2011 Ekim Anneleri

nejla kusura bakma canım ama eşinde düşüncesizlik etmiş ben ilk doğumumda annemlerın yanındaydım sancılarım başladıgı halde bıle babamın benı hastaneye götürmesini istemdım annemle gittim erkek kardeşim götürdü hastaneye. kayınpederın ne işi var kadın dogumda barı kaynanana söyleseydı.

ne olursa olsun hiç bişey için üzülmeye değmiyor biz üzülüp sıkıldığımızla kalıyoruz ne edersek kendimize ediyoruz iyi yada kötü allaha emanet olun herkese iyi geceler ....

canım arkadaşım benim gözünüz aydın minik bebeğimize allah uzun ömürler versin..inanamadım duyunca bide bu hafta oturmaya gelicektim sana şimdi bebeğini görmeye gelirim yerim ben onu benim yerimede öp onu oldumu annesinin kıymetli bebeği dünyaya gelmiş eşine de çok selamlar yarın arıycam seni ama dayanamdım burdan da yazayım dedim

Cicileriniz çok güzel maşallah güle güle kullanın

Sinemcim yazmadan edemedim galiba çok benzer almışız gecelikleri benimki de vişne-bordo gibi bir renk hatta siteye ekledim ama gece çektiğimden kırmızı gibi çıktı Çantalarını hazırlamışsın ooh savdın başından bana göre eksiği yok belki çorap koyabilirsin bir iki tane daha

İklim hayırlı olsun dünyaya gelmiş meleğin şok oldum okuyunca perolidya'nın ikizleri 2.bebeğimiz olacak derken dün Pelin bebek gelmiş bir an önce küvezden çıkar ve kollarına alırsın inşallah

unanmazsa birde içeri girdin bebeği görmeye .çok sinir oldum ya.amannn ömrümüzü yiycek bunlar bizim.salllama canım boşver hepsi aynı.
ahhh zeynep ahh 3 senelik evliyim sanki 30 yıldır sıkıntı çekiyorum gibi.yaa çok sinir oluyorum alışamdım ben bu şekilde yapılmasına herşeye laf herşeye laf.rabbim tez vakitte bana ev almayı naipetsinde kurtulayım şunlardan.

yaa canım bazen laf anlamak istemiyorlar işlerine öyle geliyor.senin eşinde uzağa gidicekmiş yinede küskün gitmesin olayı biraz yumuşat sen canım.
bencede bravo.şimdide kendisi horul horul uyuyor.inanırmısın yarın doğum olsun diye dua ediyorum sırf dedikleri olmasın diye denizcim.tuhaf yanında sönük kalır canım.annemle gitmem çok doğal ama onlar annemlerle konuşmadıkları için sıkıntı yapıyorlar kendilerince bende onlara karşı biraz mesafeliyimya herşeyi laf ediyolar iişte.eşiminde işleri yoğun olduğu için gelemiyor.ama yarın birdaha konuşucam daha alttan alarak.

canım bence çok şanslısın uzakta olmakla bende uzaklaşmak istiyorum.uzak olsamda çöp almasınlar umurumda değil yeterki gittiğim yere yaptığım işe karışılmasın ne çok isterdim ahhh ahhh.

aboo topikte 22 kişi var
kız kocalarınız nerde.. hadi benimki 1001 rüya şehrazatla
çok pis bağımlılık yapıyor şu forum var ya

oy nejlam ilk defa bu kadar kızmış gördüm seni
ama eniştede işin kolayına kaçıp babacığına paslamış olmamış annenle gitmenden daha doğal ne olabilirki hadi yiğidim doğmuş olsa bebek doktoruna gisiyor olsanız neyse ...kendileri düşünmüyosa sen hiç sinir olma beklesin hastane kapısında kayınpederciğin ayrıca hala birşey almamalarına inan şaşırmadım duruma hiç yabancı olmadığımdan heralde seninkiler yine oyuncak almış bizimkiler daha hiç birşey almadılar hiiiiiçç hemde lafın gelişi değil yani boşver Allah muthaç etmesin inşallah

Kızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;

İlk iki resim ziyarete gelenler için aldığımız hediyemiz

Üçüncü resim çikolata sepetimiz

Dördüncü resim kapı süsümüz

Beşinci resim bugün teslim aldığımız halımız

Son resim ise artık taşıyamaz hale geldiğim göbişim ve Beyzoşum

Eklentiler

• $IMG_4614.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_4615.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

gecmis olsun allah anali babali buyutsun insallah allaha sukur selametle gectibu bebekler cok sabirsiz :90:

ya ağzıyla kuş tutsa şu kaynanalar yaranamıyor kesin....kadın sancılandığımdan beri bana bakmaya geldi ama bana bazen sinir geliyor ya...her gece yatarken sende yat diye ısrar ettikçe sabahlamak istşyorummmmmm..................bide geçen gün bana diyorki dinlenme gözlüğüme seninkide yakın içinmi.....dedim anne yakın takan sen babam annem ve kocan var...yaşlıyımmı demek istedin....benle şey yarıştırıyor kafayı yiycem...ne alsan aynısını almak istiyor...

ya hepsi mi aynı olurki bunların.bizimkiler de hiçbişey almadı daha kuru kuru torunum gelcek diye seviniyo görüntüde.annem neler aldı bide gördü aldıklarını kayınvalide ama hiç ders almadı sanırım.bide almasın hadi onu geçtim geçen bi tane yelek örüyo zaten onu da 3 kere sökmüş beceriksizliğinden kızın inatçı mı olcak yoksa diyo ya benim kızıma daha doğmadan laf ediyo.o kadar sinir oldum ki.sen beceriksizsen ben napayım.

canım inan farkımız yok bak oğluma bir bebek odası bile aldırmadılar.ya sabır çek bitanem

ayyy hepsi çok güzel zehracım hele göbişin ve beyzam maşallah
ay bende özendim şimdi mavi mavi süsler alasım geldi ne kadara aldın canım kapı süsünü ben 2 gün önce realdeki şekercide fiyat sordum 60 tl dedi pahalı geldi eminönünde hiç bakmamıştım ozzamanlar daha çok eksiğimiz vardı süslere bakmak aklıma gelmedi aşşağı yukarı fiyat aralığı söylermisin tatlım uygunsa bende gidim bi doğurmadan

maşallah hepsine çok ciciler....bu arada ne kadara aldın ve nerden aldın sepetini ve not tutucunu çok beğendim

yok canım ne kusuru.yaa bende geçen hafta annem ve babamla gittim ama babam arabayı kullandığı için geldi alt katta bekledi babacığım.
Kaynanamda gelsin dedi eşim ama ben istemiyorum yarın konuşucam tekrar bakalım.

ne olursa olsun hiç bişey için üzülmeye değmiyor biz üzülüp sıkıldığımızla kalıyoruz ne edersek kendimize ediyoruz iyi yada kötü allaha emanet olun herkese iyi geceler ....
haklısın canım.sende allaha emanet ol iyi geceler sana ve sudenaza.
evet canım uzun zamandır ilk defa bukadar kızdım.ama ne yapayım eşim bazen laftan anlamıyor.dediğin çok doğru başka dr gitmiş olsam neysede bu durumda pek hoş olmuyor.zaten bekleticem başka çıkar yolu yok.oyucağıda almazdılarya umreye gittilerya ordan aldılar işte iki üç parça ucuz yollu amann uzak olsalardı keşke senede 1 kere görseydim ne iyi olurdu.
Aminnn ben oğluma herşeyi alırım kimseye ihtiyacım yok alanlardan allah razı olsun düşünüp alışmışlar derim. Almayanda kendi bilir.

öncelikle aldıkların harika.ama karnını anlayamadım ben bu konuda zaten biraz cahilim

iyi geceler herkese........
iki bebek gelmıs dunyaya erkenden .benım doktorumda 8 ekim e gun verdı sezeryan olacak benımkı.vaktı zamanında gelsın tum bebekler ınsaallah.allah hepımıze kolaylıklar versın dogumda.bebeklerımız saglıkla gelsın dunyayaa....

canım hepsi birbirinden güzeller güle güle kullan inşallah... halın hangi marka çok hoş duruyor?bide kapı süsünü ne kadara aldın canım?

Benim eşimin ailesi de öyle annemin almadığı kalmadı onlar da tık yok bayramdan sonra gidip hepsini topluca alıcam diyip duruyordu en son haksızlık etmiyim ama bana bir tane hamile kıyafeti aldı Aman almasınlar zaten biz herşeyini tamamladık onlar utansın ben napiiim zaten gidip ne alacağı da meçhul en azından ben zevkime göre alıyorum

Zeynep seninkiler de ayrı bir hoş yani para onlardan çıkmadıkça onlara ne senin bebeğine oda alıp almadığın bir tuhaflar yaaa

Nejla canını sıkma kuzum sen bu erkeklerin bazen böyle gereksiz iddialaşma huyu tutuyor gerçekten tuhaf olmuş kayınpederle gitmen ama bir yerde kayınvalidenle gitmenden iyi en azından sadece şoförlük yapar muayeneye giremez

dişlerim ağrıyo,kasıklarımda baskı var ve belim kırılıyo biri beni bir çukura atsın:84::84::84::84:

benim de kasıklarım acıyo ama öyle böyle değil.acaip baskı var..senin dişlerin her gece ağrıyo ya inş. geçer canım ya.

herşeyinizi güle güle kullanmak ve hediye etmek nasip etsin Rabbim.özellikle halınıza bayıldım.
sen de göbişindeki meleğin de çok güzelsiniz maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…