Ben geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
ben yavaştan gidip çantamı hazırlayayım. :))) bu bebişler aceleci belli
Bizim üç adet doğum çantamız var biri benim biri bebeğimin diğeride eşiminbebişle benim çantamı bilirsiniz pijama,bebek bezi kıyafetleri eşimin çantasındada kameradan fotoğraf makinesine çoraptan iç çamaşırına parfümden traş setine kadar ne ararsanız var bu adam beni öldürecek
maalesef ilk alıntıyı ben yaptım ve çooook utanıyorumvalla al benden o kadar kız yapmayın dıye rıca ettı ılk yapan ben oldum..bazen süzmelığim tutuyo yemın ederım ..sımdıde silemıyorum msjımı..
canım allahım sağ sağlim dogum yapmanı ve minnoşunu kucagına almayı nasip etsinBen geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
ya sizin karnınız aşağı indimi benım çok yukarda nefes almakta bıle zorlanıormm aslında son gunlerım aşağı anmiş olmöası gerekmıo mu
36.hafta itibari ile aşağı inmesi gerekiyor ben kendimde fark edemiyorum ama karnın bayağı aşağı inmiş diyorlar ama daha rahat nefes alıyorum.
ya sizin karnınız aşağı indimi benım çok yukarda nefes almakta bıle zorlanıormm aslında son gunlerım aşağı anmiş olmöası gerekmıo mu
nidaa canım tuz koymasan bile hamurda şişiriyormuş vucuduu sebse agırlıklı beslenmeye çalış
pilav makarna (spagetti)ara ver patates hasla tuzsuz yee şişliği alıyor
al bendende o kadar..nefes almakta zorlanmıyorum ama oğlumu yukarda bildiin hissediyorum..normalde bizim haftalarda aşağı inmiş olması gerekiomuş..hiçte öle hissetmiyorum..gerçi çok rahat oluncada doğum yakındır tezz canlılık veririmiş yaklaşan doğum diyolar ama bence dimekki biz senle herkesi doğurtcaz en son doğuma gidicez...
kumpir yapsaaammm:86::86::86:
bende hiç yok ınme daha nerdeyse göğüslerıme yapışmış vazıyette nolcak bılmıorm benı goren hemen fark edıo zaten karnın nekadr yukarda dıolar
kumpir yapsaaammm:86::86::86:
kızlarbebek ters olabilir benmki hala ters olduğu için hem çok sivri bir karnım var hemde aşağıd değil sizinki nasıl gerçi 37. haftaya kadar dönebilme ihtimali var dedi ama doktor ben yinede kafayı takıyorummmmm
bendeee...ama kaşarsız turşusuz ,kısırsız ,rus salatasız olmaz bak söylüyüm ...hala şişliği alabileceğini düşünüyomusuunn???bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iyiki yakın değiliz bizzz...yakın olsak bizi anca tekerlekli sandalyeyle doğuma götürürler...düşün nası iştaha sahip olduğumu..bide doğu mutfağı ohhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?