2011 Ekim Anneleri

kım nasıl dogurmak istıo yanı normal yada sezeryan ben çok korkuorm ve kararsızım paylaşırsanz sevinirm

canım allah kısmet ederse ben normal doğumu istiyorum hatta dr.la konuştum gerekmedikçe epizyo bile yapmıycak inş herşey yolunda gider gerçi daha çatı kontrolü olmadım ama normal doğumu istiyorum.. nedenlerine gelince....
ben şimdi bebeğime bi zarar gelmesin diye kendimden önce onu düşünüosam doğumdada benim için 2.plan benim..neden daha dünyaya gelmemiş gözüm gibi baktıım bebeğime anestezi veriim kii sırf korktuuğum içinse ayıp ediyorum demek..ayrıca sezeryanla doğan bebeklerde genellikle görülen yaş akciğer hastalığını niye yaşatıyım keyfimden..
doktora gidip hadi benim apandistimi al diyebiliyo muyum ki, böyle bir hakkım var mı ki, hadi beni kesip bebeğimi al diyebilicem..
hee sezeryan bi amelyattır..doğum şekli diil..nasıl ki bir ihtiyaç olduğunda ameliyat oluyorsak yine ihtiyaç anında sezeryan olmalıyız ama ihtiyaç dışında diil..sezeryan tabii ki tü kaka diil..ihtiyaç duyulduğu bir anda bebeğimin de benim de hayatımın daha az risk altında olduğunu bilmek çok güzel..ama gerçek iihitiyaçtaa..
ben sadece isteğe bağlı olan sezeryana karşıyım..çevremde o kadar çok bunu sadece korktuğu için yapan var ki..çok doluyum o yüzden...bide hepsi bu işin içinde ona rağmen böyle ben acıya dayanamam ay ben onun gerilimine gelemem vs vs... diip sezeryan olmuyolar mı çıldırıorumm......
allahım hepimize hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin...

eşin seni ve bebeğinizi düşündüğü için yaptırıyordur tabiki zamanlama biraz geç olmuş ama kadın tutarsın sende sıkma canını bu arada aldığın takımada bayıldım ekstradan bitane daha almayı düşünüyodum fiyatı çok iyiymiş bende alıcam bi tane paylaşımın için teşekkür ederim canım

canım doğadaki tüm memeliler bu süreci böle tamamlıo..bizde bu doğanın bi parçasaıyız..neden bi aksilik olmadıkça bizde normal yolunu izlemiyelim ki..
dün gecem berbattı nöbetten korkuyodum ve geçirmişim çok kötüyüm şuan devamlı titriyorum bana dua edin sakinleşim.sinir hastası yaptı bu konya beni.çok yoruldum artık

canımm..sakin ol ya ne nöbeti ki bu??allahım yardımcın olsun...

Hastane çantası için iki tane hastane çıkışı haricinde bir şey koymam gerekli mi? İkisinin içinde de ikişer kıyafet var? Ayrıca tulum falan koymalı mıyım?

bana doğum yapacağım hastane sadece çıkışta giydireceğiniz kıyafetinizi ve kendi özel eşyalarınızı getirin. biz herşeyi buradan karşılıyoruz dediler. ben 1 adet hasane çıkışı götürüyorum bez falan götürmeyeceğim.

evet bende mecburen kadın tutucam.ürünleri beğenmene sevindim.pijamalar çok kaliteli çıktı tavsiye ederim.bir günde elinde oluyor.

zeynep hayırdır canım..senı bu denlı uzen sıkan ne ..

ya benim adanada recidans bir dairem vardı altınlarımı falan vermiştim onun için kayınvalidem evi duydu ve sattırdı parasınada el koydu.babamda beni 3+1 başka bir daireye taşıdı eşim de oarası çok masraflı 1+1 daireler var yine recidans ama bize göre oradan alim bir daire dedi bende saf salak tamam dedim babama biz evi boşaltacağız kardeşim kullansın dedim şimdi vay aylık ödeme vay şu vay bu amaç benim adanayla bağımı kesmek.sorumsuz bu adam öldürcek beni herşeyi benden beklemesinden bıktım.evi bulduk anlaştık şimdi yan çiziyo eşyalarım ortada kaldı ve iki hafta sürem var eşyaları dağıtsam daha hiç kullamadım.tutturmuş eşyaları alalım buraya fabrikanın deposuna koyalım diyor adi aşşalık ailesine yarancak ya.bende bu benim ölümüm olur buyur yap dedim

evet yaa..bu arada doğum yapıcağınız hastaneyle konuşun ona göre eşya götürün..bazı hastaneler kendi yenidoğanını giydirio doğduğunda herşeyi kendi yapıo..onun dışında bişe götürmenize gerek kalmıo..

bende ole düşünüorum tabıkı ama etrafımda hiç normal doğum yaptım dıen yok yapanda bıdaha asla normal doguramam dıo benımde yaşımın verdıği tecrubesızlık olsa gerek çok korkutuo ama tabıkı herşey normal gıderse sezreyan olmam kendı ıstegımle eğer açılma falanda yoksa ısrarda etmem normal olsun dıe artık hayırlısı neyse o olur inşlh

duyguuuu kızın çok tatlı canım. Allah anneli babalı büyütsün inş.

Ayy inanamıyorum. Şimdi benimde içimde böyle bir melekmi var. Allahım sağlıcakla bizede taddırsın inş.

pijama takımın çok güzel canım baktım sadece s beden kalmış bana olmaz ki o :97::97: güle güle kullan. korse bana biraz fazla geldi gerçi fiyat aralıkları nedir bilmiyorum ama

kayınvalidene ne oluyosa . ay bunlar niye her şey karışmak zorunda hissediyolar kendilerini. Allahım inş. öyle kayınvalideler olmayız biz.

sen de sakin ol eşine satmak istemiyorum dedi o kadar. anlayış göstersin o da az canım

anksiyete kürtajda şoka girdim ogünden beri var

sattı hayatım parası bile yok ortada

Canım ev eşinin üzerinemi senin üzerinemi. Ki eğer senin üzerineyse hiç tatlı canını üzme kendi bildiğini yap.

canım her normal doğum öyle olmuyo. 3-5 dikişle atlatanlar da var. şurda son demlerimizi korkutmasak birbirimizi:18::18::18:
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. biraz kesiyi yapanın tecrübesizliği ya da bebeğin geliş şekli bizim ıkınma potansiyelimiz falan her şey o anı etkileyebiliyor. o yüzden inş. hepimiz kolay doğumlarla atlatırız bu süreci.

sattı hayatım parası bile yok ortada

Hayatım niye bu kadar seni sendirmelerine izin veriyosun. sana saygı duymaları lazım. senin evinse sen satarsın parası senindir kayınvalidende ne işi var ev parasının.
ay ben güne agresif başladım galiba. :)) doldurmak gibi anlama ama tavrını koy Zeynepçim haklıysan

Bu arada kızlar kolay bi doğum için bi bardak suya 14 inşirah okuyup içmek iyiymiş. ben aklıma geldikçe okuyorum da daha suya okumadım. denemekte fayda var

anksiyete kürtajda şoka girdim ogünden beri var

hmm..canım yaa bunu şuan kendi kendine telkin yöntemiyle atlatmaya çalışabilirsin anladığım kadarıyyla..yanında destekçin yokmuş..eşin bunu bilerek nie böle yapıo ki ya..bilmiyo mu ki seni sıkıntıyla tetikliyo.. diebilcek bişe bulamıyorum canım..aile içini en iyi sen bilirsin.. allhım yardımcı olsun diyebiliyorum..sabır..allhım hakkınızdan hayırlısını versin..beklenmedik anda beklemediğin çözümler verir allhım sıkma canını eşyalara bi çözüm bulunur ya da ev işine umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…