- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
umarım oyledır nete bakmadan once onemsememıstım ama okudukca benzettım ıcımı rahatlattınız 8 gun sonra konturolum var zaten telasım gectı gıbı saolun ama hazırlıkları bıtırmekte fayda var tabı stresten karnım tas gıbı oldu zaten :) ama smdı rahatım saolun kıslar
umarım oyledır dedıgım gıbı sabah yıkarken baya vardı ve en sonr camasırımda buyuk bı parca gordum sumuksu yumurta akı gıbı ama kıvamlı yanı suruntu gıbı deıldı alıp wcye attım okadar katıydı yanı umarım deyıldır nısan enfeksıyon ıcınde 15 gun tahlıl olmustum hem ıdrar hem suruntu alınmıstı temız cıkmıstı 8 gun sonra yıne konturolum var ozaman yenıden yapılır sanırım ama enfeksıyon varsa tuvaletı yaparken acı olmazmı kafam cok karıstı eger nısansada telasım azaldı cunku 2 hafta sonra bıle dogum oluyomus hemen nısan geldı dıye dogurulmuyomus su gıbı deuılmıs yanı nısan deılse bıle sanırım stresten dogurcam :) hayıtlısı tabı allahtan hazırlıklarım tamam bı besıgımı kurucam oda onemlı deyıl zaten
Günaydın iyi pazarlar herkese :)
Sakin ol canım, sakin sakin sakiin.. Benimde geçen haftalarda hem sarı akıntı hemde kan geldi ama ne olduğu anlaşılamadı... Halada doğurmadım. Seninki daha fazla ve nişana benziyor gerçi ama dediğin gibi 2 hafta bile sürebiliyor bende araştırmıştım olunca.. Ama doğsa bile dr. bana, ben çok panik yaptığım için, korkma doğsa bile hiç bi sakıncası yok demişti. E duygu b eiklimdede görüyoruz bunu, rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelicekler.. Kendini yorma sinemi sana diyorum ama bende bi iki gündür yoruldum bu güzn az iş yapıcam ama kararlıyım.. Bak yine diyorum kendini yorma mümkünse istirahat et. Bide eşine sor dr. sanırım o daha iyi bilir, dr. ara bakalım ne dicek. Bir kontrole git istersen bu arada eğer doğum riski varsa geciktirebiliyorlar canım.. Ciğer geliştirici iğne filan yaparlar belki..
Günaydın iyi pazarlar herkese :)
Sakin ol canım, sakin sakin sakiin.. Benimde geçen haftalarda hem sarı akıntı hemde kan geldi ama ne olduğu anlaşılamadı... Halada doğurmadım. Seninki daha fazla ve nişana benziyor gerçi ama dediğin gibi 2 hafta bile sürebiliyor bende araştırmıştım olunca.. Ama doğsa bile dr. bana, ben çok panik yaptığım için, korkma doğsa bile hiç bi sakıncası yok demişti. E duygu b eiklimdede görüyoruz bunu, rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman gelicekler.. Kendini yorma sinemi sana diyorum ama bende bi iki gündür yoruldum bu güzn az iş yapıcam ama kararlıyım.. Bak yine diyorum kendini yorma mümkünse istirahat et. Bide eşine sor dr. sanırım o daha iyi bilir, dr. ara bakalım ne dicek. Bir kontrole git istersen bu arada eğer doğum riski varsa geciktirebiliyorlar canım.. Ciğer geliştirici iğne filan yaparlar belki..
saolun kızlar onca sey okudum esım onca benımle konustu ama sızınle konusunca sakınlestım ıyıkı varsınızcanım bende ne akıntı ne yanma vardı, ahterminada da aynı şey olmuştu onda akıntı yanma vardı benden sadece su geldi ama 12 gündür başka bişi olmadı şükür,cuma tahlil tekrar edildi, dr hayatına aynen devam edebilirsin dedi, panikleme, rahat ol hepimiz yaşadık , sakinleşmeye çalış..
stresten doğurma ha sakın:)
herkese selam mavıs gecmıs olsun uzun zamandır gıremedımm kızlarrr
duyguyu ısyerınden mısafır olarak gırdıgımde okdum doğum oldugunu ıklım le benım dr aynıydı ne zaman doğurdu o herseyy yolundamı ınanmıyorum allah ımm yaaa artık başladııı herseyy
ısyerınden gırıs yasaklandı kızlar akşamlarıda yetısemıyorum eve gel kostur yemektı falan oturamadım pc basına
en son çok fena akasıntılarım olyo demıstım ağlatıcak kadsaryoluyordum kendımı nerdeyse kaşıdıgım yerler yaraya dönusup kanadı hep ama artıkı yavaş yavaş gecıo eskısı gıbı değil ama
İNSULİNE BAŞLADIM BEN ŞEKERIM YÜKSEK ÇIKTI DÜN AKŞAM BAŞLADIK YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM KIZIM GAYET IYI MAŞALLAH HAREKETLERIDE ÇOK IYI
DUYGU BEBEĞİNI GÖRDÜMM MAŞALLAHH SÜPHANALLAHH BIBLO GIBI KIZIN VARRR ALLAHHH SENIDE ONUDA KORUSUN
İKLİM VE BEBEĞİ IYIMI KIZLARRR KAÇ HAFTALIKKEN DOĞUM OLDU
saolun kızlar onca sey okudum esım onca benımle konustu ama sızınle konusunca sakınlestım ıyıkı varsınız
bencede hıc bısey deıldır belkıde ama 1 saat oncesıne kadar felaket stres oldum karnımda agrı ve sertlesme hıssetım sukur sımdı yok :)
iklimin bebegi 32+4 dogmustu sanırım :) sanada gecmıs olsun canım ıgne olmaya baslamıssın saglıkla su mınıklerı kucagımıza alsakta bı rahatlasak :26:herkese selam mavıs gecmıs olsun uzun zamandır gıremedımm kızlarrr
duyguyu ısyerınden mısafır olarak gırdıgımde okdum doğum oldugunu ıklım le benım dr aynıydı ne zaman doğurdu o herseyy yolundamı ınanmıyorum allah ımm yaaa artık başladııı herseyy
ısyerınden gırıs yasaklandı kızlar akşamlarıda yetısemıyorum eve gel kostur yemektı falan oturamadım pc basına
en son çok fena akasıntılarım olyo demıstım ağlatıcak kadsaryoluyordum kendımı nerdeyse kaşıdıgım yerler yaraya dönusup kanadı hep ama artıkı yavaş yavaş gecıo eskısı gıbı değil ama
İNSULİNE BAŞLADIM BEN ŞEKERIM YÜKSEK ÇIKTI DÜN AKŞAM BAŞLADIK YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM KIZIM GAYET IYI MAŞALLAH HAREKETLERIDE ÇOK IYI
DUYGU BEBEĞİNI GÖRDÜMM MAŞALLAHH SÜPHANALLAHH BIBLO GIBI KIZIN VARRR ALLAHHH SENIDE ONUDA KORUSUN
İKLİM VE BEBEĞİ IYIMI KIZLARRR KAÇ HAFTALIKKEN DOĞUM OLDU
saolun kızlar onca sey okudum esım onca benımle konustu ama sızınle konusunca sakınlestım ıyıkı varsınız
bencede hıc bısey deıldır belkıde ama 1 saat oncesıne kadar felaket stres oldum karnımda agrı ve sertlesme hıssetım sukur sımdı yok :)
kızlar sanırm nezle oldum bi bu ekskti üşüyorm ve felakt basm ağrıyr midem bulanıyr ve ve halsizim napıcm
kızlar sanırm nezle oldum bi bu ekskti üşüyorm ve felakt basm ağrıyr midem bulanıyr ve ve halsizim napıcm
valla pısıkolojık bıseyler hıssedıyorum ama rahatım sımdı gectı korkum saol canım :)aman ha dikkt et baska bişilere odaklanmaya çalış
Sen yinede yorulmamaya dikkat et, bide gitmicem demişsin ama gitsen iyi olurdu, ne olduğunu anlardın rahat ederdin en azından.. yinede sen daha iyi bilirsin tabi :)
Geçmiş olsun dün gece ben öyle oldum çok fenaydı tir tir titredim, şimdi iyiyim çok şükür. Limonata yap iç vitamin olsun...
Canım 33 ün içindeyken doğumu olmuş 2 gün önce sanırım sabah yatakta suyunun geldiğini farketmiş normal doğum yapmış maşallah, kızçesi küvöz de ama sağlığı iyi :) Kızlar durmuyor dikkat etmemiz lazım koştura koştura geliyolar valla :))))
iklimin bebegi 32+4 dogmustu sanırım :) sanada gecmıs olsun canım ıgne olmaya baslamıssın saglıkla su mınıklerı kucagımıza alsakta bı rahatlasak :26:
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
kızlar bıberonumuzu yıkadım ama kapagı tam sıkışmıyo acaba cam oldugu ıcınmı oglumda cam bıberon kollanmamıstım bu ılk cam bıberonumuz yıkadım kapagını sıkıyorum tam sıkılmıyo Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml. - 60041 - Bebek & Çocuk bıberonumuz bu cıhıcco cam bıberon kaucuk agızlı varmı baskasında bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?