2011 Ekim Anneleri

canım benim niyetim kimseyi kesinlikle korkutmak falan değil .bencede normal doğum en doğru olanı emin ellerde olursa.dediğin çok doğru herşey etkiliyor.allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

Ben geldim ama her an geri gidebilirim

Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.

Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi

canım öyle bir kılıf yapıyo ki parası nerde diyorum eczanenin ödemesi vardı depoya verdim buğday aldım diyor ve baş edilmiyor

ayyy
Allah yardımcın olsun güç kuvvet sağlık sıhat versin
bir avazda kurtul inşallah
bol bol dinlen aman kendini yorma lütfen

aynı anda yazmışız canım... hiç canını sıkma canım haftana göre bebek gelişimi tamamlamıştır Allah yardımcın olsun en son kaç kiloydu bebğin? son hazırlıklarını tamam ama kendini yorma canım

hadi bakalım hayırlısı bitanem inş oda sağ salim doğar ama kafam karışıyor.neden herkezin doğumu erkene alınıyo havalardan mı acep yediklerimizden mi bilemedim.bide çatı muayenen acıdımı

canım hakkında hayırlısı olsun..allahım yardımcın olsun inş dediği gibi dr.unun kolay güzel bi doğum olur sağlıcakla alırsın evladını kucağına..

tünaydın güzel hamişler.

aman maaşaallah diyelim sana meryemcim bir avazda kurtulursun inş.
bak bu kızlar hep acele ediyorlar.topik beni beklerken senin kız atağa geçti.
hayırlısı olsun canım inş sağlıkla kucağına alırsın kızçeni.

ayyy
Allah yardımcın olsun güç kuvvet sağlık sıhat versin
bir avazda kurtul inşallah
bol bol dinlen aman kendini yorma lütfen

Doğumhanede nst'ye bağladı hemşire sırt üstü yatmaktan baygınlık geçirecektim neredeyse birde doğum yapanlar çığlık kıyamet nasıl endişelendim ebe yüzümün renginden anladı sanırım korkma kimi çok nazlı kiminin başka sorunları var herkes aynı olmaz dedi ama korkmaya başladım açıkcası

2550 gr.zayıf ama sağlığı iyi çok şükür sadece böbreklerinde genişleme var sınırda riskli değil Allagım hepimize yardım etsin amiiin.

2 cm açılma mı varmış:18::18: peki suyun falan geliyo mu. açılma olunca su gelir herhalde değil mi :26::26:
hadi hayırlısı canım
canım öyle bir kılıf yapıyo ki parası nerde diyorum eczanenin ödemesi vardı depoya verdim buğday aldım diyor ve baş edilmiyor

ay Allah yardımcın olsun. ne diyecen ki öyle diyince. Hakkında hayırlısı olsun sen bebeğine odaklan yine de Allah kerimdir

dün gecem berbattı nöbetten korkuyodum ve geçirmişim çok kötüyüm şuan devamlı titriyorum bana dua edin sakinleşim.sinir hastası yaptı bu konya beni.çok yoruldum artık
yaaa valla senin yerine ben sinir oldum canım ,yaa sana nasıl teselli versem bilemedim ,benim annemde bütün mehirini kayınbabasına vermiş üzüm bağı için ,oda almış ve babannemin adına etmiş ,babannemde bu yıl satıp herkese pay etti ,ama annemin çok ahı var ,o mal benim helalimdi ,hakkımı helal etmiyorum dedii..başka napabilrsinki ,benim babamda aynı eşin gibi ana kuzusuydu ,çok ezdirdi annemi çoookk...şimdi annemi biz ezdirmiyoruz ,ama gençlik gitti naparsın ...kocanı bi an önce kendi yanına çekmelisin ,tamam bu annesi açısından kötü olcak asla böyle şeyler istemeyiz normalde ama bak sağlığından olmuşsun ,huzurun yok ,para pul neye yarar???
canım kesinlikle temizlikçi tut yorma kendinii....
banada birleri normal doğumu sevdirebilirmii ,şööle güzel güzel anlatsanız falan ,ben bazen doğum provası yapıyorum kendi kendime ,şöyle sancım olur ,böyle ıkınırım ,ayy acaba sakinmi olcam panikmii??napcam beeennn:83::83::83:

zeynepcim yazdıklarını okudumda canım kafanı takmamaya çalış.şuan yaşadığın yerde mutlu olmaya çalış.bak ben 6 ay türkmenistanda kaldım akşamları eşimden başka kimseyle konuşamıordum dışarı çıkamıyordum ama ne yapacaksın sıktım dişimi.eşimden ayrı kalsam o daha sıkıntı olucaktı.benim eşimin aileside herşeyi laf ediyor.özellikle kayınpederim.
geçen eşime demişki neden özel hastanede doğum yapacak eltim devlette doğum yaptı oda orada yapsın demiş nasıl sinirim bozuldu anlatamam bende eşime dedimki parası ondanmı çıkıyor.eşimde cevabını vermiş zaten babasına ben öyle istiyorum diye ama gelgörki karışıyolar bir şekilde.
bebeşin olunca hepsini unutacaksın inş sen şimdi orda biraz yanlız kaldığın için ve geçmişte yaşadıklarından dolayı böylesin ama eminimki bugünlerini en yakın zamanda unutacaksın bebeğinle çok mutlu olacaksın.

hoşgeldin canım ,haberler güzel maşallah ,tabi bukadar acele etmese iyi olcak cimcime ,ama sağlıklı olsunda yeter bize,hem bak bebek minyon ,çatıda genişmişş..ayy ne güzel bi haberr ..için rahatlamıştır kesin ,bi avazda kurtul inş. canım .

Eyüp dermansız kaldı İMDAT demedi...
Yusuf karanlıga düştü EYVAH demedi...
İbrahim ateşe düştü YANDIM demedi...
UNUTMA; sıkıntı,dert,tasa ALLAHA SEVGİLİ OLANDAN BAŞKASINA İNMEDİ ..

hadi hayırlısı arkadaşım, doktor durdurmaya gerek görmediğine göre bebeğin yeterince gelişmiş demewkki,
Allah bir avazda kolaycacık kurtarsın bebeğine kavuştursun inşallah

Evet evet ilk zamanlar cinsiyetini göstermedi kesin kız,kız bebekler saklar göstermez dediler doğru çıktı sonrada kız bebek 40 hafta beklemez erken gelir dediler buda doğru çıktı

Suyum falan gelmedi ama iki gündür gece tuvalete kalkarken yetişemiyorum kaçırıyorumbebek iyice aşağı indiği için oluyormuş.

canımm belki dünyada çektiğin en büyük acıyı çekiceksin bu ağrı eşiğine bağlı ama dünyanın en güzel duygusuna kokusuna varlığına da sahip olcaz inş.hiç mi sevdiğin için acıya katlanmadın zorluklara dayanmadın şimdiye kadar??bu en sevdiğin olcak herşeye değer ya...
ben yavaştan gidip çantamı hazırlayayım. :))) bu bebişler aceleci belli

korkular sarmış dört bir yanımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…