ben geçen hafta nst de sancı çıkınca hazırladım bevulumu....bugünde kaşığını, burun aspritörünü, tırnak makasını aldık yarında onları kaynatıp koyarsam ben hazırım.....
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
amin canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi sağlıkla alır evimizede götürürüz pazartesi günü eşim kimliğini çıkarıcak:)
bugün iki defa ziyeret ettik ilkinde şaşkın ve gülümsüyordum ama ikincide ağlamaktan harap oldum minicik kızım küvezde yatıyor ben evde kahroluyorum zormuş ya eşimle dolu dolu gözlerimiz ben ağlıyorum o ağlıyor ama düzelicek inşallah
ben şimdi süt yapıcak şeyler yiyip kızıma süt sağmak ve yarınki 2 kere gidişimin mutlaka birinde süt götürmek çabasındayım onun ihtiyacı var buna.
ayrıca resim çekmekte yasak sadece bitane çekmiş eşim oda çaktırmadan uzaktan
kızım sarışın tipli pembe tenli buruşuk değil toplu yüzlü ama minik bir prematüre
İyi akşamlar kızlar, iklimi görünce selamsız girdim.. Çok yorgunum iki gündür derleme toparlama işleri mahfetti beni, çok yüklenmiyorum ama enerji menerji yetmiyo valla.. Dün gece sadece 1 defa wc ye kalktım, ölü gibi uyumuşum. Şimdide bitikim başım ağrıyor, yarında banyo dolaplarımı ve ütülerimi halledicem.. Başka bişi yapmıcam dinlenicem çünkü pazartesi işe gidicem son defa. Az kaldı önümüzdeki hafta bitmiş olur herşey ama bende bittim, bu kadar zor olucağını düşünmemiştim çok fena yoruluyo insan hamileyken yahu.. Neyse çok mızırdandım.. Kızıma gelince sanırım yorgunluğumdan oda pelte gibi, arada bir kıpraşıyo sonra uyuyo galiba, çok sıkıldım bi bitse şu işler, sadece evde yiyip içip yatmak istiyorum.
Geçmişi okuyamıcam başımın sol tarafı zonkluyor, 2
gündürde yığılmış bayağı... inşallah herkes iyidir. Ben çıkıyorum duş alayım kafam rahatlar belki. Yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyoruuz.. İyi geceler tatlı rüyalaar..
pfff kızlar bende bu hafta alayım artık şu park yatağı diyorum ama ,kararsızlığa düştüm yardım edin ..kahve rengi alıyım diyorum ,oturma odamda çok göz yormasın ,exor un ve kraftın var bildiğim kadarıyla başka varmı bildiğiniz???...ee çok falz parada vermiyim diyorum exor daha uygun ,hemde sanırım şeyma da almıştı ve beğenmişti ,ama onunda fiyat aralığını tam kestiremedim ,bide internetten sipariş edeceğim için adam akıllı biyer olsun yada ödemeyi teslimatta yaapyım istiyorum,,ee ama sonra ona uygun yatak bulmaktada sorun yaşarmıyımkii???başım ağrıdııı:84::84::84:
saol arkadaşım amiinnn
ne güzel dular dilekler etmişsin allah razı olsun amiinn inşallah
perşembe günü bebeğin cicilerini yıkadım minik minik sermekle uğraştım azda iplere takarken çamaşırları asıldım sonra uyudum gece hafif bir sancım vardı ama saylamadım
sabah 9da suyum patladı akşam 7de geldi dünyaya bende anlamadım vallahi
bizim de hastane çantamız hazır.kapının kenarında duruyo.şimdilik herşey tamam gibi çanta için gerekli olan.ama ev için küvet almayı unutmuşum kızıma evet :26: neyseki doğmadan hatırladım da alcam yrn.şaşkın oldum iice ne alcam diye listeler yapmaktan
bende bebek şekerleri, ve bebek bakım ürünleri alıcam mustekamı bübchenmi sebamedmi bi karar< versem:))
kızlar yaa çok sinirim bozuk.dr um eğer doğum olmazsa bir hafta sonra gel demişti bende pazartesi tekrar gidicem akşam eşimede dedim pzrtesi dr gitmem lazım diye oda hemen babama söylüyüm götürsün dedi bende ben istemiyorum annemle giderim dedim biraz kızdım sonra konuşmadım sonrada kayınvalidemlere misafir geldi o oraya gitti bende peşinden çıktım.misafirler gidince bu dmezmi babasina pazartesi işin varmı gelinini dr götür diye tabi ben dahada sinir oldum.sinirden ağlamak üzereyim kendimi zor tutuyorum.
babasına götür demesinin sebebide geçen hafta annem ve babamla gittim diye onlar laf ettiler kesin bizimkide bu sefer babasına dedi.
çok sinirliyim
bıktım bunların herşeyi laf etmesinden sanki torun diyip sahiplendikleri var.bu zamana kadar umreden getirdikleri iki üç parça oyuncaktan başka aldıkları bişeymi var.kaynımın ilk çocuğuna beşiğini bile almışlar bizimkine dahahiç bişey almadılar oyuncAKTAN BAŞKA.
kızlar yaa çok sinirim bozuk.dr um eğer doğum olmazsa bir hafta sonra gel demişti bende pazartesi tekrar gidicem akşam eşimede dedim pzrtesi dr gitmem lazım diye oda hemen babama söylüyüm götürsün dedi bende ben istemiyorum annemle giderim dedim biraz kızdım sonra konuşmadım sonrada kayınvalidemlere misafir geldi o oraya gitti bende peşinden çıktım.misafirler gidince bu dmezmi babasina pazartesi işin varmı gelinini dr götür diye tabi ben dahada sinir oldum.sinirden ağlamak üzereyim kendimi zor tutuyorum.
babasına götür demesinin sebebide geçen hafta annem ve babamla gittim diye onlar laf ettiler kesin bizimkide bu sefer babasına dedi.
çok sinirliyim
bıktım bunların herşeyi laf etmesinden sanki torun diyip sahiplendikleri var.bu zamana kadar umreden getirdikleri iki üç parça oyuncaktan başka aldıkları bişeymi var.kaynımın ilk çocuğuna beşiğini bile almışlar bizimkine dahahiç bişey almadılar oyuncAKTAN BAŞKA.
çok sinirliyim
çok sinirliyim
çok sinirliyim
çok sinirliyim
aman yavrum erkek milleti komple odunlar..
bende bu akşam sofrada eşimle tartıştım..pazartesi sabah erkenden kayseriye iş icabı 10 günlüğüne gidiyor..
diyor ki kesinlikle yalnız kalmıyorsun.. ya dedim ben çocuk değilim.. herkezin evi zaten dibimde allah korusun bişi olursa da telefon diye bişiy var..
sen kimsede kalmak istemiyorsan yeğenim gelsin kalsın demez mi.. çıldırdım iyice.. 12 yaşında çocukla mı uğraşıcam zaten zıtım ona.. aynı kayınvalidemin karakteri var çocukta..
sonunda sinirlendim kimseyle uğraşamam ben.. istediğim saatte yatar kalkarım keyfime bakarım bekçi dikme başıma dedim..
eşim de sinirlendi.. gözlerini açti bir ton laf saydı..
" seni düşündüğümden değil küçük değilsin biliyorum, oğlumu düğünüyorum" demesi de iyice coşturdu sinirlerimi..
yemek yemeden kalktım sofradan (ki hiç huyum değil ekmek konmuş yerden böyle kalkmak)
gittim odamda ağladım içimi boşalttım.. sonra baktım salonda uyumuş öküz..
hala da uyuyor..
ya bunlar ne sanıyor... sülalelerine pek düşkünler..
ya bana en uzak oturan görümcem bile 4dk yürüme mesafesinde.. 3ü de mahallede yanii .. yalnız kalmak istiyorum başımı dinlemek istiyorum... çok şükür rahatsızlığım da yok..
ne edim ben bu kocayı şimdi.. hiç konuşmayacam.. gerekirse küs göndericem yola.. az kıymet bilsin..
öyle yapıcam zaten başka alternatifi yok beklesin hemde üst kata bile gelme dicem girişte bekle baba dicem.beklemekten sinir olduğunuda gayet iyi biliyorum ama ne yapayım kendileri istedi.sıkma tatlım canını götürsün kayınpederin dışarda kapıda oturtur bekletirsin almazsın yanına olur biter seni anlıyorum ilgili büyük rolüne yatmaları senin canını sıkıyo ama bırak öyle avutsunlar kendilerini sen üzülüp sıkılma olurmu
birde bunu eşime anlatabilsem iyi olcaktıda anlamadı benim gıcık kocam.laf ettilerya oda ağızlarını kapatmak maksadıyla dedi ben bunu iyi biliyorum ama işte eşim inat etti.sen daha çok sinirlenmek istemem ama kadındoğumcuya da kayınpederle gidilirmi???? Gerçekten sinir bozucu çok haklısın kızmakta....
sakın küz gönderme somurt ama dünyanın bin türlü hali var boş söylediğim gibi hepsi aynı bunların
ay bacım öyle dediğime bakmayufka yürekliyimdir..
sabaha bişiy olmamış gibi uyanıcağımızı çok iyi biliyorum da..
al işte çarşamba şeker yüklemem var.. eşime kaç haftadır diyorum beraber gitçez başkasıyla gidemem diye.. adamın işi çıktı bi yandan bu olaya gıcık kaptım
salı görümcemle gittik hastaneye o da gebe, 2li taraması yapıldı hastanenin gebe bölümü tadilatta olduğu için biraz ana baba günü gibiydi..
kadın da dedi ben hayatta bir daha buraya gelmem..
çarşamba da onunla gitmeyi düşünüyordum eşim gelemicenden.. kadına nasıl dicem benimle gel diye..
büyük görümce çalışıyor.. küçüğünün de 4 yaşında zillisi var.. ki zaten kocası da müsade etmez..
yalnız gitsem kan vericem 2kez.. bayılır kalırım diye korkuyorum..
öf.. içim dertli bu akşam birikti herhalde..
bir de kocaya sayamadım ya .. içimde kaldı..
ve aklım canoda.. facete falan da görmedim bugün ... hatunun telefonu da yok bende merak ettim ... bu saate kdr girerdi herhalde cee demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?