2011 Ekim Anneleri

ilahi lafa bak ya hakikaten beceriksizim demiyoda
benim kayınvalidem rahmetli olmuş canım biz evlenmeden 1 sene önce tanıma şansım olmadı Allah rahmet eylesin... babası ordu da tek, görümcem istanbulda evli uzak oturuyoruz başkada kimse yok zaten diğer amca teyze vs.. hep ordu da köstek olmasınlarda desteğede gerek yok tatlım boşver Allah muhtaç etmesin

canım hepsi birbirinden güzeller güle güle kullan inşallah... halın hangi marka çok hoş duruyor?bide kapı süsünü ne kadara aldın canım?

Canım halı Eko halı diye bir marka ben suret olmasın üzerinde diye öyle barbie, winnie li falan bir şey almadım öyle rengini uydurmaya çalıştım işte. Kapı süsü biraz pahalıya geldi 50 TL ye aldım nakitte ama en çok içime sinen bu oldu. Havuzlu Han'da kampanya vardı 50 bebek şekeri, kapı süsü, tül, bebek sepeti bir iki şey daha toplam 100 TL idi ama ürün olarak alternatif fazla olmuyor o kampanya ile.

gördüm o kampanyayıda internetten ama adi seylerdir diye düşündüm...nasıldılar

benimde hoşuma gitti güzel ama yani bugün sordum bende çok sade bişi 35 dedi bari böle güzel olsun da 50 vereyim gayet güzel gülle güle kullan canım... halınada bayıldım orjanal duruyor

ben bübchen aldım tamamen bitkiselmiş baya bi bakındım hep onu tavsiye ettiler inş. iyidir.

şampuanını organica aldım...gerisine karasızım bakalım...çantalı setinimi aldın? çantası nasıl merak ediyorum...aslında üzerinde marka yazan şeylerdende hiç haz etmiyorum

he bu arada annem babam çalışmıyor kardeşim lise sonda ünv. hazırlanıyor annemler kaynanası(babaannem) ile yaşıyor maddi durumdan dolayı babam ggırtlak kanseri artık çalışamıycak hiç bunlara rağmen torunlarının arabasını beşiği için yataklarını onlar aldı şimdide kumbara yapmışlar künye almak için para biriktiriyolar Allah eksikliklerini göstermesin inşallah...

Canım Eminönü'nde çok alternatif var ağırlaşmadan bir git bak derim 100 liraya her şey dahil kampanya da var, 20 liraya 30 liraya kapı süsleri de var. İlk gittiğimde eşim de bana aldırmamıştı o da eksik kalsın deyip gözüne çok gelmişti bu sefer aldım şükür. Havuzlu Han'da tamamen bu süs üzerine 4-5 dükkan var Mısır Çarşısı'nın yukarısında da varmış alternatifler ben o piti piti yaptım Havuzlu Han çıktı oraya gittim

maşallah hepsine çok ciciler....bu arada ne kadara aldın ve nerden aldın sepetini ve not tutucunu çok beğendim
Canım sepeti 30 a not tutucuların da tanesini 2.25 TL ye aldım 30 tane aldım ama ben bütçem zorlanmasın diye her aileye 1 tane artık napiim

öncelikle aldıkların harika.ama karnını anlayamadım ben bu konuda zaten biraz cahilim

Valla Zeynep ben de anlamıyorum inmiş diyorlar hakikaten de Eminönü'nden döndüğümde üst kısım baya baya boşalmış gibiydi

CİCİLERİNİZ ÇOK GÜZEL CANIM GELİNMLE MUTLU GÜNLERDE KULANIN. SENİN GÖBÜŞE VE GELİNİMEDE MAAŞAALLAH

kadına bakya kendi beceriksizliğini ufacık bebeğe yüklüyor.

canım inan farkımız yok bak oğluma bir bebek odası bile aldırmadılar.ya sabır çek bitanem
sabretmekten başka şansımız yok canım doğru söylüyorsun.

para onlardan çıkmasada karışıyorlar.geçende yazmıştım burayada kayınpederim neden özel hastaneye gidiyorum diye yine laf etmiş sanki parasını o veriyor.işte bunlar böyle.zaten sadece şoförlük yapsın kayınvalidemde gelmesin istemiyorum kendi işimi kendim hallederim.bişeyde olursa zaten eşimi ararım ne yapayım onlar böyle istiyolar.

amin canım Allah çaresiz ve muhtaç bırakmasın hiçbirimizi.kayınvalidene de Allah rahmet eylesin.evet işte o da eşimin annesi yapcak bişi yok.zaten en güzel yaptığı şey eşimi doğurmak olmuş bence.

gördüm o kampanyayıda internetten ama adi seylerdir diye düşündüm...nasıldılar

Ya tabi biraz daha basit, basit derken örneğin kapı süsü daha küçük alternatif az gibi, ben de 155 verdim tüm bu aldıklarıma canım yani istediğini alsan da çok farketmiyor gibi sanki

Sağol tatlım göbüşüme pek maşallah diyemiyorum zira açık halini görsen çatlaklarımdan korkarsın napalım bebeğim doğsun da sağ salim artık kalıcak öyle çatlaklar Lierac ı dava mı etsem hiçbir işe yaramadığı için

Nejla cidden anlamadım senin özel hastaneye gitmende kayınpederini ilgilendirecek nasıl bir nokta var? Aksine memnun olsunlar torunumuza daha iyi takip yapılıyor diye. Allah sana sabır versin dünürüm yaaa

sağol canım....bende netten bakıcam artık...

şampuanını organica aldım...gerisine karasızım bakalım...çantalı setinimi aldın? çantası nasıl merak ediyorum...aslında üzerinde marka yazan şeylerdende hiç haz etmiyorum

çantalı setini almadım kendim set yaptım tek tek alarak canım.

amin canım baban için çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah.bence bizim annelerimiz daha yürekten davranıyolar ama eşlerimizin anneleri öyle değil.sanki onların torunu değil sadece annelerimizin torunu olcak.neyse gene de Allah sağlık versin huzur versin gerisi boş.

biliyosunuz benimkisi eczacı ama genelde fabrikayla ilgilenir.şehir dışı çok yapar oldu bu sebeple eğer dışarda falan olursa atlarım taksiye kimseye demem basarım konyaya zaten orada ablam beni karşılar kimseyle uğraşamam sonra biliyorum arkamdan dedikodu yapılcağını yada şöförlerden biri götürür.vallahi bıktım bu laftan sözden dedikodudan.ya eltim evdeki yardımcıya bile dedikodumu yapıyomuş rezil.geçen gün gelmiş yanında annesi benim yardımcımda balkonu temizliyo kadıncağaz balkona gitti izinsiz ben ondan izinsiz mutfağına bile girmem geldi hışımla sen balkondaki çim halını çıkartıp yıkamaya veriyomusun dedi o yapışık siliniyo dedim ayyy toz pis içinde arınırmı dedi kendi oğlu çişini yapar halıya ıslak mendille siler bana iş öğretiyo.evimde neymiş süs eşyası çokmuş bebeğe zarar verirmiş ben rahat sorumsuz bir kadınmışım sabrediyorum bakalım adanalılığım ne zaman gelcek ve ben bu kadını yolcam.

olsun canım onların canı sağolsun.annelerine hatıra bırakıyorlar.benimde göbüşte yok ta kasıklarımla bacağımın birleştiğiyerin az aşağısında ufak ufak çatlaklar var.
canım nasıl bir nokta olabilir tabiki para sanki ondan çıkıyor.eltim devlette doğum yaptı bende orada yapacakmışım.onlar için para herşeyden önce gelir canım.aminnnnnn.

sağol canım.............

Allah'tan bende elti derdi yok daha doğrusu var ama yok

Bence sen bir Adanalılığını göster eltine öyle her şeye fazla burnunu sokmasın, canım kesinlikle seni kıskanıyordur hiç yakınlık gösterme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…