli 29 tl ye aldım.bire sezeryan korsesi buldum 80 tl çokmu pahalı.Korseli Model
bizden bu kadar diyemiycem benim anlayışlı kocam doğumuma yakın doğal gaz döşetiyor eve.bunca zaman durdu şimdi ağırlaştım yapmaya karar verdi.bu halimle kavga etmek istemiyorum ama tüm günüm bunun düşünmekle geçiyor nasıl üstesinden gelicem.heryer kazılcak bu halimle nasıl temizlicem.
neyse daha fazla can sıkmayım herkezden güzel haberler bekliyoruz.
kım nasıl dogurmak istıo yanı normal yada sezeryan ben çok korkuorm ve kararsızım paylaşırsanz sevinirm
saolun arkadaşlar benım şuanda normal doğum pozisyonunda ama ben sezeryana daha meıllıydm şimdıde herşey normal gıbı rorunuo bıle bılede sezeryan olmak ıstemıorm çok korkuorum ılk dogumum olcak ınşalh kolay bı doğum olur normal olsada zaten bende epidural olurum herhalde tamamen normal doguramam gıbı gelıoo
dün gecem berbattı nöbetten korkuyodum ve geçirmişim çok kötüyüm şuan devamlı titriyorum bana dua edin sakinleşim.sinir hastası yaptı bu konya beni.çok yoruldum artık
Hastane çantası için iki tane hastane çıkışı haricinde bir şey koymam gerekli mi? İkisinin içinde de ikişer kıyafet var? Ayrıca tulum falan koymalı mıyım?
eşin seni ve bebeğinizi düşündüğü için yaptırıyordur tabiki zamanlama biraz geç olmuş ama kadın tutarsın sende sıkma canını bu arada aldığın takımada bayıldım ekstradan bitane daha almayı düşünüyodum fiyatı çok iyiymiş bende alıcam bi tane paylaşımın için teşekkür ederim canım
zeynep hayırdır canım..senı bu denlı uzen sıkan ne ..
bana doğum yapacağım hastane sadece çıkışta giydireceğiniz kıyafetinizi ve kendi özel eşyalarınızı getirin. biz herşeyi buradan karşılıyoruz dediler. ben 1 adet hasane çıkışı götürüyorum bez falan götürmeyeceğim.
canım allah kısmet ederse ben normal doğumu istiyorum hatta dr.la konuştum gerekmedikçe epizyo bile yapmıycak inş herşey yolunda gider gerçi daha çatı kontrolü olmadım ama normal doğumu istiyorum.. nedenlerine gelince....
ben şimdi bebeğime bi zarar gelmesin diye kendimden önce onu düşünüosam doğumdada benim için 2.plan benim..neden daha dünyaya gelmemiş gözüm gibi baktıım bebeğime anestezi veriim kii sırf korktuuğum içinse ayıp ediyorum demek..ayrıca sezeryanla doğan bebeklerde genellikle görülen yaş akciğer hastalığını niye yaşatıyım keyfimden..
doktora gidip hadi benim apandistimi al diyebiliyo muyum ki, böyle bir hakkım var mı ki, hadi beni kesip bebeğimi al diyebilicem..
hee sezeryan bi amelyattır..doğum şekli diil..nasıl ki bir ihtiyaç olduğunda ameliyat oluyorsak yine ihtiyaç anında sezeryan olmalıyız ama ihtiyaç dışında diil..sezeryan tabii ki tü kaka diil..ihtiyaç duyulduğu bir anda bebeğimin de benim de hayatımın daha az risk altında olduğunu bilmek çok güzel..ama gerçek iihitiyaçtaa..
ben sadece isteğe bağlı olan sezeryana karşıyım..çevremde o kadar çok bunu sadece korktuğu için yapan var ki..çok doluyum o yüzden...bide hepsi bu işin içinde ona rağmen böyle ben acıya dayanamam ay ben onun gerilimine gelemem vs vs... diip sezeryan olmuyolar mı çıldırıorumm......
allahım hepimize hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin...
tünaydın kızlar bizim ekim anneleri eylül annelerine döndü. geçmişi okumaktan yazcaklarımı unuttum.arkadaşların paylaştığı tüm sorunlar bendede var.kasıklarımda ağrı girdikçe karnım taş gibi sertleşiyor.miryem hastaneyemi gitti inşallah hayırlı haberlerle döner.
hastane çantasından bahseden arkaşlar vardı,ben iki hastane çıkışı bir tanede takım koydum.nolur nolmaz diye azmı acaba.
bu arada internet sitesinde lohusa pijama fiyatına bakarken yanlışlıkla ürünü satın aldım(taksitli fiyatına bakayım derken onay verdim.)neyse ürün geldi ama çok hoşuma gitti.https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=142 ben bunun mor olanını aldım. 79 tl dan indirimli 29 tl ye aldım.bire sezeryan korsesi buldum 80 tl çokmu pahalı.Korseli Model
bizden bu kadar diyemiycem benim anlayışlı kocam doğumuma yakın doğal gaz döşetiyor eve.bunca zaman durdu şimdi ağırlaştım yapmaya karar verdi.bu halimle kavga etmek istemiyorum ama tüm günüm bunun düşünmekle geçiyor nasıl üstesinden gelicem.heryer kazılcak bu halimle nasıl temizlicem.
neyse daha fazla can sıkmayım herkezden güzel haberler bekliyoruz.
ya benim adanada recidans bir dairem vardı altınlarımı falan vermiştim onun için kayınvalidem evi duydu ve sattırdı parasınada el koydu.babamda beni 3+1 başka bir daireye taşıdı eşim de oarası çok masraflı 1+1 daireler var yine recidans ama bize göre oradan alim bir daire dedi bende saf salak tamam dedim babama biz evi boşaltacağız kardeşim kullansın dedim şimdi vay aylık ödeme vay şu vay bu amaç benim adanayla bağımı kesmek.sorumsuz bu adam öldürcek beni herşeyi benden beklemesinden bıktım.evi bulduk anlaştık şimdi yan çiziyo eşyalarım ortada kaldı ve iki hafta sürem var eşyaları dağıtsam daha hiç kullamadım.tutturmuş eşyaları alalım buraya fabrikanın deposuna koyalım diyor adi aşşalık ailesine yarancak ya.bende bu benim ölümüm olur buyur yap dedim
canım doğadaki tüm memeliler bu süreci böle tamamlıo..bizde bu doğanın bi parçasaıyız..neden bi aksilik olmadıkça bizde normal yolunu izlemiyelim ki..
canımm..sakin ol ya ne nöbeti ki bu??allahım yardımcın olsun...
pijama takımın çok güzel canım baktım sadece s beden kalmış bana olmaz ki o :97::97: güle güle kullan. korse bana biraz fazla geldi gerçi fiyat aralıkları nedir bilmiyorum ama
kayınvalidene ne oluyosa . ay bunlar niye her şey karışmak zorunda hissediyolar kendilerini. Allahım inş. öyle kayınvalideler olmayız biz.
sen de sakin ol eşine satmak istemiyorum dedi o kadar. anlayış göstersin o da az canım
ya benim adanada recidans bir dairem vardı altınlarımı falan vermiştim onun için kayınvalidem evi duydu ve sattırdı parasınada el koydu.babamda beni 3+1 başka bir daireye taşıdı eşim de oarası çok masraflı 1+1 daireler var yine recidans ama bize göre oradan alim bir daire dedi bende saf salak tamam dedim babama biz evi boşaltacağız kardeşim kullansın dedim şimdi vay aylık ödeme vay şu vay bu amaç benim adanayla bağımı kesmek.sorumsuz bu adam öldürcek beni herşeyi benden beklemesinden bıktım.evi bulduk anlaştık şimdi yan çiziyo eşyalarım ortada kaldı ve iki hafta sürem var eşyaları dağıtsam daha hiç kullamadım.tutturmuş eşyaları alalım buraya fabrikanın deposuna koyalım diyor adi aşşalık ailesine yarancak ya.bende bu benim ölümüm olur buyur yap dedim
arkadaşlar normal doğum tabiki daha iyi ama şimdiki normal doğumlar gerçekten normalmi. aşğıdan kesiyorlar iç ikiş dış dikiş. benim ablam normal doğum yaptı aşağıda 30 dikiş.pansumanlarını ben yapıyordum.şimdi bu normal doğummu? lütfen yanlış anlamayın beni. ben dediğim gibi mecburen sezeryan olucam.zorunlu olmasydım normal isterdim. ama bu şekilde alttan dikişli değil.yoksa normal doğum tarifini benmi yanlış biliyorum.
Canım ev eşinin üzerinemi senin üzerinemi. Ki eğer senin üzerineyse hiç tatlı canını üzme kendi bildiğini yap.
sattı hayatım parası bile yok ortada
anksiyete kürtajda şoka girdim ogünden beri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?