çantalı setini almadım kendim set yaptım tek tek alarak canım.
amin canım baban için çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah.bence bizim annelerimiz daha yürekten davranıyolar ama eşlerimizin anneleri öyle değil.sanki onların torunu değil sadece annelerimizin torunu olcak.neyse gene de Allah sağlık versin huzur versin gerisi boş.
biliyosunuz benimkisi eczacı ama genelde fabrikayla ilgilenir.şehir dışı çok yapar oldu bu sebeple eğer dışarda falan olursa atlarım taksiye kimseye demem basarım konyaya zaten orada ablam beni karşılar kimseyle uğraşamam sonra biliyorum arkamdan dedikodu yapılcağını yada şöförlerden biri götürür.vallahi bıktım bu laftan sözden dedikodudan.ya eltim evdeki yardımcıya bile dedikodumu yapıyomuş rezil.geçen gün gelmiş yanında annesi benim yardımcımda balkonu temizliyo kadıncağaz balkona gitti izinsiz ben ondan izinsiz mutfağına bile girmem geldi hışımla sen balkondaki çim halını çıkartıp yıkamaya veriyomusun dedi o yapışık siliniyo dedim ayyy toz pis içinde arınırmı dedi kendi oğlu çişini yapar halıya ıslak mendille siler bana iş öğretiyo.evimde neymiş süs eşyası çokmuş bebeğe zarar verirmiş ben rahat sorumsuz bir kadınmışım sabrediyorum bakalım adanalılığım ne zaman gelcek ve ben bu kadını yolcam.
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
Merhabalar hanımlar Ben bütün geçmişi okuyup bebişlerin son kilo durumlarını güncelledim ama bu kk bana kazık attı bütün yaptığım değişiklikler yok oldu :84::84::84:Çok sinirlendim
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Merak etme kızlar erkenden geliyo ama çok güçlü onlar bizimkide 10 gün küvezde kalıcaktı ama 3günde çıkıverdi sende yavrunu en kısa zamanda kucağına alıcaksın inşallah Seni şuan çok iyi anlıyorum bana da kızımı hastanede bırakıp gidiceğimi söylediklerinde çok kötü olmuştum Hastaneden çıkmadan son kez görmeye gitmiştim ayrılırken gözlerim doldu ama doktoru şimdi eve gidiceksin ama 4 de geliceksin kızını yanına vericez dediklerinde sevinçle ayrıldım hastaneden
Bol bol yemek ye sıvı şeyler tüket hemen sütün gelir benim sezeryan olduğu için 2 gün yemek vermediler bisküvi çay - öğlenleride sadece çorba bunlarda süt yapmadı ama yemek yemeye başlayınca sütümde geldi
Kuzucuklar teker teker geliyoPazartesi 4e çıkıcaz Ne bereketli bi topiğiz
duygu canim gecmis olsun seni gorunce yaziyim dedim cok tatli minnos kizimizallahim gule gule saglikli buyutmeyi nasip eder ins canim
Benim süt fabrikaları bacadan sızdırmaya başladı çok doldu sanırım kızımı uyandırmam lazım yoksa pompaya talim edicem yine
Emzirirken daha çok canım yanıyo pompa daha az acıtıyo hatta 5-6 çekişten sonra hiç bişey anlamıyorum ama emzirmeyi tercih ederim canım yansada onun tıslayarak zorla emişi çok harika
şekerim hoşgeldin.ağrın sızın var mı?bide özel bişey sorcam cevap vermek zorunda değilsin.ağda işini ne yaptın doğumda ben göremiyorum artık ağda yapamıyorum.burası küçük bir yer kuoförede yaptıramam ne yapçam bilemedim artık farklı yollarla temizliyorum ama çabık çıkıyo rezil mi olcam millete
canlarım ben uçtum dişim yine başladı.hepinizi çokkkk seviyorum.hayırlı geceler
İnşallahhhhhh Bol bol sütün olsun canın yandığı halde yüzünde bi gülümsemeyle emişini seyretoffffffffff son cümlene koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaagözlerimden yaş memişlerimden süt sızıcak neredeyse Allah o duyguyu bizede nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım iyi gecelercanlarım ben uçtum dişim yine başladı.hepinizi çokkkk seviyorum.hayırlı geceler
sanada iyi geceler:79::79::79:
sanada iyi geceler:79::79::79:
maşallah yiğitim 39.haftasına bastıı
İnşallahhhhhh Bol bol sütün olsun canın yandığı halde yüzünde bi gülümsemeyle emişini seyret
geçmiş olsun canım iyi geceler
miğdemden küçük dilime kadar inanılmaz bir yanma var sek asit içmiş gibiyim
soğanı fazla koydum heralde salataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?