2011 Ekim Anneleri

canım benim kızım ters 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora dönmezse doğum kararını ona göre vereceğiz dedi. Bu süreyi benimmi okumam lazım ben çalışyorum birkaç kez okurum ama hergün okuyamam zaten baygın atıyorum kendimi eve. Anneme falan söylesem o okusa olurmu acaba? :26:

aynen valla iki pijama takımı bi gecelik götürcem onlara göre her birine aldım daha güzelini bulursam onuda alırım (doyumsuz bayanlar)
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736

çoook tatlı bebeğin kalın dudaklı olcak galiba çook severim ben öle bebekleri Allah nazardan saklasın

zayacım güle güle kullanın aldıklarınız oğluşunada maşallah
şeymacım çok net ya ilk foto bayıldım maşallah

Allah iyiliğine versin cnm.bnm ilk 4ay kusma bulantı başağrısı zaten wc de çıkamıodum işyerinde.o amonyak kokusu o kdr işe yaradı demek ki.oda olmasa..gidem çekem biraz kafayı wc de :))))))))

sizi deliler...alemsınız valla ha..

maşallahh yaaaa çok tatlıı tombul duruyooo kaç kiloydu annesi en son gittiğinizdeeee çok tatlıı yaaaaa
çok tombul çıkmış o zaman 2400dü kilosu
sağol babasının dudakları kalın zaten aynı babası yani
Allahım bua ne tatlılık böyle.. maşallah ilk resimde sanki üst dudağını emiyor.. tü tü maşallah yine..
bir ara parmağını emiyordu sonra çekti elini ama
zayacım güle güle kullanın aldıklarınız oğluşunada maşallah
şeymacım çok net ya ilk foto bayıldım maşallah

sağol canım

dişim ağrıyoooooooooooooooooooooo

canım kıyayam benimde çok ağrıdı geçen akşam gece 2'de dişçiye gittik ama çekmediler doğal olarak. doktorumda artık çektirme dayan dedi. Ama dayanmak ne mümkün , ağlaya ağlaya günlerce uykusuz işe gel çok zor oldu benim için

İnanırmısın bilmem ama annemler yakın zamanda Konya'ya gitmişlerdi orada bir türbede bir kadın su vermiş onlara okumuş falan , annemde iç belki faydası olur dedi. İnanırmısın içtim nasıl rahatladım , şimdi ara arasızlar gibi olunca hemen 2 yudum içiyorum gerçekten bişeyim kalmıyor.İstanbul'daysan sanada biraz gönderebilirim. Yada etrafından zemzem suyu falan bulmaya çalış.
İnan çok faydası oluyor.İnşallah en kısa zamanda geçer dişin canım.

amin canım aslında kilosu normal ama tombiş çıktı resimde

haklısıncanım usg de cıdden kocaman cıkıyolarr..bızde detaylıda bakarken suyun ıcınde yuzuyor sanmıstık kafasını suya bır gomdu sonra aa dedım bn sanıyordum kı bebegın tamamı suyun ıcınde kafasıda yanı..bu dedım kafayı sudan cıkarıyor sokuyor..dusunun kı suyun sıcrayan damlalarını bıle gordukdoktor ne gulmustu tabıkı tamamı suda ben oyle bır noktadan cekıyorum kı sana yuzuyormus gıbı gorundu dedı..

bu bebıkler bızı cok guldurdu vaktıyle umarım doguncada oyle olur..:26:

Maşallah, çok tatlı.
dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
amin canım inş hepimiz alırız

usgde yakınlaşıyolarya kocaman çıkıyor seninkide baya komik olmuş damlaları bile görmüşün yani

dualarımız seninle gülsecim, inş. hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yawruları..

canım benim Allah aratmasın inşallah...inşallah hemen hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini, dualarım seninle

Gülse cim allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım dualarım seninle inşallahh

canım resmin üzerine sağ tıkla ve paint ile aç oradan küçültüp kaydet ve buraya ekle

canım allah yardımcın olsun yumurta takibine çok dikkat et

inş. gönlünce olur Gülsecim. Rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş. sana ve paşama

ben bilmiyom onu eşime yaptırıyorum hep

hayırlısı olsun canım,inşallah en kısa sürede hamile kalır sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Her şey gönlünüzce olur ve sağlıklı bir hamileliğin ardından yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah...

iyi dilekleriniz bana çok güzel moral oldu hepiniize çok teşekkür ederim.....

kadın doğum arkadaşım bana; hamileliğimin sonuna doğru bağdaş kurarak oturmamı söylemişti. Hatta ablam yemekleri yerde yemem konusunda öğüt vermişti. Gerçi daha başlamadım ama 2-3 hafta sonra başlayacağım.
Dünyada en kolay doğum yapan bayanlar mısır kadınları imiş ve bunda bağdaş kurarak oturmalarının nedeni varmış. Bu arada arkadaşımında kızı terstti. Ancak normal pozisyonuna girdi ve doğum yaptı şu an 3,5 aylık.
seninde dilerim kızın normal doğum pozisyonuna girer. Rahat ve bir avazda doğurursun.

sağol cnmda sen bugün yarın doğuracaksın neredeyse ne temizliği yapıyon bakiim

:
ne yapayım tatlım kim yapacak işleri kaç gündür süpürmüyordum zaten.neyseki yaptım bitti.

koyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
canım cicileriniz çok şirin güle güle kullanın.bebişinede

bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736

şeymacım oğlun çok tatlı çıkmış maaşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…