- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
masallah tatlım kızına kocaman olmuş hanımefendi
cnm ben korse aldım drla değil ama sağlık ocağındaki ebeyle konuştum o hemen takmamı söyledi annemde söyler beni doğurduktan sonra o çarşafa annemide sıkıca sarmıslar bende göbişi yokmuş ama kardeşimi doğurduktan sonra sarmamışlar korsede kullanmmamış ve yıllardır bir türlü eritemediği bi göbeği var ben korse takıcam doğumdan sonra ne olur ne olmaz ben tedbiri elden bırakmayayımda
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
kızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
şansını dene arkadasım..belkı acılman olacak sancın gelecek sezeryana bıle gerek olmayacak..bunu bılemezsın dırekt sezeryanı kabul ettıgınde dımı..o yuzden normal yapmayı dusundugunu belırt sansını dene baktın olmuyo sezeryana dönersın..ablam 2. bebegıne hamıle ılkı de 2 yasında ve hala ilk dogumu sezeryan oldugu ıcın dıkıslerı acıyor bılıyomusun..sen bılırsın amelıyat bu sonucta..
merhaba kızlar.ay şu kasıklarım beni öldürcek hem acıyo hem de sızlıyo.evdeyiz pinekliyoruz eşimle.dışarı çıkcaz akşam.yemek yiyelim dedik ne zaman oldu çıkmayalı en son iftara çıkmıştık dışarı.bide ben sinemaya gitmek istiyorum son durak 5 diye bi film var annem gitme dedi 3 boyutlu bide kanlı bi film heyecan yaparsın farkında olmadan dedi.eşim de pek gönüllü değil başka filme gidelim diyo.off gitcektimm ne güzel ya.
canım maşallah bebeğinetontiş olmuş kızın bakalım bizimki nasıl oldu çok merak ediyorum.
masallah canım bebegıne kılo problemı yasamıycaksınız sanırım normal dogum zor olabılır tabı tombık olursa hayırlısı artık canımkızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
sinemcim nasıl oldun tatlım iyimisin ağrın sancın varmı ???
şirinlere gidin tatlımben bayramda yeğenimi götürmüştüm oda 3 boyutlu hemde kızımda çok eğlendi film boyunca yerinde durmadı hiç
kızlar slm nasılsınız her gece rüyamda doğuruyorum ben bi gece kanamam oluyo doktora yetşemiyorum bi gece suyum batlıyo bi gece evde doğuruyorum dün gecede sezseryan oluyodum kanama olmuşumya okuduklarımdan etkileniyorum yada pisikolojim bozuldu sizede oluyomu kabus gibi böylee
ben geçen haftaya kadar doğuruyodum emziriyodumama son zamanlar pek görmüyorum kendimi nedense.[/QUOTE
ben de rüyamda hep bebeğimi görüyom, altını alıyom, ama o konuşuyo ve yürüyo
kızlar slm nasılsınız her gece rüyamda doğuruyorum ben bi gece kanamam oluyo doktora yetşemiyorum bi gece suyum batlıyo bi gece evde doğuruyorum dün gecede sezseryan oluyodum kanama olmuşumya okuduklarımdan etkileniyorum yada pisikolojim bozuldu sizede oluyomu kabus gibi böylee
gözümüz aydın.bi kısçemiz daha olmuş.Allah sağlık sıhhat versin.doktor hayati tehlikesi yok demiş hiç üzülme ayrıyız diye.sütü çok çok etkiliyo ağlamak üzülmek kendimden biliyorum.kendine telkin ver.moralini yüksek tut
ikizlerimiz de geliyormuş yarın nasipse Allah yardımcın olsun perolidya.güzel haberlerini bekliyoruz.
biz sınırı geçenlerde tık yok galiba daha.necla sibel yalug ne dersiniz
bilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana
ya kızlarr dayanamıyorum artık..2 gundur sag gogus altımda sırtıma dogru olan bolgede tam gogus altım degıl yanı gecmek bılmeyen bır agrı var..resmen bıcak saplı ve ben oyle gezıyorum..usuttum dedım ama bu usutmeye benzemıyor oyle olsaydı nefes alırken gogsum batar sancırdı ozellıkle..ama nefesle falan alakalı degıl,sureklı agrıyor gece gunduz hıc gecmeden ..elımı degdıgımde kaburga kemıklerıme acıyor..ya nedır anlamadım ben..
oturup kalkamıyorum egılemıyorum o tarafıma yatamıyorum.fıkrı olan ?:26:
Benim göğsümden emmiyo çok nadir emzirebiliyorum. Emsede emmesede ben zaten göğsümde süt kalıpda iltihap yapmasın diye sürekli sağıyorum bi göğsümü sağıyorum annem onu içirirken ben diğerini sağıyorum dolaba koyuyorumcanım maşallah kuzuya uykusu da iyi..
2 saatte bir mi emzirmeni tavsiye ettiler ?
eltime ilk ayda her fırsatta emzir dediler.. 3kg doğan bebek 1 ayda 4800g olddu :)
eltimi sevmem de iy i bakıyo tosuna :)
vıyak dediği anda emziriyor.. 40ından sonra bir saat düzeni oturttular.. çünkü fazla emince de hazimsizlik yapıyor kuzucuk kıvranıyor..
hem başta sık emzir demelerinin sebebi de sütün ilk zamanlarda fazla gelmemesi.. çocuk emdikçe geliyomuş..
çok konuşmim diorum da dayanamıyorum
bir de hangi göğsünden kaç kez emzirdiğine dikkat et..
eltim üst üste 3-4 kez aynı göğüsten emzirmiş.. farkına varmamış .. ateşlenmişti bebek 1 aylıkken.. pompa kullanma gereği hissetmediğinden almamıştı..
aman dikkat et yavrum..
öperim minik kızını :)
Ben saramadım apar topar olunca. Biraz kaldı göbek. Bide bebişsiz göbek resmi koyıyım bi araDuygu ve iklimcim dogumdan sonra göbegin kalmaması icin kayınvalidem carsaf sarardık biz karnımıza dogurur dogurmaz sana da sıkı sıkı saralım yoksa cok göbek sarkmaıs ve göbek kalıyro dedi. siz neler yaptınız? göbekler ne durumda? dr lar ne diyor? bazıları sardırmıyormus ama kayınvalidem gen e de sar sonra pişman olursun diyor. biz ne yapsak sasırdım dogrusu....
Ben saramadım apar topar olunca. Biraz kaldı göbek. Bide bebişsiz göbek resmi koyıyım bi ara
Kız sende kaç kilo kaldı ki göbek kalsınO şiştir, daha yeni doğum yaptın. İner iner merak etme sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?