2011 Ekim Anneleri

Canım hayırlısı olsun inşallah, buda gösterdi ki kız bebişler gerçekten aceleciymiş.

ben yavaştan gidip çantamı hazırlayayım. :))) bu bebişler aceleci belli

Bizim üç adet doğum çantamız var biri benim biri bebeğimin diğeride eşiminbebişle benim çantamı bilirsiniz pijama,bebek bezi kıyafetleri eşimin çantasındada kameradan fotoğraf makinesine çoraptan iç çamaşırına parfümden traş setine kadar ne ararsanız var bu adam beni öldürecek

Son düzenleme:

ay biz hiç düşünmedik ole ya iyi kı soledın cnm bende eşime çamaşır faln koyayım yanımda o kalır nolur nolmaz evimizde hastaneye baya uzak

ya sizin karnınız aşağı indimi benım çok yukarda nefes almakta bıle zorlanıormm aslında son gunlerım aşağı anmiş olmöası gerekmıo mu

günaydınnnnnn biz dün gece duş alıp yatacaktık anaaaa sular kesilmiş halada gelmediii :100::100:yattık yatar yatmaz uyumuşuzz uyanamadım annem geldi kocada yokya evde karnımı seveeee seveeee uyandırdı ama biz geri yattık 11 de uyandık annemin uyandırmasını özlemişm ayollllll

valla al benden o kadar kız yapmayın dıye rıca ettı ılk yapan ben oldum..bazen süzmelığim tutuyo yemın ederım ..sımdıde silemıyorum msjımı..
maalesef ilk alıntıyı ben yaptım ve çooook utanıyorum
canım allahım sağ sağlim dogum yapmanı ve minnoşunu kucagına almayı nasip etsin
umarım 2 hafta daha bekler

ya sizin karnınız aşağı indimi benım çok yukarda nefes almakta bıle zorlanıormm aslında son gunlerım aşağı anmiş olmöası gerekmıo mu

36.hafta itibari ile aşağı inmesi gerekiyor ben kendimde fark edemiyorum ama karnın bayağı aşağı inmiş diyorlar ama daha rahat nefes alıyorum.

nidaa canım tuz koymasan bile hamurda şişiriyormuş vucuduu sebse agırlıklı beslenmeye çalış
pilav makarna (spagetti)ara ver patates hasla tuzsuz yee şişliği alıyor

36.hafta itibari ile aşağı inmesi gerekiyor ben kendimde fark edemiyorum ama karnın bayağı aşağı inmiş diyorlar ama daha rahat nefes alıyorum.

bende hiç yok ınme daha nerdeyse göğüslerıme yapışmış vazıyette nolcak bılmıorm benı goren hemen fark edıo zaten karnın nekadr yukarda dıolar

al bendende o kadar..nefes almakta zorlanmıyorum ama oğlumu yukarda bildiin hissediyorum..normalde bizim haftalarda aşağı inmiş olması gerekiomuş..hiçte öle hissetmiyorum..gerçi çok rahat oluncada doğum yakındır tezz canlılık veririmiş yaklaşan doğum diyolar ama bence dimekki biz senle herkesi doğurtcaz en son doğuma gidicez...

kızlar duygu mesaj atmış alıntıyı silermisin diye, ben bi türlü bulamadım kendi mesajımı silmeyi başarabildimi acaba resimlerini?

kızlarbebek ters olabilir benmki hala ters olduğu için hem çok sivri bir karnım var hemde aşağıd değil sizinki nasıl gerçi 37. haftaya kadar dönebilme ihtimali var dedi ama doktor ben yinede kafayı takıyorummmmm

bende hiç yok ınme daha nerdeyse göğüslerıme yapışmış vazıyette nolcak bılmıorm benı goren hemen fark edıo zaten karnın nekadr yukarda dıolar

Birde balenli sütyen çok rahatsız ediyordu beni demek ki karnım gerçekten aşağı inmiş artık rahatsızlık hissi vermiyor sütyenlerim:86:

yok yok zeynepciiimm benimki hep baş aşşağı hiç sıkıntı yapmadı hep doğum pozisyonu diip duruo dr bakalım cts kontrol var..görcez halimizi..
bu arada bana bu hafta yapar mı çatı muayenesi var mı bi fikriniz??

aman allahımmmmmm biz 35. haftadayızzzzz veeeee 2 hafta sonraaa bize gün verilecekkkkk yanii 2 buçuk hafta kaldıııı:92::92::92::92::26::26::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bendeee...ama kaşarsız turşusuz ,kısırsız ,rus salatasız olmaz bak söylüyüm ...hala şişliği alabileceğini düşünüyomusuunn???
iyiki yakın değiliz bizzz...yakın olsak bizi anca tekerlekli sandalyeyle doğuma götürürler...düşün nası iştaha sahip olduğumu..bide doğu mutfağı ohhhh...

ayy şöyle yeme içme seven bi komşum olsa benim gibi ,yiyip içip gezsek ,ne güsel oluuurrrr:86::86:

Bir bebek daha geliyor demek ne güzel hem sorun da yokmuş Doğum şeklini konuştunuz mu peki? Normal doğum mu yapacaksın Meryem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…