iyi geceler hatunlar...dün 1:30 dan yattım sabah 8 de kalktım ama tam 1 saat uyumaya çalışıp nefes alamadığımdan kalkıp yine geldim canım salonuma...nasışsınız bakalım
geçmişi okudum canım benim sonrada yazdım hemen.sen iste yeterki ben yazarım.şuan tlfnu göbüşe koydum parmaklarımıda tlf nun ekrnına dokundurup yazıyom eşimde bana bakmış gülüyor.
Sağol eda teyzesi.doğsada yatsa artık demi ama.
bu mesaj gülmeden çıkamadım :)))) alemsin eda yaa
gızzzz adımı tisli canoya çıkarmayın haaa oglum ilerde okumasın anasının resilliklerini
iyi geceler kızlar pc mi eşim formatlası için arkadaşına verdi yarın akşam ancak alır bende tlfdan yazıyom ama zor oluyor.sizi takipteyim ama yazamıcamçok sık.
Canom geçmiş olsun.
Oğlumun yatağını kurduk eşimle çok şirin oldu yarın pc gelince eklerim resmini.
hoşgeldin tatlım... benim gibi oturarak uyumayı dene, ikidir o şekilde uyyuyorum:82:
off bende çok yapıyorum göbüşü sehpa niyetine kullanıyorum :26: şu topik bağımlılık yapıyo zaten yeterince radyasyona mağruz kalıyo bebeler bari telefonu koymıyalım
geçen gün dolaptan şişe suyu aldım göbeğime koyup açtım ağzını içtim sonra içeri geldim eşim gülme krizine girdi tişortümdee(göbeğimde) şişenin dibi çıkmış ıslaklık olarak
canım ekimin ilk haftasıda var benim ,o hafta rapor alıyım diyodum ,belki bi önceki haftada alırım napıyııımm,valla 3-4 uyuz veli için ek dersimdende olmak istemiyorum ,2. dönem maaşta almıciim zaten ,şimdi gıcıklık yapıyorum galibaaa...zaten varyaa siz öyle olmayın ,öğrenciler okadar rahat adapte oluyokii ..pimpirikli olan veliler bencee...
kızz senin esprine güldün ,hani demişinki öyle bişey söyledinki ,hem sigara hem börek çekti canım diyeee....hem belki seninde tis yapasın gelirr..nede olsa günün yaklaştıı..peşin peşin güldüm varrmııııı
anaaam onuda ben hiç becerememmm...ama canım çekmedii ..çekmedi işte çekmediii.....
yok bu zeynep beni görmücekk..napıyım ...canom saolsunn
anam fatoş nereye kaçtıııbugün senin en çok sevdiğin şeyi yedim canım biraz ebat olarak büyüktü ama baya lezetliydi.. yerken aklıma sen geldin, dedim bu kızın aşerdiği kadar varr
yufkaydı, sarmaydı dedi kaçtı bakj görüyon muu:82:
canım ekimin ilk haftasıda var benim ,o hafta rapor alıyım diyodum ,belki bi önceki haftada alırım napıyııımm,valla 3-4 uyuz veli için ek dersimdende olmak istemiyorum ,2. dönem maaşta almıciim zaten ,şimdi gıcıklık yapıyorum galibaaa...zaten varyaa siz öyle olmayın ,öğrenciler okadar rahat adapte oluyokii ..pimpirikli olan veliler bencee...
kızz senin esprine güldün ,hani demişinki öyle bişey söyledinki ,hem sigara hem börek çekti canım diyeee....hem belki seninde tis yapasın gelirr..nede olsa günün yaklaştıı..peşin peşin güldüm varrmııııı
anaaam onuda ben hiç becerememmm...ama canım çekmedii ..çekmedi işte çekmediii.....
yok bu zeynep beni görmücekk..napıyım ...canom saolsunn
ayy nasıl beceriyosun onu yaaa..bu arada benimde karnım çok büyüdü ...sanırım önümüzdeki haftalarda benimde bu yöntemi öğrenmem gerekecekkk ..ya bide ayaklarını dayıyo hatun midemin oralara kocaman bi tümsek oluyoo ,bide geriyoo..gerçi herkes bu durumda şimdi niye anlatıyosammm
kızlar şimdi ben napayım anlatmışsınız kıymalı börek nasıl canım istedi varya bide üstüne galte unu demişsiniz Allahım nasıl istedi canım hadi kıyma buzlukta onu kavurarakta çözebilirim ama yufkaaaa yoook :84: ben napayım şimdi???? hadi yazıp beni coşturanlar cvp verin
hoşgeldin tatlım... benim gibi oturarak uyumayı dene, ikidir o şekilde uyyuyorum:82:
kızlar bi bugün eşimle bikaç tükan gezdik ,park yatak kraft 504 ün kırmızılı modelini alalımdedik ,adam peşin 250 dedi ,internette baktım 211 ede var sizce naapsamm ,bide yaylı yatağı vardı 70 tl miş ...
bide kanzın şu resimdeki modeldeki bebek arabası 280 tl miş ,hemen hemen nettekiyle aynıı fiyatı ,ama kumaşı yumuşak böyle sert naylonumsu diil ,daha yumuşak ,ama pamuklancak gibime geldi beniimm..napsam bilemedim ,çok pahalı bişilerde almak istemiyorum zaten...Eki Görüntüle 254862
bende en son meyve tabağını koymuştum, eşimde hayatım bebeğimizin üzerinde yeni fantaziler deneme lütfen demiştizaten ilkdi ayol, son oldu o da zaten yusuf kerem böyle şeyleri hiç kabul etmiyor hemen hoplatıyor valla
kızlar bi bugün eşimle bikaç tükan gezdik ,park yatak kraft 504 ün kırmızılı modelini alalımdedik ,adam peşin 250 dedi ,internette baktım 211 ede var sizce naapsamm ,bide yaylı yatağı vardı 70 tl miş ...
bide kanzın şu resimdeki modeldeki bebek arabası 280 tl miş ,hemen hemen nettekiyle aynıı fiyatı ,ama kumaşı yumuşak böyle sert naylonumsu diil ,daha yumuşak ,ama pamuklancak gibime geldi beniimm..napsam bilemedim ,çok pahalı bişilerde almak istemiyorum zaten...Eki Görüntüle 254862
kız vallahi benim gözler pek görmüyo bide börek denince uçtum mutfağa aşermeye başladım ben yaaaa biyandanda tıkınıyorum.neyi görmemişim:26:
hımmm kusura bakma nidam nasılda anlıyamadım ben kurduğun bu bağlantıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?