2011 Ekim Anneleri

canom Allah kucağına aldırmayı nasip etsin maşşalah oğluşuna neye 196 tl ödedin?

amin canımmmmm

35 lira muayene
10 lira nts
130 lira dopler
21 lira kan testleri
=196
sağol canımmmmmm kanama riski hala devam ediyormuş normal olursa iyi olurda bakalım kısmet artıkkk
sağol canımmmm

sağol canımmm

allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnn

canım sağol :) bende böyle birşey düşündüydüm.. bir de babama tarif etmek var bunu :)
beğen tuşu da kalktı :) beğenicedim..
teşkür ederim :)

biz çıkıyoruz bacılarr saat 8:30 dan beri hastanelerdeyiz azcık uyuyalımmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar adet sancısına benzer bir sancı var kasıklarımda doğum sancısı olamaz değil mi?
yok cnm değildir bi kaçgündür bendede oluyo ara sıra öyle dra doğum sancısını ben nasıl ayırt edicem dediğimde hiç merak etme daha önce yaşadığın hiç bişeye benzemeyecek demişti sen uzan biraz cnm farketmeden yorulmus olabilirsin
sağol cnmda sen bugün yarın doğuracaksın neredeyse ne temizliği yapıyon bakiim
sağol cnm en çok vücut losyonunu sevdim ya banyodan sonra kızıma güzel güzel masajlar yapıcam onunla kokoş kızım benim
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsın inşlh
sağol tatlım
Tatlım tacın çok şirin benzer şeyler almışız güle güle kullan

sağol cnm benim

canım sağol :) bende böyle birşey düşündüydüm.. bir de babama tarif etmek var bunu :)
beğen tuşu da kalktı :) beğenicedim..
teşkür ederim :)

Baban alırken yada sorarken ''iğne oyalı mevlüd örtüsü'' desin. Sorduğu yerde bulamassa nerde bulabilirim acaba felan desin. Eminim bulur satan çok dükkan var. Ben bursada yaşıyorum. Burda çarşının içinde ufak bi çarşı var. Hep el işi satan dükkanlar var. El işi örtü, patik, bebek yeleği vs. Eminim sizin yaşadığınız yerdede vardır ama işte bilmk lazım.

Selam kızlar. Taze haber var mı diye baktım ama çok şükür bizim minikler göbüşte hala. Çevremdekilere pek çaktırmıyorum ama beni bir korku sarmaya başladı. Nedense strese girdim doğum konusunda. Baya da rahattım aslında, ne oldu bilmiyorum ama korkmaya başladım :18: Zamanı geldi artık ondan galiba.

Canım benim dualarımdasın hep. Allah'ım tez vakitte nasip etsin inşallah.

ayy canooooommm sen normal doğum yaparsan bende daha çok cesaret bulurum kızzz..normal doğur normalll lütfeeennnnnsen şimdi anlatırsın doğurduktan sonra bırtlattım bebeği falan diyeeebu arada maşşallah rüzgar paşayaa

Aldıklarını güzel günlerde kullan canımm...bu lavanta kesesinin içinde mink bi kutu var ,onun içinde dimi lavanta ,ama ben bunun yerine şeker koyarım yaa...lavanta kesesininde çok saklıcaklarını düşünmüyorum zaten...keşke bende bi eminönü yapabilsemm..
bu arada az önce duyguyla konuştum kızlarr ,biz konuşurken bebek baya bi bırtlattııı çok fazla bez tüketiyomuş ,bide minicik minicik yapıyo yaa,eski tülbentlerden minik parçalar koyuyomuş bezin içine ,onları değiştiriyomuş ,daha idareli oluyo dedi bana,tabikide esirgemiyruz bebiklerimizden bişey ama banada mantıklı geldi ,geceleri koymuyomuş ama bez...bide pişik için krem almaya gerek yok zeytin yaı çok iyi geliyo dedi ,bende zaten almıştım izmirden gelirken ,görümcem kimyasal sürmeyelim diye istememişti.

koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu

Eklentiler

• $Görüntü1015.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü1019.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü1020.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü1021.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $Görüntü1023.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü1024.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görüntü1025.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $Görüntü1026.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $Görüntü1027.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $Görüntü1028.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görüntü1029.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 30
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu

kızz sende benim gibi taç kreasyonu yapmışınn bende hastaneye 3 tane taç götürcem krem mavi bide olmazsa olmazlardan kırmızı tabikide çok güzeller güle güle kullan oğluşunuda anasınada maaşallahhhhhhhhh Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…