- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canom Allah kucağına aldırmayı nasip etsin maşşalah oğluşunaneye 196 tl ödedin?
sağol canımmmmmm kanama riski hala devam ediyormuş normal olursa iyi olurda bakalım kısmet artıkkkuy maşallah Özgürüme.. tırsıtmak istemiyorum ama bana geliyor ki normal doğum yapabileceksin :) ve bu sancıların da beklediğin tarihten erken gelmesine sebep olabilir.. hem zaten sezeryan için doktor sana en geç 4-5 ekimi verebilir.. ama daha erken de gelme ihtimali var işte.. eylülün son haftası gibi :)
sağlıkla gelsin de.. kilosu da iyi 2 haftaya 2800-3000g bulur belkide..
sağol canımmmmEki Görüntüle 253688
Canım madem annende kapalı değil mevlütlerde şu tarz bişeyler örtülüyor. Renklileride var. Bulunduğun yerde el işi yapan dükkanlar varsa 20 tl ye felan bulabilirsin. nettende alabilirsin gitti g.. ve ya sahibinden den felan bulabilirsin güzel şık bişey.
son karar sizin :)
sağol cnm o pembe evet emzik kutusu tacıda tahtakaleden bi bujuteriden aldım 3 lira lohusa tacı diye baya yer aradım ama bulamadım buda çok şirin göründü gözüme pembiş pembiş işimi görür diye düşündüm
ay dudaklara bak yaaa yerim ben onu cnm benim koca adam olmuş ya 41x
çok sağol cnm evet şekerimin tasarımı bana ait ama daha yapmaya başlamadım yazısı gelecek altına onu bekliyorum bide ben lavanta koydum içine şekeri yemek isteyenler açıp bozacak sonrada atacaktı böyle daha kalıcı olacak (tasarım falan diyincede ayrı bi havalı oldu bee)
cnm valla bende hiç anlamıyorum zaten pek verme taraftarı değilim ama ne olur ne olmaz diye bulunsun istedim satıcı ya aventi yada bunu almamı önerdi buda bi acayip ama içinde çubuk gibi bişi var doğal akış aparatıymış emzik kısmı tek delikli gaz yapmasını falan önlüyormuş ne bileyim aldım ama iyidir inşallah
Eki Görüntüle 253688
Canım madem annende kapalı değil mevlütlerde şu tarz bişeyler örtülüyor. Renklileride var. Bulunduğun yerde el işi yapan dükkanlar varsa 20 tl ye felan bulabilirsin. nettende alabilirsin gitti g.. ve ya sahibinden den felan bulabilirsin güzel şık bişey.
son karar sizin :)
yok cnm değildir bi kaçgündür bendede oluyo ara sıra öyle dra doğum sancısını ben nasıl ayırt edicem dediğimde hiç merak etme daha önce yaşadığın hiç bişeye benzemeyecek demişti sen uzan biraz cnm farketmeden yorulmus olabilirsinKızlar adet sancısına benzer bir sancı var kasıklarımda doğum sancısı olamaz değil mi?
sağol cnmda sen bugün yarın doğuracaksın neredeyse ne temizliği yapıyon bakiimhayırlı cumalar kızlar.evi süpürüryordum yoruldum ara verip size bakayım dedim.şimdi kalkıp kalan yerleri süpürüp silicem.
senin aracılığınla oğluma sesleniyorum -oğlum bak gelinim senden önce gelmek istiyormuş acele et sonra sen abla diceksin
maaşaallah özgüre canom.herşeyin hayırlısı olsun.inş sağlıklı bir şekilde doğumunu yapıp özgüre kavuşursun canım.
elifcim cicilerinizi iyi günlerde kullann
sağol cnm en çok vücut losyonunu sevdim ya banyodan sonra kızıma güzel güzel masajlar yapıcam onunla kokoş kızım benimayyy bu arada NTS yede girdik çok zevkliydi ayolllllllll
196 tl ödeyip geldikbu arada sezeryan olacagım ya spinal ve epidural fiyatlarını sordum zorunlu oldugu için
extra ücret istemiyolarmış bi sevindim bi sevindimm
çok güzeller canım güle güle kullansın minnoşunnnnnnn
sağol tatlımAllah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsın inşlh
Tatlım tacın çok şirin benzer şeyler almışız güle güle kullan
canım sağol :) bende böyle birşey düşündüydüm.. bir de babama tarif etmek var bunu :)
beğen tuşu da kalktı :) beğenicedim..
teşkür ederim :)
Kızlar adet sancısına benzer bir sancı var kasıklarımda doğum sancısı olamaz değil mi?
kızlar dualarınızı bekliyorum buay artık korunmayı bıraktık tekrar bi bebek istiyoruz artık 4 ay geçti doğumun üzerinden. rabbim bi daha yaşatmasın inş dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. bu arada duygu bebeğine erkenden kavuşmuşsun hayrlı olsun... sizlerede hayrlı doğumlar diliyorum.......
ayy canooooommm sen normal doğum yaparsan bende daha çok cesaret bulurum kızzz..normal doğur normalll lütfeeennnnnslm biz geldikkk yakışıklımla buluştukk kocaman olmuş teyzeleri 2.500 kilo ve 47 cm
doktor teyzemiz bize normal dogum yapabilirsin dedi ama renkli dopler istedi beni aldı bir telaşşş 1 hafta sonra dogum olabilir de olmayabilirde dedi
çok korktum :18::18: yani önümüzdeki 1 hafta çok önemliymiş 35. haftayı bitirmemiz gerekiyormuş :18:çok buyuk bir bebek olmaz dedi sonra renkli doplere girdik kan akımına baktı diğer dr normal dogum olabilir ama kanaman olacaktır ben sana sezeryan öneriyorum didi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çıktık yukarıya kendi drum da sezeryan didi ekimi beklemeyebilirmiş minnoşum sancılarımı anlattım o yüzden beklemeyebilir dedi eger dogum başlamaz ise 8 ekimde sezeryan olabilirmişim buda yakışıklı oglummmmmmmm
Eki Görüntüle 253663
işte son aldıklarımız umarım daha başka bişey çıkmaz
Eki Görüntüle 253655 Eki Görüntüle 253656 Eki Görüntüle 253657 Eki Görüntüle 253658 Eki Görüntüle 253659 Eki Görüntüle 253660 Eki Görüntüle 253661
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
oğluna maşallah
hepsini iyi günlerde , güle güle kullan canım
dişim ağrıyoooooooooooooooooooooo
oy kötü durum... dayanılmayacak gibi ise iç bir parol... yada ılık tuzlu su ile ağzını çalkala.. rahatlatır belki..
koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?