yemin ederim manyak oldum ben hem nefes alamıyorum...sizin kıymalı börek muhabbetinizden kalkıp bu saatte ekmekle karnıyarık yedim...nasıl gizli gizli...biri gelse rezillik tabi
yaa işte bu garanti şeysi yüzünden internetten almıyım diyorum bendee...direk pazarlık olayına girelim ,zaten beşiği babannemiz alcakk ..o yüzden kraft alabiliriimm
evet arkadaşım azcık ucundan da olsa seninde payın var onu gidermek için fatoşun sevdiği şeyi söle banaaaa
öhüm öhümmkız yok valla fatoş başlatıp kaçtı, sonracıma filiz benden tarif istdi, ondan zeynep bize tarif verdi derken kendimişzi börek fantaazisi üzerinde bulduk hatta kızların canı sigara bile çektii:82:
fatoşşş beni affettt:82:
şey fınfık şeysi, yani fındık lahmacunnn
fatoşşş beni affettt:82:
şey fınfık şeysi, yani fındık lahmacunnn
kızzz bana annem didi ki gizli gizli bişi yeme bebekte leke çıkar ay düşünsene bebenin poposunda karnıyarık izi
afiyet olsun yarasınnnnnnn süt olsun bebişineeeee
aman afiyet olsun canım, niuye gizleniyon ben gibi şekerin mi var ayol ye rahatça.. ay edut senle aramızda bi gün var, zaya senlede.. biz ortancayız, bakalım hangimiz önce doğurcaz:82:
zaya 35+6
ahesteee35+5
edut 35+4
3 yudum süt ic, fazla degil ama 3 yudum olmasi önemli, benimkini o geciriyor
teşekkür ederim canım bi çok arkadaşım gibi sende gavisconu önermişsin eczacım bana renni daha iyi dedi verdi bi faydasını görmedim galiba sıra gavisconda inşallah işe yarar fena bi durum yacanım geçmiş olsun ben gavisgon kullanıyorum iyi geliyor bana şurup şeklinde .bunu tavsiye ebilirim.
canım muz süt,yumurta pekmez ve tahin helvası kilo aldırır diye duydum bende uygulamaya geçtim bakalım sonucu 20 eylülde görücez sağlıklı olsunlarda artık zayıflığını takmıyorum benselam kızlar,
ben de bugün ütü yapıp bebişimin kıyafetlerini bitirelerdenim, akşama da çantasını hazırlarım inşallah...
üstüne bir de banyoyu ve tuvaletleri de iyicene yıkadım, pırıl pırıl oldu...kızımı da doyurdum(bilenler bilir 3 yaşında bir kızım daha var benim:)
şimdi erin'le(karnımdaki kızımın ismi bu olacak inşallah) bilgisayar başındayız:)
perolidya için çok sevindim, maşallah bebişlerin kilosu iyiymiş...artı olarak ben sizin bebiklerinizin kilosunu öğrenince endişelenmeye başladım...
Erin 34+2 iken dr randevumuz vardı ve ancak 2200 gr çıktı...acaba çok mu küçük doğacak yahu? ne dersiniz? biraz kilo aldırayım diye ne yapmalıyım? pazartesi bir daha kontrolüm var, bakalım o zaman ne çıkacak, sizleri haberdar ederim...
hepinizi öptüm
doğumuda canlı yayın yapmaya karar verdim
doğumhaneden bildiriyorum ahhhhhhhhhhhhhhhhdaha rüzgar gelmedi ıhhhhhhhhhhhhhhh
teşekkürler canım.. genelde gaviscon önerilmiş demekki renni daha hafif yangınlar içinCanım ben gaviscon advance şurup kullanıyorum sanırım 11. şişem :) ve çok memnunum sanada tavsiye ederim
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
abooooooo bi doğum daha hemde32+4 tebilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana
aboo topikte 22 kişi var
kız kocalarınız nerde.. :
MAŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL İYİ GÜNLERDE KULLANIN GÖBÜŞTE AYRI BİR MAŞALLAH DEDİRTTİKızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;
Eki Görüntüle 254497 Eki Görüntüle 254498 Eki Görüntüle 254499 Eki Görüntüle 254500 Eki Görüntüle 254501
İlk iki resim ziyarete gelenler için aldığımız hediyemiz
Üçüncü resim çikolata sepetimiz
Dördüncü resim kapı süsümüz
Beşinci resim bugün teslim aldığımız halımız
Son resim ise artık taşıyamaz hale geldiğim göbişim ve Beyzoşum
Benim süt fabrikaları bacadan sızdırmaya başladı çok doldu sanırım kızımı uyandırmam lazım yoksa pompaya talim edicem yine
Emzirirken daha çok canım yanıyo pompa daha az acıtıyo hatta 5-6 çekişten sonra hiç bişey anlamıyorum ama emzirmeyi tercih ederim canım yansada onun tıslayarak zorla emişi çok harika
canım inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın maşallah iyiymiş bebişinde ..peki insulini ne kadar kulanıcaksınİNSULİNE BAŞLADIM BEN ŞEKERIM YÜKSEK ÇIKTI DÜN AKŞAM BAŞLADIK YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM KIZIM GAYET IYI MAŞALLAH HAREKETLERIDE ÇOK IYI
Çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın arada emzirme-sağma-alt değiştirme-gaz çıkarma merasimimiz oluyo
Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durdu
canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerken
canom geçmiş olsun uslu dur iş miş yapmaslm kızlarrrr ben dogurmadım merak etmeyinnnkaç gündür anacıgımla temizlik yapıyoruz daha dogrusu annem yapıyor ben yoruluyorum
dünde kıyamadım azcıkta ben yaptım bişiler akşamda sancılandım saat 10 da baktım geçmiyor hastaneyi aradım dediler gel bakalım
saat 10:45 te hastaneye gittik hastane kapısında korkudanmıdır ne iyice sancılandım aklım çıktı dogurcam diyenöbetçi kadın dogum dr na çıktık bana dimezmi soyun muayene etcem anaaammm klimalar açık tırsa tırsa çıktım çatala o kadar soguktuki heyecan korku soguk birleşince çatalda benim bacaklar yaprak gibi titremeye başladı önce vajinal muayene etti didi çatı muayenesi yapcam dedim ellerinizi göreyim baktım minnacık çatı muayenesi yaptı yeminle hiiiççççç acımadı ama dr eliyle alakalı bişi olsa gerek ufak elli olunca acımıyorrr açılmam yokmuş şükürr sonra karnımdan baktı nts ye yolladı yarım saat nts de kaldık indik dr tekrar doguma hazırlık sancılarıymış 35. haftada oldugumuz için bunların normal oldugunu söyledi ama dikkat etmemi bebişin gelebilecegini söyledi nts önümüzdeki 6 saatlik sancıyı ölçüyormuş neyse çıktık eve geldik banyo yapıp yattım bugunde annem gidecek diye gelemedim ama annem dogumada kalacak sanırım 62:eşim annem tuvalet dışında yerimden kaldırmıyolar ama insan sıkılıyo yaww
bizden bu kadarcık doguran varmı bakemmmm nidaya sormayı unuttum teldeeeeee
pfff gene doktorlar başladııı...bu sene kaç kere doğurdu bu zenan sayamadım valla...biz dahah bitane doğuramadıık:84::84::84::84:
bu arada kızlarr kızıma isim beğendim gibii...Elvin Sare olabilir belkiimm .nasııll??? denisss kızlarımız adaş olsunmuu???
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
günaydın herkese erkenden kalktık kahvaltımızı yolladık babamızı işe yolladık tatlı bir telaşımız varçarşamba kardeşimin sözü var alışverişe çıkıcaz öğleden sonra 4 te de kızımla buluşucaz nst ye bağlancaz yine alttan muayene var birde yaptıran varmı acaba çok tırsıyorum umarım acımaz.iki gündür sıkıntılıyız karnımda iğne batması gibi ağrılar var kasıklarımda ağrımaya başladı iyice büyüdük galiba kemikleri batıyodur diolar acıtıyo artık yavrum bakalım dr umuzada soralım işte böyle.şimdi azıcık geçmişe dönelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?