bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
Kızlar kolay doğum yapmak içinbir arkadaşım dedi. Kime yaptılarsa kolay olmuş hep doğumları. Bunlar vesile tabi Rabbim'den istiyoruz her şeyi. Vesilelerede sarılmak lazım. 7 pirinç tanesine 7 taha ve 7 yasin suresi okuyup dopğuma giderken yutarsanız. Doğumunuz çok kolay oluyormuş inş.
karışıklık olmasın bir pirince 1 taha, 1 yasin. Toplam 7 şer tane oluyor.
Birde bebeği dönmeyen, doğum pozisyonunu almayan anneler içinde her gün bir kere inşikak suresi okunut ve tilavet secdesi yapılırsa bebeği döner ve yine doğumu kolaylaşır inş. belki yapmak istersiniz diye düşündümde
kızz sende benim gibi taç kreasyonu yapmışınnbende hastaneye 3 tane taç götürcem krem mavi bide olmazsa olmazlardan kırmızı tabikide çok güzeller güle güle kullan oğluşunuda anasınada maaşallahhhhhhhhh Nazar
bizde baya bişeyler aldık biraz sonra eklerim buda oğlumun pazartesiki hali yeni ekliyorumEki Görüntüle 253736
Allah iyiliğine versin cnm.bnm ilk 4ay kusma bulantı başağrısı zaten wc de çıkamıodum işyerinde.o amonyak kokusu o kdr işe yaradı demek ki.oda olmasa..gidem çekem biraz kafayı wc de :))))))))
canım benim görümcem bu durumlarda git wc de bekle b,raz der ,wc deki amonyak kokusu baş ağrısını kesiyomuş ,böyle söyleyince iğrenç geliyo olabilir ,bende baş ağrım için hiç denemedim ama kabızmışın gibi davran ,git biraz bekle...mümkünse umumi olsun
zayacım güle güle kullanın aldıklarınız oğluşunada maşallah
şeymacım çok net ya ilk foto bayıldım maşallah
çok tombul çıkmış o zaman 2400dü kilosumaşallahh yaaaa çok tatlıı tombul duruyooo kaç kiloydu annesi en son gittiğinizdeeee çok tatlıı yaaaaa
sağol babasının dudakları kalın zaten aynı babası yaniaynen valla iki pijama takımı bi gecelik götürcem onlara göre her birine aldım daha güzelini bulursam onuda alırım(doyumsuz bayanlar)
çoook tatlı bebeğin kalın dudaklı olcak galiba çook severim ben öle bebekleri Allah nazardan saklasın
bir ara parmağını emiyordu sonra çekti elini amaAllahım bua ne tatlılık böyle.. maşallahilk resimde sanki üst dudağını emiyor.. tü tü maşallah yine..
Allah esırgesın nazardan kotu gozdennn..maasaallah cok net ve tombısss..
dişim ağrıyoooooooooooooooooooooo
amin canım aslında kilosu normal ama tombiş çıktı resimde
amin canım inş hepimiz alırızMaşallah, çok tatlı.
dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
haklısıncanım usg de cıdden kocaman cıkıyolarr..bızde detaylıda bakarken suyun ıcınde yuzuyor sanmıstıkkafasını suya bır gomdu sonra aa dedım bn sanıyordum kı bebegın tamamı suyun ıcınde kafasıda yanı..bu dedım kafayı sudan cıkarıyor sokuyor..dusunun kı suyun sıcrayan damlalarını bıle gorduk doktor ne gulmustu tabıkı tamamı suda ben oyle bır noktadan cekıyorum kı sana yuzuyormus gıbı gorundu dedı..
bu bebıkler bızı cok guldurdu vaktıyle umarım doguncada oyle olur..:26:
dualarımız seninle gülsecim, inş. hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yawruları..
canım benim Allah aratmasın inşallah...inşallah hemen hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini, dualarım seninle
Gülse cim allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım dualarım seninle inşallahh
canım resmin üzerine sağ tıkla ve paint ile aç oradan küçültüp kaydet ve buraya ekle
canım allah yardımcın olsun yumurta takibine çok dikkat et
inş. gönlünce olur Gülsecim. Rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş. sana ve paşama
ben bilmiyom onu eşime yaptırıyorum hep
hayırlısı olsun canım,inşallah en kısa sürede hamile kalır sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
cnm aslında burdada öyleymiş bu burcunun dediği yerde toptan satılıyo malzemeler ben 60 verdim malzemelere kadın ben yaparsam 120 olur dedi işçiliğe alıyorlar parayı
maşallah oğlusuna cnm
ay cnm çok sevindim senin adına allahım kalbinden geçeni en kısa zamanda içine kondurur inşallah dualarımız seninle tatlım
Her şey gönlünüzce olur ve sağlıklı bir hamileliğin ardından yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah...
canım benim kızım ters 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora dönmezse doğum kararını ona göre vereceğiz dedi. Bu süreyi benimmi okumam lazım ben çalışyorum birkaç kez okurum ama hergün okuyamam zaten baygın atıyorum kendimi eve. Anneme falan söylesem o okusa olurmu acaba? :26:
ne yapayım tatlım kim yapacak işleri kaç gündür süpürmüyordum zaten.neyseki yaptım bitti.sağol cnmda sen bugün yarın doğuracaksın neredeyse ne temizliği yapıyon bakiim
:
canım cicileriniz çok şirin güle güle kullanın.bebişinedekoyduğum şal hastanede üstüme almak için... bide oğluşumun 6 aylıkkenki fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?