2011 Ekim Anneleri

Her şey gönlünüzce olur ve sağlıklı bir hamileliğin ardından yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah...

slm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm

Son düzenleme:
selam kızlar...
alakasız dalış yapıcam kusura bakmayın :)
kapalı olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var...
dedemin mevlüdü için annem benden baş örtüsü istedi (ikimiz de kapalı değiliz) evde olanlar da çok eskimiş..
şimcik ben nasıl bişi almam lazım.. şal gibi olanlardan mı alsam göndersem.. yoksa eşarp mı tülbent mi.. bir de fikir alabileceğim uygun fiyatlı bildiğiniz bir site var mı?
eşarp rahat olmaz diye düşündüm..
armine'ye baktım da fiyatlar çok uçuk kaçık...
ilginiz için şimdiden teşkürler :)

hayırlı cumalar kızlar.evi süpürüryordum yoruldum ara verip size bakayım dedim.şimdi kalkıp kalan yerleri süpürüp silicem.

senin aracılığınla oğluma sesleniyorum -oğlum bak gelinim senden önce gelmek istiyormuş acele et sonra sen abla diceksin

maaşaallah özgüre canom.herşeyin hayırlısı olsun.inş sağlıklı bir şekilde doğumunu yapıp özgüre kavuşursun canım.

elifcim cicilerinizi iyi günlerde kullann

ayyy bu arada NTS yede girdik çok zevkliydi ayolllllllll
196 tl ödeyip geldik bu arada sezeryan olacagım ya spinal ve epidural fiyatlarını sordum zorunlu oldugu için
extra ücret istemiyolarmış bi sevindim bi sevindimm

çok güzeller canım güle güle kullansın minnoşunnnnnnn

canom Allah kucağına aldırmayı nasip etsin maşşalah oğluşuna neye 196 tl ödedin?

maşallah minnoşuna canım, hayırlısı nasılsa öyle bir doğum olsun inşallah. eğer 8 ekim olursa benim oğlumla aynı gün doğacak senin özgürün. sağlıklı olsunlarda sezeryan ,normal çok farketmiyor benim için.

uy maşallah Özgürüme.. tırsıtmak istemiyorum ama bana geliyor ki normal doğum yapabileceksin :) ve bu sancıların da beklediğin tarihten erken gelmesine sebep olabilir.. hem zaten sezeryan için doktor sana en geç 4-5 ekimi verebilir.. ama daha erken de gelme ihtimali var işte.. eylülün son haftası gibi :)
sağlıkla gelsin de.. kilosu da iyi 2 haftaya 2800-3000g bulur belkide..

çok özel bir şey aramıyorsan pazarlarda 5 - 10 tl ye satılan şallar var,onlardan alıp yolayabilirsin.güzel renkleride var. tabi anklarada böyke kıyafet falan satan pazarlar varmı bilmiyorum,kadıköy salı azarında çok şık şallar oluyor mesela.hemde çok uygun fiyata

canım hepsi birbirinden güzeller gerçekten tacın harikaaaa nerden aldın? bide pembe yuvarlak bişi var emzik koymak için mi o? herşeyin çok güzel canım güle güle kullan inşşalahhh
sağol cnm o pembe evet emzik kutusu tacıda tahtakaleden bi bujuteriden aldım 3 lira lohusa tacı diye baya yer aradım ama bulamadım buda çok şirin göründü gözüme pembiş pembiş işimi görür diye düşündüm
ay dudaklara bak yaaa yerim ben onu cnm benim koca adam olmuş ya 41x

iyi günlerde güle güle kulanmak nasip etsin yüce Rabbim. hepsi çok güzel. bu arada şekerini kendinmi yaptın?
çok sağol cnm evet şekerimin tasarımı bana ait ama daha yapmaya başlamadım yazısı gelecek altına onu bekliyorum bide ben lavanta koydum içine şekeri yemek isteyenler açıp bozacak sonrada atacaktı böyle daha kalıcı olacak (tasarım falan diyincede ayrı bi havalı oldu bee )
cnm biberonun özellikleri ne ben hiç anlamıom o yüzden almadım.kaç delikli kac ml.vs?

cnm valla bende hiç anlamıyorum zaten pek verme taraftarı değilim ama ne olur ne olmaz diye bulunsun istedim satıcı ya aventi yada bunu almamı önerdi buda bi acayip ama içinde çubuk gibi bişi var doğal akış aparatıymış emzik kısmı tek delikli gaz yapmasını falan önlüyormuş ne bileyim aldım ama iyidir inşallah

Ohh maş. özgürüne kocaman olmuş :) hakkınızda hangi doğum hayırlıysa o olsun inş.

Canım madem annende kapalı değil mevlütlerde şu tarz bişeyler örtülüyor. Renklileride var. Bulunduğun yerde el işi yapan dükkanlar varsa 20 tl ye felan bulabilirsin. nettende alabilirsin gitti g.. ve ya sahibinden den felan bulabilirsin güzel şık bişey.

son karar sizin :)

Son düzenleme:

canım benim sağol..
demincecik babam aradı da o istanbuldan bakacakmış bu akşam da gönderecekmiş :)
zavallım da zevk özürlüsü.. anneme hediye almayı bile beceremez ya da annem çok kaprizli..
bende şal diye düşündüm.. mertere gidicem akşama dedi babam.. artık ordan arayıp bana soracakmış.. neyi nasıl tarif edeceksem :) ya da o beni anlayacak mı bilmem..
ama şal en iyi fikir geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…