ayyyyyyyyyyyyyy 8 ay oldu yemedim o dediğin şeyi nedense okuduğumda canım çekiyo sonra unutuyorum aklıma bile gelmiyo çok düşkünde değilimdir ama yine canım çektiafiyet olsun size
nida canım araba konusunda araştırma yapmadım ama biz baby max aldık park yatağını bi yerde kraftın fabrikasından çıktığını okumuştum.. evet kraft çok kaliteli duruyor ama kısa süre yatırcağım için benim aldığım markada bana yeterli geldi, yani tatmin etti canım sen bilirsin.. zaten yatağı yorganı derken anası danasını geçiyor..
valla bacım öyle olacak gibi resmen nefes alamıyorum bu gece
ben dimedim ben dimedim nida didi
ama haksızda değil tissizde sayılmassın
bazen öyle bi bastırıyo ki valla sesim soluğum kesiliyor, artık epey büyüdüler maşallh... yerine sığamıyor minnoşlar
bitanem ekonomi çok önemli ama iki günde bozulursada kime faydası olur kampanyaları takipet bence ona göre bişey al.
inanben masumum onlar başlatı.leynada yokki onun üstüne atalım:26:
ayyy bu beğennn butonu niye uçtu yaaaa:84::84::84: valla ben hepinizi çok beğeniyorum hatunlarrr
ayy canımm sağolda benimde acayip canım çekmişti bugün, yarın ye bari:78:
zayaaavalla ben başlatmadım, fatoş föyleyip kaçtııı ben sadeece filize tarif verdim kiiiii
kocamın bütün pantalon ve gömlekleri ütüsüz kalkimde yarın için birer tane ütüliyeyim çok tembelim yaa
Haydin Allah rahatlık versin kızlar
bazen öyle bi bastırıyo ki valla sesim soluğum kesiliyor, artık epey büyüdüler maşallh... yerine sığamıyor minnoşlar
çok merakediyorum bebişlerimizi kimlere benziycekler esmer mi sarışın mı olcaklar
bence taksitleri öderken bizi depresyona sokmıycak ,garantili gözümüzede hoş geleni alalım .onu al onu al dünyanın parası tuttu ya.
pfff gene doktorlar başladııı...bu sene kaç kere doğurdu bu zenan sayamadım valla...biz dahah bitane doğuramadıık:84::84::84::84:
bu arada kızlarr kızıma isim beğendim gibii...Elvin Sare olabilir belkiimm .nasııll??? denisss kızlarımız adaş olsunmuu???
yemin ederim manyak oldum ben hem nefes alamıyorum...sizin kıymalı börek muhabbetinizden kalkıp bu saatte ekmekle karnıyarık yedim...nasıl gizli gizli...biri gelse rezillik tabi
valla kim başlattıysa ona aynısı yapcam bi gece en sevdiği şeyi özendircemmm
fatoşun en sevdiği şeyi hemen öğrenmem lazııımmmmm
sölim mii sölim mii zayaaa
pfff gene doktorlar başladııı...bu sene kaç kere doğurdu bu zenan sayamadım valla...biz dahah bitane doğuramadıık:84::84::84::84:
bu arada kızlarr kızıma isim beğendim gibii...Elvin Sare olabilir belkiimm .nasııll??? denisss kızlarımız adaş olsunmuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?