2011 Ekim Anneleri

iyi geceler hatunlar...dün 1:30 dan yattım sabah 8 de kalktım ama tam 1 saat uyumaya çalışıp nefes alamadığımdan kalkıp yine geldim canım salonuma...nasışsınız bakalım

hoşgeldin tatlım... benim gibi oturarak uyumayı dene, ikidir o şekilde uyyuyorum:82:

off bende çok yapıyorum göbüşü sehpa niyetine kullanıyorum :26: şu topik bağımlılık yapıyo zaten yeterince radyasyona mağruz kalıyo bebeler bari telefonu koymıyalım
geçen gün dolaptan şişe suyu aldım göbeğime koyup açtım ağzını içtim sonra içeri geldim eşim gülme krizine girdi tişortümdee(göbeğimde) şişenin dibi çıkmış ıslaklık olarak

necla güle güle yatsın ahmet yiğit inş

ayy bizimde beşiğimiz farklı gelmişti gönderdik geri hala gelcek.. yarın gelir heralde, yani inşonun için bugün küçücük yuvamızda düzenlem yaptık.. pc yi salona taşıdık, bozdu ama artık napalım... beşiği yatak odama koyucağımdan tuvalet masasını oturma odasına transfer ettim.. dekoratif bi havası vardı zaten aynayıda çıkardım hoş oldu gibi.. neyse hazır onu bunu çekmişken kanepeleri de çektik süpürüp sildim ama hiç enerjim yoktu.. bu yüzden yarım kaldı işlerim.. bakalım paşanın hatrına şimdiden dönüp duruyoruz dedim eşime

hoşgeldin tatlım... benim gibi oturarak uyumayı dene, ikidir o şekilde uyyuyorum:82:

ayy nasıl beceriyosun onu yaaa..bu arada benimde karnım çok büyüdü ...sanırım önümüzdeki haftalarda benimde bu yöntemi öğrenmem gerekecekkk ..ya bide ayaklarını dayıyo hatun midemin oralara kocaman bi tümsek oluyoo ,bide geriyoo..gerçi herkes bu durumda şimdi niye anlatıyosammm

bende en son meyve tabağını koymuştum, eşimde hayatım bebeğimizin üzerinde yeni fantaziler deneme lütfen demişti zaten ilkdi ayol, son oldu o da zaten yusuf kerem böyle şeyleri hiç kabul etmiyor hemen hoplatıyor valla

kız vallahi benim gözler pek görmüyo bide börek denince uçtum mutfağa aşermeye başladım ben yaaaa biyandanda tıkınıyorum.neyi görmemişim:26:

iyi geceler kızlar.tekrardan merhaba benim hep açık gerçi ama hep başında değilim pc nin. çok güzel muhabbet ediyorsunuz Allah bozmasın. ben de sarcam annemle sigara böreği gül böreği falan.hazır olsun gelen giden çok olur herhalde kızım karnımı şekilden şekle sokuyo yamulttu demin sağa doğru korktum birden bgn daha bi hareketli acaba bana bişey mi demek istiyor:44::44:

ayyyyyyyyyyyyyy 8 ay oldu yemedim o dediğin şeyi nedense okuduğumda canım çekiyo sonra unutuyorum aklıma bile gelmiyo çok düşkünde değilimdir ama yine canım çekti afiyet olsun size

kızlar şimdi ben napayım anlatmışsınız kıymalı börek nasıl canım istedi varya bide üstüne galte unu demişsiniz Allahım nasıl istedi canım hadi kıyma buzlukta onu kavurarakta çözebilirim ama yufkaaaa yoook :84: ben napayım şimdi???? hadi yazıp beni coşturanlar cvp verin

hımmm kusura bakma nidam nasılda anlıyamadım ben kurduğun bu bağlantıyı

şimdi şu şekil oluyor hayatım, arkama iki yastık dayıyorum biri enlemesine biri boyuna o şekil olunca belimde rahat ediyor ve hafif yan dönüp kocayıda yastık niyetine kullanıyorum artık kol bacak neresi olursa:)) üzerine atıyorum azcık mırın kırın edince de hayatım ancak rahat buldum nolur bozma kımıldama diyorum gairibim ben mızmızlanmayım diye kabul ediyorrr

kızlar bi bugün eşimle bikaç tükan gezdik ,park yatak kraft 504 ün kırmızılı modelini alalımdedik ,adam peşin 250 dedi ,internette baktım 211 ede var sizce naapsamm ,bide yaylı yatağı vardı 70 tl miş ...
bide kanzın şu resimdeki modeldeki bebek arabası 280 tl miş ,hemen hemen nettekiyle aynıı fiyatı ,ama kumaşı yumuşak böyle sert naylonumsu diil ,daha yumuşak ,ama pamuklancak gibime geldi beniimm..napsam bilemedim ,çok pahalı bişilerde almak istemiyorum zaten...

inanben masumum onlar başlatı.leynada yokki onun üstüne atalım:26:

nida canım araba konusunda araştırma yapmadım ama biz baby max aldık park yatağını bi yerde kraftın fabrikasından çıktığını okumuştum.. evet kraft çok kaliteli duruyor ama kısa süre yatırcağım için benim aldığım markada bana yeterli geldi, yani tatmin etti canım sen bilirsin.. zaten yatağı yorganı derken anası danasını geçiyor..

ben şişeyi oraya dayayıp açtığımın farkında bile değilim bildiğin kullanıyorum ayol
yusuf keremimde haklı hoplatmakta canım senin sırtına meyve tabağı koyup yisek hoşuna gidermi

bitanem ekonomi çok önemli ama iki günde bozulursada kime faydası olur kampanyaları takipet bence ona göre bişey al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…